Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Βήμα την Κυριακή θα δώσει Το Φάντασμα της Όπερας του Andrew Lloyd Webber .... ενώ η Ελευθεροτυπία θα δώσει 1 με πρώτη προβολή + 1 με Danny De Vito & Betty Middler.

Καθιερώθηκαν 2 DVD ....... όλεεεε!

Αυτό ? .... Ruthless People (1986) http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/10/24/58m.jpg (καλό φαίνεται ,αλλά κάτι μου θυμίζει.. έχει ξαναδοθεί μήπως?)

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι πρώτες προβολές της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ δίνονται σε κανονική πλαστική slim θήκη (και όχι σε χάρτινη συσκευασία, όπως γράφτηκε). :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

RUTHLESS PEOPLE 1986

DROWNING ΜONA 2000

Αυτες ειναι οι δυο ταινιες που εχουν παιξει μαζι αυτοι οι δυο .

Αν δινει το Ποιος επνιξε την Μονα ; ( που ειναι και το πιθανοτερο ) την ταινια την εχω απο τοτε που την ειχε δωσει το περιοδικο ΣΙΝΕΣΥΛΛΟΓΗ

Μεγάλη διαφορά, η πρώτη είναι μια αρκετά καλή κωμωδία ενώ η δεύτερη είναι επιεικώς μετριότατη

Πηρα σημερα τον Καθοδηγητη σε dvd και εμεινα με την ποιοτητα που ειχε...την χαρακτηριζω πολυ ανετα αθλια!!Το κανονικο του εμποριου κτλ κτλ..

και μετα παραπονιομαστε για την ποιοτητα των dvd των εφημεριδων..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Xωρίς να θέλω να στενοχωρήσω κανένα, νομίζω ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δεν θα δώσει το Ruthless People του 1986, αλλά το RUTHLESS (2007)... :worry:

Mπορεί βέβαια και να κάνω και λάθος (αλλά, για πρώτης προβολής μιλάει η εφημερίδα όχι για.. classics)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Xωρίς να θέλω να στενοχωρήσω κανένα, νομίζω ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δεν θα δώσει το Ruthless People του 1986, αλλά το RUTHLESS (2007)... :worry:

Mπορεί βέβαια και να κάνω και λάθος (αλλά, για πρώτης προβολής μιλάει η εφημερίδα όχι για.. classics)

Aποκλειεται να δωσει αυτο που εβαλες γιατι ειναι μικρου μηκους (runtime 8 mins). To Ruthless People δεν αναφερθηκε ως πιθανοτητα για την ταινια Α' προβολης αλλα σαν πιθανοτητα για το δευτερο dvd που θα δωσει η Ελευθεροτυπια. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Μπααα! Χλωμό! Αν βάλουν 8λεπτο short movie θα τους κάψουν τα γραφεία... (και δικαιολογημένα :p)

Edit: Αμαν βρε deb284! :D

EvEn DeAtH MaY DiE

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Έθνος (Σάββατο)Spider (του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με τον Ρέιφ Φάινς)

Έθνος (Κυριακή)Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος (Αντώνης Καφετζόπουλος)

Βήμα (Σάββατο) – Χέρτσογκ, του Σολ Μπέλοου (βιβλίο)

Βήμα (Κυριακή)Το φάντασμα της όπερας (του Τζόελ Σουμάχερ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ)

Βήμα (Κυριακή) – Σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο 'Είναι αληθινό;' (Εξορκισμός)

Καθημερινή (Σάββατο) – Το ημερολόγιο των άγριων ζώων (ντοκιμαντέρ του BBC, 3o από 6)

Καθημερινή (Κυριακή) – Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος Η Συλλογή (το 10ο DVD από τα 12 του ντοκιμαντέρ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή)Mystic River (Σον Πεν, Τιμ Ρόμπινς)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Απόρρητος Φάκελος JFK (ντοκιμαντέρ)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Ταρζάν)

Νέα (Σάββατο) – Οι μεγάλες μάχες του Β' ΠΠ (ντοκιμαντέρ)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Opus Dei, μια σιωπηλή σταυροφορία (ντοκιμαντέρ)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας, του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες (βιβλίο, 1ο μέρος)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Το Spider του 'Εθνους έχει ξαναδωθεί...

Προσωπικά θα πάρω Βήμα - καίτοι έχω το «Φάντασμα της Όπερας» και μάλλον Καθημερινή...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ναι το Spider εχει ξαναδωθει απο το ΒΗΜΑ με ηχο 5.1 αλλα με μετρια εως κακη εικονα .

Βήμα (Κυριακή) – Το φάντασμα της όπερας (του Τζόελ Σουμάχερ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ)

Βήμα (Κυριακή) – Σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο 'Είναι αληθινό;' (Εξορκισμός)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Mystic River (Σον Πεν, Τιμ Ρόμπινς)

Αυτα για μενα .

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

Βήμα (Κυριακή)Το φάντασμα της όπερας (του Τζόελ Σουμάχερ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ)

Καθημερινή (Κυριακή) – Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος Η Συλλογή (το 10ο DVD από τα 12 του ντοκιμαντέρ)

Αυτά για μένα :cool:!

Νέα (Σάββατο) – Οι μεγάλες μάχες του Β' ΠΠ (ντοκιμαντέρ)

Αυτά για μένα :)

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

Η Ραδιοτηλεόραση διαφημίζει ήδη την επόμενη σειρά που θα δώσει. Πρόκειται για το "Χατζηεμμανουήλ" με τον Μόρτζο, πολύ παλιά σειρά κι αυτή, εντούτοις έγχρωμη. Ξέρει κανείς αν ξεκίνησε να τη δίνει παράλληλα με τα Βεγγαλικά ή αν θα τα διαδεχθεί;

Πάντως παράλληλα ΔΕΝ την έδωσε στο τελευταίο τεύχος.

Πού είδες διαφήμιση στο περιοδικό μέσα το τελευταίο?

Τωρα ειδα την τηλεοπτικη διαφημιση για το Mystic River αυριο και δειχνει 2 dvd..Λογικα παλι μουφα θα ειναι,αλλα μπας και...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Τωρα ειδα την τηλεοπτικη διαφημιση για το Mystic River αυριο και δειχνει 2 dvd..Λογικα παλι μουφα θα ειναι,αλλα μπας και...

Βασικά μια μηνυσούλα για παραπλανητική διαφήμιση τους χρειάζεται αλλά τεσπά... Στην Αμερική μπορεί να τσιμπούσαμε κανά εκατομύριο δολλάρια για την ψυχολογική διαταραχή που πάθαμε όταν διαπιστώσαμε ότι στη θήκη είχε 1 και όχι 2 δισκάκια...:p

EvEn DeAtH MaY DiE

Το ίδιο κόλπο, μην το πιστεύετε. Η προσφορά θα έχει 1 DVD όπως και οι προηγούμενες. Ας είναι, η ταινία αξίζει και χωρίς extras.

Η Ελευθεροτυπία δίνει 2 DVD: Trivial (Πρωτότυπος γαλλικός τίτλος "La Disparue de Deauville" Βαθμολογία IMDb 4,8/10) με Sophie Marceau (που υπογράφει και την σκηνοθεσία) και Christophe Lambert. Ταινία με τον Lambert δεν μπορεί να είναι καλή :p

Η δεύτερη ταινία είναι τελικά το Drowning Mona με DeVito & MIdler, βαθμολογία IMDb 5,3/10 και επίσης ασήμαντη όπως και η πρώτη (κατά τα φαινόμενα).

Η δεύτερη ταινία είναι τελικά το Drowning Mona με DeVito & MIdler, βαθμολογία IMDb 5,3/10 και επίσης ασήμαντη όπως και η πρώτη (κατά τα φαινόμενα).

Και ακομα περισσοτερο,πιστεψε με...:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Και ακομα περισσοτερο,πιστεψε με...:down:

Το ξέρω, την έχω δει.

Το "κατά τα φαινόμενα" πήγαινε στην άλλη ταινία, για την οποία δε γνωρίζω τίποτα.

Το αλλο μου εχουν πει οτι βλεπεται..καλα εγω εχω και ενα θεμα με την Bette Midler!Δεν μπορω να την βλεπω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Χρόνια Πολλά και από εμένα Veco! :) Και όπως βλέπεις για την περίπτωση σου δε το λέμε στο ειδικό thread αλλά σε αυτό εδώ! :happy:
EvEn DeAtH MaY DiE