nikos_kallithea Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Μετα την αποστολή των εγγράφων με courier που μου ζητήθηκαν, σε ποσο διάστημα περιπου θα παραλάβω την κάρτα;;; Προκειται για την alpha bonus visa (πιστωτικη) Αν και εφόσον εγκριθεί(πολύ δύσκολο), σε 2-3 μέρες την έχεις Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Αν και εφόσον εγκριθεί(πολύ δύσκολο), σε 2-3 μέρες την έχεις Με 11500€ εισόδημα, μισθοδοσία στην ίδια τράπεζα και χωρις αλλη πιστωτική, εχω ελπίδες; Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Με 11500€ εισόδημα, μισθοδοσία στην ίδια τράπεζα και χωρις αλλη πιστωτική, εχω ελπίδες; πολλά παίζουν ρόλο. Η άλφα είναι πιο ελαστική σε σχέση με την πειραιώς (μιλώντας από αυτά που έχω ακούσει). Αυτά τα κρητήρια που αναφέρεις παίζουν σημαντικό ρόλο και βοηθάνε πολύ! Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Με 11500€ εισόδημα, μισθοδοσία στην ίδια τράπεζα και χωρις αλλη πιστωτική, εχω ελπίδες; Με 11 χιλιάρικα θα σε απογοητεύσω αλλά το αίτημα θα απορριφθεί, μακάρι να βγω ψεύτης. Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν κρατήσεις και ποιες είναι αυτές για πληρωμή πιστωτικής κάρτας Alpha Bank από ebanking eurobank ή εθνικής; Προμήθεια αποκαλείται αυτό το ποσό που εννοείς και όχι "κρατήσεις". Και είναι επιπλέον του ποσού που ζητάς να πληρωθεί. Για να είμαστε ακριβείς στις εκφράσεις μας και να μη δημιουργούνται παρανοήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Με 11 χιλιάρικα θα σε απογοητεύσω αλλά το αίτημα θα απορριφθεί, μακάρι να βγω ψεύτης. Το αίτημα μου αρχικα εγκρίθηκε & μου ζητήθηκαν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, γιατι να απορριφθεί τωρα; Ευχαριστω για τον χρόνο σας Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) εχω μια χρεωστικη mastercard , στο paypal που την βαζω στο credit cards η στο bank acounts? δοκιμασα στο credit cards να την περασω αλλα δεν την δεχεται! μου γραφει This card is not accepted. Please use a different card. Edited January 3, 2017 by dream_master Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Αν και εφόσον εγκριθεί(πολύ δύσκολο), σε 2-3 μέρες την έχεις Οταν κανεις αιτηση ηλεκτρονικα ερχεται με ελτα απλο ταχυδρομειο σπιτι σου η καρτα οχι με courier. Εμενα απο τη μερα που με πηραν οτι εγκριθηκε και τη στελνουν 14/12 εφτασε σπιτι Αθηνα 27/12 σκεψου και 30/12 τα πιν. Το αίτημα μου αρχικα εγκρίθηκε & μου ζητήθηκαν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, γιατι να απορριφθεί τωρα; Ευχαριστω για τον χρόνο σας εμενα εγκριθηκε με πολυ χαμηλοτερο εισοδημα απλα εχω και τρεις καρτες εδω και καμια δεκαετιανοποτε εχουν ιστορικο πληρωμων οποτε μονο αυτο να τους κανει να σε κοψουν αλλα δυσκολο το θεωρω Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Οταν κανεις αιτηση ηλεκτρονικα ερχεται με ελτα απλο ταχυδρομειο σπιτι σου η καρτα οχι με courier. Εμενα απο τη μερα που με πηραν οτι εγκριθηκε και τη στελνουν 14/12 εφτασε σπιτι Αθηνα 27/12 σκεψου και 30/12 τα πιν. εμενα εγκριθηκε με πολυ χαμηλοτερο εισοδημα απλα εχω και τρεις καρτες εδω και καμια δεκαετιανοποτε εχουν ιστορικο πληρωμων οποτε μονο αυτο να τους κανει να σε κοψουν αλλα δυσκολο το θεωρω Της alpha bank ηταν η κάρτα; Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Σορρυ για το οφφ, αλλά αυτά τα αδέσποτα QUOTE τι είναι, τα έπαιξε το φορουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Σορρυ για το οφφ, αλλά αυτά τα αδέσποτα QUOTE τι είναι, τα έπαιξε το φορουμ; Όχι... έγινε μία φορά το λάθος πειράζοντας μίας παράθεση και με τις υπόλοιπες παραθέσεις που κάνετε κουβαλάτε και αυτό το λάθος μαζί σας. Διορθώθηκε. Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Της alpha bank ηταν η κάρτα; H aegean bonus visa της alpha bank ναι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 εχω μια χρεωστικη mastercard , στο paypal που την βαζω στο credit cards η στο bank acounts? δοκιμασα στο credit cards να την περασω αλλα δεν την δεχεται! μου γραφει This card is not accepted. Please use a different card.την καρτα σημερα την εβγαλα σε εναν λογαριασμο που ειχα καιρο και ειναι αδρανεις με υπολειπο 1.20 ευρω. μηπος φτεει οτι ειναι σε αδρανεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 εχω μια χρεωστικη mastercard , στο paypal που την βαζω στο credit cards η στο bank acounts? δοκιμασα στο credit cards να την περασω αλλα δεν την δεχεται! μου γραφει This card is not accepted. Please use a different card.την καρτα σημερα την εβγαλα σε εναν λογαριασμο που ειχα καιρο και ειναι αδρανεις με υπολειπο 1.20 ευρω. μηπος φτεει οτι ειναι σε αδρανεια? Μονο με 1,2 ευρώ δεν γίνεται, βάλε 5-6 και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ναι αλλα δεν θα επρεπε να την δεχτη και απλα να μην μπορουσε να την κανει confirm? στην αρχη την δεχτηκε οταν την εβαλα και περιμενα να με χρεωση το paypal για να την κανω confirm. Αλλα τωρα το βραδυ που μπηκα μου εβγαλα οτι δεν γινετε δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 εχω μια χρεωστικη mastercard , στο paypal που την βαζω στο credit cards η στο bank acounts? δοκιμασα στο credit cards να την περασω αλλα δεν την δεχεται! μου γραφει This card is not accepted. Please use a different card.την καρτα σημερα την εβγαλα σε εναν λογαριασμο που ειχα καιρο και ειναι αδρανεις με υπολειπο 1.20 ευρω. μηπος φτεει οτι ειναι σε αδρανεια? Πρέπει να πας στην τράπεζα να ενεργοποιήσεις το λογαριασμό. Αν είναι αδρανής, δε μπορείς να κάνεις καμιά συναλλαγή Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 εβαλα λεφτα μεσα αλλα παλι το ιδιο μου βγαζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Με 11 χιλιάρικα θα σε απογοητεύσω αλλά το αίτημα θα απορριφθεί, μακάρι να βγω ψεύτης. Έχω δει να εγκρίνουν και με χαμηλότερο, και μάλιστα χωρίς μισθοδοσία στην ίδια τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έχω δει να εγκρίνουν και με χαμηλότερο, και μάλιστα χωρίς μισθοδοσία στην ίδια τράπεζα. και δεν λενε και τον λογο που ενεκριναν ή που απερριψαν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Οι αγορές με ελληνικές κάρτες από το εξωτερικό θα μετράνε για το αφορολόγητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Οι αγορές με ελληνικές κάρτες από το εξωτερικό θα μετράνε για το αφορολόγητο; Δεν ειναι λογικο να μετρανε ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν ειναι λογικο να μετρανε ..... Σίγουρα, απλά δεν έχει ακουστεί κάτι για αυτό. Όπως επίσης δεν γνωρίζουμε αν μετράνε οι αγορές μέσω PayPal σε ελληνικά καταστήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Σίγουρα, απλά δεν έχει ακουστεί κάτι για αυτό. Όπως επίσης δεν γνωρίζουμε αν μετράνε οι αγορές μέσω PayPal σε ελληνικά καταστήματα Εδω ειναι λογικο να μετρανε. Μια αλλη απορια εχω εγω. Κανω αγορα π.χ. 450€ , αγοραζω μια ηλεκτρονική συσκευη. Πληρωνω με καρτα αρα η απόδειξη θα μετρησει για μενα. Αν δωσω την απόδειξη στον πατέρα μου που ειναι 80 χρονων και δεν υποχρεούται να πληρωνει με καρτα, θα μετρησει σε αυτον η ιδια απόδειξη; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Εδω ειναι λογικο να μετρανε. Μια αλλη απορια εχω εγω. Κανω αγορα π.χ. 450€ , αγοραζω μια ηλεκτρονική συσκευη. Πληρωνω με καρτα αρα η απόδειξη θα μετρησει για μενα. Αν δωσω την απόδειξη στον πατέρα μου που ειναι 80 χρονων και δεν υποχρεούται να πληρωνει με καρτα, θα μετρησει σε αυτον η ιδια απόδειξη; Θέλεις επίσημη ή ανεπίσημη απάντηση? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Θέλεις επίσημη ή ανεπίσημη απάντηση? :) Υποθετω οτι δεν μπορεις να δωσεις επισημη απαντηση. Απλα παρατηρησα ενα παραθυρακι και το επεσημανα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts