Jump to content

social_planner

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About social_planner

  • Ημ. Γέννησης 28/11/1977

social_planner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σχημάτισες αυτή τη γνώμη. Αν δεν σου κάνει κόπο μου εξηγείς και εμένα που υπήρξα πρόσκοπος για 15 χρόνια και η γνώμη μου είναι τελείως διαφορετική; Μήπως ισχύει και αυτό; Οδηγός: Μασόνος δολοφόνος αθώων ψυχών με πρόσχημα την μετακίνηση
  2. Και με τον ίδιο παρουσιαστή... David Attenborough (αδελφος του σκηνοθέτη Richard). Στο πρώτο ντοκυμαντέρ του που είδα για κάποιο απροσδιόρισο λόγο μου είχε σπάσει τα νεύρα αλλά σιγά-σιγά κατάλαβα ότι ο τύπος είναι κορυφαίος. Άσχετο, έχω την εντύπωση ότι η επιστροφή του βασιλιά θα δωθεί σε 2 μέρη. Αλλιώς δε βγαίνουν τα 6 DVD... :confused:
  3. Είμαι σίγουρος ότι ο VeCo έχει δίκιο. Θα πάθω μεγάλη πλάκα αν ΔΕΝ τα δώσει ένα-ένα. Κατά τα λοιπά το Σαββατοκύριακο είναι σούπερ. Πολύ καλές ταινίες, + ντοκιμαντέρ και βιβλία για επιμόρφωση. Διάθεση και λεφτά να 'χουμε... Ο κατάλογος του sport24 πάντως έχει ορισμένες παραλείψεις: Ο τόμος της εγκυκλοπαίδειας που δίνει η Ελευθεροτυπία του Σαββάτου δεν είναι δωρεάν όπως την προηγούμενη βδομάδα αλλά γύρω στα 10 ευρώ (το είχε αναφέρει ο Alotan πριν μια βδομάδα και το υπενθυμίζω). Η ίδια εφημερίδα επίσης δίνει το πρώτο μέρος ενός ντοκιμαντέρ για τον κώδικα da Vinci (δεν κόβω χέρι για την ποιότητα και την αντικειμενικότητά του...). Η Ημερησία και η Καθημερινή συνεχίζουν τις ξεχωριστές εκδόσεις με τους ζωγράφους, Γκρέκο (5,50 ευρώ, hardcover) και Ντα Βίντσι (5,50 ευρώ, μαλακό εξώφυλλο) αντίστοιχα. Τα Νέα του Σαββάτου πέρα από το εξαιρετικό Ζ δίνουν και ένα βιβλίο του Βιζυηνού (Ποιός ήτο ο φονεύς του αδελφού μου). Η θήκη που δίνουν τα Νέα πάντως είναι λίγο περίεργη, ένα υβρίδιο μάλλον. Καλύτερη από χαρτονάκι, χειρότερη από την κλασσική. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό, το κακό είναι ότι μάλλον στην ίδια θήκη θα μπουν και άλλες δύο ταινίες του Γαβρά που θα δωθούν τις επόμενες βδομάδες... Η Ημερησία πέρα από το καταπληκτικό Πέρυσι στο Μαρίενμπαντ (και όχι Μέρινμπαντ, σιγά μην είναι και Μέριλαντ) δίνει και μια ταινία του ντε Φινές, τον Φιλάργυρο (L' avare). Επίσης, μια επιλογή από χωροδιακά κομμάτια από όπερες του Βέρντι. Η Καθημερινή του Σαββάτου δίνει το 5ο και τελευταίο ντοκιμαντέρ της σειράς Ακολουθώντας τους γίγαντες (VCD). Ο Επενδυτής δίνει επίσης την κλασσική Ερρίκος ο 8ος (The private life of Henry VIII). Προπολεμική, Βρετανική, κλασσική.
  4. Μου φαίνεται ότι ταινιακώς πρόκειται για τρομερή βδομάδα, όχι τόσο για τον άρχοντα αλλά για τη Βιριδιάνα, το Ζ και ακόμα περισσότερο για το Πέρυσι στο Μαρίενμπαντ που θα έχει η Ημερησία το Σάββατο. Μια πολύ όμορφη αλλά και πολύ δύσκολη ταινία. Κατά τη γνώμη μου αριστούργημα.
  5. Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις... Αυτά που αναφέρονται στο υποτιθέμενο βιβλίο δεν είναι μόνο γελοία αλλά και γεμάτα γραμματικά/ορθογραφικά λάθη. Πράγμα που δηλώνει ότι πρόκειται για πλάκα και μάλιστα πολύ πρόχειρη. Για όσους ενδιαφέρονται και γνωρίζουν τη γλώσσα (ισπανικά ή πορτογαλικά) στην σελίδα http://www.quatrocantos.com/LENDAS/54_amazonia_finraf.htm αναλύεται εκτενώς γιατί το κείμενο και η εικόνα είναι πλαστά και δεν ανήκουν σε "βιβλίο που διδάσκεται στα αμερικανικά σχολεία". Η πλάκα είναι ότι η το link της εικόνας που παραθέτεις alexandros είναι από το ίδιο site. Δηλαδή ή μας δουλεύεις ή σε δουλέψανε.
  6. Έλα ρε tsouk1, όλο το thread κρέμμεται από σένα. Τι προβλήματα εννοείς;
  7. Plati και GR.04 ευχαριστώ που μου λύσατε την απορία για την μυωπία. :) Trobocop καλή θητεία. Αν θυμάμαι καλά το μόνο κέντρο του στρατού ξηράς στην Τρίπολη είναι των διαβιβάσεων. Άντε θα πιάσουν τόπο και οι εκπαιδεύσεις στα μορς... :)) Σε κανά μήνα κατηφορίζω και 'γω στην Τριπολιτσά :cool:
  8. Όχι το Planet Earth δεν έχει δωθεί. H σειρά πριν 2-3 μήνες έπαιξε πρώτη φορά στο BBC. Ας μην είμεθα πλεονέκτες... Αν και εδώ που τα λέμε διαβάζοντας τα review για το εν λόγω ντοκιμαντέρ... κολάστηκα!
  9. Τα Νέα του Σαββάτου αυτό το Σάββατο θα έχουν το 2ο και τελευταίο μέρος της Πάπισσας Ιωάννας αλλά η είδηση είναι ότι από το επόμενο Σάββατο (13/5) επανέρχονται στις ταινίες και μάλιστα με Γαβρά. Συγκεκριμένα θα δώσουν τα: "Ζ", "Κατάσταση πολιορκίας", "Η ομολογία" και "Χάνα Κ.". Για την ακριβή σειρά διάθεσης δυστυχώς δεν γνωρίζω.
  10. Νομίζω ότι δεν μπορείς να πεις ότι δεν θες να γίνεις αξιωματικός. Από τη στιγμή που το φύλλο κατάταξης έχει την ένδειξη ΥΕΑ και είσαι Ι1 ή Ι2 περνάς από γραπτές και αθλητικές εξετάσεις στο κέντρο κατάταξης. Απ' ότι έχω μάθει οι εξετάσεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και έτσι ανάλογα με τον αν θέλεις ή όχι να γίνεις δόκιμος φροντίζεις να τα πας καλά ή να πατώσεις. Και εγώ ακόμα προβληματίζομαι. Στην περίπτωση μου νομίζω ότι αξίζει μόνο αν είμαι Αθήνα (αεροπορία γαρ) οπότε και θα μπορώ τα απογεύματα να δουλεύω. Μια απορία. Γνωρίζει κανείς τι γιώτα σου δίνουν αν έχεις αρκετή μυωπία; (Στην περίπτωσή μου 6 βαθμοί :blink: ) Γιατί αν είναι να βγω Ι3 δεν τίθεται θέμα επιλογής...
  11. Παρασκήνιο για το Θέμα σύμφωνα με το Ποντίκι: Την προηγούμενη Κυριακή το Θέμα ήταν να δώσει βιβλίο, την Πάπισσα Ιωάννα, αλλά τους πρόλαβαν τα Νέα του Σαββάτου χωρίς να το έχουν ανακοινώσει. Όπως καταλαβαίνετε στο Θέμα έτρεχαν πανικόβλητοι ώστε να αποφύγουν την σχεδόν βέβαια ελεύθερη πτώση στις πωλήσεις και την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να βάλουν ταινία. Τελικά βγήκαμε διπλά κερδισμένοι, όχι μόνο εκνευρίστηκαν στο Θέμα αλλά αποκτήσαμε και την Λέσχη των αυτοκρατόρων. Ελαφρώς off topic αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον
  12. Μάλλον θα πέτυχες την version χωρίς την ταινία. Κανονικά ήταν να δώσει τη Βιριδιάνα του Μπουνιουέλ αλλά τελικά έδωσε τον Θρόνο του αίματος του Κουροσάβα και θα δώσει τη Βιριδιάνα την επόμενη βδομάδα. Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί το Ποντίκι μένει αρκετά στα περίπτερα οπότε θα το πετύχεις κάπου. Παραδοσιακά τα του Ποντικιού τα γράφει ο Alotan αλλά δεν είδα post του χθες-σήμερα...:confused: Edit: Βιάστικα να μιλήσω...
  13. Μην τα παίρνεις τόσο άσχημα, ξαναδιάβασε το σχόλιό του και θα δεις ότι ήταν ειρωνικό.
  14. Μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Στο Κουβέιτ είχε εισβάλει ο Σαντάμ και όχι οι Αμερικάνοι. Το κακό με τη Γιουγκοσλαβία ξεκίνησε πριν εμπλακούν οι Αμερικάνοι. Στο Αφγανιστάν έχουμε εμπλακεί ακόμα και εμείς. Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν και Β. Κορέα δεν έχουν πετρέλαιο.
×
×
  • Create New...