StandArd Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Αν όχι η καλύτερη, πάντως είναι σίγουρα μέσα στις 10 καλύτερες. Θα σημειώσω και εδώ ότι η special έκδοση της ταινίας αυτής πωλείται 5,5 -6 Ε σε e-shops της Ελλάδας και της Βρετανίας (με ελληνικούς υπότιτλους). Την εμπορική έκδοση θα δώσει (όπως κάνει με όλες τις ταινίες της MGM). Μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelakas Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ῥὲ μαστόρια, μόνο ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ προσφορὰ τοῦ Dirty Harold (ὅπως τὸ ἔλεγε καὶ ὁ Μπόρατ) εἶναι σοῦπερ; Παράθεση vangelakas.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Να παραδεχτείς ότι για μερικούς και αυτά είναι σαβούρα. Δεν είμαι ο Τιμογιαννάκης ούτε χρειάζεται για να πω ότι τέτοιες ταινίες με αφήνουν παγερά αδιάφορη. 40 χρόνια πίσω; Εδώ με το ζόρι αντέχω κάποιες με Σαρλώ, Χονδρό κ Λιγνό ακόμα και Μπάστερ Κίτον. Ο χρόνος περνάει ...;) Αυτά που λες εσύ είναι βωβές ταινίες της δεκαετίας του 20 και του 30! :ninja: Κι εγώ τις βαριέμαι για να είμαι ειλικρινής αλλά μην τις συγκρίνεις με μια ταινία του 60. Btw ο Νονός φέτος κλείνει τα 37, άρα από το 2012 και μετά δεν θα τον βλέπει κανείς, ε; :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OB_1 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ῥὲ μαστόρια, μόνο ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ προσφορὰ τοῦ Dirty Harold (ὅπως τὸ ἔλεγε καὶ ὁ Μπόρατ) εἶναι σοῦπερ; Μάστορα, συμφωνώ! Εχω πάρει απο τον Αμαζόνιο όλη τη σειρά ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I've been waiting for you, Obi-Wan. We meet again, at last. The circle is now complete. When I left you, I was but the learner; now *I* am the master. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ειχα ακουσει οτι μια εφημεριδα θα εδινε ολα τα Harry Potter τον Φεβρουαριο αληθευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ειχα ακουσει οτι μια εφημεριδα θα εδινε ολα τα Harry Potter τον Φεβρουαριο αληθευει; Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 να παρακαλάς να μην είναι το ΘΕΜΑ που έχει τη συμφωνία με WARNER... :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 να παρακαλάς να μην είναι το ΘΕΜΑ που έχει τη συμφωνία με WARNER... :lol: Οποία εφημερίδα και ΑΝ τις δώσει (που δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο) πιστεύεις ότι θα έδινε εμπορίου; :p:rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ειχα ακουσει οτι μια εφημεριδα θα εδινε ολα τα Harry Potter τον Φεβρουαριο αληθευει; Είχα ακούσει ότι θα τα δώσει το Θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Αυτά που λες εσύ είναι βωβές ταινίες της δεκαετίας του 20 και του 30! :ninja: Κι εγώ τις βαριέμαι για να είμαι ειλικρινής αλλά μην τις συγκρίνεις με μια ταινία του 60. Btw ο Νονός φέτος κλείνει τα 37, άρα από το 2012 και μετά δεν θα τον βλέπει κανείς, ε; :p Λίγες είναι οι ταινίες που γυρίστηκαν προτού γεννηθώ που αντέχω να δω. Btw ο Νονός είναι ήδη εκτός λίστας για μένα, μία φορά αρκεί ή κάποια βραδιά που δε θα'χει τίποτα άλλο η τηλεόραση αν βαριέμαι να βάλω DVD. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ειχα ακουσει οτι μια εφημεριδα θα εδινε ολα τα Harry Potter τον Φεβρουαριο αληθευει; Ποιον Φεβρουάριο; Μετά τη Κυριακή 15/2 (Dirty Harry), απομένει μόνο η 22/2. Εφόσον υπάρχει συνεργασία με Warner, λογικά θα δώσει του εμπορίου (μέχρι τώρα εμπορίου δε δίνει; ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Λίγες είναι οι ταινίες που γυρίστηκαν προτού γεννηθώ που αντέχω να δω. Btw ο Νονός είναι ήδη εκτός λίστας για μένα, μία φορά αρκεί ή κάποια βραδιά που δε θα'χει τίποτα άλλο η τηλεόραση αν βαριέμαι να βάλω DVD. :p Πριν το 80-81 δηλαδή. Δεν θα έλεγα ότι είμαι φανατικός των παλιών ταινιών αλλά μπορώ να σου πω ότι με αυτή τη νοοτροπία χάνεις αριστουργήματα. Από τα έργα του Χίτσκοκ μέχρι τις πρώτες ταινίες των Woody Allen και Spielberg και αναρίθμητα άλλα - είναι αρκετές ταινίες προ του '80 που θα έβαζα στις αγαπημένες μου και έχω γεννηθεί το 1981. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Πριν τη γέννηση της Foreigner το ΧΑΟΣ! :D Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Αφήστε το παίδες, Χίτσκοκ κ Άλλεν ουδέποτε άνηκαν στις προτιμήσεις μου, μια φορά τα είδα κι έξω απ' την πόρτα. Το υπέρτατο κατ' εμέ που γυρίστηκε πριν γεννηθώ .. "Το εξπρές του μεσονυχτίου"!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis00 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 H Real News θα δώσει την "Αυτοκρατορία των Λύκων" (http://www.imdb.com/title/tt0402158/) (δόθηκε πρώτη φορά απ' το Έθνος) και για τα παιδιά μια κινηματογραφική εκδοχή του παραμυθιού "Χάνσελ και Γκρέτελ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_abyss Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 H Real News θα δώσει την "Αυτοκρατορία των Λύκων" (http://www.imdb.com/title/tt0402158/) (δόθηκε πρώτη φορά απ' το Έθνος) και για τα παιδιά μια κινηματογραφική εκδοχή του παραμυθιού "Χάνσελ και Γκρέτελ". Καλό...Η κόπια απο το Έθνος είναι αρκετά συμπιεσμένη με αποτέλεσμα να "πιξελιάζει" σε αρκετά σημεία της ταινάς.:O Ξέρει κάποιος αν θα βάλει ελλην.ταινία αύριο το ΠΟΝΤΙΚΙ ( απο αυτές που είχαν αναφερθεί) Κ ποια θα βάλει?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis00 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ξέρει κάποιος αν θα βάλει ελλην.ταινία αύριο το ΠΟΝΤΙΚΙ ( απο αυτές που είχαν αναφερθεί) Κ ποια θα βάλει?! Τους "Απέναντι" του Γ. Πανουσόπουλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_abyss Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Thanks.:D.Είναι το μόνο που έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 http://img102.imageshack.us/img102/2246/picvm0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Κ. Ελευθεροτυπία • Κυριακή 15/2 – One Day in Europe (2005) – Matando Cabos (2004) http://img4.imageshack.us/img4/9458/picgk3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 ΕΘΝΟΣ • Σάββατο 14/2 – For the Moment (1993) http://img4.imageshack.us/img4/1130/picvw9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ελεύθερος Τύπος • Κυριακή 15/2 – We Were Soldiers (2002) – Priceless (2006) Και με την έκδοση του 1,50 ευρώ – A Few Day in September (2006) http://img244.imageshack.us/img244/2121/picle5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Το μόνο που δε ξέρουμε για αυτή τη βδομάδα είναι το Βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis00 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Οι "Απέναντι" δόθηκαν σήμερα απ' το Ποντίκι σε έκδοση widescreen, μονοφωνικό ήχο, πολύ καλή εικόνα γιά την ηλικία της ταινίας (έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία) και αγγλικούς υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dandon Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 το Βήμα δεν δίνει ταινία αυτή την Κυριακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts