Irriducibili Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Παιδιά είμαι ανήλικος. Αν ένας ενήλικος φίλος μου βγάλει εδώ http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=311 Μια κάρτα στο όνομα αιτούντος το δικό του και στοιχεία καρτούχου το δικό μου , μπορώ να την έχω εγώ και να τη χρησιμοποιώ , ακόμα κιαν τελειώσει και την ξαναφορτίσω με ΑΤΜ? Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bridehead Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Γεια σας!! Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια τραπεζα που να σου βγαζει καρτα (οχι προπληρωμενη) χωρις εκκαθαριστικο εφοριας... Συγγνωμη αν ακουγεται ηλιθια η ερωτηση αλλα ποτε δεν ασχολιομουν με τραπεζες!:X Ενδιαφερομαι να τη χρησιμοποιησω σε καταστημα για αγορα ενος προιοντος αξιας περιπου 1.200 ευρω με ατοκες δοσεις (το πολυ 12). Δουλευω αλλα χωρις ενσημα -δεν εχω κανει δηλωση στην εφορια. Help?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Γεια σας!! Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια τραπεζα που να σου βγαζει καρτα (οχι προπληρωμενη) χωρις εκκαθαριστικο εφοριας... Συγγνωμη αν ακουγεται ηλιθια η ερωτηση αλλα ποτε δεν ασχολιομουν με τραπεζες!:X Ενδιαφερομαι να τη χρησιμοποιησω σε καταστημα για αγορα ενος προιοντος αξιας περιπου 1.200 ευρω με ατοκες δοσεις (το πολυ 12). Δουλευω αλλα χωρις ενσημα -δεν εχω κανει δηλωση στην εφορια. Help?:O Για προσπάθησε με την dynamic στα carrefour. Ίσως κάτι να γίνει. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 http://www.leftastolepto.gr/ :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 http://www.leftastolepto.gr/ :rotfl: χεχε, μου θύμισε ΑΜΑΝ teleshopping! πρωτότυπη και χιουμοριστική κίνηση από την Τράπεζα Πειραιώς! ωραία και η νέα (πραγματική) υπηρεσία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Κανένα αντίστοιχο πρόγραμμα του ASPIS 5% ανταμοιβή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ερώτηση σε μερικους που μπορουν να βγάλουν άκρη γιατι εγώ μπερδευτηκα. εχω στεγαστικό δανειο στο ταχυδρομικό ταμιευτηριο με υπόλοιπο 77.000 ευρώ. το δανειο εχει υπόλοιπο 19 χρόνια και η δοση με επιτόκιο 3.72 ειναι περίπου 500 ευρώ. τώρα που τελειωσε το 1 χρονο σταθερό εχω τις εξης επιλογές. 1)4.62 επιτόκιο σταθερό για τρια χρονια χωρις να μπορώ να κανω αποπληρωμη. 2)5.50 κυμαινομενο επιτόκιο που μπορώ οποτε θελω να κανω μερικη η ολικη εξόφληση 3)3.72 για τρια χρονια σταθερό και στην συνεχεια 3 χρονια κυμαινόμενο και χωρις να μπορείς να δώσεις χρηματα για αποπληρωμη. αν ηταν να δινω μονο την δοση το καλύτερο ηταν το 3.72 για τρια χρονια. επειδη ομως μπορώ να αποταμιευω 6-7000 το χρονο ποιο θα ηταν το καλυτερο? δηλάδη σε τρια χρονια θα ειχα 20.000 να δώσω για μερικη αποπληρωμή. θα μπορουσα ομως να τα δωσω μονο στα 2 πρωτα προγραμματα. στο τριτο προγραμμα ομως θα μπορουσα να μαζεψω 40.000 σε εξι χρονια και αυτα τα εξι χρονια θα ειχα δωσει 500χ72 μηνες=36.000 δηλαδη θα μπορώ να κανω ολικη αποπληρωμή. μπορει καποιος να συμβουλευσει? ευχαριστώ :) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Θεωρώ ότι η καλύτερη λυση είναι η δεύτερη . Μόλις το δάνειο σου γίνει κυμενώμενο μπορείς να το πάς σε όποια τράπεζα θέλεις χωρίς ποινή προεξόφλησης . Κάνε ένα ψάξιμο στην αγορά . Ξέρω ότι η HSBC δίνει σταθερό για δύο χρόνια 3,70 και η Εμπορική 3,95 Αλλά ίσως υπάρχουν και καλύτερες λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 για να πας σε αλλη τράπεζα ομως θα πρέπει λογικα να πληρωσεις και τα διχιλιαρα για το υποθυκοφυλακειο Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Ξέρετε αν η Aticca Gift Card επαναφορτίζεται απο ATM? Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lb058 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Έχω και εγώ μία ερώτηση για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. Ας πούμε ότι η πιστωτική μου έχει όριο 1000€ και αγοράσω κάτι που κοστίζει τόσο και κάνω 24 άτοκες ή μη δόσεις. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται το όριο που έχω ή μπορώ να αγοράσω και κάτι άλλο π.χ. αξίας 400€ και να κάνω και σ'αυτή την αγορά 6 δόσεις ή και καθόλου δόσεις? Εν ολίγοις, πώς το εννοούν το πιστωτικό όριο? Δεν έχω καταλάβει. Βοηθήστε με να καταλάβω. :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Έχω και εγώ μία ερώτηση για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. Ας πούμε ότι η πιστωτική μου έχει όριο 1000€ και αγοράσω κάτι που κοστίζει τόσο και κάνω 24 άτοκες ή μη δόσεις. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται το όριο που έχω ή μπορώ να αγοράσω και κάτι άλλο π.χ. αξίας 400€ και να κάνω και σ'αυτή την αγορά 6 δόσεις ή και καθόλου δόσεις? Εν ολίγοις, πώς το εννοούν το πιστωτικό όριο? Δεν έχω καταλάβει. Βοηθήστε με να καταλάβω. :stupid:to enooun gia paradigma opos eipes kai esy an exeis 1000e orio kai kaneis mia agora 900 meta prepei na tin xexreosis kai tote na xana agoraseis.diladi panta oi agores sou den tha ipervoun ta 1000e.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 ναι αλλά αν την πρώτη αγορά την κάνει με δόσεις, τότε δεν καλύπτεται το πιστωτικό όριο. ο πρώτος λογ/μος θα έρθει 1000/24=41,67, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 ναι αλλά αν την πρώτη αγορά την κάνει με δόσεις, τότε δεν καλύπτεται το πιστωτικό όριο. ο πρώτος λογ/μος θα έρθει 1000/24=41,67, σωστά? Το ποσό όμως που θα έχει χρεωθεί η κάρτα σου θα είναι 1000. Κάθε δόση που πληρώνεις, αφαιρείται από το συνολικό χρέος σου και μπορεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Ξέρετε αν η Aticca Gift Card επαναφορτίζεται απο ATM? Στην ιστοσελίδα της τράπεζας Αττικής αναφέρει το εξής: "Με την AtticaGiftCardVisaμπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών από οποιοδήποτε ΑΤΜ με το σήμα Visa Electron, σε όλο τον κόσμο. Επίσης, όταν το επιθυμείτε, μπορείτε να επαναφορτίσετε την κάρτα σας, με οποιοδήποτε ποσό έχετε ανάγκη. Αρκεί να επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Attica Bank ή να είστε χρήστης του e-banking." Παράξενο που δεν αναφέρει το ATM, εκτός αν η επίσκεψη στο κατάστημα περιλαμβάνει και τη χρήση ΑΤΜ... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Έχω και εγώ μία ερώτηση για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. Ας πούμε ότι η πιστωτική μου έχει όριο 1000€ και αγοράσω κάτι που κοστίζει τόσο και κάνω 24 άτοκες ή μη δόσεις. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται το όριο που έχω ή μπορώ να αγοράσω και κάτι άλλο π.χ. αξίας 400€ και να κάνω και σ'αυτή την αγορά 6 δόσεις ή και καθόλου δόσεις? Εν ολίγοις, πώς το εννοούν το πιστωτικό όριο? Δεν έχω καταλάβει. Βοηθήστε με να καταλάβω. :stupid:Εξαρταται απο το ποια πιστωτικη εχεις.Η eurobank εχει ξεχωριστο ποσο για δοσεις απο εκεινο για αγορες ή αναληψη μετροιτων.Πχ.αν εχεις 1000€ πιστωτικο οριο αυτο μεταφραζεται σε 1000€ αναληψη μετροιτων/αγορες και 1000 επιπλεον για να δεσμευτει σε δοσεις(αυτο εχω καταλαβει απο την κατασταση λογαριασμου που βγαζει το ΑΤΜ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Στην ιστοσελίδα της τράπεζας Αττικής αναφέρει το εξής: "Με την AtticaGiftCardVisaμπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών από οποιοδήποτε ΑΤΜ με το σήμα Visa Electron, σε όλο τον κόσμο. Επίσης, όταν το επιθυμείτε, μπορείτε να επαναφορτίσετε την κάρτα σας, με οποιοδήποτε ποσό έχετε ανάγκη. Αρκεί να επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Attica Bank ή να είστε χρήστης του e-banking." Παράξενο που δεν αναφέρει το ATM, εκτός αν η επίσκεψη στο κατάστημα περιλαμβάνει και τη χρήση ΑΤΜ... Με το e-banking πως τη επαναφορτίζω?Τα λεφτά δηλαδή που την επαναφορτίζω πως τα πληρώνω? Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Με το e-banking πως τη επαναφορτίζω?Τα λεφτά δηλαδή που την επαναφορτίζω πως τα πληρώνω? Λογικα θα πρεπει να διατηρεις λογαριασμο καταθεσεων και θα κανεις μεταφορα ποσου στην καρτα απο τον λογαριασμο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lb058 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 ναι αλλά αν την πρώτη αγορά την κάνει με δόσεις, τότε δεν καλύπτεται το πιστωτικό όριο. ο πρώτος λογ/μος θα έρθει 1000/24=41,67, σωστά? Έτσι το σκέφτηκα και εγώ. Αφού η δόση θα είναι τόσο μικρή, τότε θα έχω και το δικαίωμα να κάνω και άλλες αγορές. Από την Εγνατία θα βγάλω (μάλλον βίζα) και από βδομάδα θα ρωτήσω και γι'αυτό και θα σας έχω νεότερα (αν ξέρουν φυσικά και αυτοί :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 γνωρίζει κάποιος το μεγαλύτερο επιτόκιο και σε ποια τράπεζα είναι αυτό? ξέρω ότι η eurobank δίνει 4,5% (μιλάμε για "κλειστά" χρήματα). και μήπως ξέρετε το αντίστοιχο επιτόκιο της alpha? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Μέχρι τέλος Νοεμβρίου Με AB VISA 5% επιστροφή σε Βενζινάδικα και στα ΑΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Μέχρι τέλος Νοεμβρίου Με AB VISA 5% επιστροφή σε Βενζινάδικα και στα ΑΒ. Δεν με απασχολεί αυτό. Εγώ θέλω να κάνω οικονικές αγορές και να βγάζω πενηντάευρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Εικονικές. Πολλά ορθογραφικά κάνω τελευταία, δεν είμουν έτσι... Δεν μας το κάνεις πιο λιανά λοιπόν......? Γιατί αν είναι αυτό που νομίζω, γιατί σε χαλάει η ASPIS...? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Διότι η Aspis επιστρέφει μέχρι 50€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Διότι η Aspis επιστρέφει μέχρι 50€. Ναι αλλά αυτό σημαίνει αγορές 1000 €..... Εγώ άλλωστε σε ρώτησα για τις εικονικές αγορές.....πως τις εννοείς ......? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts