xspy Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Άσχετο με το παρόν θέμα αλλά σχετικό εφόσον μιλάμε για εμβάσματα. Έκανα έμβασμα 400€ από λογαριασμό μου στην Πειραιώς σε λογαριασμό μου στην Εθνική -όψεως μάλιστα- και ενώ το κόστος από την Πειραιώς ήταν 1€ η Εθνική μου κοπάνησε άλλα ...4€. Μιλάμε για ληστεία... Έχουν την εντύπωση οι Ελληνικές τράπεζες ότι θα κάνουν πάρτυ με την "άνθηση" των ηλεκτρονικών συναλλαγών τελευταία. Θα τα στείλουμε όλα σε τράπεζες του εξωτερικού, θα τις παρακάμψουμε εντελώς πλην πληρωμών φόρων και τελείωσε η υπόθεση... Αν η Πειραιώς είχε την επιλογή να επιλέξεις OUR απο το να έχει μοναδική επιλογή την ένδειξη SHA,όταν όλες οι άλλες Τράπεζες (Τουλάχιστον μέχρι σήμερα) έχουν την επιλογή OUR,θα είχες χρεωθει 1-2€ και κανένα ποσό στο εισερχόμενο έμβασμα της Εθνικής.Η ακριβότερη χρέωση στην επιλογή OUR για εμβάσμα σε ελληνικη Τράπεζα είναι 3€ από Alpha,απο Εθνική 2€,Attica Bank 1,20€ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Άσχετο με το παρόν θέμα αλλά σχετικό εφόσον μιλάμε για εμβάσματα. Έκανα έμβασμα 400€ από λογαριασμό μου στην Πειραιώς σε λογαριασμό μου στην Εθνική -όψεως μάλιστα- και ενώ το κόστος από την Πειραιώς ήταν 1€ η Εθνική μου κοπάνησε άλλα ...4€. Μιλάμε για ληστεία... Έχουν την εντύπωση οι Ελληνικές τράπεζες ότι θα κάνουν πάρτυ με την "άνθηση" των ηλεκτρονικών συναλλαγών τελευταία. Θα τα στείλουμε όλα σε τράπεζες του εξωτερικού, θα τις παρακάμψουμε εντελώς πλην πληρωμών φόρων και τελείωσε η υπόθεση... Λοιπον εγω εχθες ανακαλυψα το ληστρικο μεν αλλα ακρως βολικο εμβασμα online της πειραιως, οπους κανεις εμβασμα και τα λεφτα μετσφερονται σε σχεδον πραγματικο χρονο στην τραπεζα που θες. Το κανονικο εμβσσμα λοιπον ειχε ενα ευρω προμηθεια απο την πειραιως και τρια στην εθνικη συνολο τεσσερα. Το εμβασμα online ειχε 2 ευρω προμηθεια στην πειραιως κσι τεσσερα στην εθνικη. Κσνονικη κλεψια οι χρεωσεις αλλα σε πεντε λεπτα τα λεφτα απο την μια τραπεζα στην αλλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλησπέρα. Σήμερα προσπάθησα να συνδέσω μια χρεωστικη με το PayPal. Με γράφει ότι με χρεωσε 1.5 ευρώ τα οποία θα γίνουν refund μόλις συνδεθεί η κάρτα. Με είπε ότι θα με έρθει ένας 4ψηφιος κωδικός που πρέπει να βάλω στο PayPal για να συνδεθεί με την χρεωστικη. Αυτό τον κωδικό από που τον περνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Από τις χρεώσεις που θα δεις αν πάρεις μια αναλυτική των κινήσεων της κάρτας. Ή στο ebanking αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Από τις χρεώσεις που θα δεις αν πάρεις μια αναλυτική των κινήσεων της κάρτας. Ή στο ebanking αν έχεις. Άρα αν κάνω έλεγχο βιβλιαριου θα με βγάλει κανονικά τον κωδικό? Πόσες μέρες κάνει για να εμφανιστεί ο κωδικός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Λογικά απευθείας. Δοκίμασε να πας σε ένα ΑΤΜ να βγάλεις μια ανάλυση τελευταίων κινήσεων, πιθανόν να φαίνεται εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Άρα αν κάνω έλεγχο βιβλιαριου θα με βγάλει κανονικά τον κωδικό? Πόσες μέρες κάνει για να εμφανιστεί ο κωδικός? Θελει κανα δυο μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Λογικά απευθείας. Δοκίμασε να πας σε ένα ΑΤΜ να βγάλεις μια ανάλυση τελευταίων κινήσεων, πιθανόν να φαίνεται εκεί. Έγινε να σε καλά. Ελπίζω να φανεί κατευθείαν ο κωδικός να κάνω τις αγορές που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλησπέρα, Αν η κάρτα είναι Alpha τότε το βλέπεις άμεσα μέσα από το e-banking, καθώς βλέπεις και τις εκκρεμείς κινήσεις (πριν οριστικοποιηθεί η χρέωση τους στην κάρτα σου). Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλησπέρα, Αν η κάρτα είναι Alpha τότε το βλέπεις άμεσα μέσα από το e-banking, καθώς βλέπεις και τις εκκρεμείς κινήσεις (πριν οριστικοποιηθεί η χρέωση τους στην κάρτα σου). Είναι χρεωστικη Visa Πειραιώς. Σήμερα το πρωί έκανα ενημέρωση βιβλιαριου δεν μου έβγαλε κάτι αλλά είχα 3 ώρες που έβαλα την κάρτα στο PayPal οπότε σίγουρα θέλει κάποιο χρόνο. E-Banking δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Σε Πειραιώς εγώ που είχα κάνει παλιά έκανε 3 εργάσιμες νομίζω να φανεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Λοιπον εγω εχθες ανακαλυψα το ληστρικο μεν αλλα ακρως βολικο εμβασμα online της πειραιως, οπους κανεις εμβασμα και τα λεφτα μετσφερονται σε σχεδον πραγματικο χρονο στην τραπεζα που θες. Το κανονικο εμβσσμα λοιπον ειχε ενα ευρω προμηθεια απο την πειραιως και τρια στην εθνικη συνολο τεσσερα. Το εμβασμα online ειχε 2 ευρω προμηθεια στην πειραιως κσι τεσσερα στην εθνικη. Κσνονικη κλεψια οι χρεωσεις αλλα σε πεντε λεπτα τα λεφτα απο την μια τραπεζα στην αλλη. Αυτό το "έμβασμα online" έκανα κι εγώ φίλε. Τρίχες κατσαρές... Επειδή το έκανα Κυριακή βράδυ, ολοκληρώθηκε Δευτέρα μεσημέρι. Αντί να κάνει 2 μέρες, έκανε 1. Θα ήταν πραγματικά "άμεσο" αν εφαρμοζόταν κυριολεκτικά η έννοια της λέξης άμεσο: αμέσως, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο ανεξαρτήτως αν είναι εργάσιμη ημέρα ώρας που δίνεται η εντολή. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες. Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα, δεν έχουμε ωράρια, δεν έχουμε αργίες και εργάσιμες και οι τραπεζικοί εκεί με τις "αργίες" τους. Όλα αυτά τα "συστημικά" τραπεζομάγαζα θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ένα "μαγαζί" πλέον: δικό μας, των πολιτών που τις μπουκώνουμε δισεκατομμύρια τόσα χρόνια γιο να "ανακεφαλαιώνονται" και να τις σώζουμε από τις αστοχίες τους και να φερθούν με τον ανάλογο σεβασμό στους "αιμοδότες" τους. Δεν είναι δυνατό να στέλνω έμβασμα σε ξένη τράπεζα (π.χ. για το Revolut) και να μη με χρεώνει τίποτα η Barclays και η Εθνική μας μπατιροτράπεζα να μου κοπανάει 4ευρο για ΜΕΤΑΦΟΡΑ (από κι ως που "έμβασμα" εντός ελληνικού τρπεζικού συστήματος και με τις συνθήκες -αδυναμία συναλλαγής με μετρητά- που επικρατούν; ) που κάνω για να πληρώσω ασφαλιστικές εισφορές. Σαν πολλά μας τα έκαναν και η υπομονή τελείωσε! Edited October 28, 2015 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Οπως εγραψα η χρεωση ειναι τραγικη. Εγω εστειλα τα λεφτα δευτερα πρωι στις 8 και στις 9 παρα ηταν στην εθνικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Αυτό το "έμβασμα online" έκανα κι εγώ φίλε. Τρίχες κατσαρές... Επειδή το έκανα Κυριακή βράδυ, ολοκληρώθηκε Δευτέρα μεσημέρι. Αντί να κάνει 2 μέρες, έκανε 1. Θα ήταν πραγματικά "άμεσο" αν εφαρμοζόταν κυριολεκτικά η έννοια της λέξης άμεσο: αμέσως, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο ανεξαρτήτως αν είναι εργάσιμη ημέρα ώρας που δίνεται η εντολή. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες. Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα, δεν έχουμε ωράρια, δεν έχουμε αργίες και εργάσιμες και οι τραπεζικοί εκεί με τις "αργίες" τους. Όλα αυτά τα "συστημικά" τραπεζομάγαζα θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ένα "μαγαζί" πλέον: δικό μας, των πολιτών που τις μπουκώνουμε δισεκατομμύρια τόσα χρόνια γιο να "ανακεφαλαιώνονται" και να τις σώζουμε από τις αστοχίες τους και να φερθούν με τον ανάλογο σεβασμό στους "αιμοδότες" τους. Δεν είναι δυνατό να στέλνω έμβασμα σε ξένη τράπεζα (π.χ. για το Revolut) και να μη με χρεώνει τίποτα η Barclays και η Εθνική μας μπατιροτράπεζα να μου κοπανάει 4ευρο για ΜΕΤΑΦΟΡΑ (από κι ως που "έμβασμα" εντός ελληνικού τρπεζικού συστήματος και με τις συνθήκες -αδυναμία συναλλαγής με μετρητά- που επικρατούν; ) που κάνω για να πληρώσω ασφαλιστικές εισφορές. Σαν πολλά μας τα έκαναν και η υπομονή τελείωσε! Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Λέμε τώρα.. Ένα ευρώ παραπάνω για να γίνει η συναλλαγή σου πιο γρήγορα δεν είναι κόστος τρομερό. Επίσης το πόσο γρήγορα θα φανεί στον λογαριασμό αποστολής το εμβασμα σου εξαρτάται κι από τον παραλήπτη (τράπεζα, ίδρυμα πληρωμών). Τέλος καμία τράπεζα δεν στέλνει αυθημερον εμβασμα σ/κ και όλες το αναφέρουν αυτό ξεκάθαρα. Τώρα γιατί εσύ τα έχεις πάρει μόνο εσύ το ξέρεις! Edited October 28, 2015 by impreza_sti Πολιτικά σχόλια και χαρακτηρισμοί απαγορεύονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 αν συνδεσω στο Paypal την καρτα της εθνικης που εχω στο go4more, μπορω να παιρνω ποντους αν πχ. βαζω δεκα ευρω στο κινητο μου μεσω paypal? και αν ναι, ποσους ποντους παιρνω; για να καταλαβω αν θεωρειται ως εμβασμα εκτος τραπεζης/συνναλλαγη καρτας/πληρωμη. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 αν συνδεσω στο Paypal την καρτα της εθνικης που εχω στο go4more, μπορω να παιρνω ποντους αν πχ. βαζω δεκα ευρω στο κινητο μου μεσω paypal? και αν ναι, ποσους ποντους παιρνω; για να καταλαβω αν θεωρειται ως εμβασμα εκτος τραπεζης/συνναλλαγη καρτας/πληρωμη. αν δεν κάνω λάθος , πήρα 3 πόντους για 10ε στην vodafone μέσω paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 στην hsbc μπορω να ανοιξω λογαριασμο? υπαγεται και αυτη στα cc ή κανεις αγορες απο εξωτερικο χωρις προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 στην hsbc μπορω να ανοιξω λογαριασμο? υπαγεται και αυτη στα cc ή κανεις αγορες απο εξωτερικο χωρις προβλημα? Αν μπεις στο site τους θα δεις οτι δεν μπορεις, γιατι υπαγεται και η ιδια σε CC. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αν έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας προσπάθησε μήπως μπορείς να τον μεταφέρεις στην hsbc και έτσι να ανοίξεις λογαριασμό εκεί από την πίσω πορτα.κανονίστηκη αρχή για την hsbc είναι η τράπεζα της Ελλάδος αν και η hsbc ελλαδος είναι υποκαταστημα της hsbc uk . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα! Μπορεί να έχει ξαναγίνει η ερώτηση, αλλά το thread είναι πολύ μεγάλο για να ψάξω. Σε περίπτωση που κάνω συναλλαγές με ελληνική χρεωστική Εθνικής στο εξωτερικό, 1. θα χρεωθώ προμήθεια για τη μετατροπή νομίσματος και, αν ναι, πόσο; 2. υπάρχει περίπτωση η κάρτα μου να μη γίνει δεκτή λόγω capital controls; 3. με συμφέρει να πληρώνω με κάρτα σε κάθε συναλλαγή, να κάνω μαζική ανάληψη από ΑΤΜ της χώρας που θα είμαι ή να έχω ήδη κάνει συνάλλαγμα πριν φύγω από την Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 1.Για συναλλαγές μέσω κάρτας με καταστήματα όχι. Μόνο η ανάληψη μετρητών έχει προμήθεια και αυτή είναι περίπου 1,5€ για ποσά μέχρι 350€. 2. Θεωρητικά όχι. Πρακτικά δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω πάει στο εξωτερικό κατά την διάρκεια των cc. 3.Νομίζω πως προτιμότερο είναι να χρησιμοποιείς την κάρτα και να βγάλεις από εκεί κάποια μετρητά για τα καθημερινά έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Υπάρχουν και οι περιπτώσεις λογαριασμών,όπως είναι π.χ. οι λογαριασμοί μισθοδοσίας της Alpha,που δεν έχουν χρέωση στα εισερχόμενα εμβάσματα.Σίγουρα θα υπάρχει κάτι παρόμοιο σε λογαριασμούς εξωτερικού,να μην έχουν χρέωση στα εισερχόμενα εμβάσματα,ή ανάλογα με τα ποσά,οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις εξυπηρετεί απόλυτα η συναλλαγή με την ένδειξη «SHA» αυτο συμβαίνει..... υπάρχουν λογαριασμοί σε τραπεζες στο εξωτερικό που δεν χρεώνουν έξοδα εισερχομενου εμβασματος.... οποτε το μόνο κόστος ειναι το 1 ευρω απο την ελληνική τράπεζα ... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Μηπως εχουμε υπ οψιν πια απο τα γνωστα κινεζικα sites δεχονται χρεωστικη καρτα? μεχρι στιγμης μονο απο banggoond μπορεσα αλλα δεν εχει τα ανταλλακτικα που θελω ολα, απο DX, Gearbest, Everbuying και καποια αλλα δε μαφηνει:rolleyes: Edited October 30, 2015 by gboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Καλησπέρα! Μπορεί να έχει ξαναγίνει η ερώτηση, αλλά το thread είναι πολύ μεγάλο για να ψάξω. Σε περίπτωση που κάνω συναλλαγές με ελληνική χρεωστική Εθνικής στο εξωτερικό, 1. θα χρεωθώ προμήθεια για τη μετατροπή νομίσματος και, αν ναι, πόσο; 2. υπάρχει περίπτωση η κάρτα μου να μη γίνει δεκτή λόγω capital controls; 3. με συμφέρει να πληρώνω με κάρτα σε κάθε συναλλαγή, να κάνω μαζική ανάληψη από ΑΤΜ της χώρας που θα είμαι ή να έχω ήδη κάνει συνάλλαγμα πριν φύγω από την Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1.Για συναλλαγές μέσω κάρτας με καταστήματα όχι. Μόνο η ανάληψη μετρητών έχει προμήθεια και αυτή είναι περίπου 1,5€ για ποσά μέχρι 350€. 2. Θεωρητικά όχι. Πρακτικά δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω πάει στο εξωτερικό κατά την διάρκεια των cc. 3.Νομίζω πως προτιμότερο είναι να χρησιμοποιείς την κάρτα και να βγάλεις από εκεί κάποια μετρητά για τα καθημερινά έξοδα. 1. συμφωνώ. καμία απολύτως έξτρα χρέωση. Υπάρχει πιθανότητα ωστόσο σε κάποια καταστήματα/μηχανήματα να σε ρωτήσουν αν θες να χρεωθείς σε ευρώ ή σε άλλο νόμισμα (αν υποθέσουμε ότι είσαι σε χώρα που δε χρησιμοποιεί ευρώ). Επέλεξε το νόμισμα της χώρας. Η τράπεζα έχει καλύτερη ισοτιμία - κατά τη γνώμη μου - από αυτές των μηχανημάτων. 2. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στις συναλλαγές με κάρτα στο εξωτερικό λόγω cc στην Ελλάδα. Το λέει και η ΠΝΠ. 3. Ανάλογα σε ποια χώρα πας και κατά πόσο κινείται σε αυτή το πλαστικό χρήμα. δλδ, σε μια χώρα π.χ. όπως η Αγγλία, που και το τελευταίο συνοικιακό μπαράκι ή ακόμα και τα λεωφορεία δέχονται κάρτα, κάνε όλες σου τις συναλλαγές με κάρτα. Ωστόσο, για να έχεις και την ασφάλεια σου, έχε και ένα ποσοστό μαζί σου σε cash. Συνάλλαγμα αν θες να βγάλεις , ΜΗ βγάλεις από αεροδρόμιο. Αν είσαι στην Αθήνα, πήγαινε στην Εθνική που είναι στη γωνία στο Σύνταγμα. Αλλιώς, μπορείς να κάνεις το εξής : με το που φτάσεις στη χώρα, βάλε την κάρτα σου σε ένα ATM και βγάλε μάξιμουμ το ισόποσο των 420 ευρώ (που επιτρέπεται να κάνεις ανάληψη στην Ελλάδα. Εννοείται ότι αν εχεις βγάλει εντός της εβδομάδας χρήματα από το λογαριασμό και έχεις υπόλοιπο από τα 420 βγάλε αυτό το υπόλοιπο, ή περίμενε σάβατο να ξημερώσει για να βγάλεις τα 420). αυτο συμβαίνει..... υπάρχουν λογαριασμοί σε τραπεζες στο εξωτερικό που δεν χρεώνουν έξοδα εισερχομενου εμβασματος.... οποτε το μόνο κόστος ειναι το 1 ευρω απο την ελληνική τράπεζα ... εγώ που έστειλα από Εθνική με δική μου χρέωση σε τράπεζα TSB (Αγγλία) , δεν είχα κάποια χρέωση πέραν του 1 ευρώ από την Εθνική. Και στην αναλυτική που έλαβα από την τράπεζα την Αγγλική, δεν είχε καμία αναφορά σε χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα. Πριν 5-6 χρόνια που είχα κάνει ανάλογη κίνηση στην τότε Lloyds, θυμάμαι την αναλυτική που είχε χρεώσει γύρω στις 2-3 λίρες. Edited October 30, 2015 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 αν κανουμε μια παραγγελια απο το εξωτερικο με πιστωτικη και την πληρωσω μετα απο δυο εβδομαδες ,εχει τοκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts