nikos_kallithea Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μήπως γνωρίζει κάποιος για ποιό λογό σε πάρα πολλά καταστήματα δεν γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες της Εθνικής σε διακανονισμούς άτοκων δόσεων; Ζητάει απο τους εμπόρους τα μαλια της κεφαλής τους, βέβαια σε λιγο αυτο θα ισχυει για ολες της τραπεζες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ζητάει απο τους εμπόρους τα μαλια της κεφαλής τους, βέβαια σε λιγο αυτο θα ισχυει για ολες της τραπεζες Κατάλαβα... Κρίμα, γιατί την συγκεκριμένη κάρτα την έχω χωρίς συνδρομή... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μήπως γνωρίζει κάποιος για ποιό λογό σε πάρα πολλά καταστήματα δεν γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες της Εθνικής σε διακανονισμούς άτοκων δόσεων; Αφορά προφανώς θέμα συστήματος,αυτός είναι ο λόγος που θα δείς πχ σε αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα να μην γίνονται δεκτές οι συναλλαγές στο σύστημα των άτοκων δόσεων και να γίνονται δεκτές στα ίδια καταστήματα για συναλλαγές με άτοκες με χρήση όμως της φυσικής παρουσίας της κάρτας. Κατάλαβα... Κρίμα, γιατί την συγκεκριμένη κάρτα την έχω χωρίς συνδρομή... Ευχαριστώ. ..Και μπορείς να την διατηρήσεις :) ,απλά έλεγξε επιπλεόν στο θέμα των άτοκων δόσεων με την φυσική παρουσία της κάρτας και όχι ηλεκτρονικά για άτοκες:D (εκτός αν έχει ηλεκτρονικά το δικό της σύστημα που γίνονται δεκτές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Αφορά προφανώς θέμα συστήματος,αυτός είναι ο λόγος που θα δείς πχ σε αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα να μην γίνονται δεκτές οι συναλλαγές στο σύστημα των άτοκων δόσεων και να γίνονται δεκτές στα ίδια καταστήματα για συναλλαγές με άτοκες με χρήση όμως της φυσικής παρουσίας της κάρτας. ..Και μπορείς να την διατηρήσεις :) ,απλά έλεγξε επιπλεόν στο θέμα των άτοκων δόσεων με την φυσική παρουσία της κάρτας και όχι ηλεκτρονικά για άτοκες:D (εκτός αν έχει ηλεκτρονικά το δικό της σύστημα που γίνονται δεκτές) Ok. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση μου...θέλω να παραγγείλω κινητό από Κίνα. Πως παρακάμπτουμε τα capital control? Έχω paypal αλλά δεν μπόρεσα να πληρώσω την τελευταία φορά μέσω συνδεδεμένης πιστωτικής. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 ψαξε για καρτα revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια αν κλειδωσει καποιος το e banking στην Πειραιως νομιζω χρειαζεται να ξαναπαρει κωδικους καινουργιους απο καποιο καταστημα με την ταυτοιτητα του σωστα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια αν κλειδωσει καποιος το e banking στην Πειραιως νομιζω χρειαζεται να ξαναπαρει κωδικους καινουργιους απο καποιο καταστημα με την ταυτοιτητα του σωστα? αν έχεις phonebanking ενεργοποιημένο μπορείς και τηλεφωνικά, εφόσον συνδεθείς σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια αν κλειδωσει καποιος το e banking στην Πειραιως νομιζω χρειαζεται να ξαναπαρει κωδικους καινουργιους απο καποιο καταστημα με την ταυτοιτητα του σωστα? Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σε καθοδηγήσουν να το επαναφέρεις, έχε τον αριθμό ταυτότητας πρόχειρο θα χρειαστεί. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια αν κλειδωσει καποιος το e banking στην Πειραιως νομιζω χρειαζεται να ξαναπαρει κωδικους καινουργιους απο καποιο καταστημα με την ταυτοιτητα του σωστα? Αν θυμάσαι ποιος είναι ο κωδικός, μπορείς να τον ξεκλειδώσεις τηλεφωνικά. Αν όχι, πρέπει να πας σε κατάστημα ή να έχεις phone banking όπως αναφέρθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Εγώ δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να θυμάμαι τον κωδικό ούτε πήγα ποτέ σε κατάστημα. Κάλεσα απλά την εξυπηρέτηση πελατών και μου ξεκλείδωσαν την πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Άμα δεν θυμάσαι τον κωδικό πως θα κάνεις login; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Άμα δεν θυμάσαι τον κωδικό πως θα κάνεις login; Δεν ξέρω, το μπέρδεψα με τη Eurobank που σου δίνει αν θυμάμαι καλά έναν προσωρινό κωδικό για να ορίσεις νέο password. edit: https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/EL/Pages//Content/ForgotPassword.aspx Κι όμως, γίνεται και χωρίς να πάμε σε κατάστημα ακόμα και χωρίς να έχουμε phone banking. Καλά θυμόμουν ότι παρά το ότι έχω ξεχάσει/μπλοκάρει κωδικούς στο παρελθόν, δεν έχει χρειαστεί να πάω ποτέ σε κατάστημα καμίας τράπεζας για τέτοιες δουλειές. Edited May 8, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδια αν κλειδωσει καποιος το e banking στην Πειραιως νομιζω χρειαζεται να ξαναπαρει κωδικους καινουργιους απο καποιο καταστημα με την ταυτοιτητα του σωστα? Όχι, έχει ηλεκτρονική διαδικασία. Δες στο site τους. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Η χρέωση για μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό σε PayPal πόσο είναι; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Η χρέωση για μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό σε PayPal πόσο είναι; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εννοεις με εμβασμα, δεν υπαρχει χρέωση απο το παυπαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ναι με εβασμα από eurobank (για καμία 50αρια ευρώ ή όλη υπόθεση) στο λογαριασμό μου στην paypal εννοώ. Από την τράπεζα λογικά κάνα ευρώ θα είναι ή χρέωση ...?!?! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ναι με εβασμα από eurobank (για καμία 50αρια ευρώ ή όλη υπόθεση) στο λογαριασμό μου στην paypal εννοώ. Από την τράπεζα λογικά κάνα ευρώ θα είναι ή χρέωση ...?!?! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, 1 € ειναι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Την εφαρμογή wallet από την Πειραιώς την έχει χρησιμοποιήσει κανένας ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seglan.hce.piraeus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Την εφαρμογή wallet από την Πειραιώς την έχει χρησιμοποιήσει κανένας ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seglan.hce.piraeus Για να χρησιμοποιήσετε το winbank wallet πρέπει να έχετε Smartphone: - με δυνατότητα NFC, Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Προσπαθώ εδώ και 2 ημέρες να κάνω μία παραγγελία από ΗΠΑ με debit visa της Πειραιώς συνδεδεμένη με paypal και γίνεται declined η πληρωμή. Λέω ας κάνω και μια προσπάθεια για αγορά από ebay αλλά τρώω και από εκεί άκυρο. Περίπου κανά μήνα πριν, είχα κάνει κανονικά αγορές από ebay παρεμπιπτόντως με την ίδια κάρτα. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Έχει αλλάξει κάτι λόγω capital control ή το paypal έχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Όχι, απλά κατά τύχη σου είχε περάσει η αγορά την προηγουμένη φορά. Ο κανόνας είναι ότι δεν περνάει η πληρωμή για την πλειονότητα των ειδών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Για να χρησιμοποιήσετε το winbank wallet πρέπει να έχετε Smartphone: - με δυνατότητα NFC, Το λιγότερο αυτό, τα περισσότερα κινητά των τελευταίων ετών έχουν. Η απαίτηση της μη ύπαρξης root είναι ένα θέμα για μένα. Την έχει δουλέψει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Εγώ δυστυχώς έχω μόνο πιστωτική στην Πειραιώς και δεν τις υποστηρίζει για την ώρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Για να χρησιμοποιήσετε το winbank wallet πρέπει να έχετε Smartphone: - με δυνατότητα NFC, Το έβαλα το app και δεν άνοιγε καν! Μάλλον λόγω root. Είναι τραγικοί οι τύποι... Σιγά μην κάτσουμε να ασχοληθούμε με τη σαχλαμάρα τους για να πληρώνουμε το ρεφενέ στα μεζεδοπωλεία ο ένας στον άλλον (γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνουν αυτά τα Ελληνικά τραπεζικά "προϊόντα" πλέον ειδικά με τα cc). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το έβαλα το app και δεν άνοιγε καν! Μάλλον λόγω root. Είναι τραγικοί οι τύποι... Σιγά μην κάτσουμε να ασχοληθούμε με τη σαχλαμάρα τους για να πληρώνουμε το ρεφενέ στα μεζεδοπωλεία ο ένας στον άλλον (γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνουν αυτά τα Ελληνικά τραπεζικά "προϊόντα" πλέον ειδικά με τα cc). Καταλαβαινεις τι γραφεις? Κρινεις ενα app το οποιο δεν εχεις καν χρησιμοποιησει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts