Jump to content

zappa_05

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zappa_05

  1. Nexus, είναι και πιο όμορφο νομίζω
  2. respect και από μένα. Μπροστά πολύ από όλους. Η προσοχή στην ποιότητα και στο design των προϊόντων της Apple είναι η κληρονομιά που αφήνει στην τεχνολογική παγκόσμια κοινότητα γι'αυτό και παντού βλέπεις κλώνους των συσκευών της Apple (κυρίως από Κίνα).
  3. δεν προστατεύει το γυαλί όμως, ή κάνω λάθος ? , την thinedge την έχει κανείς ?
  4. δεν το παραπαχαίνει όμως ? ψάχνω για bumper για το 5 και δεν βρίσκω τίποτε της προκοπής. θέλω κάτι που να μην επεμβαίνει στο design της συσκευής, ίσως η thinedge slim από iphonecaze ?, αν έχει πάρει κανείς ας γράψει εντυπώσεις
  5. zappa_05

    iPhone 5

    όποιος περνά αρκετή ώρα με το 4 στο χέρι θα εκτιμήσει πολύ την μείωση στο βάρος. η ποιότητα κατασκευής δεν παίζεται, έχω το 4S που επίσης έχει εξαιρετική ποιότητα. το κόστος είναι πρόβλημα το παραδέχομαι...
  6. παιδιά ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θα γίνει μου φαίνεται . Αν διαβάσετε πόσες διαφορετικές απόψεις έχουν οι οικονομολόγοι διεθνώς θα τρελλαθείτε .
  7. διάβασα τα " ληξιπρόθεσμα δάνεια" του Μάρκαρη , το προτείνω ανεπιφύλακτα .
  8. ήμουν και εγώ ένας από τους ταλαίπωρους που στήθηκα στις 6 το πρωί πίσω από 15 κινέζους και 3 ευρωπαίους μάλλον για να πάρω εισιτήριο για το ipad 2 , no att , μόνο verizon και wifi , στην εβδομάδα που ήμουν εκεί . και αυτά στο soho γιατί στα άλλα τρία μόνο verizon παιδιά .
  9. Ο Steve είναι μακράν μπροστά σε φιλοσοφία και υλοποίηση απ'όλους.Θαύμα αισθητικής και λειτουργικότητας το iphone 4.
  10. φαντάζομαι όσον αφορά το wifi μοντέλο , μιας και έχει bluetooth, να μπορείς να το κάνεις tethering με το iphone και το data plan που ενδεχομένως έχεις ώστε να μην είναι απαραίτητη η αγορά του 3G για να έχεις παντού internet,εκτός κι αν η apple έχει ανακοινώσει κάτι αντίθετο που μου διαφεύγει.
  11. παρακαλώ τα φώτα σας : είμαι σε 3.1.2 από Δευτέρα, j/b με purplera1n σε 3GS αγορασμένο από cosmote , πηγα σημερα να κατεβάσω κάτι από το itunes.app και ανοίγει και κλείνει η εφαρμογή . Πάλι είμαι για J/b ή πιστεύετε ότι μπορεί να σωθεί ? (έβγαλα το itunes απ'το 3g unrestrictor(αγορασμένο) , τίποτα , μετά remove 3G unrestrictor και ξανα install , τίποτα, έβαλα στο off τις εφαρμογές απ'το sbsettings (free και αγορασμένες ) , τίποτα , τόσες μέρες δούλευε μια χαρά και πρώτη φορά που χρειάστηκε να δοκιμάσω το itunes πάπαλα :) , πρώτη φορά την παταω εδώ και δυο χρόνια με jailbrake και μου κακοφάνηκε :) , έχω μέσα καμιά 120αριά apps από appstore (εντάξει , όχι όλες αγορασμένες ακριβώς :) , και καμιά 15 από cydia ,σημειωτέον ότι το appstore δουλεύει ρολόι ). το βρήκα τελικά αν και αναγκαστικά πήγα σε j/b με purplera1n ξανά : το iphonedelivery επηρεάζει τα skype , itunes να μην δουλεύουν.
  12. σε 3gs στα sbsettings στα mobile substrate addons εβαλα στο off το mobilelog και το bitesms και δουλεύει κανονικά.
  13. Προς το παρόν με καμία. Έχω το omnia στο συρτάρι από το δεκέμβριο , όντας παλιός χρήστης win mobile (από mpx220, samsung i600 πριν ένα χρόνο) ,αλλά μόλις πήρα το iphone 11/2007 , μετά από 4 μήνες παρήγγειλα άλλο ένα :) . Έκανα τη βλακεία και πούλησα το δεύτερο (ποτέ ένα iphone δεν είναι αρκετό :) ) , και περιμένω και το 3GS να κάνει παρέα στο edge.. Η συσκευή από θέμα design και ποιότητας είναι έργο τέχνης (μιλάω για το 2G κυρίως ) , απίστευτα λειτουργική στο χειρισμό της , όσο για το hardware που ενσωματώνει είναι απλά κορυφαίο ( άσχετα τι επιλέγει να ενεργοποιήσει η apple ) , μετά το app store και το OS3 νομίζω αγοράζεται άνετα και στην Ελλάδα πλέον (και φυσικά δεν εννοώ το ελληνικό μενού που ποτέ δεν πρόκειται να βάλω :) ). Όχι ότι τα win mobile κινητά έγιναν ξαφνικά άχρηστα , ιδίως τα samsung με την ποιότητα κατασκευής τους είναι πραγματικά αξιόπιστα , αλλά δεν έιναι iphone . Για palm δεν έχω γνώμη ,αλλά αυτό που είδα σε εμφάνιση ... άσε καλύτερα... Μπράβο στην apple , μετά από αρκετά pc που μάζεψα ως τώρα ,εξαιτίας του iphone , το επόμενο laptop θα είναι mac... τι άλλο να πείς γι'αυτόν τον υπολογιστή που είναι και εξαιρετικό τηλέφωνο ..
  14. παιδιά μακριά από mobilelog , το'βαλα από iclarified (αγορασμένο κανονικά απ΄τις εποχές του 1.1.4 firmware , αναφέρομαι σε iphone 2G ) και ενώ είχα κάνει την αναβάθμιση μια χαρά με redsnow σε OS 3, cydia καθώς και οι c***d εφαρμογές μετά και την εγκατάσταση από hackulo του appsync for OS 3 μπήκαν σωστά , με το που το βάζω δεν δούλευαν το phone αλλά και το cydia !! . Άντε ξανά μανά restore και jb .
×
×
  • Create New...