fabo114 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά,σταματήστε. @Veco:Μάλλον θα κάνω ότι είχα κάνει και με την Eurobank.Καλό είναι να ενημερώνονται για τα spam email που κυκλοφορούν με το λογότυπό τους. @Pexths:Δεν θα αγνοήσω -μάλλον- τόσο εύκολα το email.Απ'όταν έκανα την καταγγελία στη Eurobank για τα spam email που κυκλοφορούν με το λογότυπό της δεν έχω ξαναλάβει παρόμοια email :happy:.Επίσης,την ίδια μέρα που είχα κάνει την καταγγελία είχα παρατηρήσει στην ιστοσελίδα της ότι υπήρχε ανάρτηση που έλεγε για spam email που κυκλοφορούν με το λογότυπο της τράπεζας. Υ.Γ:Στην φωτογραφία που "ανέβασα" υπήρχε και link που άρχιζε με www.nbg.gr/.. Ευτυχώς που ο Internet Explorer και ο Mozilla Firefox με το που άνοιξα τη σελίδα έβγαλαν αμέσως μήνυμα ότι πρόκεται για σελίδα ηλεκτρονικού "ψαρέματος".Με άλλους φυλλομετρητές δεν δοκίμασα.:O Σε εστελνε σε ελληνικο site για ψαρεμα; Ενδιαφερον θα ειχε να μαθαιναμε σε ποιον ανηκει... :ninja: (nbg.gr λιγο δυσκολο) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Σε εστελνε σε ελληνικο site για ψαρεμα; Ενδιαφερον θα ειχε να μαθαιναμε σε ποιον ανηκει... :ninja: (nbg.gr λιγο δυσκολο) Ορίστε η ιστοσελίδα: http://www.nbg.gr/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8x .Με Firefox ανοίγει,με Internet Explorer όχι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Το έλαβα κι εγώ αυτό το harm. Αν πας με το ποντίκι πάνω στο link (χωρίς κλικ) θα δεις κάτω στην μπάρα ότι μπορεί να λέει http://www.nbg κτλ. αλλά το link θα σε πάει αλλού. Κλασικό τρικ τέτοιων απατεώνων. Άλλο το πραγματικό link που κρύβεται από πίσω και άλλο η περιγραφή που φαίνεται. Πολλές φορές μάλιστα το αληθινό είναι και κάτι στο στυλ http://200.200.200.200/www.sitetrapezas.gr/intro οπότε το βιαστικό μάτι εφησυχάζει με το www κτλ. και δεν προσέχει την αρχή.... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πρόσφατα απόκτησα μια προπληρωμένη Eurobank Visa Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για ενοικίαση αυτοκινήτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πρόσφατα απόκτησα μια προπληρωμένη Eurobank Visa Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για ενοικίαση αυτοκινήτου? στις ενοικιασεις αυτοκινητων δεσμευουν ενα ποσο απο την καρτα που τους δινεις. δεν παιζει ρολο αν ειναι πιστωτικη η προπληρωμενη. μπορεις αρκει να εχει χρηματα μεσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Μιας και αναφερθηκε, που κυμαινεται αυτο το ποσο, ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Μιας και αναφερθηκε, που κυμαινεται αυτο το ποσο, ξερετε? την τελευταια γφορα που νοικιασα αμαξι ηταν 300 ευρω. αναλογα και την κατηγορια του αμαξιου που νοικιαζεις βεβαια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 στις ενοικιασεις αυτοκινητων δεσμευουν ενα ποσο απο την καρτα που τους δινεις. δεν παιζει ρολο αν ειναι πιστωτικη η προπληρωμενη. μπορεις αρκει να εχει χρηματα μεσα Eιναι σίγουρο παιδιά αυτό;, Γιατι θελω να την χρησιμοποιήσω για ενοικίαση αυτοκινήτου στις διακοπες , και ένας φίλος μου είπε ότι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Eιναι σίγουρο παιδιά αυτό;, Γιατι θελω να την χρησιμοποιήσω για ενοικίαση αυτοκινήτου στις διακοπες , και ένας φίλος μου είπε ότι δεν γίνεται. δεν το εχω κανει εγω. το εχει κανει γνωστος μου σε μεγαλη εταιρια ενοικιασεως αυτοκινητων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία που έχω σχετικά με τη πιστωτική μου κάρτα citibank. Εαν αγοράσω κάτι απτό internet που κάνει για παράδειγμα 50€ μπορώ να ξεπληρώσω τη κάρτα την επόμενη μέρα αμέσως χωρίς να χρεωθώ κάποιο επιπλέον επιτόκιο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ναι μπορεις. οχι μονο μεχρι την επομενη μερα, μεχρι την ημερομηνια πληρωμης του λογαριασμου που θα φαινεται η χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Την κάρτα σου θα την ξεπληρώσεις όταν έρθει ο λογαριασμός σου και αν πληρώσεις εμπρόθεσμα όλο το ποσό ακριβώς θα χρεωθείς μόνο το ποσό των αγορών σου(50 ευρώ στο παράδειγμά σου) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Με προπληρωμένη κάρτα γίνεται κράτηση σε ξενοδοχείο του εξωτερικού; Και μετά να γίνει η πληρωμή σε μετρητά.Εννοείται να έχω χρήματα μέσα στην κάρτα. Π.χ. booking.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Με προπληρωμένη κάρτα γίνεται κράτηση σε ξενοδοχείο του εξωτερικού; Και μετά να γίνει η πληρωμή σε μετρητά.Εννοείται να έχω χρήματα μέσα στην κάρτα. Π.χ. booking.com ναι γίνεται.και χωρις να εχεις χρήματα μέσα. βεβαια ειναι και ανάλογα το ξενοδοχειο. οι κανονισμοι της κάθε κράτησης διαφέρουν. αλλα κατα 100% μπορείς να κάνεις με χρεωστική και κατα 99% με χρεωστικη άδεια Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marysnookie Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΙΣ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ? ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η Η ΤΡΑΠΕΖΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ VISA, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ?? ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ, ΟΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΛΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΙΣ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ? ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η Η ΤΡΑΠΕΖΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ VISA, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ?? ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ, ΟΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΛΩ? Tις ατοκες τις δινει το καταστημα.Αν πληρωνεις ολο το ποσο στο λογαριασμο της καρτας δεν εχεις τοκους απο την τραπεζα,αν ομως πληρωνεις ενα μικρο μερος ,αυτο που θα περισσευει θα τοκιζεται απο την τραπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Tις ατοκες τις δινει το καταστημα.Αν πληρωνεις ολο το ποσο στο λογαριασμο της καρτας δεν εχεις τοκους απο την τραπεζα,αν ομως πληρωνεις ενα μικρο μερος ,αυτο που θα περισσευει θα τοκιζεται απο την τραπεζα. Δεν τοκίζεται αυτό που περισσεύει, αλλά όλο το ποσό από την ημερομηνία συναλλαγής! Πρέπει να πληρώσεις όλη την δόση! Είναι καταχρηστικός όρος των τραπεζών για τον οποίο καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια, αλλά αυτές σφυρίζουν αδιάφορα...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Δεν τοκίζεται αυτό που περισσεύει, αλλά όλο το ποσό από την ημερομηνία συναλλαγής! Πρέπει να πληρώσεις όλη την δόση! Είναι καταχρηστικός όρος των τραπεζών για τον οποίο καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια, αλλά αυτές σφυρίζουν αδιάφορα...:whistle: Αν εχεις 10 δοσεις των 100€ τον μηνα και πληρωσεις το ελαχιστο ποσο πχ 45€ τον πρωτο μηνα τι θα τοκισουν;Δεν θα τοκισουν τα 55€ που δεν καλυψες απο την αρχη;Κανουν τετοια μπινια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Δεν τοκίζεται αυτό που περισσεύει, αλλά όλο το ποσό από την ημερομηνία συναλλαγής! Πρέπει να πληρώσεις όλη την δόση! Είναι καταχρηστικός όρος των τραπεζών για τον οποίο καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια, αλλά αυτές σφυρίζουν αδιάφορα...:whistle: Αν εχεις 10 δοσεις των 100€ τον μηνα και πληρωσεις το ελαχιστο ποσο πχ 45€ τον πρωτο μηνα τι θα τοκισουν;Δεν θα τοκισουν τα 55€ που δεν καλυψες απο την αρχη;Κανουν τετοια μπινια; Για δόση 1000€, ακόμη και αν πληρώσεις 999€, θα τοκιστούν 1000€ από την ημερομηνία συναλλαγής! Είναι κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 εμενα ηταν ακομα πιο φτωχα.τρεισ τριαρεσ. αμα πετυχω ενενηνταρα θα κανω παρτυ, αν κ ειμαι σιγουροσ οτι δεν υπαρχει καμια. Αγαπητέ παίχτη δεν πρόκειται να βρεις ούτε ενενηντάρα ούτε πενηντάρα αλλά ούτε δεκάρα !!! Η τράπουλα είναι σημαδεμένη !!! Αν κοιτάξεις την κλειστή δωροεπιταγή στο φως θα δεις το ποσό. Αυτό το έμαθα σήμερα δυο ημέρες πριν τη λήξη της προσφοράς. Πριν μας δώσουν οι ταμίες τις δωροεπιταγές, τις έχουν κοιτάξει και μας δίνουν τα τριαράκια και άντε και κανένα πενταράκι και τις μεγάλες τις κρατάνε για δική τους ... χρήση. Σε κατάστημα, λέει η ταμίας στον πελάτη : Πάω κάτω να σας φέρω μια δωροεπιταγή των 5 ευρώ !!! (τον συμπάθησε) !!! Περαστικά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Eιναι σίγουρο παιδιά αυτό;, Γιατι θελω να την χρησιμοποιήσω για ενοικίαση αυτοκινήτου στις διακοπες , και ένας φίλος μου είπε ότι δεν γίνεται. Aπο easycars (που νοικιαζει μεσω ΑVIS) δε χρεωθηκαμε οταν εγινε η κρατηση online. Ουτε καν οταν υπογραψαμε για ενα συγκεκριμενο ποσο οταν πηραμε το αυτοκινητο. Η χρεωση εγινε στο τελος της ενοικιασης. Απλα δοκιμασε να κανεις την κρατηση. Κατα τα αλλα η AVIS απαραδεκτη. Δεν ειχε το αυτοκινητο που καναμε κρατηση και μας χρεωσε για να μας παει σε αλλη κατηγορια. Octavia με ολικη καλυψη και GPS x 7 ημερες = 400 € Kαι αν το νοικιαζαμε απ' ευθειας απο AVIS τοτε θα ηταν αρκετα παραπανω. ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κατα τα αλλα η AVIS απαραδεκτη. Δεν ειχε το αυτοκινητο που καναμε κρατηση και μας χρεωσε για να μας παει σε αλλη κατηγορια. Octavia με ολικη καλυψη και GPS x 7 ημερες = 400 Kαι αν το νοικιαζαμε απ' ευθειας απο AVIS τοτε θα ηταν αρκετα παραπανω. ;) :offtopic: Έχω την εντύπωση ότι μέσα στα δικαιώματα του καταναλωτή όταν ενοικιάζει αυτοκίνητο αναφέρει πως εάν δεν υπάρχει μοντέλο στην κατηγορία που επέλεξε, η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να του παρέχει δωρεάν χωρίς επιπλέον χρέωση ανώτερης κατηγορίας. Μας είχε συμβεί μία φορά αυτό, είχαμε ενοικιάσει μεσαίο αυτόματο και επειδή δεν είχαν μας έδωσαν μεγάλο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 στο θέμα μας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Έστειλα έμβασμα σε λογαριασμό στην Αγγλία (€250) και με χρέωσαν €25 έξοδα έκδοσης εμβάσματος και €10 έξοδα SWIFT. :mad: Σημειωτέον ότι αφενός είχα αριθμούς BIC/IBAN/SWIFT έτοιμους (δεν απασχολήθηκε υπάλληλος για τη συναλλαγή αυτή) και ενώ ήθελα να κάνω κατάθεση των χρημάτων άμεσα στο λογαριασμό, μου ζήτησαν να γίνει κατάθεση αρχικά σε λογαριασμό μου και από εκεί μεταφορά του ποσού (και των εξόδων) στον Αγγλικό λογαριασμό. Αποτέλεσμα να φάω περίπου 30 λεπτά ανάμεσα σε γκισέ και γραφεία και να επιβαρυνθώ με ένα παράλογο κατά τη γνώμη μου ποσό... Για καλή μου τύχη δεν επρόκειτο για δικά μου χρήματα αλλά για εξυπηρέτηση που έκανα σε άλλον, αλλά και πάλι με ενόχλησε το ύψος της συνολικής επιβάρυνσης... :X Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 poia trapeza afora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts