GreekCharmed Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ελπίζω η Καθημερινή να επιστρέψει στα ντοκιμαντέρ, τα έχω μαζέψει όλα με τα ζώα και τα πουλιά. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Egw pira ta poulia.. akrivoutsiki na tin agorazame apo to PLAY as poume.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου 5/5/2006 Καθημερινή (Σαββάτου) – Artbook με το έργο του Μιχαήλ Άγγελου Καθημερινή (Κυριακής) – Οι Μεγάλοι της Αναγέννησης: Λεονάρντο Ντα Βίντσι (ντοκιμαντέρ του BBC) Ημερησία (Σαββατοκύριακου) - Artbook με το έργο του Μιχαήλ Άγγελου Ημερησία (Σαββατοκύριακου) – Ένας πολύ διακριτικός ήρωας (Ματιέ Κάσοβιτς) http://www.imdb.com/title/tt0118020 Ημερησία (Σαββατοκύριακου) – An awfully big adventure (Χιου Γκραντ, Άλαν Ρίκμαν) http://www.imdb.com/title/tt0112427 Νέα (Σαββατοκύριακου) – Η Πάπισσα Ιωάννα του Εμ. Ροΐδη (2ο μέρος) Θέμα – Πολίτικη Κουζίνα (Γιώργος Χωραφάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης) http://www.cine.gr/film.asp?id=703662 Έθνος (Σαββάτου) – Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες, του Ιουλίου Βέρν (βιβλίο) Έθνος (Κυριακής) – L' animal (Ζαν Πολ Μπελμοντό, Ράκελ Γουέλς) http://www.imdb.com/title/tt0075683 Ελευθεροτυπία (Κυριακής) - Μαντάμ Μποβαρί του Γκιστάβ Φλομπέρ Βήμα (Κυριακής) – Ομήρου Οδύσσεια (μετάφραση/απόδοση Δ. Ν. Μαρωνίτης) Ελεύθερος Τύπος (Σαββάτου) – Το ξέσπασμα (Ρίτσαρν Μπάρτον, Ρόμπερτ Μίτσαμ) Ελεύθερος Τύπος (Κυριακής) – True Romance (Κρίστιαν Σλέιτερ, Πατρίσια Αρκέτ) http://www.imdb.com/title/tt0108399 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
social_planner Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Asxeto: Auto exei dothei apo efimerida? (Planet Earth Box Set (4 Discs) (BBC Series)) Όχι το Planet Earth δεν έχει δωθεί. H σειρά πριν 2-3 μήνες έπαιξε πρώτη φορά στο BBC. Ας μην είμεθα πλεονέκτες... Αν και εδώ που τα λέμε διαβάζοντας τα review για το εν λόγω ντοκιμαντέρ... κολάστηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Το hitec αυτόν τον μήνα δίνει ένα Super Audio CD. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα φορμά που... ήρθε και έφυγε, αξίζει να το πάρει κάποιος μόνο και μόνο για να λέει ότι έχει ένα SACD στην συλλογή του :p Το Playboy δίνει ένα DVD με τους αστέρες που θα πρωταγωνιστήσουν στο μουντιάλ της Γερμανίας (3,9 €). Το περιοδικό «Αναχαίτηση» δίνει το πρώτο από τα 6 VCD με ιστορικά τζετ που υπηρέτησαν στην Πολεμική αεροπορία. Μουσιακής αξίας. Στο πρώτο της σειράς είναι το F84. Ακολουθούν τα F5, F104 κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Καθημερινή (Σαββάτου) – Artbook με το έργο του Μιχαήλ Άγγελου Τελικά η Καθημερινή είχε το βιβλίο για τον Michelangelo, το οποίο είναι παρόμοιου περιεχομένου με αυτό της Ημερησίας, αλλά με απλό εξώφυλλο και μικρού μεγέθους. Για τα 2,50 ευρώ αξίζει, για 5,90 που θα δίνουν τα επόμενα, προτείνω για όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη, να προτιμήσουν τα βιβλία της Ημερησίας. Η Ελευθεροτυπία όμως είχε τη μεγάλη προσφορά. Ένα βιβλίο από τη νέα σειρά "Το Αλμπουμ της Σύγχρονης Ιστορίας" με θέμα Stars και προσωπικότητες, σχεδόν 500 σελίδων με σκληρό εξώφυλλο και καλή ποιότητα χαρτιού. Μαζί και ένα συνοδευτικό VCD. Επιπλέον και 1 DVD σε επανάληψη (εμένα μου έτυχε O Dr. T και οι γυναίκες, που δεν το είχα). Τιμή για όλα αυτά και μαζί την εφημερίδα 2,50 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα, θα έχει το δεύτερο τόμο με τίτλο "Οι μεγάλοι Έρωτες", αλλά με τιμή 9,90 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Τελικά πήρε κανείς το Θέμα; Είναι widescreen με ήχο 5.1 ή είναι η κλασσική μούφα της εφημερίδας αλλά σε πλαστική θήκη; Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Οι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ εκεί στο ΘΕΜΑ διαφήμισαν (ακόμη και στο εξώφυλο της εφημερίδας τους ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ θα περιέχεται στην πολιτελή κασετίνα μαζί με τις συνταγές και τελικά... δίνεται σε μία απλή γνωστή μαύρη πλαστική θήκη (jewel case) ΧΩΡΙΣ καν να υπάρχει ούτε το βιβλιαράκι με συνταγές κλπ. (το έχει στο εξώφυλο με "+" σαν έξτρα στο DVD και τελικά δίνει κάτι συνταγές στο συνοδευτικό τεύχος στυλ Ταχυδρόμος , Βημαγκαζινο). ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥΣ !!!! :down: :down: :down: :down: :down: Το καρα-τσέκαρα σε πέντε διαφορετικά περίπτερα του Ν. Ηρακλείου.... ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΣΤ ΑΡΧΕΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalidis Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 δεν ειπαν οτι θα έχει και το βιβλιαράκι. η διαφημιση ελεγε οτι το περιοδικο big fish θα εχει αφιερωμα σε πολιτικες συνταγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 δεν ειπαν οτι θα έχει και το βιβλιαράκι. η διαφημιση ελεγε οτι το περιοδικο big fish θα εχει αφιερωμα σε πολιτικες συνταγες. Η πρώτη σελίδα της εφημερίδας σχεδόν τα 2/3 της καταλαμβάνει χώρο για να διαφημίσει την "πολυτελή" έκδοση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ και ολοκάθαρα στο τέλος αυτής φαίνεται η "πολυτελής κασετίνα" (που στη διαφήμιση στην τηλεόραση παρουσιάζεται ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ η έκδοση με την κασετίνα, που ανοίγει σαν βιβλίο και που κυκλοφορεί ήδη στο εμπόριο) και εντελώς "τεχνιέντως" έχει βάλει ένα μεγάλο σκούρο σταυρό "+" πάνω στην εικόνα της έκδοσης DVD όπου λέει ότι θα έχει και τις συνταγές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για αυτήν ακριβώς τη γνωστή "πολυτελή" έκδοση του εμπορίου. Ο πολύς ο κόσμος που ίσως γνωρίζει την έκδοση του εμπορίου ΣΙΓΟΥΡΑ με αυτόν τον τρόπο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ για να αγοράσει τη φυλλάδα τους.... (την οποία παρεπιπτόντως διαφήμισε και ο Θέμος στην εκπομπή του, με ένα πλάνο λέγοντας για την προσφορά της "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ" της Κυριακής) ...:mad: :mad: :mad: Καλοστημένη απάτη του κοσμάκη για τις 1.000 δραχμές, θα έλεγα εγώ....:shifty: :shifty: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Για οποιον ενδιαφερεται,ο Επενδυτης αρχισε να ξαναβαζει Ρεξ,καθε Σαββατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Και το ΘΕΜΑ θα δώσει από το άλλο Σάββατο τον Αρχοντα των Δακτυλιδιών και μετά και τις άλλες δύο ταινίες, κάθε μία .... σε "πολυτελή κασετίνα" .... :p :p :p :p Aντε, και καλά κρασιά !!!! :D :D :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να ήθελε τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" και να μην έχει πάρει κάποια από τις εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει (2 dvd, 4dvd, 5dvd + δώρο). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Εν τω μεταξυ πηρε το Θεμα η μανα μου (εγω δεν το ηθελα γιατι υποψιαστηκα την κοροιδια) και ανακαλυπτω με φρικη οτι εκτος του οτι δεν ηταν η πολυτελης θηκη που διαφημιζοταν ηταν και μια κατασπασμενη πλαστικη θηκη που δεν εκλεινε. Και μια φιλη μου που μενει σε αλλη περιοχη παλι σπασμενη θηκη πετυχε. Μεγαλη απατη :mad: Oσο για τον Αρχοντα οσοι ειναι πραγματικοι φαν εννοειται οτι δεν θα επαιρναν τις ταινιες ποτε σε dvd εφημεριδας και δη του Θεματος. Η ποιοτητα εικονας και ηχου απλα δεν μπορει να θυσιαστει. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Twra pragmatika tha dwsei ton Arxonta to thema? 'H einai/itan asteio ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Το έχει ως διαφημιστική καταχώρηση στις μέσα σελίδες. Την άλλη Κυριακή... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 ηταν και μια κατασπασμενη πλαστικη θηκη που δεν εκλεινε. Και μια φιλη μου που μενει σε αλλη περιοχη παλι σπασμενη θηκη πετυχε. Μεγαλη απατη :mad: E καλά βρε deb...τώρα γι'αυτό δεν φταίει το Θέμα! Σπάνε στη μεταφορά...ας μην γκρινιάζουμε για όλα...καλύτερα είναι να τα δίνουν σε σακουλάκια;;:confused: :confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Αν το ΘΕΜΑ έδινε την ταινία στην "πολυτελή κασετίνα", όπως την είχε (παρα)διαφημίσει, δεν νομίζω να υπήρχαν προβλήματα αντοχής της (όλοι μας, λίγο-πολύ ξέρουμε για την σχετική αντοχή των απλών μαύρων jewel boxes). Γιατί η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής που έδωσε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολυτελή κασετίνα το ντοκυμαντέρ του BBC για τον Ντα Βίντσι δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα στα αντίτυπα που κυκλοφόρησε ?? ε, γιατί ?? :shifty: :shifty: Αυτά για να συνειδητοποιούμε τί μας δίνουν όταν μας παίρνουν το χιλιάρικο (που δεν νομίζω να περισσεύει σε κανέναν μας)....:ninja: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Exclusive loipon o Arxontas tin Kyriaki pou mas erxetai se FULLSCREEN (travigmeno) kai gia prwti fora se MONO 1.0! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Αν το ΘΕΜΑ έδινε την ταινία στην "πολυτελή κασετίνα", όπως την είχε (παρα)διαφημίσει, δεν νομίζω να υπήρχαν προβλήματα αντοχής της (όλοι μας, λίγο-πολύ ξέρουμε για την σχετική αντοχή των απλών μαύρων jewel boxes). Δεν το καταλάβετε. Η "πολυτελής κασετίνα" είναι το jewel (amaray) box. Τόσο καιρό που έδινε τα dvd σε χάρτινα φακελάκια, τώρα με το jewel (amaray) box μπορεί να λέει ότι την έδωσε σε "πολυτελή κασετίνα"... Exclusive loipon o Arxontas tin Kyriaki pou mas erxetai se FULLSCREEN (travigmeno) kai gia prwti fora se MONO 1.0! Φίλε Demis, πιστεύω ότι δεν θα κάνει τις αναμενόμενες πωλήσεις. Είναι μερικές ταινίες που είναι ιεροσυλία να μην έχεις τις κανονικές εκδόσεις... Υπάρχει άραγε κανένας από εδώ μέσα που να μην έχει τουλάχιστον τις εκδόσεις των 4 dvd; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Φίλε Demis, πιστεύω ότι δεν θα κάνει τις αναμενόμενες πωλήσεις. Είναι μερικές ταινίες που είναι ιεροσυλία να μην έχεις τις κανονικές εκδόσεις... Υπάρχει άραγε κανένας από εδώ μέσα που να μην έχει τουλάχιστον τις εκδόσεις των 4 dvd; Tha me epitrepseis na sxoliasw aurio se auto pou eipes afou aurio tha exw to teleutaio "fortio" apo LOTR kaloudia pou paraggila... fysika me pics :p :lol: By the way i swsti orologia (xwris na thelw na fanw egw o swstos kai esi o lanthasmenos) einai Amaray kai oxi Jewel Case. J.Case einai oi thikes gia normal CD (an den kanw egw lathos) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Tha me epitrepseis na sxoliasw aurio se auto pou eipes afou aurio tha exw to teleutaio "fortio" apo LOTR kaloudia pou paraggila... fysika me pics :p :lol: By the way i swsti orologia (xwris na thelw na fanw egw o swstos kai esi o lanthasmenos) einai Amaray kai oxi Jewel Case. J.Case einai oi thikes gia normal CD (an den kanw egw lathos) Άντε να δούμε να ζηλέψουμε... :p Τώρα που το λες έχεις δίκαιο... Amaray cases λοιπόν; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Amaray cases einai oi maures plastikes gia ta DVD Pros stigmi nomisa oti edwse tin Kouzina se kouti gia cd :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Υπάρχει άραγε κανένας από εδώ μέσα που να μην έχει τουλάχιστον τις εκδόσεις των 4 dvd; Εγώ δεν έχω κανέναν από τους άρχοντες και έχω δει στο σινεμά μόνο το πρώτο. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Είναι πιθανό πάντως, να βελτιώθηκε στα επόμενα επεισόδια, αλλά το μόνο από τα τρία που είδα, με απογοήτευσε κυριολεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Εγώ δεν έχω κανέναν από τους άρχοντες και έχω δει στο σινεμά μόνο το πρώτο. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Είναι πιθανό πάντως, να βελτιώθηκε στα επόμενα επεισόδια, αλλά το μόνο από τα τρία που είδα, με απογοήτευσε κυριολεκτικά. Εννοούσα που να είδε τους "Άρχοντες..." και να του άρεσαν. rephrase: Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας LOTR fan που να μην έχει ήδη την τριλογία... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts