Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ξέρουμε τι δίνει "Το Άρθρο"??? Thanks :)

"...να σας πληροφορήσω γιά τις ταινίες από την εφημερίδα ΤΟ ΑΡΘΡΟ μιάς και μέχρι εχθές δεν είχα καμιά πληροφόρηση. Έχει λοιπόν μιά τσοντούλα PENTHOUSE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ και την ξένη ταινία ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ (LEO, 2002) με ΤΖΟΖΕΦ ΦΑΙΝΣ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΣΟΥ, ΝΤΕΝΙΣ, ΧΟΠΕΡ, ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΣΑΜΠΕΡΣ, ΣΑΜ ΣΕΠΑΡΝΤ..."

Πηγή: http://pressoffers.wordpress.com/

Παιδιά ξέρουμε τι δίνει "Το Άρθρο"??? Thanks :)

Την ταινία Leo με Joseph Fiennes, Elisabeth Shue. Βαθμολογία IMDb: 6.5/10. Τίποτα ιδιαίτερο, κατά τα φαινόμενα, όπως επίσης και το δεύτερο DVD με τον επεξηγηματικό τίτλο Penthouse: Γυναίκες με στολές.

Μόνο το πρώτο θέμα για σήμερα, που δίνει την πολύ καλή ταινία του Frears.

Μολις επεστρεψα πολυ εκνευρισμενος απο το περιπτερο.Πηγα να παρω την Καθημερινη λογω της σειρας "Space".Σημερα θα ειχει το τριτο DVD.Και αντ'αυτου ειχαν νεα συλλογη "Τα Μυστηρια της Βιβλου" μαζι με την κασσετινα.Τι εγινε δηλαδη?Ειδαμε οτι ειναι "πιασαρικο" θεμα και κοβουμε το "Space" στα καλα καθουμενα???:mad: :mad:
ΜΑΧ.

Μολις επεστρεψα πολυ εκνευρισμενος απο το περιπτερο.Πηγα να παρω την Καθημερινη λογω της σειρας "Space".Σημερα θα ειχει το τριτο DVD.Και αντ'αυτου ειχαν νεα συλλογη "Τα Μυστηρια της Βιβλου" μαζι με την κασσετινα.Τι εγινε δηλαδη?Ειδαμε οτι ειναι "πιασαρικο" θεμα και κοβουμε το "Space" στα καλα καθουμενα???:mad: :mad:

:p :happy: ... φίλε ραλίστα , μία σκοτεινή εξωγήινη συνωμοσία παίζεται εις βάρος σου στην γειτονιά σου! Κάποιοι "παίζουν" με το μυαλό σου και σε μετέφεραν 2 εβδομάδες μπροστά :worry: , μιας και , όχι μόνο το 3ο DVD της σειράς έχει δωθεί ... αλλά και το 4ο (την προηγούμενη Κυριακή)!!!

Πάλι καλά που δεν έδειρες και τον κακόμοιρο τον περιπτερά ... αν και μπορεί να είναι και αυτός στο "κόλπο"!

....the truth is out there....:alien:

edit... παίδες μια χάρη! Μπορεί κάποιος να δει το OPEN RANGE (απο το ΒΗΜΑ) να μου πει τα χαρακτηριστικά του? - αν και την πήρα τη εφημερίδα , αλλά το έδωσα κατευθείαν το dvd μιας και το είχα από άλλο περιοδικό! Το είχε δώσει παλιά το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ και μάλιστα τώρα που το έβαλα , είδα ότι είναι το γνήσιο του εμπορίου της ODEON :D ( 8 GB δισκάκι , 5.1, DTS , και ΟΛΑ τα έξτρα - συνεντεύξεις , πως γυρίστηκε , παρασκήνια κτλ κτλ...)

Απορώ γιατί σταμάτησε να βάζει dvd - τώρα δίνει κάτι συνταγές σε ένα ντοσιέ! Μάλιστα για ένα διάστημα έδινε τα dvd και σε πλαστικές θήκες με retail εκδόσεις!

Μπορεί να πληροφορήσει κάποιος και για τα χαρακτηριστικά του Dirty Pretty Things από Θέμα; (για το οποίο είμαι φυσικά μόνιμα καχύποπτος!)

Γενικά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα πιο χρήσιμο το παρόν thread με το να αναφέρουμε τα χαρακτηριστικά των DVDs που αγοράζουμε ώστε να ξέρουν και οι υπόλοιποι αν αξίζουν ή όχι. Και αν μας διαβάζει και κανένας υπεύθυνος εφημερίδας να δει ότι πλέον οι αγοραστές δεν μασάνε κουτόχορτο και συνεργάζονται κιόλας άμα λάχει! :p

Θα μπορούσε δηλαδή να ξεκινάει κάποιος κάθε εβδομάδα τη λίστα με 1-2 DVD που πήρε και οι υπόλοιποι να την συμπληρώνουν σιγά-σιγά με copy-paste από τον προηγούμενο.

EvEn DeAtH MaY DiE

:p :happy: ... φίλε ραλίστα , μία σκοτεινή εξωγήινη συνωμοσία παίζεται εις βάρος σου στην γειτονιά σου! Κάποιοι "παίζουν" με το μυαλό σου και σε μετέφεραν 2 εβδομάδες μπροστά :worry: , μιας και , όχι μόνο το 3ο DVD της σειράς έχει δωθεί ... αλλά και το 4ο (την προηγούμενη Κυριακή)!!!

Πάλι καλά που δεν έδειρες και τον κακόμοιρο τον περιπτερά ... αν και μπορεί να είναι και αυτός στο "κόλπο"!

....the truth is out there....:alien:

edit... παίδες μια χάρη! Μπορεί κάποιος να δει το OPEN RANGE (απο το ΒΗΜΑ) να μου πει τα χαρακτηριστικά του? - αν και την πήρα τη εφημερίδα , αλλά το έδωσα κατευθείαν το dvd μιας και το είχα από άλλο περιοδικό! Το είχε δώσει παλιά το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ και μάλιστα τώρα που το έβαλα , είδα ότι είναι το γνήσιο του εμπορίου της ODEON :D ( 8 GB δισκάκι , 5.1, DTS , και ΟΛΑ τα έξτρα - συνεντεύξεις , πως γυρίστηκε , παρασκήνια κτλ κτλ...)

Απορώ γιατί σταμάτησε να βάζει dvd - τώρα δίνει κάτι συνταγές σε ένα ντοσιέ! Μάλιστα για ένα διάστημα έδινε τα dvd και σε πλαστικές θήκες με retail εκδόσεις!

Ε????Αφου την προηγουμενη Κυριακη πηρα το 2!Για την ακριβεια ηταν Σαββατο λογω 25 Μαρτη.Θα με τρελανεις?:blink: :wacko:

ΜΑΧ.

Ε????Αφου την προηγουμενη Κυριακη πηρα το 2!Για την ακριβεια ηταν Σαββατο λογω 25 Μαρτη.Θα με τρελανεις?:blink: :wacko:

He's right! look for past posts :happy:

ξέρει κανείς τί δίνει η Καθημερινή στο επόμενο Σάββατο?:wacko:

Ξεκινάω εγώ λοιπόν..

Εβδομάδα (26/3 - 1/4)

Σάββατο 31/3

Ισοτιμία - A Personal Journey with Martin Scorsese.. Part 2 (1995) (TV) - 4:3 , Stereo(LPCM 2.0), 4.35GB (termi21)

Κυριακή 1/4

Βήμα - Open Range (2003) - 16:9, AC3 (5.1), 5.70GB (Demis_CY)

EvEn DeAtH MaY DiE

He's right! look for past posts :happy:

ξέρει κανείς τί δίνει η Καθημερινή στο επόμενο Σάββατο?:wacko:

Καθιστε ρε παιδια γιατι θα με με τρελανετε...Ποιος εχει δικιο?Εγω πριν 2 βδομαδες ξεκινησα τη συλλογη.Πηρα το πρωτο DVD Κυριακη και το επομενο Σαββατο,αντι Κυριακης λογω 25 Μαρτη,πηρα το δευτερο.Και σημερα δεν εχει καν το Space το οποιο ειναι 6 DVD...

Διαβασα καποια posts πιο πισω του hasioti αλλα λεει για Space Race.Εμενα δε λεγεται Space Race.Σκετο Space ειναι.

EDIT:Μολις βρηκα στο site της Καθημερινης πως ηταν 2 DVD ολα κι ολα.Εγω στη διαφημιση που ειχε βγαλει οταν εβαλε το πρωτο,ειχα δει πως ηταν 6 και θα εδινε και κασσετινα μαζι.Η μηπως αρχιζω και γερναω?

ΜΑΧ.

Καθιστε ρε παιδια γιατι θα με με τρελανετε...Ποιος εχει δικιο?Εγω πριν 2 βδομαδες ξεκινησα τη συλλογη.Πηρα το πρωτο DVD Κυριακη και το επομενο Σαββατο,αντι Κυριακης λογω 25 Μαρτη,πηρα το δευτερο.Και σημερα δεν εχει καν το Space το οποιο ειναι 6 DVD...

Διαβασα καποια posts πιο πισω του hasioti αλλα λεει για Space Race.Εμενα δε λεγεται Space Race.Σκετο Space ειναι.

4 dvd ηταν και τελειωσε την προηγουμενη εβδομαδα...

μπορεις να συμπληρωσεις παραυτα την συλλογη σου εδω

http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=147080

Μπορεί να πληροφορήσει κάποιος και για τα χαρακτηριστικά του Dirty Pretty Things από Θέμα; (για το οποίο είμαι φυσικά μόνιμα καχύποπτος!)

Δικαίως είσαι καχύποπτος. Το δισκάκι είναι κάπου 4 Gb, η εικόνα ένα μετριότατο fullscreen, ο ήχος 2.0, η ταινία σκέτη, χωρίς extras. Θέλεις κι άλλα...;

Thank you Alotan! Μόλις με γλίτωσες από μία κακή αγορά ;)

Εβδομάδα (26/3 - 1/4)

Σάββατο 31/3

Ισοτιμία - A Personal Journey with Martin Scorsese.. Part 2 (1995) (TV) - 4:3 , Stereo(LPCM 2.0), 4.35GB (termi21)

Κυριακή 1/4

Βήμα - Open Range (2003) - 16:9, AC3 (5.1), 5.70GB (Demis_CY)

Θέμα - Dirty Pretty Things (2002), 4:3, AC3 (2.0), 4GB (Alotan)

EvEn DeAtH MaY DiE

Demis, τι έκανες τελικά με το περίπτερο; Πάντως εγώ ξύπνησα στις 14:00 και για να βρω το Βήμα πήγα σε 5 περίπτερα... Καλά τι είχε και τους τράβηξε; :wacko:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Thank you Alotan! Μόλις με γλίτωσες από μία κακή αγορά ;)

Εβδομάδα (26/3 - 1/4)

Σάββατο 31/3

Tι σου άρεσε από την προσφορά της Ισοτιμίας ?

Η εφημερίδα ήταν από τις αγαπημένες μου,αλλά από τότε που άλλαξε ιδιοκτησία,σταμάτησε τις καλές προσφορές (δες παλιές τηλ.σειρές Αγιος,Αvengers,Persueders +ένθετα) ,έκανε περικοπές στην ύλη της εφημερίδας,και όλες οι ταινίες της είναι τύπου βουβό σινεμά ή κουλτουρέ βλακείες σε μετρια ποιότητα.:O

Demis, τι έκανες τελικά με το περίπτερο; Πάντως εγώ ξύπνησα στις 14:00 και για να βρω το Βήμα πήγα σε 5 περίπτερα... Καλά τι είχε και τους τράβηξε; :wacko:

Πολλές εφημερίδες σήμερα είχαν προβλημα διανομής-Μου το είπε περιπτεράς ψάχνοντας το Εθνος.

Tι σου άρεσε από την προσφορά της Ισοτιμίας ?

Η εφημερίδα ήταν από τις αγαπημένες μου,αλλά από τότε που άλλαξε ιδιοκτησία,σταμάτησε τις καλές προσφορές (δες παλιές τηλ.σειρές Αγιος,Αvengers,Persueders +ένθετα) ,έκανε περικοπές στην ύλη της εφημερίδας,και όλες οι ταινίες της είναι τύπου βουβό σινεμά ή κουλτουρέ βλακείες σε μετρια ποιότητα.:O

Ναι συμφωνώ ότι έχει πέσει η εφημερίδα, αλλά το συγκεκριμένο έργο είναι documentary και η έκδοση του εμπορίου είναι πάλι 4:3 και stereo (προφανώς επειδή είναι TV movie).

EvEn DeAtH MaY DiE

Πήγα σε ένα δίπλα απο το COSTA στη επέκταση του εναέριου.. είχε και του πουλιού το γάλα..

στην Λευκωσία που προκράτησα την Καθημερινή δεν ήρθε καθόλου με την δικαιολογία ότι έρχονται οι φοιτητές απο έξω και δεν έιχε χωρο στο αεροπλάνο...η Λεμεσός όμως γεμάτη.....

DIRTY PRETTY THINGS GB£3.99 / 6.49έουρος

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/128998/Dirty_Pretty_Things/Product.html

Πήγα σε ένα δίπλα απο το COSTA στη επέκταση του εναέριου.. είχε και του πουλιού το γάλα..

στην Λευκωσία που προκράτησα την Καθημερινή δεν ήρθε καθόλου με την δικαιολογία ότι έρχονται οι φοιτητές απο έξω και δεν έιχε χωρο στο αεροπλάνο...η Λεμεσός όμως γεμάτη.....

Τα ΄λεγα, δεν τα ΄λεγα; :p

Το μεγαλύτερο και πλέον ενημερωμένο περίπτερο της πόλης (όχι δεν παίρνω έκπτωση για αυτά που λέω :p), βρίσκεται δίπλα από το Costa Coffee στην Λεωφ. Μακαρίου.

Όσο για την Καθημερινή, σε όποιο περίπτερο πήγα σε αναζήτηση του Βήματος, είχαν τουλάχιστον 3-4 να κάθονται και να περιμένουν... Μήπως αντί να στείλουν στην «χώρα» τις έστειλαν όλες στην Λεμεσό; :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

4 dvd ηταν και τελειωσε την προηγουμενη εβδομαδα...

μπορεις να συμπληρωσεις παραυτα την συλλογη σου εδω

http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=147080

Τι να σου πω φιλε μου....Εγω ξεκινησα χωρις να χασω καποιο και εχω μονο το 1 και το 2.Και στο site της Καθημερινης λεει πως ειναι 2 DVD.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_596073_18/03/2007_219573

Οριστε.Γι'αυτο μιλαω εγω.;)

ΜΑΧ.

Τα μπερδέψατε..

Ήταν DISC 1, DISC 2, DISC 1, DISC2!

SPACE RACE : DISC 1 + DISC 2

SPACE : DISC 1 + DISC 2

http://img67.imageshack.us/img67/3436/socewd4.th.jpg

Τα μπερδέψατε..

Ήταν DISC 1, DISC 2, DISC 1, DISC2!

SPACE RACE : DISC 1 + DISC 2

SPACE : DISC 1 + DISC 2

http://img67.imageshack.us/img67/3436/socewd4.th.jpg

Σωστός!Δύο με space race και δύο με space.Όλα μαζί στην ίδια κασετίνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Μ. Σάββατο 7 Απριλίου, μαζί με το ΕΘΝΟΣ

«Με το Δάκτυλο στην Σκανδάλη» με τον Τίμοθι Ντάλτον.

ΕΚΤΑΚΤΩΣ όλες οι εφημερίδες μία μέρα πιο νωρίς λόγω Πάσχα!

Σωστός!Δύο με space race και δύο με space.Όλα μαζί στην ίδια κασετίνα!

Ωραιος.Τωρα ξεκαθαριστικε το πραγμα.Απλα εγω ειχα δει τη διαφημιση μονο του Space που ελεγε περι πρωτου DVD.;)

ΜΑΧ.