StandArd Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Με το ΘΕΜΑ Κυριακής (4/1) The Sixth Sense (1999) και Duplex (2003). Αν δε κάνω λάθος καμία από τις δύο δεν είναι της Warner. H Έκτη Αίσθηση (επανάληψη από το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ) πρέπει να είναι της Fox. Το Duplex (πρώτη φορά δίνεται) δε ξέρω αν λέει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αν δε κάνω λάθος καμία από τις δύο δεν είναι της Warner. H Έκτη Αίσθηση (επανάληψη από το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ) πρέπει να είναι της Fox. Το Duplex (πρώτη φορά δίνεται) δε ξέρω αν λέει κάτι. Ναι αυτό ήθελα να πω και εγώ... και συνδιασμό ότι ξαφνικά πήγαν πάλι στις δύο ταινίες... μυρίζει μάπα το καρπούζι :( Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 @termi21: Δε λένε τι θα δώσουν την επομένη εβδομάδα; Εμένα με ξενέρωσε το χάρτινο θηκάκι του Driven και δεν το πήρα. Να μάθουν να μη βάζουν πολλές ορχιδο-προσφορές μαζί με ταινίες όπως-όπως. Το "Noel" ήθελα να δω, μα αν είναι custom ... next year!! Έλα βρε συ δε πειράζει! Δες το! Ακόμα και εγώ, που θα έχεις καταλάβει ότι έχω ένα κόλλημα με τον ήχο, δε θα με πείραζε πολύ αν δεν είναι super-duper surround σε ένα χριστουγεννιάτικο δράμα. Ούτως ή άλλως, με ήχο ή χωρίς, πάλι μάπα θα είναι το έργο... χεχε! :D Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 http://img53.imageshack.us/img53/7792/picjt9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Με τον Ελεύθερο Τύπο Σαββάτου (3/1) Sinbad: Beyond the Veil of Mists (2000). Το είχε ξαναβγάλει ο Ελεύθερος Τύπος το ''Σεβάχ ο Θαλλασινός''.Κάτι άλλο δεν ξέρουν να βάλουν;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Έλα βρε συ δε πειράζει! Δες το! Ακόμα και εγώ, που θα έχεις καταλάβει ότι έχω ένα κόλλημα με τον ήχο, δε θα με πείραζε πολύ αν δεν είναι super-duper surround σε ένα χριστουγεννιάτικο δράμα. Ούτως ή άλλως, με ήχο ή χωρίς, πάλι μάπα θα είναι το έργο... χεχε! :D Έχω την υπομονή που χρειάζεται να το δω όταν θα το δώσουν όπως το θέλω :) Αν είναι μάπα ή όχι θα σου πω τότε ανυπερθέτως :lol: Εν τω μεταξύ αν θέλουν έχω μερικές δεκάδες προτάσεις να τους κάνω τι να βάλουν (Μουλέν Ρουζ, Ρωμαίος & Ιουλιέτα, Δράκουλας, Άφθαρτος και ούτω καθεξής), αν και είμαι ευχαριστημένη με τις προσφορές του Θέματος της ερχόμενης Κυριακής γιατί το ένα δεν το έχω και το άλλο με ιντριγκάρει λίγο το σενάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Με τη Κ. Ελευθεροτυπία δύο ταινίες: Revolver και Blood and Wine. Καλή Χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Το Revolver είναι επανάληψη ή κάνω λάθος; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Με την Real-News (4/1) Around the World in 80 Days (2004) ( Επανάληψη.. από το Βήμα αν δεν κάνω λάθος!! ) http://img518.imageshack.us/img518/2057/xmasnw8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_13 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Το ΒΗΜΑ δεν λέει. to vima tis kiriakis tha exei 2 tainies: http://www.imdb.com/title/tt0118972/ auti einai me ton harisson ford kai ton brad pit tin alli den tin gnorizo oute thimamai titlo alla mallon einai rosikis paragogis,sigxoreste an kano lathos gia tin alli tainia... metries prosfores pantos auti ti vdomada poli metries... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Το Revolver είναι επανάληψη ή κάνω λάθος; Νομίζω όχι. Πάντως το Blood and Wine με τον Νίκολσον είναι σίγουρα. Μαζί με το περιοδικό Vita η ταινία From here to eternity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo80 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 to vima tis kiriakis tha exei 2 tainies: http://www.imdb.com/title/tt0118972/ auti einai me ton harisson ford kai ton brad pit tin alli den tin gnorizo oute thimamai titlo alla mallon einai rosikis paragogis,sigxoreste an kano lathos gia tin alli tainia... metries prosfores pantos auti ti vdomada poli metries... H deyteri tainia den einai katholou metria gia tous sinefil kai dinetai gia prwti fora apo entypo http://www.imdb.com/title/tt0376968/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Μαζί με το Έθνος Σαββάτου, Wedding Crashers που είναι επανάληψη από το Θέμα και The Touch. Μόνο τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δε ξέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Μαζί με το Έθνος Σαββάτου, Wedding Crashers που είναι επανάληψη από το Θέμα και The Touch. Μόνο τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δε ξέρουμε. Το Wedding Crashers είναι διπλή επανάληψη (δεν κάνω λάθος :p). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 The Flock και Man to Man με τον Κ. Ελεύθερο Τύπο στην έκδοση των 4 Ευρώ. Στην έκδοση του 1,5 Ευρώ, Anything Else του Γούντι Άλεν. Στο Flock πρωταγωνιστεί ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Από τις ταινίες που όταν τελειώσουν τις ξεχνάς. Το Anything Else είναι επανάληψη, πρώτη φορά από τα ΝΕΑ, αλλά είναι καλή για όποιον δε την έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Revolver (του Γκάι Ρίτσι) Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Blood and wine (Τζακ Νίκολσον, Τζένιφερ Λόπεζ) Βήμα (Κυριακή) – The Return Βήμα (Κυριακή) – The Devil’s Οwn (Χάρισον Φορντ, Μπρατ Πιτ) Έθνος (Σάββατο) – Wedding Crashers (Όουεν Γουΐλσον, Βινς Βον) Έθνος (Κυριακή) – Ονειροπαγίδα (Μόργκαν Φρίμαν) Έθνος (Κυριακή) – Υπέροχη Ελλάδα (Κυρίαρχοι των Αιθέρων) Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Σεβάχ ο θαλασσινός (κινούμενα σχέδια) Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Το Ποίμνιο (Ρίτσαρντ Γκιρ, Κλερ Ντενς) Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Η ανθρώπινη λύση (Τζόζεφ Φάινς, Κρίστιν Σκοτ Τόμας) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Η έκτη αίσθηση (Μπρους Γουΐλις) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Duplex (Μπεν Στίλερ, Ντρου Μπάριμορ) Real News (Κυριακή) – Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες (Τζάκι Τσαν) Καθημερινή (Κυριακή) – Όλιβερ Τουΐστ (το 3ο μέρος της σειράς του BBC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Φιλε καμιά πηγή δεν είναι κακό να βάζουμε....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Θέμα για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Θέμα για μένα. +1!!! (Ελπίζω να συνεχίσουν με ταινίες του κ. Νάιτ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Φιλε καμιά πηγή δεν είναι κακό να βάζουμε....:( http://media.yooblog.gr/ ;) +1!!! (Ελπίζω να συνεχίσουν με ταινίες του κ. Νάιτ) +2 :p!! Θέμα και για μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 http://img388.imageshack.us/img388/3263/picfz6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Πήρα ήδη Το Θέμα, και τα 2 είναι δικής τους παραγωγής απ' ό,τι φαίνεται από τη συσκευασία. Είδα ήδη το "Συγκάτοικοι με το ζόρι" και το επιβεβαιώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Πήρα ήδη Το Θέμα, και τα 2 είναι δικής τους παραγωγής απ' ό,τι φαίνεται από τη συσκευασία. Είδα ήδη το "Συγκάτοικοι με το ζόρι" και το επιβεβαιώνω. Έστω το "Συγκάτοικοι με το ζόρι" βλέπετε ή είναι χάλια :confused: ?? (η "Η έκτη αίσθηση" δεν με ενδιαφέρει μίας και το έχω original :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Πήρα ήδη Το Θέμα, και τα 2 είναι δικής τους παραγωγής απ' ό,τι φαίνεται από τη συσκευασία. Είδα ήδη το "Συγκάτοικοι με το ζόρι" και το επιβεβαιώνω. Έγραφε τίποτα για την άλλη βδομάδα; Φαίνεται πως τελείωσε η Warner και πολύ σύντομα μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Αφ' ενός, δε νομίζω ότι τελείωσε έτσι γρήγορα η Warner, αλλά δε θα δίνει και συνέχεια. Αφ' ετέρου, κοίταξα τη βρωμοφυλλάδα αλλά δε λέει τπτ για την επόμενη εβδομάδα. Μας το κρατούν για έκπληξη ως συνήθως. Η ταινία βλέπεται ευχάριστα αλλά μην περιμένετε να δικαιωθούν οι ήρωες στο τέλος. Εκεί σπάστηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts