PeCoMAY Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 StandArd ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ SHAWSHANK REDEMPTION H AΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ 5ΑΔΑ ΜΟΥ και τα δίνουν και τα 2 την επόμενη Κυριακή!!! :cool::blink::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Δεν είπα πως δε μου άρεσε. Απλώς μου φαίνεται υπερβολικό το #2. Δε ταίριαζε σε αυτή τη ταινία happy end και ο τρόπος της απόδρασης ήταν καθαρά επιστημονική φαντασία. 7/10 λοιπόν. Το "Πράσινο Μίλι", για παράδειγμα, του ίδιου σκηνοθέτη μου φάνηκε πολύ καλύτερη... 10/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Δεν είπα πως δε μου άρεσε. Απλώς μου φαίνεται υπερβολικό το #2. Δε ταίριαζε σε αυτή τη ταινία happy end και ο τρόπος της απόδρασης ήταν καθαρά επιστημονική φαντασία. 7/10 λοιπόν. Το "Πράσινο Μίλι", για παράδειγμα, του ίδιου σκηνοθέτη μου φάνηκε πολύ καλύτερη... 10/10 Κάθενας με την αποψή του λοιπόν. Εγώ για παράδειγμα λατρεύω Shawshank Redemption αλλά το Πράσινο Μίλι το θεώρω κάτω του μετρίου και αφόρητα βαρετό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Κάθενας με την αποψή του λοιπόν. +1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Κάθενας με την αποψή του λοιπόν. Εγώ για παράδειγμα λατρεύω Shawshank Redemption αλλά το Πράσινο Μίλι το θεώρω κάτω του μετρίου και αφόρητα βαρετό. Ο καθένας με την άποψη του, ναι. Αλλά πιστεύω πως αυτές οι λίστες βγαίνουν για να αποτελούν αντικείμενα συζήτησης και όχι για να τις δεχόμαστε ως έχουν (πχ. λες πως δε παίζει ρόλο η σειρά)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Για την συγκεκριμένη ταινία εγώ θα έδινα 10/10 ;) Και γω μαζί σου φίλε.... το έργο είναι χαλαρά για πρωτιά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Και θα το δώσει σαν "δεύτερη" ταινία το ΘΕΜΑ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Από αυτή την Παρασκευή μαζί με το Τηλέραμα, τα δύο πρώτα επεισόδια του Κλείσε τα μάτια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ο καθένας με την άποψη του, ναι. Αλλά πιστεύω πως αυτές οι λίστες βγαίνουν για να αποτελούν αντικείμενα συζήτησης και όχι για να τις δεχόμαστε ως έχουν (πχ. λες πως δε παίζει ρόλο η σειρά)... Όντως ο λόγος που κυκλοφορούν οι λίστες είναι για να γίνεται θέμα συζήτησης. Απλά εγώ αν υπάρχουν καμία 20αρία ταινίες (είναι στάνταρ περισσότερες) που εχώ δει και θεωρώ αριστουργήματα δεν μπορώ να τις βάλω σε κατάταξη 1η, 2η και τα λοιπά. Και θα το δώσει σαν "δεύτερη" ταινία το ΘΕΜΑ? Λόγικα θα δίνει κάποια πιο εμπορική ή πιο διάσημη για πρώτη ταινία το Θέμα. Όπως αυτή την κυριακή που έδωσε ως δεύτερο το εξαιρετικό American History X (In Norton we trusted) και πρώτο το ψιλοκάλο A.I. επειδή ήταν πιο πρόσφατο, πιο εμπορικό και του Σπίλμπεργκ. Από αυτή την Παρασκευή μαζί με το Τηλέραμα, τα δύο πρώτα επεισόδια του Κλείσε τα μάτια!! Το είδα και εγώ σε διαφήμιση. Το δίνουν και σε dvd τώρα το αριστούργημα του Παπακαλιάτη για να το κρατήσετε για πάντα στη συλλογή σας:rolleyes: Εγώ θα το βάλω δίπλα στις ταινίες του Κιούμπρικ:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Το είδα και εγώ σε διαφήμιση. Το δίνουν και σε dvd τώρα το αριστούργημα του Παπακαλιάτη για να το κρατήσετε για πάντα στη συλλογή σας:rolleyes: Εγώ θα το βάλω δίπλα στις ταινίες του Κιούμπρικ:lol::p Καλή αρχή να λέμε και ελπίζουμε σε καλύτερες σειρές στη συνέχεια. Δε θα με πείραζε ν' αποκτήσω τις Τρεις Χάριτες φερ' ειπείν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εντυπώσεις από το Cinema Απριλίου, που ξεκίνησε το αφιέρωμα στις ταινίες του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν δίνοντας την Έβδομη Σφραγίδα και μια κασετίνα (εν όψει άλλων έξι). Τίμη : 9 ευρώ, τα οποία θεωρώ τσουχτερά για περιοδικό, αλλά πλήρωσα δεδομένου δεν βρήκα φθηνότερη έκδοση της Έβδομης Σφραγίδας με Ελληνικούς υπότιτλους (θέλω να την προβάλλω και για φίλους). Το Play.com έχει έκδοση με 15 ευρώ, αλλά με την συνηθισμένη ανοησία να μην συμπεριλαμβάνει Ελληνικούς υπότιτλους.. Ποιότητα : ικανοποιητική με τα υποκειμενικά μου κριτήρια (άλλωστε η ταινία είναι ασπρόμαυρη). Αντικειμενικά, πρόκειται για single layer DVD (κάπου 4,0GBs) με στερεοφωνικό ήχο. Bonus-extras : Μηδέν. Απολύτως τίποτα. Το αρχικό μενού έχει τρεις επιλογές : έναρξη, ρυθμίσεις (Ελληνικοί υπότιτλοι ή καθόλου υπότιτλοι), και κεφάλαια (χωρίζεται σε 8). Συμπέρασμα. Αν βρίσκεστε κοντά σε DVDάδικα χωρίς δικτυακή παρουσία, κάντε μια επίσκεψη για να διαπιστώσετε αν έχουν την ταινία προς πώληση σε καμμία γωνιά. Αν υπάρχει και η τιμή είναι προσιτή, σίγουρα θα πρότεινα μια εμπορική έκδοση παρά την έκδοση του Σινεμά, η οποία έχει τα απολύτως βασικά και μόνο αυτά. Η ταινία, ωστόσο, είναι αριστουργηματική για όσους ενδιαφέρονται για κινηματογράφο με φιλοσοφική αναζήτηση και πλούσιο συμβολισμό (δεν αναφέρομαι στα απλανή βλέμματα και το αργό μοντάζ που έχουμε συνδέσει στην Ελλάδα με έναν κατ'επίφαση "βαθυστόχαστο" κινηματογράφο), και προσφέρεται για προβληματισμό και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα περίμενα μια πλουσιότερη έκδοση από το Σινεμά, αλλά στον βαθμό που η εικόνα και ο ήχος είναι ποιοτικά (και νομίζω πως είναι), δεν μετάνιωσα την αγορά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εντυπώσεις από το Cinema Απριλίου, που ξεκίνησε το αφιέρωμα στις ταινίες του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν δίνοντας την Έβδομη Σφραγίδα και μια κασετίνα (εν όψει άλλων έξι). Μήπως γράφει στο περιοδικό τη θα έχει στην επόμενη έκδοση?? Παλιότερα θυμάμαι το έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b0yracer Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Μήπως γράφει στο περιοδικό τη θα έχει στην επόμενη έκδοση?? Παλιότερα θυμάμαι το έκαναν. Εδώ και αρκετούς έχουν σταματήσει. Το σίγουρο είναι πάντως ότι μία από τις 2 ταινίες που θα δώσει θα είναι του Bergman. gtlzs, αν δεν έχεις σκοπό να κρατήσεις την κασετίνα που είχε το σινεμά και την έχεις ακόμα, θα με ενδιέφερε να την αγοράσω. Αν και το σινεμά το παίρνω σχεδόν κάθε μήνα, το συγκεκριμένο τεύχος δεν το πήρα γιατί έχω ήδη την έβδομη σφραγίδα με ελληνικούς υπότιτλους (από την Silver Star) και μάλιστα έχει και το theatrical trailer και επιλογή swedish ή english audio (όχι ότι υπάρχει περίπτωση να το δω με english audio αλλά λέμε τώρα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Μαζί με το Έθνος την άλλη βδομάδα θα έχει το "Ληστεύοντας τη Μαφία" (The Ice Harvest) με τον Τζον Κιούζακ. Δεν ισχύει αυτό. Σε διαφήμιση που είδα πριν λίγο, την Κυριακή δίνουν τον τρίτο Φαντομά (όπως αναμενόταν) και ως βασική ταινία τη νέα εκδοχή του The Thomas Crown Affair με Pierce Brosnan (στο ρόλο του Steve McQueen, στο πρωτότυπο) και Rene Russo (αντί για Faye Dunaway) Το Έθνος Του Σαββάτου δίνει το εξαιρετικό Rififi σε σκηνοθεσία του δικού μας Jules Dassin. Βαθμολογία στο IMDb 8.2/10. Κλασσικό! Τέλος, η Ελευθεροτυπία της Κυριακής δίνει The Man Who Cried με Johnny Depp, Cate Blanchett. Γενικά, ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Δεν ισχύει αυτό. Σε διαφήμιση που είδα πριν λίγο, την Κυριακή δίνουν τον τρίτο Φαντομά (όπως αναμενόταν) και ως βασική ταινία τη νέα εκδοχή του The Thomas Crown Affair με Pierce Brosnan (στο ρόλο του Steve McQueen, στο πρωτότυπο) και Rene Russo (αντί για Faye Dunaway) Καλύτερα να έδιναν το πρωτότυπο... Το remake ήταν σε προσφορά από πολλά μαγαζιά (Metropolis, fnac). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 και ως βασική ταινία τη νέα εκδοχή του The Thomas Crown Affair με Pierce Brosnan Α ωραία την ήθελα αυτήν την ταινία :happy:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Το Έθνος Του Σαββάτου δίνει το εξαιρετικό Rififi σε σκηνοθεσία του δικού μας Jules Dassin. Βαθμολογία στο IMDb 8.2/10. Κλασσικό! Τόσο καλή είναι αυτή η ταινία?? Ή έχει κάνει και καλύτερες ο Ντασέν? Αν είναι να τη πάρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Τόσο καλή είναι αυτή η ταινία?? Ή έχει κάνει και καλύτερες ο Ντασέν? Αν είναι να τη πάρουμε... Είναι καλή. :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 To Θέμα γνωρίζουμε ποιά από τις 2 ταινίες θα δώσει στήν εμπορική της έκδοση ?:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 To Θέμα γνωρίζουμε ποιά από τις 2 ταινίες θα δώσει στήν εμπορική της έκδοση ?:rolleyes: Εδω μαλλον συμβαινει κατι περιεργο. Ενω ολοι νομιζαν οτι Η Οδυσσεια του Διαστηματος θα ειναι αυθεντικη και το Finding Neverland θα ειναι custom, εσκασε διαφημιση στην tv και διαφημιζεται πρωτο το Finding Neverland (αρα μαλλον αυτο θα ειναι το αυθεντικο τελικα). Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εδω μαλλον συμβαινει κατι περιεργο. Ενω ολοι νομιζαν οτι Η Οδυσσεια του Διαστηματος θα ειναι αυθεντικη και το Finding Neverland θα ειναι custom, εσκασε διαφημιση στην tv και διαφημιζεται πρωτο το Finding Neverland (αρα μαλλον αυτο θα ειναι το αυθεντικο τελικα). Κρίμα :( (αν είναι έτσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Δεν νομίζω.. απλά ποντάρουν διαφημιστικά στο όνομα του Ντέπ Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Τέλος, η Ελευθεροτυπία της Κυριακής δίνει The Man Who Cried με Johnny Depp, Cate Blanchett. Όσοι δεν έχουν δει τη συγκεκριμένη ταινία μην παρασύρονται από τα όνοματα Ντεπ και Μπλάνσετ. Η ταινία είναι μεγάλη φόλα. Ίσως η χειρότερη στην οποία έχουν παίξει και οι δυο τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Όσοι δεν έχουν δει τη συγκεκριμένη ταινία μην παρασύρονται από τα όνοματα Ντεπ και Μπλάνσετ. Η ταινία είναι μεγάλη φόλα. Ίσως η χειρότερη στην οποία έχουν παίξει και οι δυο τους +1 H ταινια ειναι αργοσυρτη και οι χαρακτηρες αλλου πατανε κι αλλου βρισκονται. Μονο για hardcore fans των πρωταγωνιστων θα τη σύστηνα. :ninja: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zappa_05 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Τόσο καλή είναι αυτή η ταινία?? Ή έχει κάνει και καλύτερες ο Ντασέν? Αν είναι να τη πάρουμε... Είναι πολύ καλή , δες όμως ότι έκανε απ'το 1947-1957 , τη χρυσή δεκαετία του.Το "rififi" (1955) το'χει βγάλει η criterion , with fully restored picture and sound ,οπότε όποιος ξοδέψει 25$ από amazon.com(Region 1) παίρνει εξαιρετική ποιότητα εικόνας.Το φοβερό Night and the City (1950) το'χαν βάλει τα κρατικά(ΕΤ1 νομίζω) πριν μια βδομάδα με την κουκλάρα την Gene Tierney , επίσης το'χει η criterion αλλά το βγαλε και το BFI (region 2) με ελαφρά καλύτερη εικόνα και bitrate (8.1 vs 7.47). Παράθεση iphone 5, new iPad 3G, MacBook Air mid2011. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts