Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Παιδιά που βρίσκω την επιλογή πληρωμής ΕΝΦΙΑ με ebanking εθνικής ή eurobank ;το δοκίμασε κανείς;

Βεβαιωμένες Οφειλές Δημοσίου, αν θυμάμαι καλά.

Για το iBank (Εθνική): Πληρωμές -> Θέλω να πληρώσω -> Κλικ στο βελάκι του Οργανισμού -> Δημοσίου -> Βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Παιδιά που βρίσκω την επιλογή πληρωμής ΕΝΦΙΑ με ebanking εθνικής ή eurobank ;το δοκίμασε κανείς;

Για το e-banking της Εθνικής:πληρωμές,Θέλω να πληρώσω,Οργανισμός ,ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Βεβαιωμένων Οφειλών Δ.Ο.Υ. (ΕΝ.Φ.Ι.Α., Φόρος Εισοδήματος Φ.Π., Φ.Α.Π., κλπ.) και επιλέγεις αν θα χρεωθεί λογαριασμός ή πιστωτική κάρτα.

Για Eurobank επίσης θα αναζητήσεις την επιλογή : Βεβαιωμένες Οφειλές ΔΟΥ

Edited by xspy

OK σας ευχαριστώ πολύ.

edit εχω ακομη μια απορια ,οποιος ξερει ας μου πει λιγο, αφορα πιστωτικη eurobank η ακομη και λογαριασμο eurobank, οταν κανω μια αγορα γινετε να με ειδοποιει με sms οτι εγινε καποια συναλλαγή?στην εθνικη που εχω και εκει ebanking εχει για ασφαλεια και i-code , η eurobank τι ασφαλεια εχει? τι προτεινετε?

Edited by dimtz

OK σας ευχαριστώ πολύ.

edit εχω ακομη μια απορια ,οποιος ξερει ας μου πει λιγο, αφορα πιστωτικη eurobank η ακομη και λογαριασμο eurobank, οταν κανω μια αγορα γινετε να με ειδοποιει με sms οτι εγινε καποια συναλλαγή?στην εθνικη που εχω και εκει ebanking εχει για ασφαλεια και i-code , η eurobank τι ασφαλεια εχει? τι προτεινετε?

Αυτό που λές ονομάζεται Υπηρεσία ειδοποιήσεων/ Alert.Η Συσκευή i-code της Εθνικής είναι που παράγει κωδικούς μια χρήσης. Ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Eurobank για περαιτέρω και αναλυτικές πληροφορίες

Edited by xspy

Αυτό που λές ονομάζεται Υπηρεσία ειδοποιήσεων/ Alert.Η Συσκευή i-code της Εθνικής είναι που παράγει κωδικούς μια χρήσης. Ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Eurobank για περαιτέρω και αναλυτικές πληροφορίες

Οκ φιλε μου, σ ευχαριστω πολυ :)

edit προσπαθω να βαλω ειδοποιησεις στο λογαριασμο eurobank ebanking και δε μπορω, επιλεγω ειδοποιησεις και μετα πατω δημιουργια και δεν ανταποκρινετε , μπηκα και απο chrome και απο mozilla, τι να φταιει αραγε?

Edited by dimtz

Οκ φιλε μου, σ ευχαριστω πολυ :)

edit προσπαθω να βαλω ειδοποιησεις στο λογαριασμο eurobank ebanking και δε μπορω, επιλεγω ειδοποιησεις και μετα πατω δημιουργια και δεν ανταποκρινετε , μπηκα και απο chrome και απο mozilla, τι να φταιει αραγε?

Ακολούθησε τις οδηγίες που δίνει η ιστοσελίδα και αν δεν τα καταφέρεις,σε περίπτωση που είσαι ο κάτοχος της κάρτας ή ο δικαιούχος/κλπ λογαριασμού, κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών, ώστε να προβείς στα απαραίτητα βήματα με την βοήθεια ταυτόχρονα εκπροσώπου ή δες αν μπορούν να στο ενεργοποίησουν οι ίδιοι. Επιπλέον τσέκαρε αν συμφωνείς με την πολιτική χρέωσης της υπηρεσίας (Είναι διαφορετική σε κάθε τράπεζα)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειναι σιγουρο οτι ειναι 2 ευρω? αν προχωρησω την συναλλαγη στο ιντερνετ banking στο τελευταιο βημα λεει ποια ειναι η προμηθεια?

Ακριβώς! Αν δεν το έκανες ήδη:D

[/color]

Ακριβώς! Αν δεν το έκανες ήδη:D

το εκανα,το θεμα ειναι οτι δεν πηγαν σημερα τα λεφτα.βαλανε βαλερ 2/3

το εκανα,το θεμα ειναι οτι δεν πηγαν σημερα τα λεφτα.βαλανε βαλερ 2/3

Αν έγινε η συναλλαγή απο 26/02 βράδυ,οπότε μέτρησε σαν να έγινε κανονικά 27/02 είναι λογικό να πιστωθούν 02/03 όπου είναι η επόμενη εργάσιμη μέρα. Αν είχε γίνει πχ σήμερα εως το απόγευμα,την επόμενη εργάσιμη θα ήταν διαθέσιμα

Edited by xspy

τραπεζα πειραιως.

ληγει η καρτα (ατμ) 3/15

ποτε θα ερθει η νεα; επισης πως μπορω να αλλαξω την διευθυνση; εχει χρονια που αλλαξα σπιτι και λογικα η νεα καρτα θα παει στην παλια διευθυνση. μονο σε καταστημα γινεται;

τραπεζα πειραιως.

ληγει η καρτα (ατμ) 3/15

ποτε θα ερθει η νεα; επισης πως μπορω να αλλαξω την διευθυνση; εχει χρονια που αλλαξα σπιτι και λογικα η νεα καρτα θα παει στην παλια διευθυνση. μονο σε καταστημα γινεται;

Συνήθως έρχεται κοντά στην λήξη της παλιάς. Γιατί δε μπαίνει στο website να τσεκάρεις πληροφορίες?

τραπεζα πειραιως.

ληγει η καρτα (ατμ) 3/15

ποτε θα ερθει η νεα;

Ίσως έχει ήδη έρθει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

τραπεζα πειραιως.

ληγει η καρτα (ατμ) 3/15

Πρεπει να μιλησεις με την τραπεζα και μαλλον θα πας απο εκει με ολη την χαρτουρα, λογαριασμό κοινης ωφέλειας, εκκαθαριστικο, ταυτότητα κλπ

Παρ΄τους τλφ

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Τη χρησιμοποίησα σήμερα σ' ένα μαγαζί και μου φάνηκε πολύ βολική! Το σκεφτόμουν πριν από λίγο ότι τελικά παίζει και να είναι πιο ασφαλές να κάνεις τη συναλλαγή ανέπαφα, γιατί έτσι ούτε από το πορτοφόλι δεν χρειάζεται να τη βγάλεις! Τόσοι και τόσοι έχουν χάσει την κάρτα τους επειδή την ξέχασαν σε κάποιο μαγαζί... Nicolas αν θες όντως να τη βγάλεις έχει επιλογή στο i-bank! Εγώ έτσι την έβγαλα!

Ευχαριστώ το είδα και εγώ ! Λογικά θα την βγάλω... εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τόσους τρόπους σίγουρα θα είναι χρήσιμη!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ - δοκίμασα σήμερα να κάνω μια μικρή πληρωμή (τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ) μέσω SimplePay και θα τσεκάρω σε μερικές μέρες αν πήρα πόντους. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω για να ξέρουν και οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται.

::EDIT:: Οι πόντοι περάστηκαν άμεσα στο Go4More - 25 πόντοι για πληρωμή 57 ευρώ - σαν Πληρωμή Μέσω i-Bank!

Ναι ισχύει και οι πληρωμές απο i-bank τόσους πόντους δίνουν! Ωραία!:) Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

μιας και το αναφερετε ,τι διαφορα εχει η εφαρμογη της εθνικης i-bank με αυτης της εθνικης παλι i-bank simple pay?

μιας και το αναφερετε ,τι διαφορα εχει η εφαρμογη της εθνικης i-bank με αυτης της εθνικης παλι i-bank simple pay?

Στο i-bank πρέπει να είσαι πελάτης της Εθνικής, με κωδικούς και τα σχετικά. Το Simple pay αφορά και πελάτες άλλων τραπεζών, σαν ενοποιημένη πλατφόρμα πληρωμών.

Στο i-bank πρέπει να είσαι πελάτης της Εθνικής, με κωδικούς και τα σχετικά. Το Simple pay αφορά και πελάτες άλλων τραπεζών, σαν ενοποιημένη πλατφόρμα πληρωμών.

Μαλιστα, αρα εμεις που εχουμε i-bank προφανως δε μας χρειαζετε , σ ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση :)

Μαλιστα, αρα εμεις που εχουμε i-bank προφανως δε μας χρειαζετε , σ ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση :)

Όλα χρήσιμα είναι... εμένα προσωπικά με βολεύει πολύ περισσότερο το περιβάλλον του SimplePay για τις ηλεκτρονικές πληρωμές μου (και στέλνει και αυτόματα την απόδειξη σε PDF στο email) σε σχέση με το περιβάλλον του iBank. :)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Όλα χρήσιμα είναι... εμένα προσωπικά με βολεύει πολύ περισσότερο το περιβάλλον του SimplePay για τις ηλεκτρονικές πληρωμές μου (και στέλνει και αυτόματα την απόδειξη σε PDF στο email) σε σχέση με το περιβάλλον του iBank. :)

Ωραία, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή

Τι διαφορά έχει η καινούρια χρεωστική της Εθνικής πέρα από τις ανέπαφες συναλλαγές? Δηλαδή, αν μείνω με την παλιά τι χάνω??

Είναι πολύ πιο βολική από την Ethnocash, γιατί είναι mastercard και την δέχονται παντού, και σε φυσικά καταστήματα και σε ηλεκτρονικά! Προσωπικά γι' αυτό την έβγαλα, γιατί πολλές φορές που προσπαθούσα να κλείσω εισιτήρια και να ψωνίσω online μου απέρριπτε την ethnocash και τσαντιζόμουν.

Είναι πολύ πιο βολική από την Ethnocash, γιατί είναι mastercard και την δέχονται παντού, και σε φυσικά καταστήματα και σε ηλεκτρονικά! Προσωπικά γι' αυτό την έβγαλα, γιατί πολλές φορές που προσπαθούσα να κλείσω εισιτήρια και να ψωνίσω online μου απέρριπτε την ethnocash και τσαντιζόμουν.

Η δική μου Εθνοcash Plus λήγει τον Ιούλιο αλλά σκεφτόμουν να κάνω από τώρα αίτηση για τη νέα χρεωστική Mastercard μέσω του iBank - ξέρει κανείς αν όντως μπορώ να αιτηθώ για την καινούρια πριν καν λήξει η παλιά και αν ναι, αν ακυρώνεται η παλιά μόλις ςνεργοποιήσω την καινούρια?

Ωραία, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή

Προσοχή στις χρεώσεις!!! :happy:

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η δική μου Εθνοcash Plus λήγει τον Ιούλιο αλλά σκεφτόμουν να κάνω από τώρα αίτηση για τη νέα χρεωστική Mastercard μέσω του iBank - ξέρει κανείς αν όντως μπορώ να αιτηθώ για την καινούρια πριν καν λήξει η παλιά και αν ναι, αν ακυρώνεται η παλιά μόλις ςνεργοποιήσω την καινούρια?

Κάνεις αίτηση και μόλις ενεργοποιείς την νέα ακυρώνεται η παλιά.

Τι διαφορά έχει η καινούρια χρεωστική της Εθνικής πέρα από τις ανέπαφες συναλλαγές? Δηλαδή, αν μείνω με την παλιά τι χάνω??

επισης εχει οριο αναληψης μετρητων 3000 ευρω μαξιμουμ και οριο αγορων 3000 ευρω μαξιμουμ.

επισης σε παρα πολλα καταστηματα συνεργατων του προγραμματος go4more δεν γινεται δεκτη απο το μηχανημα της εθνικης γιατι το τσιπ ειναι τελευταιας τεχνολογιας και δεν το αναγνωριζει

[sIGPIC][/sIGPIC]