Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

εγω ας πουμε που ο πατερας μου εχει επιχειρηση διανομων και πληρωβει τελη κανα 2.000 ευρω αν τα πληρωσω με την πιστωτικη μου μου δωσει ο πατερας μου τα λεφτα και τα καταθεσω στην τραπεζα υπαρχει θεμα ακομα και αν ξεπερναω το εισοδημα μου? αν ναι για μενα ειναι λαθος γιατι ετσι στρεφουν τον κοσμο στα μετρητα. εγω με την πιστωτικη μου παιρνωεκπτωση στο σταθερο και ετσι ολα τα εξοδα της οικογενεια μου τα περναω απο την πιστωτικη εισπραττω τα χρηματα τα καταθετω στην τραπεζα πληρωνω την καρτα ετσι βοηθαω και το κρατος γιατι λοιπον να με κυνηγησει με φορο ενω το βοηθαω

Στα τέλη κυκλοφορίας φαίνεται σε ποιο ΑΦΜ αφορά η πληρωμή, δεν σε επηρεάζει. Σε άλλες αγορές όμως, π.χ. super market, δεν φαίνεται κι έτσι μπορούν να σου πουν ρε φίλε, δηλώνεις 20 χιλ. κι έχεις πληρώσει 30 χιλ. στην κάρτα σου, πλήρωσε φόρο για 30 χιλ. Ακόμα και δικά σου να μην είναι όλα τα ψώνια, εσύ θα την πατήσεις.

Δεν σπρώχνουν τον κόσμο στα μετρητά, το αντίθετο. Μόλις βγει και έκπτωση φόρου ανάλογα με τις αγορές που κάνει ο καθένας από τη χρεωστική/πιστωτική του, να δεις πως όλοι θα τρέξουν να τις χρησιμοποιήσουν.

Δεν θα εχεις θέμα , διότι Φέτος οι δωρεές από πατέρα σε Γυιό είναι αφορολόγητες με δύο προϋποθέσεις

α) ότι έγιναν μετά τα C.C

β) ότι είναι μέχρι 5000

Άρα αν τυχόν χρειαστείς σου υπογράφει μια δωρεά ο πατέρας σου και τελείωσες.

Δεν θα εχεις θέμα , διότι Φέτος οι δωρεές από πατέρα σε Γυιό είναι αφορολόγητες με δύο προϋποθέσεις

α) ότι έγιναν μετά τα C.C

β) ότι είναι μέχρι 5000

Άρα αν τυχόν χρειαστείς σου υπογράφει μια δωρεά ο πατέρας σου και τελείωσες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιρνω επιδομα αναπηριας εδω και 20 χρονια το εισοδημα μου το παρεχει το ιδιο το κρατος δεν μπορω να ισχυριστω οτι εχω κανει καβα τοσο χρονια? το 2015 ξοδεψα 15.000 ευρω στην πιστωτικη (τυχαιο νουμερο) και ελαβα 9.000 απο το επιδομα θα κανουν μανουρα για 6.000 ευρω? να πω οτι κανω κοινη φορολογικη δηλωση με τους γονεις μου ως προστατευομενο μελος. Σε μενα δηλαδη θα βρουν το μαυρο χρημα ας πανε σε καενα μεγαλυτερο

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα τέλη κυκλοφορίας φαίνεται σε ποιο ΑΦΜ αφορά η πληρωμή, δεν σε επηρεάζει. Σε άλλες αγορές όμως, π.χ. super market, δεν φαίνεται κι έτσι μπορούν να σου πουν ρε φίλε, δηλώνεις 20 χιλ. κι έχεις πληρώσει 30 χιλ. στην κάρτα σου, πλήρωσε φόρο για 30 χιλ. Ακόμα και δικά σου να μην είναι όλα τα ψώνια, εσύ θα την πατήσεις.

Δεν σπρώχνουν τον κόσμο στα μετρητά, το αντίθετο. Μόλις βγει και έκπτωση φόρου ανάλογα με τις αγορές που κάνει ο καθένας από τη χρεωστική/πιστωτική του, να δεις πως όλοι θα τρέξουν να τις χρησιμοποιήσουν.

θα ειναι ενα ωραιο τυρακι για φορολογησουν κοσμο
υπογραφή εκτός ορίων

παιρνω επιδομα αναπηριας εδω και 20 χρονια το εισοδημα μου το παρεχει το ιδιο το κρατος δεν μπορω να ισχυριστω οτι εχω κανει καβα τοσο χρονια? το 2015 ξοδεψα 15.000 ευρω στην πιστωτικη (τυχαιο νουμερο) και ελαβα 9.000 απο το επιδομα θα κανουν μανουρα για 6.000 ευρω? να πω οτι κανω κοινη φορολογικη δηλωση με τους γονεις μου ως προστατευομενο μελος. Σε μενα δηλαδη θα βρουν το μαυρο χρημα ας πανε σε καενα μεγαλυτερο

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα ειναι ενα ωραιο τυρακι για φορολογησουν κοσμο

Να πεις ότι κάνεις κοινή φορολογική δήλωση ενώ δεν κάνεις δεν έχει νόημα γιατί φαίνεται τι κάνεις και τι δεν κάνεις. Όσο για τα νούμερα που λες, τυχαία ξε-τυχαία γέλασα με το "θα κάνουν μανούρα για 6000€" το οποίο είναι το 66% επιπλέον από αυτά που παίρνεις :)

Σε όλους πρέπει να το βρουν το μαύρο χρήμα, δεν είναι λογική αυτή.

Όσο για το τυράκι, το εννοείς; Ότι θα φορολογήσουν χρήματα που μέχρι τώρα ήταν μαύρα και πλέον θα φαίνονται με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές; Κακό είναι αυτό; Γιατί όσο δεν "βρίσκεται" αυτό το μαύρο χρήμα, όλο και πιθανότερο είναι να σταματήσεις εσύ να παίρνεις το επίδομα που σωστά παίρνεις.

οντως κανω κοινη φορολογικη δηλωση με τους γονεις μου επιπλεον τοσα χρονια μου δινει επιδομα το κρατος δεν μπορω να ισχυριστω οτι εχω λεφτα κρατημμενα στο σπιτι και ξοδευω απο αυτα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω
υπογραφή εκτός ορίων

Τότε η λύση είναι να βγάλεις στον πατέρα σου μία οικογενειακή κάρτα ( στην ουσία ο ίδιος λογαριασμός ) και να κάνεις τι συναλλαγές με αυτήν. Edited by Nikos_s3

θα συμφωνησω με τον vasileios.εδω και χρονια οτι πιστωτικη καρτα εχω βγαλει,βγαζω την κυρια στο ονομα του πατερα μου και την προσθετη στο ονομα το δικο μου και της αδελφης μου.ετσι ειμαστε καλυμενοι απο οτιδηποτε και αν συμβει με τεκμηρια κτλ κτλ απο το εισοδημα των γονιων μας.

Α βρε κακομοιρη πατερα τι τραβας.....

Δεν τραβάει τίποτα κανείς πατέρας... Αλίμονο στους γιούς και τις θυγατέρες... Για τη σύνταξη ή το μισθό του πατέρα συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν τα τελευταία 6 χρόνια και έσβησαν το μέλλον των νεώτερων. Αν μπορεί να καλύψει τα τεκμήρια με το μισθό ή τη σύνταξή τους δεν υπάρχει κανένα θέμα.

οποιος θελει να κινηθει με μαυρο χρημα θα το κανει με πιστωτικη καρτα? vasileios αυτο που ειπες το σκεφτηκα καποια στιγμη αλλα ο πατερας εχει παει ενα δανει το οποιο δεν εχει αποπληωθει ακομα
υπογραφή εκτός ορίων

Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό ;

Στην δική σου καρτα θα βγάλεις δεύτερη στο όνομα του , με το δικό σου όριο

Α βρε κακομοιρη πατερα τι τραβας.....

o πατερας δεν τραβαει τιποτα.οπως εξηγησα βγαζω την πιστωτικη στο ονομα του πατερα μου γιατι μελλοντικα (αν γινει κατι και θεωρηθει τεκμηριο) μπορει να τα δικαιολογησει απο τα εισοδηματα του.μην μπερδευεις ενα arrangement με το ποιος πληρωνει την καρτα.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν τραβάει τίποτα κανείς πατέρας... Αλίμονο στους γιούς και τις θυγατέρες... Για τη σύνταξη ή το μισθό του πατέρα συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν τα τελευταία 6 χρόνια και έσβησαν το μέλλον των νεώτερων. Αν μπορεί να καλύψει τα τεκμήρια με το μισθό ή τη σύνταξή τους δεν υπάρχει κανένα θέμα.

οταν η φορολογικη μου δηλωση ξεκιναει με τεκμαρτο εισοδημα σχεδον 10χιλ ευρω λογω ενος αυτοκινητου smart (που το αγορασα μεταχειρισμενο απο γερμανια) + λογω ενοικιων που δινω για σπιτι στην γλυφαδα (που ακουστηκε να ειναι τεκμηριο η ενοικιαση πρωτης κατοικιας) οτι μπορω να γλιτωσω καλα κανω και τα γλυτωνει.

υπόψιν τα τεκμαρτο εισοδημα ισχυε ειτε ημουν ανεργος ειτε τωρα που εργαζομαι.επισης οι συνταξεις των γονιων μου εχουν μειωθει πανω απο 50% και στον πατερα μου του εχουν κοψει συνταξη για την οποια ειχε εισφορες σχεδον κατα την διαρκεια του εργασιακου του βιου.

Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό ;

Στην δική σου καρτα θα βγάλεις δεύτερη στο όνομα του , με το δικό σου όριο

ερωτηση εχω εχω την cosmote Mastercard αν βγαλω την κατα με το δικο μου υπολοιπο στο ονομα της μητερας μου θα παιρνω την εκπτωση στο στεθερο που δινει η καρτα? αμα κανω συνναλαγε με την καρτα της μανας μου? η
υπογραφή εκτός ορίων

ερωτηση εχω εχω την cosmote Mastercard αν βγαλω την κατα με το δικο μου υπολοιπο στο ονομα της μητερας μου θα παιρνω την εκπτωση στο στεθερο που δινει η καρτα? αμα κανω συνναλαγε με την καρτα της μανας μου? η

Κοίτα μήπως μπορείς και τώρα να το κάνεις, χωρίς να αλλάξεις ονόματα.

Κοίτα μήπως μπορείς και τώρα να το κάνεις, χωρίς να αλλάξεις ονόματα.
τι εννοεις χωρις να αλλξω ονοματα?
υπογραφή εκτός ορίων

Πας στον οτε δηλώνεις αυτόματη εξόφληση του λογαριασμού και αριθμό για την έκπτωση και ίσως μπει η έκπτωση.

Υπάρχει και η λύση να αλλάξεις όνομα στο τηλέφωνο.

να γινει η μεταφορα των αριθμων cosmote απο το ονομα της μητερας σου στο δικο σου.ετσι το ζητας απο την εξυπηρετηση πελατων:happy:

και ποτε δεν βλαπτει ενα τηλεφωνο πρωτα στην εξυπηρετηση πελατων cosmote για να ρωτησεις τι μπορεις να κανεις.

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κατάθεση στην Pokerstars με χρεωστική Πειραιώς? Μου πετάει το μήνυμα ότι τα στοιχεία έχουν λήξει ή είναι λάθος και υποψιάζομαι ότι είναι λόγω Capital Controls...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κατάθεση στην Pokerstars με χρεωστική Πειραιώς? Μου πετάει το μήνυμα ότι τα στοιχεία έχουν λήξει ή είναι λάθος και υποψιάζομαι ότι είναι λόγω Capital Controls...

Και σε με΄να το ίδιο εμφανίζει με κάρτες της alpha , της εθνικής και της eurobank που δοκίμασα εδώ και καιρό.

capital controls είναι αφου δεν επιτρεπονται οι συναλλαγε΄ς σε καζίνο.. Μόνο μερικά που έχουν viva wallet μπορείς

Paysafe δεν παίζει αν θυμάμαι καλά ε?

Πλέον παίζει κανονικά με paysafe. όπως και με έμβασμα γίνεται (αλλά παίρνει 2-3 μερες)

Ο λογαριασμός της πιστωτικής μου ερχεται με ημερομηνια πληρωμης στις 5 καθε μηνα

Εγω πληρωνομαι στις 7 καθε μηνα

Μπορω να ζητησω να αλλαξει η ημερομηνια πληρωμης απο εδω και περα ;

Μεσω ebanking (Alpha) δεν βρηκα τετοια επιλογη

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ο λογαριασμός της πιστωτικής μου ερχεται με ημερομηνια πληρωμης στις 5 καθε μηνα

Εγω πληρωνομαι στις 7 καθε μηνα

Μπορω να ζητησω να αλλαξει η ημερομηνια πληρωμης απο εδω και περα ;

Μεσω ebanking (Alpha) δεν βρηκα τετοια επιλογη

Ναι μπορεις. Το εχω κανει εγω για τον ιδιο με σενα λογο και το δεχθηκαν κανονικα.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ναι μπορεις. Το εχω κανει εγω για τον ιδιο με σενα λογο και το δεχθηκαν κανονικα.

Με αιτηση σε καταστημα ;

Με mail ?

Με τηλεφωνημα στην Εξ. Πελ. ;

Τι εκανες;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;