Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρονια πολλα ! ! !

Και μετα τα καλα παμε και στα ασχημα .

Ενημερωνω νωρις νωρις για να μην την πατησουν και αλλοι .

Εδωσα 4,25 σημερα και τι πηρα ;

Μια ταινια σε απαραδεκτη θηκη slim που την πεταξα κιολας (την θηκη ), με εικονα κακιστης ποιοτητας γεματη κοκκους και θαμπαδα σε καδρο 4:3 ! ! και ηχο δικαναλο 2.0 χωρις κανενα απολυτως απο τα extras της .Γεια σου ρε Θεμο εισαι μεγαλος μαγκας :X

Μιλαμε για μια ταινια που στην απλη της εκδοση κυκλοφορησε στην Ελλαδα με ηχο 5.1 και σε 16:9 ...MYSTIC RIVER

Νιωθω μεγαλο κοροιδο σημερα παντως ....

Ευτυχως που πηρα και το ΒΗΜΑ που με τα 3 του ευρω μου εδωσε μια ταινια σε 16:9 με πολυ καλυτερη εικονα και ηχο σε δυο μπαντες 5.1 DD KAI 5.1 DTS ! ! !

Ειναι καλο να ξερεις οτι καποιοι τουλαχιστον σεβονται τους πελατες τους ...

Και τα δυο dvd ειναι 7 GB αλλα το ξαναλεω παρολο τον ογκο που πιανει η διπλη ηχητικη μπαντα και το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος της ταινιας που δινει ΤΟ ΒΗΜΑ εχει ολοφανερα καλυτερη και πιο καθαρη εικονα ..... πως τα καταφερνουν και τα σκο(α)τωνουν ετσι εκει στο Θεμα ειναι αξιοι συγχαρητηριων .... divx με τετοια αθλια ποιοτητα εικονας στα 1,5 GB οταν τα κατεβαζω αρνουμαι να τα καψω .......

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που σημαίνει το ΘΕΜΑ γύρισε στον παλιό κακό του εαυτό... ππφφττ

Βέκο Χρόνια σου πολλά! Κεραστικό στο meeting του myphone θα φροντίσω να το θυμηθείς ;)

Την επομενη κυριακη το Θεμα εχει το THE PERFECT STORM με τον Κλουνευ ...
Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

Δηλαδη ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη που εδωσε;

Χρονια πολλα VeCo!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Εδωσα 4,25 σημερα και τι πηρα ;

Μια ταινια σε απαραδεκτη θηκη slim που την πεταξα κιολας (την θηκη ), με εικονα κακιστης ποιοτητας γεματη κοκκους και θαμπαδα σε καδρο 4:3 ! ! και ηχο δικαναλο 2.0 χωρις κανενα απολυτως απο τα extras της .Γεια σου ρε Θεμο εισαι μεγαλος μαγκας :X

Μιλαμε για μια ταινια που στην απλη της εκδοση κυκλοφορησε στην Ελλαδα με ηχο 5.1 και σε 16:9 ...MYSTIC RIVER

Νιωθω μεγαλο κοροιδο σημερα παντως ....

Όπως και όλοι όσοι πήραμε το Θέμα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι απαράδεκτη η σημερινή "προσφορά" του Θέματος.

Αυτό το fullscreen πού το βρήκανε; Τους έχει πει κάποιος ότι προτιμούμε να βλέπουμε τη μισή ταινία;

Οι τύποι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να μας {ξανα}χάουν από πελάτες

Ευτυχως που πηρα και το ΒΗΜΑ που με τα 3 του ευρω μου εδωσε μια ταινια σε 16:9 με πολυ καλυτερη εικονα και ηχο σε δυο μπαντες 5.1 DD KAI 5.1 DTS ! ! !

Ειναι καλο να ξερεις οτι καποιοι τουλαχιστον σεβονται τους πελατες τους ...

Εξαιρετικο το Φάντασμα της Όπερας και σαν μιούζικαλ στο θέατρο και η συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγη!Τρέξτε να το πάρετε, είναι ταινία που θα την ευχαριστηθείτε 100%!:):):)

Είναι το λιγότερο εξοργιστικό αυτό που συνέβει με το Θέμα σήμερα!!

Μετά από αρκετό διάστημα αποφάσισα να το αγοράσω λόγω του Mystic River και έπαθα σοκ όταν διαπίστωσα΄οτι είναι το λιγότερο τραγική η ποιότητα του dvd!Ενώ το δισκάκι (το οποίο φυσικά είναι μονό ενώ η διαφήμιση έδειχνε 2 αλλά ποιος ασχολείται με την παραπλάνηση του καταναλωτή στην Ελλάδά...) είναι διπλής στρώσης και φυσιολογικά θα έπρεπε να είναι εφάμιλλο με την αυθεντική έκδοση,έχει ποιότητα εικόνας που θυμίζει vhs rip,δικάναλο ήχο και εικόνα 4:3(εννοείται οτι η original έκδοση είναι 5.1 και widescreen)!!!!!

Το συμπέρασμα είναι οτι αυτοί που έχουν αναλάβει να ¨φτιάξουν¨ τα δισκάκια για το Θέμα είναι εντελώς άσχετοι,δε μπορει να εξηγηθεί διαφορετικά εφόσον το δισκάκι είναι διπλής στρώσης!Ελπίζω να προλάβανε να δούνε αρκετοί το post του domen το πρωί γιατί καποιοί δεν το διαβάσανε και τώρα βγάζουν αφρούς απ΄τα νεύρα τους... :mad:

ΘΕΜΑ τέλος για μένα ακόμα και να κυκλοφορεί δωρεάν με 5 ταινίες δώρο...

the world will end in 28 days, 6 hours, 42 minutes, and 12 seconds

:) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ VeCo και ότι επιθυμείς να το πάθεις.

Thanks Akis! :wink:

Χρόνια Πολλά και από εμένα Veco! Και όπως βλέπεις για την περίπτωση σου δε το λέμε στο ειδικό thread αλλά σε αυτό εδώ!

Ναι, το παρατήρησα... Thanks! :D

Χρονια πολλα ! ! !

Thanks man! :D

Βέκο Χρόνια σου πολλά! Κεραστικό στο meeting του myphone θα φροντίσω να το θυμηθείς ;)

Επιφυλάσσομαι τότε... Σ' ευχαριστώ μαν... :D

Χρονια πολλα VeCo!

Thanks Deb! :D

Χρονια πολλα VeCo!!

Thank you too John! :D

Και γενικά σας ευχαριστώ όλους! :D :happy:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Παιδιά , για το ΒΗΜΑ , έχουμε χαρακτηριστικά για τα δισκάκια? (Το φάντασμα της όπερας - Σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic)

Δισκακι διπλης στρωσης , εικονα 16:9 , ηχος 5.1 DD και DTS στο PHANTOM OF THE OPERA .

Εχτρας δεν εχει ..

Παιδιά , για το ΒΗΜΑ , έχουμε χαρακτηριστικά για τα δισκάκια? (Το φάντασμα της όπερας - Σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic)

John δεν θα παρεις Θεμα;;:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

John δεν θα παρεις Θεμα;;:p

:lol::lol::p....:mad: Ενοείτε πως ΟΧΙ ! Έχω απαγορεύσει ρητά στον εαυτό μου να μην ξανακουμπήσει ποτέ το ΘΕΜΑ!:happy:

BHMA : National Geographic : ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ;

Fullscreen Stereo 2.0

http://img251.imageshack.us/img251/2773/87638554fm5.jpg

Απότι διαβάζω στο νετ δεν έχει βγεί ακόμα R2 edition επίσημα για αγορά. Μόνο για τους συνδρομητες του περιοδικού φαίνεται. Γιαυτό και δεν μπορώ να σας πώ αν είναι fullscreen και του εμπορίου

:lol::lol::p....:mad: Ενοείτε πως ΟΧΙ ! Έχω απαγορεύσει ρητά στον εαυτό μου να μην ξανακουμπήσει ποτέ το ΘΕΜΑ!:happy:

Καπως ετσι πρεπει να γινει...

(σκεφτομαι παντως να το τσιμπησω την αλλη Κυριακη:X,μιας και δεν την εχω την Καταιγιδα..:rolleyes:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ουτε εγω την εχω αλλα η καταιγιδα ειναι απο τις ταινιες που βασιζεται στα εφε κυριως .

Αν δεν ειναι καλη η εικονα και ο ηχος της xανει πολυ ... οταν την ειχα νοικιασει τα ηχεια του home theater μου ειχαν δωσει ρεστα :happy:

ΥΓ.Μολις πηρα στα χερια μου μεσω ενος φιλου μου το MYSTIC RIVER σε xvid.Χωρις πλακα αν και ειναι μονο 1500 mb εχει πιο καθαρη εικονα απο το dvd 7 GB του θεματος .Ρε θα μας τρελανουν οι ανθρωποι πως καταφεραν τετοιο πραγμα ... αν την αντιγραψω σε dvd-r αποκλειεται να μου βγει τοσο χαλια .....

Φανταζομαι πως θα ειναι στου Θεματος...!Το πλοιο θα φαινεται στον αερα και τα κυματα παιζει να μην φαινονται καν..:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Είναι απαράδεκτοι. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Άντε είπαμε ΟΚ 4.25Ε, αλλά είναι σαν του εμπορίου. Και τώρα κράτησαν την ίδια τιμή και έδωσαν τέτοια πατάτα; Συμφωνία με Warner και κουραφέξαλα... Ίσως οι προηγούμενες να ήταν και ενδιάμεσα να πετάνε και τίποτα "δικές" τους. Ευτυχώς δε χρειάστηκε να τους τα σκάσω ούτε μια φορά, ότι έχουν βάλει το είχα ήδη. Και είχα ψηθεί να πάρω αν βάλουν κάτι καλό... Τώρα δε θα πάρω, αντίθετα θα πάρουν εκείνοι...:shifty:

Και αν ύστερα από θετικά σχόλια 3 εβδομάδων τύχαινε να μην έχω το Mystic και το αγόραζα και έβλεπα πάλι τα κλασσικά χάλια, πραγματικά θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο με την γκαντεμιά μου... :p

EvEn DeAtH MaY DiE

Παντως σκεφτομαι πως οσο υπαρχουν αυτοι (και ειναι πολλοι),που η ποιοτητα της εικονας δεν τους ενδιαφερει,που οπως και να ναι θα την παρουν και θα την δουν..το Θεμα και το καθε Θεμα θα μας κοροιδευει μπροστα στα ματια μας!!

Τα μονα που μπορουμε να κανουμε,ειναι να μην το αγοραζουμε,καθως και μια ομαδικη καταγγελια περι παραπλανησης καταναλωτη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Αυτό που λές ισχύει για άτομα που δεν έχουν μεγάλες widescreen τηλεοράσεις

Kαι αν ύστερα από θετικά σχόλια 3 εβδομάδων τύχαινε να μην έχω το Mystic και το αγόραζα και έβλεπα πάλι τα κλασσικά χάλια, πραγματικά θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο με την γκαντεμιά μου...

Αυτο ακριβως που επαθα εγω περιγραφεις :lol:

Τι μεγαλες tv παιδια η σημερινη ακομα και στην 21" του δωματιου μου σου βγαζει το ματι η κακοτεχνια...

Αυτό που λές ισχύει για άτομα που δεν έχουν μεγάλες widescreen τηλεοράσεις

Γιατι βρε Demi λιγοι ειναι αυτοι με 21'' κτλ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ρε τους κομπιναδόρους :mad:

Πάντως όσοι το πήρατε μήν το αφήσετε να περάσει έτσι :mad: Στείλτε τους e-mail και τονίστε τους πώς τα χαραχτηριστικά της ταινίας δέν είναι τα σωστά.Αλλιώς βλέπω να γυρνάει το Θέμα στήν γνωστή εποχή και το μόνο που θα έχει αλλάξει θα είναι η slim θήκη.

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

αυτό που θέλω να πώ είναι ότι η διαφορά και η κακή ποιότητα θα φανεί σε πιο μεγάλες οθόνες και θα έξαγριώσει πιο πολύ αυτούς με πιο μεγάλες τηλεοράσεις