Nektaria123 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπέρα!!! Ενδιαφέρομαι να βγάλω πιστωτική κάρτα απο την Alpha Bank για μια συγκεκριμένη αγορα. Το εισόδημα μου ειναι γύρω στα 10800 καθαρά, η μισθοδοσία μου ειναι στην alpha bank, ειμαι 15 χρονια στην ίδια εταιρία, δεν εχω δάνειο και ποτε δεν ειχα πιστωτική κάρτα ωστε να υπάρχει κάποιο " κακό προηγούμενο"! Θεωρείτε πως ειναι πιθανό να εγκριθεί η αίτηση μου; Εαν δεν έγκριθει υπάρχει κάποια αλλη τράπεζα/κάρτα που ειναι ευκολότερη η έγκριση; Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπέρα!!! Ενδιαφέρομαι να βγάλω πιστωτική κάρτα απο την Alpha Bank για μια συγκεκριμένη αγορα. Το εισόδημα μου ειναι γύρω στα 10800 καθαρά, η μισθοδοσία μου ειναι στην alpha bank, ειμαι 15 χρονια στην ίδια εταιρία, δεν εχω δάνειο και ποτε δεν ειχα πιστωτική κάρτα ωστε να υπάρχει κάποιο " κακό προηγούμενο"! Θεωρείτε πως ειναι πιθανό να εγκριθεί η αίτηση μου; Εαν δεν έγκριθει υπάρχει κάποια αλλη τράπεζα/κάρτα που ειναι ευκολότερη η έγκριση; Ευχαριστω εκ των προτέρων Κανείς δε μπορεί να σου πει με βεβαιότητα, αλλά λογικά θα εγκριθεί. Η προέγκριση γίνεται αμέσως, επομένως δεν χάνεις τίποτα να το βάλεις μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Υπάρχει επίσημος λόγος που δεν γίνεται αυτό; Μου φαίνεται πολύ περίεργο (δεν αμφισβητώ φυσικά τα λεγόμενά σου, ξέρω ότι έχεις πολλά χρόνια κάρτες bonus της alpha). Αν η καρτα εχει οριο 1500 και εσυ βαλεις προκαταβολινα αλλα 1000 δεν θα πετυχεις τιποτα για τον εξης λογο. Αν την χρεωσεις 1500 ευρω θα εχεις εξαντλησει το πιστωτικο της οριο, ασχετα αν εχεις προπληρωσει 1000. Θα πρεπει πρωτα να λογιστηκοποιηθει η συναλλαγη και μετα θα μπορεις να την χρεωσεις εκ νεου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ο πατέρας σου ας σου το έδινε το δώρο σε μικρότερα νομίσματα. Επίσης από του χρόνου που θα υπάρξουν ελέγχοι e1 vs κινήσεων καταθέσεων τέτοια σενάρια ίσως να αντιμετωπίσουν θέμα. Αστειεύεσαι υποθέτω... Αν ξεκινήσουν από τόσο χαμηλό ύψος, γίνονται ίσως και κάποιες δεκάδες εκατομμύρια συναλλαγές σε ετήσια βάση. Μόνο κατόπιν πρόθεσης ελέγχου μπορούν να ελγχθούν λοιπόν. Στην τελική τα "δώρα του μπαμπά" μπορούν -αν υπάρχει τόσο σπουδαίος λόγος να κατατίθενται οπωσδήποτε- σε κοινό με το μπαμπά λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Αν η καρτα εχει οριο 1500 και εσυ βαλεις προκαταβολινα αλλα 1000 δεν θα πετυχεις τιποτα για τον εξης λογο. Αν την χρεωσεις 1500 ευρω θα εχεις εξαντλησει το πιστωτικο της οριο, ασχετα αν εχεις προπληρωσει 1000. Θα πρεπει πρωτα να λογιστηκοποιηθει η συναλλαγη και μετα θα μπορεις να την χρεωσεις εκ νεου. Θα σου πω μια προσωπική περίπτωση για να δούμε αν λέμε το ίδιο. Η university visa μου έχει πιστωτικό όριο 600€. Για να πάρω το iPhone (1079€) έκανα πληρωμή αυτού του ποσού. Μία εργάσιμη μετά που περάστηκε η πληρωμή είχα διαθέσιμο όριο 600€+1079€-τυχόν αγορές/δόσεις. Πλήρωσα κανονικά (ούτε τηλέφωνο τυπικό δεν μου έκαναν). Το μόνο που μου είπαν όταν είχα ρωτήσει αν υποστηρίζεται, είναι πως ναι αλλά δεν το προτείνουν για λόγους ασφαλείας. Θεωρώ πως για τυχόν πόντους/επιστροφές ή/και να πιάσεις το όριο συναλλαγών για δωρεάν συνδρομή αξίζει με χίλια (εξάλλου δεν θα τα παρκάρεις στην πιστωτική τα λεφτά για μεγάλο χρονικό διάστημα). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 καλημέρα εχτές έλαβα μυνημα από την Alpha Bank και μου λέει ότι άμα θέλω να συνεχίσω το alerts για την κίνηση των καρτών μου που η ίδια το ενεργοποίησε δωρεάν αυτόν τον μήνα σε όλους να στείλω μυνημα και θα χρεωθώ 6 ευρώ τον χρόνο. άρα άμα δεν στείλουμε μυνημα δεν σταματάει από τον Ιανουάριο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αστειεύεσαι υποθέτω... Αν ξεκινήσουν από τόσο χαμηλό ύψος, γίνονται ίσως και κάποιες δεκάδες εκατομμύρια συναλλαγές σε ετήσια βάση. Μόνο κατόπιν πρόθεσης ελέγχου μπορούν να ελγχθούν λοιπόν. Στην τελική τα "δώρα του μπαμπά" μπορούν -αν υπάρχει τόσο σπουδαίος λόγος να κατατίθενται οπωσδήποτε- σε κοινό με το μπαμπά λογαριασμό. Γιατί νομίζεις ότι αστειεύομαι ? Και προφανώς μιλάω για πρόθεση ελέγχου και προφανώς το τι θα θεωρείται ατασθαλίες θα πρέπει να ορισθεί. Όμως φυσικά κάποια στιγμή το reconciliation μεταξύ κινήσεων καταθέσεων και E1 κλπ θα πρέπει να μπει σε αυστηρή εφαρμογή αν θέλουμε να μπούνε κάποια πράγματα σε τάξη. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα εχτές έλαβα μυνημα από την Alpha Bank και μου λέει ότι άμα θέλω να συνεχίσω το alerts για την κίνηση των καρτών μου που η ίδια το ενεργοποίησε δωρεάν αυτόν τον μήνα σε όλους να στείλω μυνημα και θα χρεωθώ 6 ευρώ τον χρόνο. άρα άμα δεν στείλουμε μυνημα δεν σταματάει από τον Ιανουάριο ; Αν δεν στείλεις μήνυμα σταματάει. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπέρα παίδες. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Παρέλαβα σήμερα πιστωτική Mastercard της euro bank. Στο χαρτί εγγραφε : Συνολικό πιστωτικο όριο 1500€ Οριο συναλλαγών με επιχειρήσεις 1500€ Οριο ανάληψης μετρητών λόγω πίστωσης 1€ Ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ 700€. Αν... Εννοεί ανάληψη από λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) Κανείς δε μπορεί να σου πει με βεβαιότητα, αλλά λογικά θα εγκριθεί. Η προέγκριση γίνεται αμέσως, επομένως δεν χάνεις τίποτα να το βάλεις μπροστά. Ευχαριστω!!! Έκανα αίτηση αλλα δεν εχω ενημέρωση ακομη! Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο εισόδημα που του εχει εγκριθεί; ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα!!! Ενδιαφέρομαι να βγάλω πιστωτική κάρτα απο την Alpha Bank για μια συγκεκριμένη αγορα. Το εισόδημα μου ειναι γύρω στα 10800 καθαρά, η μισθοδοσία μου ειναι στην alpha bank, ειμαι 15 χρονια στην ίδια εταιρία, δεν εχω δάνειο και ποτε δεν ειχα πιστωτική κάρτα ωστε να υπάρχει κάποιο " κακό προηγούμενο"! Θεωρείτε πως ειναι πιθανό να εγκριθεί η αίτηση μου; Εαν δεν έγκριθει υπάρχει κάποια αλλη τράπεζα/κάρτα που ειναι ευκολότερη η έγκριση; Ευχαριστω εκ των προτέρων Έκανα αίτηση αλλα δεν εχω ενημέρωση ακομη! Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο εισόδημα που του εχει εγκριθεί; Edited December 19, 2016 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ευχαριστω!!! Έκανα αίτηση αλλα δεν εχω ενημέρωση ακομη! Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο εισόδημα που του εχει εγκριθεί; Με 10000 εισόδημα ιδιωτικού υπαλλήλου, είναι από δύσκολο έως αδύνατο να εγκριθεί πιστωτική κάρτα. Μόνο αν έχεις περιουσιακά στοιχεία στο όνομά σου έχεις κάποιες ελπίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Μεταφορά χρηματων μεσω e banking απο λογαριασμό εθνικής σε λογαριασμο εθνικής, υπαρχουν εξτρα εξοδα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Όχι εφόσον είναι ίδια τράπεζα. Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Με 10000 εισόδημα ιδιωτικού υπαλλήλου, είναι από δύσκολο έως αδύνατο να εγκριθεί πιστωτική κάρτα. Μόνο αν έχεις περιουσιακά στοιχεία στο όνομά σου έχεις κάποιες ελπίδες. Το εισόδημα στο εκκαθαριστικό ηταν τελικά 11700€ Η απαντήση της τράπεζας: Η αίτηση για την κάρτα Alpha Bank Bonus Visa βρίσκεται σε περαιτέρω επεξεργασία από την Τράπεζα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την υπογραφή της αιτήσεως και τη συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών από εκπρόσωπό μας που θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Το εισόδημα στο εκκαθαριστικό ηταν τελικά 11700€ Η απαντήση της τράπεζας: Η αίτηση για την κάρτα Alpha Bank Bonus Visa βρίσκεται σε περαιτέρω επεξεργασία από την Τράπεζα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την υπογραφή της αιτήσεως και τη συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών από εκπρόσωπό μας που θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας. Τυχερά είναι αυτά εμένα με εκκαθαριστικό 8500€ και σήμερα παρέλαβα την aegean bonus visa με όριο 1500 την έβγαλαν. Ίσως να παίζει ρόλο που έχω από παλιά και άλλες τρεις κάρτες στην ίδια τράπεζα τις χρησιμοποιώ φουλ και πάντα είμαι τυπικός στις πληρωμές πληρώνω όλο το ποσό. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Τυχερά είναι αυτά εμένα με εκκαθαριστικό 8500€ και σήμερα παρέλαβα την aegean bonus visa με όριο 1500 την έβγαλαν. Ίσως να παίζει ρόλο που έχω από παλιά και άλλες τρεις κάρτες στην ίδια τράπεζα τις χρησιμοποιώ φουλ και πάντα είμαι τυπικός στις πληρωμές πληρώνω όλο το ποσό. Φυσικά & παίζει ρόλο. Probability of default αλγόριθμο τρέχουν μέσα σε όλα τα άλλα & προφανώς n συμπεριφορά στο σύνολο των προϊόντων βοηθάει. Sent from my SM-P605 using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 να ρωτησω κατι με την πιστωτικη πειραιως με οριο 1500 στην αρχη που την εβγαλα οτα εκανα αγορες με δοσεις με αφαιρουσε ολο το ποσο της αγορας δηλαδη εκανε πχ.100ευρω ενω το εβαζα για 4δοσεις .(1500-100 =1400)μολις εβαζα την δοση 25ευρω πηγαινε 1425.μεχρι εδω ολα ωραια.απο χτες ειδα οτι στις δοσεις που βαζω δεν χρειωνει ολο το ποσο αλλα την δοση που βαζω και με μπερδεψε λιγο. σε αλλες πιστωτικες πως γινεται με ποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Τυχερά είναι αυτά εμένα με εκκαθαριστικό 8500€ και σήμερα παρέλαβα την aegean bonus visa με όριο 1500 την έβγαλαν. Ίσως να παίζει ρόλο που έχω από παλιά και άλλες τρεις κάρτες στην ίδια τράπεζα τις χρησιμοποιώ φουλ και πάντα είμαι τυπικός στις πληρωμές πληρώνω όλο το ποσό.[/quote "Η κατάσταση της αιτήσεως μου είναι Εγκεκριμένη σε αναμονή" Εγκρίθηκε προφανώς και η δίκη μου αλλα ηρθε και με Mail η ενημέρωση που ανέφερα πιο πανω Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 να ρωτήσω κάτι άλλο πως μπορούμε να ανεβάσουμε το όριο στις αγορές μέσω ίντερνετ στην χρεωστική American express ; χωρίς να έχεις ίντερνετ banking ; γίνεται τηλεφωνικά; και μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει; 1500? . επίσης στο go 4 more στην εθνική μου ήρθε και email και ενημέρωση από την εφαρμογή στο κινητό . και κάθε ημέρα έχει διαφορετικές προφορές 22-31/12/2016 σήμερα έχει για αγορές στο media mark 8 πόντοι για κάθε ένα ευρώ συναλλαγή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Τυχερά είναι αυτά εμένα με εκκαθαριστικό 8500€ και σήμερα παρέλαβα την aegean bonus visa με όριο 1500 την έβγαλαν. Ίσως να παίζει ρόλο που έχω από παλιά και άλλες τρεις κάρτες στην ίδια τράπεζα τις χρησιμοποιώ φουλ και πάντα είμαι τυπικός στις πληρωμές πληρώνω όλο το ποσό.[/quote "Η κατάσταση της αιτήσεως μου είναι Εγκεκριμένη σε αναμονή" Εγκρίθηκε προφανώς και η δίκη μου αλλα ηρθε και με Mail η ενημέρωση που ανέφερα πιο πανω νομιζω αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα οτι πηρε προεγκριση και θα ερθουν να παρουν τα χαρτια σου. Μετα νομιζω βγαζει σε επεξεργασια και οταν εγκριθει γραφει σκετο εγκεκριμενη Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) νομιζω αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα οτι πηρε προεγκριση και θα ερθουν να παρουν τα χαρτια σου. Μετα νομιζω βγαζει σε επεξεργασια και οταν εγκριθει γραφει σκετο εγκεκριμενη Courier; Μου έκανε εντύπωση πως δεν νου ζητήθηκε να τα παω σε κατάστημα Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Courier; Μου έκανε εντύπωση πως δεν νου ζητήθηκε να τα παω σε κατάστημα οχι την αιτηση τη κανεις ειτε σε καταστημα με ολα τα σχετικα εκει ειτε ηλεκτρονικα που αναλαμβανει το τμημα εκδοσης καρτων απευθειας οποτε ερχεται courier που υπογραφεις τη προσυμβαση και δινεις και τα σχετικα εγγραφα που θελουν Edited January 3, 2017 by athanaso77 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Το εισόδημα στο εκκαθαριστικό ηταν τελικά 11700€ ......... Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ο σας. Θα στη δώσουν σίγουρα, και αν οχι πήγαινε σε αλλη τράπεζα. Να δωσεις όλα τα δικαιολογητικα σωστα στον κουριερ για να μην καθυστερήσει η έκδοση της καρτας. Αν μπορέσεις κρατα φ/α ή φωτογραφία της αίτησης. Εμένα αντι για 8000 εισόδημα έγραψαν 800, μετά απο 5 μήνες το ανακάλυψα και μετά μου βγαλαν την καρτα. Edited December 26, 2016 by albert0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Την Δευτέρα 2-1-2017 είναι ανοιχτες οι τράπεζες ;Μου λήγει η debit καρτα της Eurobank )31-12-16 και πρέπει να την ανανεώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Την Δευτέρα 2-1-2017 είναι ανοιχτες οι τράπεζες ;Μου λήγει η debit καρτα της Eurobank )31-12-16 και πρέπει να την ανανεώσω. Νομίζω είναι εργάσιμη μόνο για το δημόσιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Την Δευτέρα 2-1-2017 είναι ανοιχτες οι τράπεζες ;Μου λήγει η debit καρτα της Eurobank )31-12-16 και πρέπει να την ανανεώσω. Η Δευτέρα 2 Ιανουαρίου ειναι εργασιμη. Κλειστα ειναι μονο τα καταστήματα επειδη ανοιξαν την τελευταια Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Δημοσιο, τραπεζες και αλλες εταιρίες λειτουργουν κανονικα ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την Δευτέρα 2-1-2017 είναι ανοιχτες οι τράπεζες ;Μου λήγει η debit καρτα της Eurobank )31-12-16 και πρέπει να την ανανεώσω. Επρεπε ομως να εχεις παραλαβει την νεα καρτα ταχυδρομικα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts