skolix Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Κατα ποσο ειναι εφικτο πλεον αυτο? Μιλαμε για 4 πιστωτικες απο διαφορες τραπεζες με συνολο κανενα 10χιλιαρο. απολυτα εφικτο αν δεν εισαι στον τειρεσια και εχεις εκκαθαριστικο περιπου 20000€.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Μπορω να κανω αγορες με χρεωστικη visa debit της εμπορικης μεσω ιντερνετ; Παντως στο paypal δε με αφηνει.. Μονο με προπληρωμενη και πιστωτικη γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Οχι,με Εμπορικης δεν μπορεις. Βγαλε προπληρωμενη για να κανεις την δουλεια σου Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Τραπεζα Πειραιως ειναι. Ωραία, ευχαριστώ φίλε μου, θα το τσεκάρω το συντομότερο δυνατόν. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Βασικα εννοουσα αγορες μεσω ιντερνετ με δοσεις ή και σε μαγαζια στην ελλαδα, αλλα με δοσεις. Μονο με πιστωτικη γινεται αυτο; Και οχι οτι εχω προβλημα με τα χρηματα, αλλα προτιμω να δινω 100 ευρω το μηνα για ενα χρονο και ατοκα. Αν τελικα αυτο που θελω γινεται μονο με πιστωτικη, ποια ειναι η πιο ασφαλης, ποια εχει το μικροτερ αρνητικο υπολοιπο, πειτε μου λιγο πως γινεται η πληρωμη στη τραπεζα και αν ειναι ασφαλης μεσω ιντερνετ ( paypal ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani4837 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω σε ποιες τραπεζες μπορω να εξαργυρωσω χρυσες λιρες αγγλιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω σε ποιες τραπεζες μπορω να εξαργυρωσω χρυσες λιρες αγγλιας Σίγουρα στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είναι υποχρεωμένη άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος. Η Τράπεζα Πειριαώς αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι είναι η πρώτη εμπορική τράπεζα που τις δέχεται, οπότε κάνε μια κρούση και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω σε ποιες τραπεζες μπορω να εξαργυρωσω χρυσες λιρες αγγλιας Δες εδω http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Markets/LIRA/DispItem.aspx?FltFld=ID&FltVal=146 Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Δες εδω http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Markets/LIRA/DispItem.aspx?FltFld=ID&FltVal=146 Οι τιμές αυτές έχουν αλλάξει, δεν ισχύουν. Οι πιο πρόσφατες είναι αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani4837 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 τραπεζα της ελλαδος σε ποιες πολεις υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 τραπεζα της ελλαδος σε ποιες πολεις υπαρχει? http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/Organization/buildings/branches.aspx#8yrida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani4837 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 εγω που ειμαι στην κοζανη τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος καταθετικός λογαριασμός που να έχει ένα αξιοπρεπές επιτόκιο >2% καθώς το Μεγάλο Ταμιευτήριο έχει πέσει σιωπηλά από το 3,5% που ξεκίνησε, στα επίπεδα ενός απλού λογαριασμού ταμιευτηρίου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος καταθετικός λογαριασμός που να έχει ένα αξιοπρεπές επιτόκιο >2% καθώς το Μεγάλο Ταμιευτήριο έχει πέσει σιωπηλά από το 3,5% που ξεκίνησε, στα επίπεδα ενός απλού λογαριασμού ταμιευτηρίου.. ολες οι τραπεζες σε χρονου καταθεσεις δινουν παραπανω. ρωτησε να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος καταθετικός λογαριασμός που να έχει ένα αξιοπρεπές επιτόκιο >2% καθώς το Μεγάλο Ταμιευτήριο έχει πέσει σιωπηλά από το 3,5% που ξεκίνησε, στα επίπεδα ενός απλού λογαριασμού ταμιευτηρίου.. Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου, όχι προθεσμιακές καταθέσεις... Κοίταξε τον λογαριασμό live της eurobank. Έχει επιτόκιο 1% για ποσά εως 3000 και 1,5% για ποσά απο 3000 και πάνω (συν τις δωρεάν συναλλαγές) Επίσης, το Cash manager της Πειραιώς δίνει καλά επιτόκια, νομίζω γύρω στο 2% Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Επίσης, το Cash manager της Πειραιώς δίνει καλά επιτόκια, νομίζω γύρω στο 2% το Cash manager της Πειραιώς δεν ειναι ταμιευτηριου, ειναι προθεσμιακος που ανανεωνεται καθε βδομαδα, δηλαδη πολυ κοντα σε ταμιευτηριο και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 το Cash manager της Πειραιώς δεν ειναι ταμιευτηριου, ειναι προθεσμιακος που ανανεωνεται καθε βδομαδα, δηλαδη πολυ κοντα σε ταμιευτηριο και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει Ξέρεις αν δίνει και δωρεάν συναλλαγές η Πειραιώς με το cash manager όπως κάνει η eurobank για ποσά απο 3000Ε και άνω? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 έχει και η Αττικής έναν σαν ταμιευτήριο (με περιορισμένες αναλήψεις το μήνα) και δίνει 1,5% μικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος καταθετικός λογαριασμός που να έχει ένα αξιοπρεπές επιτόκιο >2% καθώς το Μεγάλο Ταμιευτήριο έχει πέσει σιωπηλά από το 3,5% που ξεκίνησε, στα επίπεδα ενός απλού λογαριασμού ταμιευτηρίου.. Στην Aspis Bank . 3,50% μέχρι 5000 ευρώ και 0,75 για πιο πολλά Βάλε εκεί 5000 και αν έχεις πιό πολλά βάλε άλλα 10.000 στην citibank με 2,5% ( αλλά πρέπει να πληρώνεις δύο λογαριασμούς εκεί ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πριν μερικές μερες καποιος απο Ιρλανδια χρεωσε την καρτα μου visa 4 φορες. Μια με 5 ευρω, μια με 15, μια με 30 και μια με 270. Η τραπεζα alpha δεν εκανε την δεκτηκε την χρεωση των 270 ευτυχως! Και για τις υπολοιπες 3 χρεωσεις (60 ευρω) μαλλον θα πιστωθώ, σε ενα μηνα θα βγει το πορισμα. Μετα απο 10 χρονια συναλλαγες με την visa στο internet την επαθα απο την μια, αλλα ευτυχώς το επιασα αμέσως και γλυτωσα τα χειροτερα. Πολυ καλη η alpha, με βοηθησαν πολυ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πριν μερικές μερες καποιος απο Ιρλανδια χρεωσε την καρτα μου visa 4 φορες. Μια με 5 ευρω, μια με 15, μια με 30 και μια με 270. Η τραπεζα alpha δεν εκανε την δεκτηκε την χρεωση των 270 ευτυχως! Και για τις υπολοιπες 3 χρεωσεις (60 ευρω) μαλλον θα πιστωθώ, σε ενα μηνα θα βγει το πορισμα. Μετα απο 10 χρονια συναλλαγες με την visa στο internet την επαθα απο την μια, αλλα ευτυχώς το επιασα αμέσως και γλυτωσα τα χειροτερα. Πολυ καλη η alpha, με βοηθησαν πολυ. για ποιο λογο δεν θεωρουν απατη και τις 4 συναλλαγες;σου ειπαν τον λογο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Αγόρασα εισιτήρια ολυμπιακής ον λάιν με μάστερ και με έβαλε να ορίσω secure code και με πήγε μέσω ενός σάιτ arkon ή κάπως έτσι για να γίνει ασφαλώς η συναλλαγή. Δεν μου είχε ξανατύχει, έτσι γίνεται; Είναι της mastercard ή της ολυμπιακής αυτή η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Αγόρασα εισιτήρια ολυμπιακής ον λάιν με μάστερ και με έβαλε να ορίσω secure code και με πήγε μέσω ενός σάιτ arkon ή κάπως έτσι για να γίνει ασφαλώς η συναλλαγή. Δεν μου είχε ξανατύχει, έτσι γίνεται; Είναι της mastercard ή της ολυμπιακής αυτή η διαδικασία; είναι σαν το verified by visa. για την αποτροπή απάτης. της mastercard είναι, όχι της ολυμπιακής, αλλά προς το παρόν δεν το ζητάνε όλα τα site Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει κανεις αν ειναι εκτοσ το συστημα Bonus on-Line ενημερωσης ποντων της Alpha Bank? Γιατι ολη μερα σημερα μου βγαζει μηνυμα οτι η καρτα μου δεν υπαρχει στο συστημα :blink: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Και εμένα το ίδιο μου βγάζει. Άρα κάπιο πρόβλημα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts