theo1973 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Φυσικα και αναφερομαι σε μεταφορες μεχρι 500€ τον μηνα. Για παραπανω ειναι αλλο θεμα. Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα αφου η συναλλαγη εγινε. Προσωπικα, καν αγορες (μικροποσα) χωρις κανενα προβλημα με πληρωμες στο paypal μεσω καρτας ΑΜΕΧ. Με visa ή mastercard δεν μπορω Ε δεν θα πρέπει να είναι "άλλο θέμα". Αυτό λέω και περιμένω να δω. Σε Ελληνική τράπεζα είναι οι λογαριασμοί τους. Η σημερινή συναλλαγή που ανέφερα δεν έχει γίνει ακόμα (δεν υπήρξε μείωση του υπολοίπου μου στην prepaid προς το παρόν). Το Amazon απλά έβγαλε ότι έγινε η αγορά και θα ενημερωθώ περαιτέρω με email όταν αποσταλλεί. Για αυτό ρωτάω πως λειτουργεί το Amazon και μπας και προσπαθήσουν αύριο να τα τραβήξουν τα χρήματα και δεν τα καταφέρουν. Εν τω μεταξύ δεν μου ζητήθηκε ούτε καν το CVV της κάρτας την οποία την πρόσθεσα σήμερα για πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Το έχεις δοκιμάσει και έχει δουλέψει (εννοώ εκτός από το να γίνει η μεταφορά να πιστωθεί τελικά το account σου στη Skrill και με τι ποσό); Επιμένω και ρωτάω γιατί όπως είπα και μέχρι πριν λίγο καιρό που είχε λογαριασμό στην RBS (έχει υποκατάστημα στον Πειραιά αυτή) με Ελληνικό (GR...) ΙΒΑΝ, η μεταφορά ναι μεν πραγματοποιήθηκε αλλά τη φόρτιση δεν την έκαναν (πιθανότατα καταχρηστικά και παράνομα γιατί απλά δεν είχαν τρόπο να βγάλουν τα λεφτά στη χώρα της έδρας τους). Ναι έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι δουλεύει άψογα. Εμένα που έχω λογαριασμό στην Alpha έκανε μια εργάσιμη να μπουν τα λεφτά στο Skrill. Επίσης εκεί δεν υπάρχει όριο λόγω cc. Μπορείς να φορτώσεις το Skrill και με 2000 αν θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ναι έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι δουλεύει άψογα. Εμένα που έχω λογαριασμό στην Alpha έκανε μια εργάσιμη να μπουν τα λεφτά στο Skrill. Επίσης εκεί δεν υπάρχει όριο λόγω cc. Μπορείς να φορτώσεις το Skrill και με 2000 αν θες.. Νομιζω οτι το skrill το ιδιο εχει περιορισμο στην μεταφορα, 1000 € ανα 60 ημερες. Δηλαδη κι εκει 500 € τον μηνα. Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν μεγαλυτερα ποσα, απλα το σημειωνω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Νομιζω οτι το skrill το ιδιο εχει περιορισμο στην μεταφορα, 1000 € ανα 60 ημερες. Δηλαδη κι εκει 500 € τον μηνα. Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν μεγαλυτερα ποσα, απλα το σημειωνω Το έχεις δει γραμμένο κάπου αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Το έχεις δει γραμμένο κάπου αυτό; ναι, εδω http://i1377.photobucket.com/albums/ah76/tzoumas/alpharhochiepsilonomicron%20lambdapsietasigmaf_zpsqksszrzn.png~original Edited November 8, 2015 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα, ναι, εδω http://i1377.photobucket.com/albums/ah76/tzoumas/alpharhochiepsilonomicron%20lambdapsietasigmaf_zpsqksszrzn.png~original Αυτό αφορά για προσθήκη χρημάτων μέσω κάρτας (όπου μπορείς να αυξήσεις το όριο και άλλο αν κάνεις επιβεβαίωση, πχ http://prntscr.com/90ftbt ), για κατάθεση χρημάτων δεν υπάρχει όριο. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα, Αυτό αφορά για προσθήκη χρημάτων μέσω κάρτας (όπου μπορείς να αυξήσεις το όριο και άλλο αν κάνεις επιβεβαίωση, πχ http://prntscr.com/90ftbt ), για κατάθεση χρημάτων δεν υπάρχει όριο. Δικιο εχεις ...... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εκανε κανενας εμβασμα με επιτυχια προς το λογαριασμο της Skrill στην Αlpha Bank αυτες τις μερες (γιατι καποιος εγραψε οτι δεν μπορεσε να κανει μεσω phonebanking κτλ κτλ) ? Λειτουργει κανονικα ? Θελω να στειλω 200€...μην κολλησουν στο κενο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εκανε κανενας εμβασμα με επιτυχια προς το λογαριασμο της Skrill στην Αlpha Bank αυτες τις μερες (γιατι καποιος εγραψε οτι δεν μπορεσε να κανει μεσω phonebanking κτλ κτλ) ? Λειτουργει κανονικα ? Θελω να στειλω 200€...μην κολλησουν στο κενο. :lol: όχι και 200€ 60€ τη μέρα, σε 4 μέρες περίπου θα τα έχεις... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δηλαδη θελεις να πεις οτι η μεταφορα 10€ που εκανα απο τραπεζικο λογαριασμο στο paypal ειναι παρανομη; Κυνδινευω; στο είπα αυτό με το σκεπτικό (πολύ πιθανόν να κάνω λάθος) ότι ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να φορτώσεις λεφτά στο balance είναι το κολπάκι με το send money. προφανώς δεν ήξερα το δικό σου τρόπο. δηλαδή εσύ πηγές στην τράπεζα και φορτωσες λογαριασμό PayPal??? γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 όχι και 200€ 60€ τη μέρα, σε 4 μέρες περίπου θα τα έχεις... Γιατί καλέ; Είναι μεταφορά σε λογαριασμό Alpha bank, και 1000 ευρώ που έκανα σε 1 εργάσιμη μπήκαν κανονικά. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 στο είπα αυτό με το σκεπτικό (πολύ πιθανόν να κάνω λάθος) ότι ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να φορτώσεις λεφτά στο balance είναι το κολπάκι με το send money. προφανώς δεν ήξερα το δικό σου τρόπο. δηλαδή εσύ πηγές στην τράπεζα και φορτωσες λογαριασμό PayPal??? γίνεται? Οχι. Δεν πηγα στην τραπεζα. Στο site του paypal μπηκα, Επελεξα την καρτελα My Account μετα Top Up και επιλογη Add Money (takes a few days) Ανοιγει παραθυρακι και σου βγαζει πληροφοριες , ονομα λογαριασμου, τραπεζα κλπ με την προυποθεση οτι εχεις προσθεσει απο πριν ρον λογαριασμο σου οπως την καρτα σου. μετα πας στο ebanking που χρησιμοποιεις και κανεις την μεταφορα. Με κοστος 1 € τα χρηματα εμφανιζονται στο paypal balance σε δυο εργασιμες μερες. Στη διαθεση σου για οποια επιπλεον πληροφορια χρειαστεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 όχι και 200€ 60€ τη μέρα, σε 4 μέρες περίπου θα τα έχεις... Γιατι? Απο αποψη ασφαλειας το λες? Τελος παντνων, αν καποιος μερεφερε λεφτα στην Skrill (στον λογαρισμο Alpha Bank) ας γραψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπέρα, Αυτό αφορά για προσθήκη χρημάτων μέσω κάρτας (όπου μπορείς να αυξήσεις το όριο και άλλο αν κάνεις επιβεβαίωση, πχ http://prntscr.com/90ftbt ), για κατάθεση χρημάτων δεν υπάρχει όριο. Απλά να προσθέσω ότι μόλις το τσεκαρα, κι έχω στείλει πάνω από 1000 ευρώ στον λογαριασμό της Skrill τους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Γιατί καλέ; Είναι μεταφορά σε λογαριασμό Alpha bank, και 1000 ευρώ που έκανα σε 1 εργάσιμη μπήκαν κανονικά. ok Νόμιζα ότι ισχύει η ανακοίνωση: Μετά την ανακοίνωση της Paysafe που αναστέλλει προσωρινά την έκδοση καρτών (κλικ εδώ), και η Skrill ενημερώνει τους πελάτες της πως δε θα δέχεται εργαλεία πληρωμής με εξαίρεση τις απευθείας μεταφορές χρημάτων στις ελληνικές τράπεζες με όριο 60€. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: Οι πρόσφατες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας να επιβάλει έλεγχο κεφαλαίου στις ελληνικές τράπεζες έχει επίπτωση στην χαμήλωση της σταθερότητας της ελληνικής οικονομικής αγοράς. Δυστυχώς ως αποτέλεσμα αυτού η Skrill προσωρινά δεν θα δέχεται εργαλεία πληρωμής με εξαίρεση τις απευθείας μεταφορές χρημάτων στις ελληνικές τράπεζες με όριο 60€ ημερησίως. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αρα στελνουμε κανονικα στον λογαριασμο της Skrill στην Alpha Bank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ok Νόμιζα ότι ισχύει η ανακοίνωση: Η ανακοίνωση δεν ισχύει πλέον, καθώς όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στις προηγούμενες σελίδες έχουν ανοίξει λογαριασμό στην Alpha bank. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η ανακοίνωση δεν ισχύει πλέον, καθώς όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στις προηγούμενες σελίδες έχουν ανοίξει λογαριασμό στην Alpha bank. ........... Και επομενως δεν μεταφερεις χρηματα στο εξωτερικο, αλλα σε ελληνικη τραπεζα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 ........... Και επομενως δεν μεταφερεις χρηματα στο εξωτερικο, αλλα σε ελληνικη τραπεζα Εννοείται αλλά εμάς δεν μας επηρεάζει και κάτι. Και λογικά είναι και ο μοναδικός τρόπος να "βγάλει" κάποιος στο εξωτερικό ένα σεβαστό ποσό χωρίς δυσκολία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αν κάποιος σου κάνει κατάθεση μέσω winbank της τράπεζας Πειραιώς σε λογαριασμό eurobank, πόσο χρόνο χρειάζεται για να εμφανιστούν τα λεφτά στον λογαριασμό σου; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αν κάποιος σου κάνει κατάθεση μέσω winbank της τράπεζας Πειραιώς σε λογαριασμό eurobank, πόσο χρόνο χρειάζεται για να εμφανιστούν τα λεφτά στον λογαριασμό σου; Αν κανει την καταθεση σε εργασιμη ωρα θα εμφανιστουν την επομενη εργασιμη το βραδυ, αν την κανει απογευμα ή αργια, θα εμφανιστουν την μεθεπομενη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Η σημερινή συναλλαγή που ανέφερα δεν έχει γίνει ακόμα (δεν υπήρξε μείωση του υπολοίπου μου στην prepaid προς το παρόν). Το Amazon απλά έβγαλε ότι έγινε η αγορά και θα ενημερωθώ περαιτέρω με email όταν αποσταλλεί. Για αυτό ρωτάω πως λειτουργεί το Amazon και μπας και προσπαθήσουν αύριο να τα τραβήξουν τα χρήματα και δεν τα καταφέρουν. Εν τω μεταξύ δεν μου ζητήθηκε ούτε καν το CVV της κάρτας την οποία την πρόσθεσα σήμερα για πρώτη φορά. Το προϊόν έχει αποσταλλεί από χθες τελικά και ακόμα δεν έχει υπάρξει-φανεί χρεώση στην κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αν κανει την καταθεση σε εργασιμη ωρα θα εμφανιστουν την επομενη εργασιμη το βραδυ, αν την κανει απογευμα ή αργια, θα εμφανιστουν την μεθεπομενη Ευχαριστώ! Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 άνοιξα λογαριασμό στην skrill απο το κινητό μου την Κυριακή..... δευτέρα έστειλα πενήντα ευρω μέσω άλφα μπανκ.. σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι τα λεφτα μπήκαν.... τα είδα και στην εφαρμογή.... έκανα αμέσως αίτηση για κάρτα εγκρίθηκε και την περιμένω..... ολα σε ελάχιστο χρόνο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 άνοιξα λογαριασμό στην skrill απο το κινητό μου την Κυριακή..... δευτέρα έστειλα πενήντα ευρω μέσω άλφα μπανκ.. σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι τα λεφτα μπήκαν.... τα είδα και στην εφαρμογή.... έκανα αμέσως αίτηση για κάρτα εγκρίθηκε και την περιμένω..... ολα σε ελάχιστο χρόνο.... καλημερα φιλε, για επιβεβαιωση στοιχειων χρειαζεται να στειλεις ταυτοτητες κλπ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts