Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τον Ελεύθερο Τύπο Κυριακής (28/12) The Good Night (2007) και 11:14 (2003).

http://img354.imageshack.us/img354/9656/11bam0.jpg

euxaristo poli file m...tora eimaste komple...

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η πτώση έχει δωθεί από το ΒΗΜΑ σε DVD μονής στρώσης με αποτέλεσμα υπερβολική συμπίεση και χάλια ποιότητα, καθώς η ταινία αγγίζει τις 3 ώρες.Να ελπίζω σε κάτι καλύτερο αυτήν την φορά ? :O

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

Η πτώση έχει δωθεί από το ΒΗΜΑ σε DVD μονής στρώσης με αποτέλεσμα υπερβολική συμπίεση και χάλια ποιότητα, καθώς η ταινία αγγίζει τις 3 ώρες.Να ελπίζω σε κάτι καλύτερο αυτήν την φορά ? :O

Αποκλείεται να βάλουν κάτι καλύτερο.

Έθνος Σαββάτου για μένα και καλά Χριστούγεννα.

Η Real News τελικά με ταινία, πόσο πήγε; Γιατί για να'μεινε στα 3 ευρώ χλωμό το κόβω! Α, αυτήν την Κυριακή θα δίνει CD με κάλαντα αλλά και DVD Ο Αστερίξ και οι Βίκινγκς (για παιδιά κι αυτή).

Είδες τι σου είναι η συνήθεια; :) Πριν 1 χρόνο είχαν όλες 3Ε και φαινόταν φυσιολογικό και το 4Ε θα μας φαινόταν αδιανόητο. Τώρα αν κάποια έχει 3Ε μας φαίνεται παράξενο ή φθηνό. Με αυτό το τσούκου-τσούκου κόλπο οι εφημερίδες με dvd ξεκίνησαν στα 2Ε και έφτασαν τα 4Ε χωρίς να πάρουμε χαμπάρι ;)

EvEn DeAtH MaY DiE

http://www.imdb.com/title/tt0405094/

http://www.imdb.com/title/tt0250258/

http://www.imdb.com/title/tt0363163/

poli kales tainies kai oi treis krima pou exo dio apo autes allios i eleutherotipia tha itan stis epiloges m...osoi den tis exete dei sas tis proteino anepifilakta...

gia eleuthero tipo kserei kaneis?

to mono pou den kseroume nomizo...

Πράγματι τρομερό σετ ταινιών, πολύ καλή προσφορά! Αλλά και εγώ τις έχω και τις τρεις...

EvEn DeAtH MaY DiE

Είδες τι σου είναι η συνήθεια; :) Πριν 1 χρόνο είχαν όλες 3Ε και φαινόταν φυσιολογικό και το 4Ε θα μας φαινόταν αδιανόητο. Τώρα αν κάποια έχει 3Ε μας φαίνεται παράξενο ή φθηνό. Με αυτό το τσούκου-τσούκου κόλπο οι εφημερίδες με dvd ξεκίνησαν στα 2Ε και έφτασαν τα 4Ε χωρίς να πάρουμε χαμπάρι ;)

Μην ξεχνάς όμως ότι τότε δύσκολα έδιναν ταινίες με ποιότητα εμπορίου, ενώ τώρα είναι κάπως πιο συνηθισμένο. Δες την ποιότητα των ταινιών της Real News, εσάς ειδικά θυμάμαι να διαμαρτύρεστε που οι εφημερίδες έδιναν custom, εγώ ούτε που ήξερα τη διαφορά τότε.

Το Elf σήμερα με το Έθνος είχε αναμορφική 1,85:1 εικόνα και 5.1 ήχο.

Δικής τους παραγωγής, το δισκάκι είχε χωρητικότητα 3,12GB.

Εξαιρετικές ταινίες απο την Ελευθεροτυπία,αλλα τα 2/3 τα έχω δει και την πτώση την εχω διαβάσει κιόλας.

Ο ΕΤ/Κ δίνει ωραίες ταινίες αλλα δεν την αγοράζω λόγο ιδεολογίας.

Μην ξεχνάς όμως ότι τότε δύσκολα έδιναν ταινίες με ποιότητα εμπορίου, ενώ τώρα είναι κάπως πιο συνηθισμένο. Δες την ποιότητα των ταινιών της Real News, εσάς ειδικά θυμάμαι να διαμαρτύρεστε που οι εφημερίδες έδιναν custom, εγώ ούτε που ήξερα τη διαφορά τότε.

Έχεις δίκιο όσων αφορά το Θέμα, το Βήμα πάντως και custom που ήταν τότε είχαν οι περισσότερες ποιότητα εμπορίου. Όσο για τις υπόλοιπες, αν δε κάνω λάθος ακόμα custom δίνουν! Χρόνια μας πολλά! (άσχετο! :p)

EvEn DeAtH MaY DiE

Πήρε κανείς Ελευθεροτυπία να πεί τα χαραχτηριστικά του Downfall ? :confused:

Αν μου ελεγες πως να δω τα χαρακτηριστικα, με ποιο προγραμμα, θα με βοηθουσες.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι η "πτώση" ειναι σε δισκακι 4.3 gigsbyte.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Αν μου ελεγες πως να δω τα χαρακτηριστικα, με ποιο προγραμμα, θα με βοηθουσες.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι η "πτώση" ειναι σε δισκακι 4.3 gigsbyte.

Ο φίλος θέλει να μάθει τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην πίσω πλευρά από τη θήκη του dvd.:)

Σε ευχαριστώ με κάλυψες και μόνο με το μέγεθος του δίσκου.

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

Ο φίλος θέλει να μάθει τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην πίσω πλευρά από τη θήκη του dvd.:)

Πολλές φορές τα αναγραφόμενα είναι λάθος, ειδικά στα dvd εφημερίδων :ninja:

EvEn DeAtH MaY DiE

ακου downfall:mad:

downfall να εχεις η εφημεριδα σας(αν κ ηδη εχετε ξεπεσει)

Πήρα σήμερα την Espresso και εκτός από το 3ο cd της συλλογής Guzel είχε και ένα άλλο cd με τίτλο ''Οι επιτυχίες της χρονιάς'' το οποίο από την πίσω πλευρά του cd είχε 2 κάθετες γραμμές -σαν χαρακιές- οι οποίες δεν φεύγουν ούτε με καθαριστικό cd.Πάντως δεν ξέρω αν είναι οι γραμμές ή τίποτα άλλο πάντως το cd δεν παίζει καθόλου σε stereo και ο υπολογιστής μου δεν το διαβάζει.:(

Βήμα - Stuart Little 2

DVD Εμπορίου

Widescreen

Dolby Digital 5.1 (English, Greek)

Extras: Ναι, πολλά

7.04GB

Διάρκεια ταινίας: 70 λεπτά, αρπαχτή :p

Θέμα - Noel

Καρα-Custom (στο παλιό στυλ του Θέματος και αναμενόμενο αφού η ταινία δεν είναι της Warner)

Widescreen (16:9) (παραδόξως) (αν και η original ταινία είναι 2.35:1)

Dolby Prologic (δε περίμενα κάτι καλύτερο από custom του Θέματος)

Extras: χαχαχα! :p

Dual layer... NOT! (4.19GB)

EvEn DeAtH MaY DiE

@johnthegreek: Επικοινώνησε μαζί τους να σου το αλλάξουν μικρέ, μην τους αφήσεις έτσι. Ίσως δυσανασχετήσουν μα κι εσύ πλήρωσες, δεν το πήρες τσάμπα.

@termi21: Δε λένε τι θα δώσουν την επομένη εβδομάδα; Εμένα με ξενέρωσε το χάρτινο θηκάκι του Driven και δεν το πήρα. Να μάθουν να μη βάζουν πολλές ορχιδο-προσφορές μαζί με ταινίες όπως-όπως. Το "Noel" ήθελα να δω, μα αν είναι custom ... next year!!

Δε λένε τι θα δώσουν την επομένη εβδομάδα;

Το ΒΗΜΑ δεν λέει.

@johnthegreek: Επικοινώνησε μαζί τους να σου το αλλάξουν μικρέ, μην τους αφήσεις έτσι. Ίσως δυσανασχετήσουν μα κι εσύ πλήρωσες, δεν το πήρες τσάμπα.

Εντάξει δεν πειράζει.Εγώ έτσι και αλλιώς πιο πολύ για το Guzel το πήρα γιατί κάνω συλλογή.Άν ήταν κανένα cd της προκοπής θα το άλλαζα άλλα τα περισσότερα τραγούδια που είχε το cd τα έχω και σε mp3.:)

Με το ΘΕΜΑ Κυριακής (4/1) The Sixth Sense (1999) και Duplex (2003).

http://www.protothema.gr/hyperads/data/topbanner2812a.gif

Με τον Ελεύθερο Τύπο Σαββάτου (3/1) Sinbad: Beyond the Veil of Mists (2000).

http://img515.imageshack.us/img515/4743/etstf8.jpg