Demis_CY Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Min pesete stin pagida twn DVD tou Thematos OSO KALES kai an einai Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πάντως εγώ θα πέσω κανονικότατα στην παγίδα και μετά από κανένα δίμηνο θα ξαναπάρω Θέμα. Όπως και Έθνος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ekei pou eimoun eisai VeCo... kai tha katarasteis tin wra kai tin stigmi pou to ekanes.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Είμαι συνειδητοποιημένος! Προχωράω προς την κρεμάλα με θάρρος και το κεφάλι ψηλά! :lol: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Koita kai ligo katw mporei na vreis kana penintari.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Χάλια θα είναι η ποιότητα πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Γιατί πότε ήταν καλή; :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ρε παιδια μην παίρνετε μπας και πάρουν το μήνυμα και αναβαθμιστεί η ποιότητα! Τι λέω τώρα ε.. :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Γιατί πότε ήταν καλή; :wink: Τι λέτε τώρα? Εγώ πρώτη φορά έμεινα ικανοποιημένος από το Θέμα με το Crash την προηγούμενη Κυριακή. :happy: Πολύ καλός ήχος εικόνα και wide screen. Δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέστε όταν στην ουσία δεν υπάρχει πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Den eides to screenshot pou evala? Den eides esi o idios to "grain" pou yparxei stin poiotita eikonas? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Τι λέτε τώρα? Εγώ πρώτη φορά έμεινα ικανοποιημένος από το Θέμα με το Crash την προηγούμενη Κυριακή. :happy: Πολύ καλός ήχος εικόνα και wide screen. Δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέστε όταν στην ουσία δεν υπάρχει πρόβλημα.. Φίλε για να καταλάβεις τι λέει και ο Demis , είμαστε ορισμένοι εδώ μέσα που είμαστε απαιτητικοί με τα έργα, μιας και κάνουμε και χρόνια συλλογή... Όταν δίνεις 3 ευρώ για μια εφημερίδα και μπορείς με 1- 1.5 ευρώ ευρώ να το νοικιάσεις και να το αντιγράψεις (νόμιμα ε?:p ) με τέλεια ποιότητα, τότε το σκέφτεσαι... Μόνο το "Θεμα" έχει το χάρισμα να παίρνει ένα έργο και να το μετατρέπει σε ξεθωριασμένο έργο του 70 σε παγκόσμια πρώτη προβολή στο Tv Magic! Αν όμως από την άλλη, σε ενδιαφέρει να δεις απλά το έργο και μετά να κάνεις το DVD βάση για το ποτήρι σου , τότε , το Θέμα είναι μια τέλεια επιλογή...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Βολεύει επίσης για δοκιμαστική προβολή της ταινίας, αν δεν έχεις δει κάποια, παίρνεις το dvd από το Θέμα κι αν σ' αρέσει το νοικιάζεις από το dvd-club και κάνεις τη δουλειά σου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Βολεύει επίσης για δοκιμαστική προβολή της ταινίας, αν δεν έχεις δει κάποια, παίρνεις το dvd από το Θέμα κι αν σ' αρέσει το νοικιάζεις από το dvd-club και κάνεις τη δουλειά σου... Ε άμα είναι το νοικιάζεις κατευθείαν ρε! :D Όπως και να'χει πρέπει να φάνε μποικοτάζ! :p Η πλάκα είναι ότι πρωτοβγήκε το Θέμα με τα DVD τα έπαιρνα όλα, και αφού είχα μαζέψει 6-7 τότε πρωτοδοκίμασα ένα! Και φυσικά φρίκαρα και έκλαιγα τα λεφτά μου (που λέει ο λόγος :) ) και από τότε δε θυμάμαι να έχω ξαναπάρει :X Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Η πλάκα είναι ότι πρωτοβγήκε το Θέμα με τα DVD τα έπαιρνα όλα, και αφού είχα μαζέψει 6-7 τότε πρωτοδοκίμασα ένα! Και φυσικά φρίκαρα και έκλαιγα τα λεφτά μου (που λέει ο λόγος :) ) και από τότε δε θυμάμαι να έχω ξαναπάρει :X Το είδα το Crash του Θέματος. Η εντύπωσή μου είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με μερικά από τα παλιότερα DVD που έδινε το Θέμα, που όντως ήταν άθλια. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι χειρότερης ποιότητας από τα DVD των υπόλοιπων εφημερίδων. Εξάλλου, όποιος θέλει άριστη ποιότητα, ας πάρει τις πρωτότυπες ταινίες, κατά προτίμηση από το εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ε άμα είναι το νοικιάζεις κατευθείαν ρε! :D :fool: :sorry: Καλά σκέφτομαι τι γράφω; Αν είναι δυνατόν... :p edit: Εν τω μεταξύ δεν το πήρα τελικά το Θέμα, γιατί πήρα Έθνος, Καθημερινή και Βήμα, το οποίο είχε τον «Κόκκινο Πλανήτη», εκτός από το «Γάτες & Σκύλοι». Οι δύο ταινίες πρέπει να δίνονται για 4η ή 5η φορά, αλλά ήθελα το Γαστρονόμο και το VMen... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εγω μαλλον θα παρω το βημα απο ποιοτητα τι λεει εσεις που παιρνετε συχνα? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Το είδα το Crash του Θέματος. Η εντύπωσή μου είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με μερικά από τα παλιότερα DVD που έδινε το Θέμα, που όντως ήταν άθλια. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι χειρότερης ποιότητας από τα DVD των υπόλοιπων εφημερίδων. Εξάλλου, όποιος θέλει άριστη ποιότητα, ας πάρει τις πρωτότυπες ταινίες, κατά προτίμηση από το εξωτερικό. Ναι αλλά ταινία του 2004 με stereo ήχο δε λέει :) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εγω μαλλον θα παρω το βημα απο ποιοτητα τι λεει εσεις που παιρνετε συχνα? Mia xara poiotita! Partin me kleista ta matia! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Mia xara poiotita! Partin me kleista ta matia! την πηρα,τελικα ειχε καλη ποιοτητα οχι σαν αυτες του θεματος που ειναι χαλια Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ω ρε μάναμ συγκομιδή σήμερα... Καθημερινή - Αγρια Νότια Αμερική Φιλελευθερος - Στράιπς ο Πρωταθλητής (Σε πολυτελή θήκη) Σημερινή - Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας Ξανακτυπά (RETAIL DVD ΕΜΠΟΡΙΟΥ) DTS, DD5.1, DVD9 Σημερινή - Γλυκός Μπελάς (RETAIL DVD ΕΜΠΟΡΙΟΥ) DD5.1, DVD9 Διάλεγες μεταξύ των 2 DVD της Σημερινής (πήρα κ τα 2, όχι που θα τ'άφηνα) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_DOORMAN Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παντως τοσες κραυγες αγωνιας για το Θεμα επι τοσα posts θα επρεπε να προβληματιζουν καποιους που αμφιβαλουν για αυτα που λεμε για την συγκεκριμενη εφημεριδα.Βεβαια η τελευταια ταινια που δοκιμασα ηταν το matrix που ειχε δωσει πριν απο κανα τριμηνο και ειχε τα γνωστα χαλια οποτε ελπιζω με βαση και το σχολιο του φιλου alotan να βελτιωθηκε καπως.Δυσκολα πειθομαι βεβαια μετα απο τοσες γκελες...Εν τω μεταξυ μαζευουμε και μαζευουμε....να δω ποτε θα τις δουμε ολες:wacko: Θελω δυο μηνες αδεια:lol: Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παντως τοσες κραυγες αγωνιας για το Θεμα επι τοσα posts θα επρεπε να προβληματιζουν καποιους που αμφιβαλουν για αυτα που λεμε για την συγκεκριμενη εφημεριδα.Βεβαια η τελευταια ταινια που δοκιμασα ηταν το matrix που ειχε δωσει πριν απο κανα τριμηνο και ειχε τα γνωστα χαλια οποτε ελπιζω με βαση και το σχολιο του φιλου alotan να βελτιωθηκε καπως.Δυσκολα πειθομαι βεβαια μετα απο τοσες γκελες...Εν τω μεταξυ μαζευουμε και μαζευουμε....να δω ποτε θα τις δουμε ολες:wacko: Θελω δυο μηνες αδεια:lol: Καλά, μην τα παίρνεις και πολύ τοις μετρητοίς. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι στη συγκεκριμένη ταινία, τα πράγματα ήταν καλύτερα από παλιά. Μπορεί σε κάποιες άλλες ταινίες, να έχουμε μια από τα ίδια με το σκοτεινό παρελθόν. Όσο για το τελευταίο κομμάτι του σχολίου σου, εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να τις δω ποτέ όλες, εκτός αν μείνω κατάκοιτος για ένα-δυο χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_DOORMAN Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Όσο για το τελευταίο κομμάτι του σχολίου σου, εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να τις δω ποτέ όλες, εκτός αν μείνω κατάκοιτος για ένα-δυο χρόνια... :lol: :lol: :lol: :lol: Πολυ καλο!!! Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspiria Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Φίλε για να καταλάβεις τι λέει και ο Demis , είμαστε ορισμένοι εδώ μέσα που είμαστε απαιτητικοί με τα έργα, μιας και κάνουμε και χρόνια συλλογή... Όταν δίνεις 3 ευρώ για μια εφημερίδα και μπορείς με 1- 1.5 ευρώ ευρώ να το νοικιάσεις και να το αντιγράψεις (νόμιμα ε?:p ) με τέλεια ποιότητα, τότε το σκέφτεσαι... Μόνο το "Θεμα" έχει το χάρισμα να παίρνει ένα έργο και να το μετατρέπει σε ξεθωριασμένο έργο του 70 σε παγκόσμια πρώτη προβολή στο Tv Magic! Αν όμως από την άλλη, σε ενδιαφέρει να δεις απλά το έργο και μετά να κάνεις το DVD βάση για το ποτήρι σου , τότε , το Θέμα είναι μια τέλεια επιλογή...:happy: Χωρις καμια εριστικη διαθεση, ρε παιδια, οποιος ειναι απαιτητικος με τα εργα δεν περιμενει απο τις εφημεριδες να βρει ντιβιντι επιπεδου criterion collection, οποτε δεν ασχολειται καθολου και δεν χαλαει και το στομαχι του. Παει στην criterion κατευθειαν. Ο κανονας για ολες τις εφημεριδες ειναι οτι πεφτει συμπιεση και μειωνεται η ποιοτητα του εργου. Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις. Με Το να λεμε οτι στο Θεμα πχ η ταινια εχει κοκκο ειναι σαν να κομιζουμε γλαυκας εις Αθηνας. Όποιος ασχολειται το γνωριζει ηδη και εχει παρει τις αποφασεις του, οποιος δεν ασχολειται, ουτε και που θα το παρει χαμπαρι. Απο 'κει και περα βεβαια, τα ντιβιντι , ειναι μια καλη ευκαιρια , για τον σινεφιλ βασικα, και οχι για τον high definition freak, να δει στο πολυ φθηνο ταινιες σπανιες ή εργα καλτ , τοσο πολυ Αντονιονι, Ταβιανι, Παζολινι, Γ. Άλεν, Ρ. Άλτμαν,Ντε Παλμα, Κοπολα, Ρας Μεγιερ κτλ κτλ. , δεν θα τα χα δει ουτε σε 25 χρονια. Αλλωστε στην 17αρα οθονη του ΠΙΣΙ τα βλεπω. Όποιος εχει δωσει χοντρα λεφτα για να παρει την σουπερ ντουπερ πλασμα 64" οθονη και χομ σινεμα , που αναδεικνυει και την παραμικρη λεπτομερεια, δεν θα κανει σκοντο στα ντιβιντι Παράθεση broken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Χωρις καμια εριστικη διαθεση, ρε παιδια, οποιος ειναι απαιτητικος με τα εργα δεν περιμενει απο τις εφημεριδες να βρει ντιβιντι επιπεδου criterion collection, οποτε δεν ασχολειται καθολου και δεν χαλαει και το στομαχι του. Παει στην criterion κατευθειαν. Ο κανονας για ολες τις εφημεριδες ειναι οτι πεφτει συμπιεση και μειωνεται η ποιοτητα του εργου. Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις. Με Το να λεμε οτι στο Θεμα πχ η ταινια εχει κοκκο ειναι σαν να κομιζουμε γλαυκας εις Αθηνας. Όποιος ασχολειται το γνωριζει ηδη και εχει παρει τις αποφασεις του, οποιος δεν ασχολειται, ουτε και που θα το παρει χαμπαρι. Απο 'κει και περα βεβαια, τα ντιβιντι , ειναι μια καλη ευκαιρια , για τον σινεφιλ βασικα, και οχι για τον high definition freak, να δει στο πολυ φθηνο ταινιες σπανιες ή εργα καλτ , τοσο πολυ Αντονιονι, Ταβιανι, Παζολινι, Γ. Άλεν, Ρ. Άλτμαν,Ντε Παλμα, Κοπολα, Ρας Μεγιερ κτλ κτλ. , δεν θα τα χα δει ουτε σε 25 χρονια. Αλλωστε στην 17αρα οθονη του ΠΙΣΙ τα βλεπω. Όποιος εχει δωσει χοντρα λεφτα για να παρει την σουπερ ντουπερ πλασμα 64" οθονη και χομ σινεμα , που αναδεικνυει και την παραμικρη λεπτομερεια, δεν θα κανει σκοντο στα ντιβιντι Δεν νομίζω κανένας εδω μέσα να έκανε σχόλιο για τα dvd των εφημερίδων έχοντας υπόψη τα κριτήρια που αναφέρεις. 'Ο,τι είπες είναι σωστό αλλά δεν συνάδει με τα σχόλια μας περί ποιότητας dvd. Πρόσεξε ότι δεν κάνουμε "παράπονο" γενικά για τα δισκακια που δίνονται αλλά συγκεκριμένα για εκείνα του ΘΕΜΑτος. Τον πήχη (ποιότητας και σύγκρισης) δεν τον θέτουμε εμείς αλλά οι υπόλοιπες εφημερίδες όπως παραδείγματος χάρην η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ΗΜΕΡΗΣΙΑ και το ΒΗΜΑ. Εγω βλέπω τα DVD απο τις εφημερίδες σε κανονική TV και κανονικό dvd player. Ούτε σουπερ ντούπερ plasma έχω ουτε τίποτα.. Και το screenshot που έκανα με τους κόκκους στο CRASH του θέματος απο το pc το έκανα με την 17ρα...... Ανάφερες κάτι για τα Criterion DVD. Αυτά παραπάνω είναι για πιο παλιές ταινίες που δεν είχαν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν σε "καλής απόδοσης DVD" (ας μου επιτραπεί η έκφραση). Μιλάμε για Classics στην πλειοψηφεία. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts