mol Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 To go4more της εθνικής κρυβει καμια παγιδα? Υπαρχει κάποια χρεωση? Γενικά το χρησιμοποιείτε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Αυτό το γράφει στο web banking . Στην κάρτα στα στοιχεία θα λέει αυτόματη εξόφληση ΝΑΙ (το εκάστοτε υπόλοιπο) ή (την ελάχιστη καταβολή) . Αν είναι ολο το υπόλοιπο θα τραβήξει όλο το ποσό του λογαριασμού στην ημερομηνία λήξης του . Αν δεν έχεις όλο το ποσό στο λογαριασμό .. θα στον μηδενίσει απλά και θα πάρει ο,τι έχει μέσα . Πχ αν έχεις να πληρώσεις 110 στην κάρτα και στο λογαριασμό έχεις 70 ευρώ . Την ημερομηνία πληρωμής θα τραβήξει και θα γίνει πληρωμή 70 ευρώ . Αν δηλαδή κάποια στιγμή δε θες να πληρώσεις όλο το ποσό.. απλά κάνεις μια μεταφορά το ποσό σε άλλο λογαριασμό . Δε σε συμφέρει μόνο η ελάχιστη καθώς θα πληρώνεις πολλούς τόκους . Επίσης μου είχαν πει ότι αν κάνεις πληρωμή πριν την ημερομηνία πληρωμής και έχεις ενεργοποιημένη αυτόματη εξόφληση.. το σύστημα δε θα δει ότι την έχεις πληρώσει εσυ . Θα πρέπει να τους τηλεφωνήσει ώστε να γίνει παύση για το συγκεκριμένο μήνα . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Έχεις δίκιο, το έλεγε έτσι ακριβώς αλλά εγώ δεν το κατάλαβα! Καλά που το είπες αυτό με την πληρωμή πριν την αυτόματη εξόφληση γιατί ήμουν έτοιμος να το πληρώσω πριν την λήξη,αρα το αφήνω να πληρώνετε μόνο του. Στάλθηκε από το Mars μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 ισχύει ότι δεν μπορεί να γίνει προσθαφαιρεση (συν)δικαιούχου σε λογαριασμό στην τράπεζα με τα cc? συγκεκριμένα για τράπεζα Πειραιώς ρωτάω. Αφαίρεση ποτέ δεν γινόταν. Πρόσθεση πελάτη στη eurobank πριν 6 μήνες έκανα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 θα σου περνει ολο το ποσο στη ληξη της ημερομηνιας που λεει αρκει να εχει ο λογαριασμος σου χρηματα μεσα χωρις τοκους τιποτα.και εγω ετσι το εχω μαζευω ποντους αλλα στην παιρειως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 To go4more της εθνικής κρυβει καμια παγιδα? Υπαρχει κάποια χρεωση? Γενικά το χρησιμοποιείτε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Γενικά εγώ είμαι δυσαρεστημένος... Καμία σχέση όταν ξεκίνησε με τώρα.. Πχ πριν 2 χρόνια σου έδινε 1 πόντο για κάθε 30 ευρώ μέσο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου κάθε μήνα. Τώρα δίνει 1 πόντο στα 100 ευρώ. Γενικά αξίζει μόνο αν έχεις πιστωτική της εθνικής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Καθε 1η μηνος δινει με βαση το υπόλοιπο? Αυτο που με απασχολει ειναι μην εχει τιποτε κρυφες χρεωσεις ή συνδρομη.... Χρησιμοποιώ αποκλειστικα την μαεστρο χρεωστική της εθνικης και δε θα με χαλούσε να μαζευω κανα ποντο.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Αυτο που με απασχολει ειναι μην εχει τιποτε κρυφες χρεωσεις ή συνδρομη.... Δεν έχει. Απλά είναι άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Α οκ. Το έκανα παντως.... Αν και οποτε.... :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Α οκ. Το έκανα παντως.... Αν και οποτε.... :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ε κι εγώ έτσι να βρίσκεται το ενεργοποίησα, αλλά διαπιστώνω ότι είναι κοροϊδίά... Της Eurobank η "επιστροφή" είναι αρκετά καλύτερο νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Γενικά εγώ είμαι δυσαρεστημένος... Καμία σχέση όταν ξεκίνησε με τώρα.. Πχ πριν 2 χρόνια σου έδινε 1 πόντο για κάθε 30 ευρώ μέσο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου κάθε μήνα. Τώρα δίνει 1 πόντο στα 100 ευρώ. Γενικά αξίζει μόνο αν έχεις πιστωτική της εθνικής έχει αλλάξει και πλέον δίνει 1 πόντο για 250 ευρώ!όπως επίσης με πιστωτική αντί για ένα προς ένα πλέονς 1 πόντος κάθε 5 ευρώ, ενώ για χρεωστική 1 πόντος ανα 10 ευρώ. Γενικά το κουτσούρεψε τελείως και συμφέρει μόνο στους μεγάλους συνεργάτες η πληρωμή, αφού πλέον από εμβάσματα και πληρωμές μαζεύεις 10 πόντους και όχι 65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) έχει αλλάξει και πλέον δίνει 1 πόντο για 250 ευρώ!όπως επίσης με πιστωτική αντί για ένα προς ένα πλέονς 1 πόντος κάθε 5 ευρώ, ενώ για χρεωστική 1 πόντος ανα 10 ευρώ. Γενικά το κουτσούρεψε τελείως και συμφέρει μόνο στους μεγάλους συνεργάτες η πληρωμή, αφού πλέον από εμβάσματα και πληρωμές μαζεύεις 10 πόντους και όχι 65 Μόλις τώρα το είδα.. Το πετσοκοψαν πραγματικά... Ειδικά είναι αστείο αν σκεφτείς τη διαφορά.. 1 ποντος ανα 30 ευρώ έγινε πλέον 1 πόντος ανά 250 ευρώ !!! Όπως και για τα άλλα που είπες.. Ε κι εγώ έτσι να βρίσκεται το ενεργοποίησα, αλλά διαπιστώνω ότι είναι κοροϊδίά... Της Eurobank η "επιστροφή" είναι αρκετά καλύτερο νομίζω. Εμένα δε με βολεύει καθόλου πάλι η επιστρο΄φη της eurobank γιατί δεν παιρνεις τίποτα από άλλες συναλλαγές.. Μόνο από συγκεκριμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.. Ούτε στην εφορία ούτε από ιντερνετ... Θα έπρεπε κατα τη γνώμη μου να δίνουν κάτι έστω και ένα πολύ μικρό ποσοστό για όλες τις συναλλαγές ώστε να υπάρχει ένα κίνητρο Καθε 1η μηνος δινει με βαση το υπόλοιπο? Αυτο που με απασχολει ειναι μην εχει τιποτε κρυφες χρεωσεις ή συνδρομη.... Χρησιμοποιώ αποκλειστικα την μαεστρο χρεωστική της εθνικης και δε θα με χαλούσε να μαζευω κανα ποντο.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Απο 1 έως τέλος του μήνα βγάζει το μέσο μηνιαίο υπολοιπο. Οι ποντοι πιστωνονται περιπου 2-3 τον επόμενο μήνα και έχει ημερομηνία πίστωσης 1η του μηνός Δε ξέρω αν μαζεύεις ποντους με τη μαεστρο ομως .. Μήπως συμμετέχει μόνο η mastercard debit? Η maestro έτσι κι αλλιώς έχει καταργηθεί. Edited February 25, 2017 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 όχι συμμετέχει κανονικά η εθνοκας αν κάνεις εγγραφη στο πρόγραμμα!καταργήθηκε, ενν. ότι δε βγάζουν πλέον καινούργιες, όχι οτι οι παλιές καταστρέφονται Απο 1 έως τέλος του μήνα βγάζει το μέσο μηνιαίο υπολοιπο. Οι ποντοι πιστωνονται περιπου 2-3 τον επόμενο μήνα και έχει ημερομηνία πίστωσης 1η του μηνός Δε ξέρω αν μαζεύεις ποντους με τη μαεστρο ομως .. Μήπως συμμετέχει μόνο η mastercard debit? Η maestro έτσι κι αλλιώς έχει καταργηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Αν και έχω και μια χρεωστική Amex και μαζεύω κι από κει πόντους, θα το αφήσω έτσι για αρχή και βλέπω, γιατί δεν περνάει η Amex παντού! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παίδες. Στάλθηκε από το Mars μου Ποια πιστωτική έχεις βγάλει; Για το go4more επειδή δεν το χρησιμοποιώ ο ίδιος, αλλά το παρακολουθούσα γενικά για άλλους και τους συμβούλευα ενίοτε, βλέπω ότι πραγματικά έχει ξεφτιλιστεί τελείως. Προσωπικά δεν υποστηρίζω κάρτα που μου δίνει σοβαρή (=>1%) επιστροφή μόνο στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και στις άλλες ψίχουλα. Με τη δική μου χρήση έχω 2,5% παντού και θα πέσω στο 2% για κάποιες συναλλαγές για να επωφεληθώ άλλων δωρεάν ασφαλιστικών καλύψεων που δίνει άλλη κάρτα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ τη go4more της εθνικής κανένα 10μηνο, απλά επειδή δεν έχω πιστωτική ή λογαριασμό στην eurobank δεν με χαλάει η επιστροφή που έχω (30€ περίπου μέχρι στιγμής), δεν ξέρω βέβαια το yellow της Πειραιώς αν αξίζει που έχω ήδη λογαριασμό (ξεκίνησα να κάνω τις υπόλοιπες αγορές με την κάρτα της Πειραιώς γιατί δίνει πόντους σε όλες τις αγορές ανεξάρτητα αν είναι συνεργαζόμενη επιχείρηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ τη go4more της εθνικής κανένα 10μηνο, απλά επειδή δεν έχω πιστωτική ή λογαριασμό στην eurobank δεν με χαλάει η επιστροφή που έχω (30€ περίπου μέχρι στιγμής), δεν ξέρω βέβαια το yellow της Πειραιώς αν αξίζει που έχω ήδη λογαριασμό (ξεκίνησα να κάνω τις υπόλοιπες αγορές με την κάρτα της Πειραιώς γιατί δίνει πόντους σε όλες τις αγορές ανεξάρτητα αν είναι συνεργαζόμενη επιχείρηση). Στις μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις η αναλογία των πόντων σε επιστροφή είναι 0,2%. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Στις μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις η αναλογία των πόντων σε επιστροφή είναι 0,2%. ναι αλλά πέπει να σκεφτούμε ότι στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι 2 τοις εκατό παντού ενώ στην εθνική δεν είναι στανταρ !είναι ή 1 ή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 ναι αλλά πέπει να σκεφτούμε ότι στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι 2 τοις εκατό παντού ενώ στην εθνική δεν είναι στανταρ !είναι ή 1 ή 2 Συμφωνώ, αλλά προσωπικά ούτε οι συνεργαζόμενες με βολεύουν αλλά και μεγαλύτερη επιστροφή παίρνω σε όλες τις επιχειρήσεις με άλλη κάρτα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Συμφωνώ, αλλά προσωπικά ούτε οι συνεργαζόμενες με βολεύουν αλλά και μεγαλύτερη επιστροφή παίρνω σε όλες τις επιχειρήσεις με άλλη κάρτα. ο φιλος λεει για χρεωστικη καρτα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ναι για χρεωστική πρόκειται και γι'αυτό δεν πολύ ασχολούμαι, στα βενζινάδικα που δίνει αρκετούς πόντους συνεχίζω και χρησιμοποιώ της εθνικής, στα υπόλοιπα αν θέλω να πληρώσω με κάρτα τότε της Πειραιώς. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω κάνοντας καμιά αίτηση για πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ναι για χρεωστική πρόκειται και γι'αυτό δεν πολύ ασχολούμαι, στα βενζινάδικα που δίνει αρκετούς πόντους συνεχίζω και χρησιμοποιώ της εθνικής, στα υπόλοιπα αν θέλω να πληρώσω με κάρτα τότε της Πειραιώς. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω κάνοντας καμιά αίτηση για πιστωτική αν δοκιμάσεις πιστωτική τότε κάνε αίτηση για την μπλε από την άλφα που δίνει διπλάσιους πόντους ή για κάποια από τη γιούρο για να έχεις 3 τοις εκατό στα βενζινάδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ποια πιστωτική έχεις βγάλει; Την Alpha Bank bonus Visa Στάλθηκε από το Mars μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 παιδια καλημερα, βγαζουν νεες πιστωτικες καρτες οι τραπεζες τωρα η λογω cc δεν βγαζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 παιδια καλημερα, βγαζουν νεες πιστωτικες καρτες οι τραπεζες τωρα η λογω cc δεν βγαζουν? Βγάζουν,αλλά πιο δύσκολα! Στάλθηκε από το Mars μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 ο φιλος λεει για χρεωστικη καρτα. Ναι για χρεωστική πρόκειται και γι'αυτό δεν πολύ ασχολούμαι, στα βενζινάδικα που δίνει αρκετούς πόντους συνεχίζω και χρησιμοποιώ της εθνικής, στα υπόλοιπα αν θέλω να πληρώσω με κάρτα τότε της Πειραιώς. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω κάνοντας καμιά αίτηση για πιστωτική Το κατάλαβα αλλά τις περισσότερες φορές κερδίζουμε επιπλέον με την χρήση πιστωτικής. Πριν κάνεις αίτηση δες ποια σε βολεύει περισσότερο από άποψη επιβράβευσης. Προσωπικά, διαπίστωσα ότι τα γνωστά προγράμματα επιβράβευσης δεν με εξυπηρετούν και κατέληξα σε λιγότερο γνωστές επιλογές. Χαρακτηριστικά στην Alpha αφού είχα ζητήσει την Affinity μου έσπρωχναν τις χρυσές bonus της Alpha. Ρώτησα και εγώ λοιπόν τον διευθυντή που μου τις διαφήμιζε δείχνοντάς μου κινητά, λάπτοπ κλπ που θα μπορούσα να πάρω με τους πόντους, αν είχε υπολογίσει την αξία των πόντων για αγορές σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Ε, η κουβέντα τελείωσε κάπου εκεί χωρίς να πάρω απάντηση. :p Θέλω να πω πως χρειάζεται λίγο ψάξιμο ειδικά από την στιγμή που πλέον πρέπει να κάνεις 2000€/χρόνο αγορές στην κάρτα για να μην πληρώνεις συνδρομή και δεν εγκρίνονται εύκολα και πολλές μαζεμένες όπως παλιότερα. Την Alpha Bank bonus Visa Στάλθηκε από το Mars μου Τους ίδιους πόντους μαζεύει με την AMEX χρεωστική σου. Το μόνο πλεονέκτημα που έχει η συγκεκριμένη AMEX είναι τα ασφαλιστικά προγράμματα (προστασίας αγορών και διπλασιασμού εγγυήσεως). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το μόνο πλεονέκτημα που έχει η συγκεκριμένη AMEX είναι τα ασφαλιστικά προγράμματα (προστασίας αγορών και διπλασιασμού εγγυήσεως). Μπορεις να μου δωσεις δυο λινκ με αυτα τα προγραμματα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts