Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τί πίνεις στην φωτογραφία? ( :lol: )

Δεν είμαι εγώ ρε συ ... :lol::p , εξάλλου εγώ έχω φτιάξει ένα με dvd! Ολοένα και πλυθαίνουν επικίνδυνα - είναι ζήτημα χρόνου το πότε θα βγω έξω για να μείνουν αυτά μέσα...:(

Οι σημερινές εφημερίδες αγοράστηκαν σε δύο χώρες... Από Κύπρο πήρα Θέμα, Βήμα και Έθνος Σαββάτου και μόλις έφτασα στο Ελευθέριος Βενιζέλος πέτυχα το τελευταίο αντίτυπο του Έθνος Κυριακής... Η θήκη μία χαρούλα, ολόκληρη... :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Κυριακάτικες

Πρώτο το Βήμα την περασμένη Κυριακή με 229 χιλ. φύλλα. Από κοντά το Πρώτο Θέμα με 225. Στις 184 χιλ. φύλλα η Καθημερινή που είναι η κερδισμένη της χρονιάς, στις 150 η Ελευθεροτυπία, στις 120 το Έθνος. Πεσμένος ο Ελεύθερος Τύπος με μόλις 84.

Αντε να αρχισει να ξυπναει ο κοσμος.....ειμαι περιεργος να δω αν θα χασει και αλλο η ελευθεροτυπια τωρα που εκοψε την ταινια και εβαλε τους μασάι ... θα ειναι καλη ενδειξη του ποσο μετραει μια ταινια στις πωλησεις ...

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

Πρίν απο μερικούς μήνες η Καθημερινή είχε δώσει την σειρά Space του BBC.

Άν κάποιος την έχει πάρει θα παρακαλούσα να μου πεί την γνώμη του γιατί άν και λίγο καθυστερημένα λέω να την πάρω :)

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

καλημέρα σας και καλο μηνα!!!!! που μπορω να βρω της προηγούμενης βδομαδας dvd απο το βημα national geograthic? δεν θελω να χαλασω την συλλογη :(
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

καλημέρα σας και καλο μηνα!!!!! που μπορω να βρω της προηγούμενης βδομαδας dvd απο το βημα national geograthic? δεν θελω να χαλασω την συλλογη :(

Στείλε e-mail ή πάρτους τηλ. να παραγγείλεις αυτά που σου λείπουν.Λογικά θα έχουν αποθέματα.

Πρίν απο μερικούς μήνες η Καθημερινή είχε δώσει την σειρά Space του BBC.

Άν κάποιος την έχει πάρει θα παρακαλούσα να μου πεί την γνώμη του γιατί άν και λίγο καθυστερημένα λέω να την πάρω :)

την έχω σπίτι εις διπλούν αν δεν κάνω λάθος. να κοιτάξω και να σου πω specs απόψε που θα πάω σπίτι ;)

Εχει δωσει καμια εφημεριδα dvd του History Channel;

εχει δωσει! αν θυμαμαι καλα ειναι η Ελευθεροτυπια & το Βημα της κυριακης! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει δώσει 4 διπλά η το ΕΘΝΟΣ σε πλαστική θήκη και δίνει συνεχώς σε χαρτονάκι, έχει από το καλοκαίρι.. πώς και δεν τα πρόσεξες?

Εχει δωσει καμια εφημεριδα dvd του History Channel;

Πλάκα μας κάνεις :lol:

Το προηγούμενο Σάββατο τα ΝΕΑ είχανε δώσει το διπλό – "Οι μεγάλες μάχες του Β' ΠΠ".Επίσης απο τα Νέα είχα πάρει το καλοκαίρι το διπλό "Χαμένες πολιτείες" (Ατλαντίδα - Ίνκάς άν θυμάμαι καλά)

Μπράβο τα ΝΕΑ, όχι το Έθνος - έκανα λάθος

και μάλιστα δίνανε 2 DVD κάθε Σάββατο

Δικο μου λαθος!

History Channel αλλα με ελληνικο ενδιαφερον!Αρχαια Ελλαδα και τα συναφη..Βαζει κατα καιρους η Ερτ.

(Αμεσως να με κραξετε..τσ τσ τσ:lol:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Τα Νέα

Από το επόμενο Σάββατο και κάθε εβδομάδα η εφημερίδα Τα Νέα θα προσφέρει στους αναγνώστες της 12 φωτογραφικά άλμπουμ με τίτλο 'Πλανήτης Γη'. Στην επιλογή των φωτογραφιών ο Γιάννης Μπεχράκης.

Κυριακάτικες

Πρώτο το Βήμα την περασμένη Κυριακή με 229 χιλ. φύλλα. Από κοντά το Πρώτο Θέμα με 225. Στις 184 χιλ. φύλλα η Καθημερινή που είναι η κερδισμένη της χρονιάς, στις 150 η Ελευθεροτυπία, στις 120 το Έθνος. Πεσμένος ο Ελεύθερος Τύπος με μόλις 84.

ΘΡΙΑΜΒΟΣΣΣΣΣ :lol::p

Μπραβο στο βημα με τις τρομερες επιλογες για ταινιες..Κι την προηγουμενη βδομαδα κι αυτην εγραψε..Το καλο να λεγεται κι δικαιολογημενη η πρωτια..

Μία μοναδική ένσταση αναφορικά με τη χάρτινη θήκη στην οποία επιμένει να βάζει τις ταινίες του... Είναι κάπως κρίμα... :(

ισως να το κανει..για να κραταει χαμηλο το κοστος της εφημεριδας!

εγω εψαξα να βρω..το εθνος της κυριακης με το dvd και τσαμπα τον κοπο.δεν βρηκα πουθενα...και πηγα και πρωι.αναγκαστικά πηρα το Θεμα :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ισως να το κανει..για να κραταει χαμηλο το κοστος της εφημεριδας!

Αυτός είναι πράγματι ο πιθανότερος λόγος...

Έλεος παιδιά :lol: να'στε καλά, γέλασα με τη ψυχή μου.

Ειδικά η φωτογραφία ....... τρέμε Buddha Bar, έρχεται το Book bar ..... τώρα και στο σπίτι σου!:D

Όσον αφορά τη χάρτινη θήκη του Βήματος, μη λέτε τέτοια καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Αν τις σταματήσει δε θα χωράμε σπίτι λέμεεεεεεεεεε :(

Μία μοναδική ένσταση αναφορικά με τη χάρτινη θήκη στην οποία επιμένει να βάζει τις ταινίες του... Είναι κάπως κρίμα... :(

+10000

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!