VANGSKG Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Όχι,η Εθνική δεν έχει debit visa,μονο maestro η οποία δυστυχώς δεν γινεται δεκτή για αγορές στο ίντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 H Visa χρεωστική της Εμπορικής λήγει αυτό τον μήνα αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει η νέα. Τι μπορεί να συμβαίνει;:blink: Ομοίως! Θα έρθει της Alpha ενημερώθηκα αλλά άγνωστο το πότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Επειδή η εμπορική απορροφήθηκε από την alpha πλέον οι νέες κάρτες θα είναι της alpha. Ενημερώθηκα και εγώ για MasterCard. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Πηγα να σηκωσω λεφτα με καρτα της εμπορικης που ομως δεν ειχα ενεργοποιηση ποτε και την ενεργοποιησα προχτες. Αλλα δεν μπορουσα να κανω αναληψη. Προφανως προκειται προβλημα που προκυπτει απο την ενοποιηση σωστα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Πηγα να σηκωσω λεφτα με καρτα της εμπορικης που ομως δεν ειχα ενεργοποιηση ποτε και την ενεργοποιησα προχτες. Αλλα δεν μπορουσα να κανω αναληψη. Προφανως προκειται προβλημα που προκυπτει απο την ενοποιηση σωστα? Σωστά ομιλείς Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Από 2-1-2014 το επιτόκιο στον winbank direct πέφτει στο 3% :( http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/362120/trapeza-peiraios-allages-epitokion-stoys-logariasmoys-katatheseon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Από 2-1-2014 το επιτόκιο στον winbank direct πέφτει στο 3% :( http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/362120/trapeza-peiraios-allages-epitokion-stoys-logariasmoys-katatheseon ποσο ειναι τωρα? το καλο με αυτο τον λογαριασμο ειναι οτι δεν εχει εξοδα εισερχομενου εμβασματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ποσο ειναι τωρα? το καλο με αυτο τον λογαριασμο ειναι οτι δεν εχει εξοδα εισερχομενου εμβασματος Ήταν 5% και έπεσε στο 3,5% πριν ένα μήνα. Βλέπω πάντως ότι έχουν πάρει την κατηφόρα όλα τα επιτόκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Είχε προαναγγελθεί στις αρχές καλοκαιριού ότι είναι οδηγία όλες οι τράπεζες να μειώσουν τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων. Δεν είδα όμως πουθενά και καμία οδηγία για μείωση στα επιτόκια των δανείων ή των πιστωτικών καρτών! Πάντως στην προσπάθεια των τραπεζών να μειώσουν τα "κόκκινα" δάνεια και πιστωτικές, παρουσιάζονται καλές ευκαιρίες σε αυτούς που χρωστούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Από 2-1-2014 το επιτόκιο στον winbank direct πέφτει στο 3% :( http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/362120/trapeza-peiraios-allages-epitokion-stoys-logariasmoys-katatheseon Εγώ περιμένω να πάει στο 2% για να ξαναγυρίσω στον live της eurobank που ούτε εισερχόμενα εμβάσματα ζητάει σαν όρο και σου δίνει και δωρεάν συναλλαγές για πάνω από 3χιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εγώ περιμένω να πάει στο 2% για να ξαναγυρίσω στον live της eurobank που ούτε εισερχόμενα εμβάσματα ζητάει σαν όρο και σου δίνει και δωρεάν συναλλαγές για πάνω από 3χιλ. Θα παραμείνει όμως στο 2% ή θα πέσει και αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Νέες κάρτες Vodafone Bonus από την Alpha http://alphabankcards.gr/Default.aspx?tabid=136&xmid=8077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Νέες κάρτες Vodafone Bonus από την Alpha http://alphabankcards.gr/Default.aspx?tabid=136&xmid=8077 Μια χαρά . Η ΑΜΕΧ δίνει διπλούς πόντους δηλαδή είναι σαν την ΑΜΕΧ PREMIUM. 8πλους στους μεγάλους πελάτες, διπλούς παντού. Επιπλέον 10.000 πόντοι με την ΑΜΕΧ και 8.000 με την VISA ( αν κάνεις και αυτόματη εξόφληση λογαριασμού ). Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν στην βγάζουν με καρτοκιινητό ή θέλουν οποσδήποτε συμβόλαιο . Από Τρίτη θα μάθουμε . Να σημειώσω ότι την PREMIUM την δίνουν με εισόδημα άνω των 15.000 . Για την Vodafone AMEX θα μάθουμε σύντομα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 βασιλη οταν εχεις νεα ενημερωσε μας σε παρακαλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Νέες κάρτες Vodafone Bonus από την Alpha http://alphabankcards.gr/Default.aspx?tabid=136&xmid=8077 Εδώ δεν στέλνουν τις κανονικές μου βγάζουν και καινούριες;:rolleyes: edit: Ενοποιήθηκε το σύστημα της Εmporiki με την Alpha. Βλέπω μου άλλαξαν νούμερο στον αριθμό λογαριασμού της Emporiki και εκτός αυτού ονομάζεται πλέον Alpha Tαμιευτήριο. Τον έβαλα και στο Alpha web banking αλλά στο τέλος γράφει ότι θα ενεργοποιηθεί μετά από έλεγχο της τράπεζας. Δηλ υπάρχει περίπτωση να μην γίνει δεκτό; Αρα θα περιμένουμε και την νέα κάρτα αναλήψεων οσονούπω που λήγει τώρα. Edited October 28, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εδώ δεν στέλνουν τις κανονικές μου βγάζουν και καινούριες;:rolleyes: edit: Ενοποιήθηκε το σύστημα της Εmporiki με την Alpha. Βλέπω μου άλλαξαν νούμερο στον αριθμό λογαριασμού της Emporiki και εκτός αυτού ονομάζεται πλέον Alpha Tαμιευτήριο. Τον έβαλα και στο Alpha web banking αλλά στο τέλος γράφει ότι θα ενεργοποιηθεί μετά από έλεγχο της τράπεζας. Δηλ υπάρχει περίπτωση να μην γίνει δεκτό; Αρα θα περιμένουμε και την νέα κάρτα αναλήψεων οσονούπω που λήγει τώρα. Παρατήρησα όλες τις αλλαγές και εγώ,λειτουργούν όλα κανονικά,μέχρι και η συσκευή (ΟTP) Emporiki e-Banking.Επίσης με τη χρεωστική,δεν έχω παραλάβει ακόμα τη νέα που λήγει 31/10 αλλά είδα στο web banking ότι έχει ήδη ανανεωθεί,με τον ίδιο αριθμό κάρτας,με ονομασία Alpha Bank Enter Visa αλλά μόνο για ένα χρόνο! Είχες καιρό να συνδεθείς και σου εμφανίζει αυτο το μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 η εκπτωση στον λογαριασμο απο την alpha bonus wind πως υπολογιζεται?? οπως της cosmote? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 @xspy Που να συνδεθώ; Στο alpha web banking μπαίνω καθημερινά. Ο λογαριασμός που είχα στην Emporiki δεν τον είχα πουθενά συνδεδεμένο. Απλά λήγει η κάρτα ανάληψης του και επειδή έπεσα στην αλλαγή στην Alpha μάλλον καθυστερεί για αυτό. Για να μετατραπεί σε A και να βγει η αντίστοιχη χρεωστική. Το καλό είναι ότι θα τον συνδέσω και αυτόν στο A web banking. Το είχα συνδέσει αλλά μόνο για πίστωση. Τώρα τίκαρα και χρέωση, ενημέρωση. Απλά θέλει έγκριση από την τράπεζα έγραφε το μήνυμα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) @xspy Που να συνδεθώ; Στο alpha web banking μπαίνω καθημερινά. Ο λογαριασμός που είχα στην Emporiki δεν τον είχα πουθενά συνδεδεμένο. Απλά λήγει η κάρτα ανάληψης του και επειδή έπεσα στην αλλαγή στην Alpha μάλλον καθυστερεί για αυτό. Για να μετατραπεί σε A και να βγει η αντίστοιχη χρεωστική. Το καλό είναι ότι θα τον συνδέσω και αυτόν στο A web banking. Το είχα συνδέσει αλλά μόνο για πίστωση. Τώρα τίκαρα και χρέωση, ενημέρωση. Απλά θέλει έγκριση από την τράπεζα έγραφε το μήνυμα. Κατάλαβα,άρα είναι όλα σωστά.Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε κάτι άλλο που διάβασα στους όρους με την ενοποίηση. Edited October 28, 2013 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν μπορείς. Αυτό γίνεται μόνο για την Alpha και την Emporiki που εξαγόρασε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν μπορείς. Αυτό γίνεται μόνο για την Alpha και την Emporiki που εξαγόρασε. Ναί,είναι λογικό να μην ισχυεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 η εκπτωση στον λογαριασμο απο την alpha bonus wind πως υπολογιζεται?? οπως της cosmote? Η WIND BONUS δεν είναι διαθέσιμη εδώ και δύο - τρία χρόνια . Οποιαδήποτε έκπτωση είναι μόνο για τους παλιούς που την έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδιά με την ενοποίηση θα γίνει και αλλαγή κάρτας ΑΤΜ?Μόλις το καλοκαίρι μου ήρθε η νέα την εμπορικής.Θα έρθει εκ νέου νεα της Άλφα η όχι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδιά με την ενοποίηση θα γίνει και αλλαγή κάρτας ΑΤΜ?Μόλις το καλοκαίρι μου ήρθε η νέα την εμπορικής.Θα έρθει εκ νέου νεα της Άλφα η όχι? Στις συχνές ερωτήσεις αναφέρει:Αλλάζει κάτι στη λειτουργία της χρεωστικής μου κάρτας εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης; Η χρεωστική σας κάρτα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και με το ίδιο PIN, μετά από την ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων και των τραπεζικών λογαριασμών, σε όλα τα δίκτυα εξυπηρετήσεως της Alpha Bank, καθώς και σε αυτά των άλλων τραπεζών μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ. Κατά την ανανέωσή της θα παραλάβετε νέα κάρτα Alpha Bank Enter Visa, η οποία θα διατηρήσει τον ίδιο αριθμό και τον ίδιο αριθμό ΡΙΝ. Διευκρινίζει μόνο αλλαγή στην ανανέωση,όποτε εφόσον έχει ήδη γίνει,μάλλον θα παραμείνει όπως είναι. Τι διάρκεια έχει η ανανεωμένη κάρτα που έλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Στις συχνές ερωτήσεις αναφέρει:Αλλάζει κάτι στη λειτουργία της χρεωστικής μου κάρτας εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης; Η χρεωστική σας κάρτα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και με το ίδιο PIN, μετά από την ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων και των τραπεζικών λογαριασμών, σε όλα τα δίκτυα εξυπηρετήσεως της Alpha Bank, καθώς και σε αυτά των άλλων τραπεζών μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ. Κατά την ανανέωσή της θα παραλάβετε νέα κάρτα Alpha Bank Enter Visa, η οποία θα διατηρήσει τον ίδιο αριθμό και τον ίδιο αριθμό ΡΙΝ. Διευκρινίζει μόνο αλλαγή στην ανανέωση,όποτε εφόσον έχει ήδη γίνει,μάλλον θα παραμείνει όπως είναι. Τι διάρκεια έχει η ανανεωμένη κάρτα που έλαβες? Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Η διάρκεια που έχει η κάρτα που παρέλαβα το καλοκαίρι που μας πέρασε είναι μέχρι 7/2014. Οπότε απ ότι καταλαβαίνω δεν θα γίνει άμμεση αλλαγή :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts