yorgos00 Δημοσιεύτηκε February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2008 Εγώ το Pocketcm αλλά έχει αρχίσει να με κουράζει (κυρίως γιατί εξακολουθεί να είναι beta με τα μειονεκτήματα που έχει αυτό). Αυτά έχω βρει και δοκιμάσει: - Funcontact - iContact - Ms PhotoContacts - Inesoft - Vito Quick contact Ποιό ψηφίζετε για καλύτερο; Υποστηρίζει ελληνικά; Κανένα άλλο που αξίζει να δούμε; -Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 πολύ καλό και πρακτικό για μένα το iContact , υποστηρίζει και ελληνικά download: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303045 video preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Εγω χρησιμοποιώ στο Polaris το Finger-Friendly Friends v1.0 http://www.jotto.no/fff/download.html Πολυ καλό και ειναι 100% συμβατο με ελληνικές επαφές ! Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Vito FunContact 2.1. Mε έχει βολέψει πάρα πολύ. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 εγω ειχα το funcontact,μετα εβαλα το Vito Quick contact,το οποιο ειναι πολυ καλο και τωρα εχω το Inesoft το οποιο το κακο του ειναι οτι δεν εχει ελληνικα,κατα τα αλλα εμενα με εχει καταβολεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρω το Vito FunContact 2.1. Εχω φάει τον τόπο και δεν το βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρω το Vito FunContact 2.1. Εχω φάει τον τόπο και δεν το βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ Στειλε μου το email σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 εγω ειχα το funcontact,μετα εβαλα το Vito Quick contact,το οποιο ειναι πολυ καλο και τωρα εχω το Inesoft το οποιο το κακο του ειναι οτι δεν εχει ελληνικα,κατα τα αλλα εμενα με εχει καταβολεψει Tι εννοείς δεν έχει Ελληνικά? Έχει ελληνική αναζήτηση. Δεν ξέρω όμως, αν είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά αν αυτό εννοείς.Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ :D Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 εγω ειχα το funcontact,μετα εβαλα το Vito Quick contact,το οποιο ειναι πολυ καλο και τωρα εχω το Inesoft το οποιο το κακο του ειναι οτι δεν εχει ελληνικα,κατα τα αλλα εμενα με εχει καταβολεψει Είδα screenshots και θυμήθηκα! Το είχα βαλει και εγώ το funcontact αλλα το έβγαλα γιατι με εκνεύριζε η καθυστέρηση οταν φορτώνει και όταν βγαίνει:mad:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Εγώ χρησιμοποιώ το SunnySoft Contacts και είμαι αρκετά ικανοποιημένος... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Οι περισσότεροι που έχουν ψηφίσει "Αλλο" ποια εννοούν:rolleyes:; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Εχω το Vito FunContact 2.1 αλλα ειναι πολυ αργο οταν φορτωνει,αναγκαζομαι να το εχω στην exclude list του task manager ομως κ ετσι αν κ ανοιγει αμεσως καταλωνει μνημη οποτε σκεφτομαι να βαλω το pocketCM για δοκιμη μηπως με βολεψει καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Tι εννοείς δεν έχει Ελληνικά? Έχει ελληνική αναζήτηση. Δεν ξέρω όμως, αν είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά αν αυτό εννοείς.Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ :D Εχει ελληνική αναζήτηση πατώντας τα γράμματα από το ελληνικό keyboard? Όπως δηλαδή και για τα αγγλικά ονόματα? Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Εχει ελληνική αναζήτηση πατώντας τα γράμματα από το ελληνικό keyboard? Όπως δηλαδή και για τα αγγλικά ονόματα? Τα έχει όλα, απλή αναζήτηση,αναζήτηση με Τ9, ψάχνει και στα Επίθετα και στα ονομάτα μαζί και αν θέλουμε ψάχνει και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά συνχρόνως. Επίσεις έχει το FastCall που βάζεις τις φωτό από αυτούς που χρησιμοποιείς ποιο συχνά και με ένα πάτημα τους καλεί. Και όταν σε καλούνε βγάζει μεγάλη φωτογραφία αυτού που σε καλεί. http://img182.imageshack.us/img182/5849/pccapture1fb1.png http://img182.imageshack.us/img182/6754/pccapture2vw7.png Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Ευχαριστώ !! A, έχει δικό του keyboard? Ελληνικό κιόλας? Πολύ βολικό... Ερώτηση: Το κάνουμε install στην storage card δίχως πρόβλημα? Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Έχει κάποιος τα αρχεία για το ελληνικό keyboard και τα άλλα για τα ελληνικά? Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ανοίγες το Address Book πας menu/options/General και εκεί που λέει ABC bar πατάς change. Πατάς Language και επιλέγεις Custom. Εκεί γράφεις "AΒΓ/ΑΒΓ ΔΕΖ/ΔΕΖ ΗΘΙ/ΗΘΙ ΚΛΜ/ΚΛΜ κτλ." Εάν θέλεις να ψάχνει και τις Αγγλικές Επαφές τότε γράφεις "ΑΒΓ-ABC ΔΕΖ-DEF ΗΘΙ-GHI κτλ." και είσαι έτοιμος;) Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ανοίγες το Address Book πας menu/options/General και εκεί που λέει ABC bar πατάς change. Πατάς Language και επιλέγεις Custom. Εκεί γράφεις "AΒΓ/ΑΒΓ ΔΕΖ/ΔΕΖ ΗΘΙ/ΗΘΙ ΚΛΜ/ΚΛΜ κτλ." Εάν θέλεις να ψάχνει και τις Αγγλικές Επαφές τότε γράφεις "ΑΒΓ-ABC ΔΕΖ-DEF ΗΘΙ-GHI κτλ." και είσαι έτοιμος;) Thanks. Και εγώ αυτό έκανα αρχικά μέχρι που ανέβασαν εδώ τα πολύ ωραία αρχεία ρυθμίσεων. Τώρα ψάχνει και Αγγλικά παράλληλα + επιπλέον βελτιώσεις. Εξαιρετικό το Inesoft. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BCMNorth Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Το μεγαλύτερο πρόβλημα (γιατί έχω αρκετά) με τη διαχείριση των επαφών είναι ότι δεν μπορώ να έχω στο PPC τα reminders που έχουν οι επαφές μου στο Outlook 2003. Μήπως υπάρχει κάποια λύση είτε μέσω επαφών PPC είτε με τη χρησιμοποίηση κάποιου άλλου προγράμματος επαφών; P.S. Παρεπιπτόντως, ένα από τα λοιπά προβλήματα είναι ότι δεν υπάρχει tab 'Activities' όπως στις επαφές του PC ώστε να βλέπω τι είναι συνδεδεμένο με τη κάθε επαφή. Αυτά για αρχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARINOSL Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 THA ITHELA NA ANTIKATASTISO TO DEFAULT COMMAND EPAFES ME ENA ALLO. POS MPORO? EFXARISTO Παράθεση MarinosL SoftPersonality Κατασκευή και Διάθεση Λογισμικού http://crmtravelagent.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Βάζεις το άλλο από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Κι εγώ έβαλα το sunnysoft contacts από πάνω και λειτουργεί μια χαρά.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARINOSL Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Κι εγώ έβαλα το sunnysoft contacts από πάνω και λειτουργεί μια χαρά.... Na rotiso pos to kanis afto? Pos diladi tha exo sto command apafes to neo application? Mporis na me kathodigisis? efxaristo Παράθεση MarinosL SoftPersonality Κατασκευή και Διάθεση Λογισμικού http://crmtravelagent.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascites Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ...εγκατεστησα το icontacts Πολυ καλο προγραμμα με υποστηριξη ελληνικων ....αλλα μου δειχνει τα ελληνικα γράμματα στην αναζήτηση μεχρι το Ο....οταν πατησω το ABC ... που ειναι τα υπόλοιπα;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Na rotiso pos to kanis afto? Pos diladi tha exo sto command apafes to neo application? Mporis na me kathodigisis? efxaristo Τα περισσότερα προγράμματα μόλις τα εγκαταστήσεις κάθονται πάνω συο μανίσιο μόνα τους χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα.Εκτός αν θέλεις μπορείς να έχεις το μανίσιο εκεί που είναι και βάλεις το δεύτερο πρόγραμμα σε άλλο πλήκτρο. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts