Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

α ναι μπράβο.. μου διέφυγαν επειδή τα έπερνα τότε από κυπριακή εφημερίδα.

ε υπάρχει διαφορά 20λεπτων? όλα πήγαν πάνω από τότε..φυσικό να ακριβώσουν και αυτά.

πάντως έπρεπε να βολεύει πολλούς εδώ μέσα (που παραπονιούνται για τον χώρο που πιάνουν) που στο Έθνος δώσανε τετραπλή θήκη!

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναφορικά με το Platoon υπάρχει σε προσφορά στη fnac για όποιον δεν θέλει να ρισκάρει ποιότητα, extras κλπ...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

κ οι τελευταιες μεγαλες εφημεριδες μπηκαν στον χορο του 1,30ευρω.

περιμενω αν αυριο κ το βημα κ την καθημερινη αν θα αυξησουν την τιμη.

Να ρωτήσω κάτι... Πιστεύω ότι είμαι στο σωστό θέμα. Αρκετές εβδομάδες μετά την έναρξη της σειράς Φίνος Φιλμ από το περιοδικό "τηλεθεατής", αποφάσισα να την παίρνω από την μέση της σειράς 5 και μετά. Έπειτα παράγγειλα τις 4 πρώτες σειρές (με όλα τα dvd τους) και τα dvd που μου έλειπαν απ' την 5η σειρά. Όμως μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου στείλουν την θήκη της 5ης σειράς, γιατί πάει με όλα τα dvd μαζί. Χώρια που κοστίζει γύρω στο 50άρικο! Μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω την θήκη μονάχα; Έστω και μεταχειρισμένη. Γενικότερα που να ψάξω; Έχω τα dvd, έχω το βιβλιαράκι, μόνο η αυτή η θήκη μου λείπει απ' όλη τη συλλογή (μέχρι τώρα).

Μήπως αν έπαιρνα στα κεντρικά του "τηλεθεατή", λέτε να κρατάνε τα απούλητα περιοδικά, να πάρω το συγκεκριμένο τεύχος που έχει την θήκη; Έχουν περάσει πάρα πολλές εβδομάδες όμως...

Συγνώμη για το κουραστικό ποστ. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη :)

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι... Πιστεύω ότι είμαι στο σωστό θέμα. Αρκετές εβδομάδες μετά την έναρξη της σειράς Φίνος Φιλμ από το περιοδικό "τηλεθεατής", αποφάσισα να την παίρνω από την μέση της σειράς 5 και μετά. Έπειτα παράγγειλα τις 4 πρώτες σειρές (με όλα τα dvd τους) και τα dvd που μου έλειπαν απ' την 5η σειρά. Όμως μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου στείλουν την θήκη της 5ης σειράς, γιατί πάει με όλα τα dvd μαζί. Χώρια που κοστίζει γύρω στο 50άρικο! Μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω την θήκη μονάχα; Έστω και μεταχειρισμένη. Γενικότερα που να ψάξω; Έχω τα dvd, έχω το βιβλιαράκι, μόνο η αυτή η θήκη μου λείπει απ' όλη τη συλλογή (μέχρι τώρα).

Μήπως αν έπαιρνα στα κεντρικά του "τηλεθεατή", λέτε να κρατάνε τα απούλητα περιοδικά, να πάρω το συγκεκριμένο τεύχος που έχει την θήκη; Έχουν περάσει πάρα πολλές εβδομάδες όμως...

Ζήτα να αγοράσεις από τα γραφείου του περιοδικού το τεύχος του ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ που είχε μέσα τη θήκη ;)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Δεν ξέρω σίγουρα να σου απαντήσω, αλλά ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά δε νομίζω να πάει χαμένο... :)

Αναφορικά με το Platoon υπάρχει σε προσφορά στη fnac για όποιον δεν θέλει να ρισκάρει ποιότητα, extras κλπ...

Και οι τέσσερεις ταινίες που δίνει την εποχή αυτή το Έθνος, μπήκαν σε προσφορά (6,99Ε) στο Media Markt.

Ζήτα να αγοράσεις από τα γραφείου του περιοδικού το τεύχος του ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ που είχε μέσα τη θήκη ;)

Δεν ξέρω σίγουρα να σου απαντήσω, αλλά ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά δε νομίζω να πάει χαμένο... :)

Ευχαριστώ, θα ψάξω το τηλέφωνο και θα δω τι μπορεί να γίνει :)

Υ.Γ. Συγνώμη για το :offtopic:

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και οι τέσσερεις ταινίες που δίνει την εποχή αυτή το Έθνος, μπήκαν σε προσφορά (6,99Ε) στο Media Markt.

Καθόλου απίθανο. Γενικά οι περισσότερες από τις ταινίες που δίνουν οι εφημερίδες βγαίνουν σε προσφορά ακόμη και την ίδια εβδομάδα που δίνονται...

Ευχαριστώ, θα ψάξω το τηλέφωνο και θα δω τι μπορεί να γίνει :)

Υ.Γ. Συγνώμη για το :offtopic:

Κάθε άλλο παρά off topic ήσουν. :)

ο συνονόματος στο avsite αναφέρει πως Η ταινια Dances with Wolves θα δωθει στην 4ωρη εκδοση της και θα ειναι σε 2 dvd τα οποια θα δωθουν μαζι αυτη την κυριακη.

ο συνονόματος στο avsite αναφέρει πως Η ταινια Dances with Wolves θα δωθει στην 4ωρη εκδοση της και θα ειναι σε 2 dvd τα οποια θα δωθουν μαζι αυτη την κυριακη.

ναι..

Το περιοδικό "Σινεμά" συνεχίζει με πολύ καλές ταινίες και πάλι. Αυτό το μήνα το Ju-On (http://www.imdb.com/title/tt0330500/) και το Audition (http://www.imdb.com/title/tt0235198/), δύο από τις καλύτερες ταινίες J- Horror. Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής το Billy Elliot (http://www.imdb.com/title/tt0249462/).

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – Ο σημαδεμένος (Αλ Πατσίνο)

Βήμα (Κυριακή) – Ο Λόρενς της Αραβίας (2ο μέρος)

Καθημερινή (Σάββατο) – Το ημερολόγιο των αιλουροειδών, μέρος 2ο (3ο από 6)

Καθημερινή (Κυριακή) – ‘Οι 56 ημέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο’ (ντοκιμαντέρ, 2ο από 11 DVD)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Κύπρος η οδύσσεια της ανεξαρτησίας (Βιβλίο 196 σελ. από το Ε Ιστορικά)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Χορεύοντας με τους λύκους (Κέβιν Κόστνερ)

Έθνος (Σάββατο) – Λούφα και Παραλλαγή (το 9ο επεισόδιο της σειράς)

Έθνος (Σάββατο) – Θα κοιμηθώ όταν πεθάνω (Κλάιβ Όουεν)

Έθνος (Κυριακή) – Πλατούν (Τσάρλι Σιν, Τομ Μπέρεντζερ, Γουΐλιαμ Νταφόε)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Matchstick Men (Νίκολς Κέιτζ, Σαμ Ρόκγουελ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Γάμος αλά Ελληνικά (Νία Βάρνταλος)

Νέα (Σάββατο) – CD με τραγούδια από ταινίες που έχουν κερδίσει Όσκαρ

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Ο αδελφός μου ο αρκούδος)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Δύο παραστάσεις με τον Καραγκιόζη

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Μπίλι Έλιοτ (Τζέιμι Μπελ)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) - Μέγας Αλέξανδρος, βιβλίο του Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι (2ο μέρος από 6)

Έθνος Σαββάτου, Θέμα και Ελεύθερος Τύπος για μένα. :)

Καθημερινή (Κυριακή) – ‘Οι 56 ημέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο’ (ντοκιμαντέρ, 2ο από 11 DVD)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή)Χορεύοντας με τους λύκους (Κέβιν Κόστνερ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή)Matchstick Men (Νίκολς Κέιτζ, Σαμ Ρόκγουελ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή)Γάμος αλά Ελληνικά (Νία Βάρνταλος)

Αυτά για μένα :happy:

Αυτά για μένα :happy:

Πάρε και καμία εφημερίδα βρε! :p

Πάρε και καμία εφημερίδα βρε! :p

Που καταντήσαμε να δίνουμε 10+ ευρώ για εφημερίδες :wacko::X

Που καταντήσαμε να δίνουμε 10+ ευρώ για εφημερίδες :wacko::X

Τι να πει και ο Demis που χτυπάει εικοσάρικο με τις τιμές που έχουν στην Κύπρο... :(

To ίδιο θα κάναμε βρε veco και μεις εδώ έτσι και τους φώτιζε και έστελναν τον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ με τα συνοδευτικά DVD του εμπορίου... :O

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

To ίδιο θα κάναμε βρε veco και μεις εδώ έτσι και τους φώτιζε και έστελναν τον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ με τα συνοδευτικά DVD του εμπορίου... :O

Ας πούμε ότι κάνει 3,50 λίρες ο Φιλελεύθερος με DVD, το οποίο ισούται με περίπου 6 ευρώ. Άρα αν έρχονταν με το DVD Ελλάδα, το λιγότερο καπέλο θα ήταν 1 ευρώ. Οπότε βγαίνει 7 ευρώ, περίπου όσο πληρώνουμε τις ελληνικές στην Κύπρο.

Κάτι ετοιμάζει η σημερινή αύριο...Δεν γίνεται ο Φιλελέ να δίνει τις Σειρήνες στο Αιγαίο και να μη δώσει κάτιτις..