Demis_CY Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Ναι βρε συ Vasili , καλά τα λες ... το καλύτερο θα ήταν να μην συμπιέζονται καθόλου τα έργα που δίνονται από εφημερίδες - αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και (πάρα) πολλά γνήσια dvd του εμπορίου που είναι σε απλό δισκάκι μιας και είτε είναι μικρής διάρκειας και χωρίς έξτρα , είτε βγήκε από την αρχή φόλα , αλλά και είτε είναι μια χαρά η ποιότητα και δεν χρειάζεται dual δισκάκι! Αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και επίσης πάρα πολλά dvd που είναι 7-8 GB και αν βγάλεις τον DTS ήχο , ή βγάλεις τις άσχετες γλώσσες και κάτι χαζά μενού που μερικές φορές είναι και 1GB , τότε γίνεται αυτόματα το έργο 4, κάτι GB ΧΩΡΙΣ την παραμικρή απώλεια από το κανονικό! θα τα έλεγα ακριβώς όπως τα είπες. με κάλυψες 100% και εγώ 40ρα έχω. οι 40ρες είναι φτιαγμένες για HD αν θες την γνώμη μου. (και αν είιναι για dvd τότε upscalled) by the way, έχω βάλει το dvd του ΒΗΜΑτος να το δώ στην 40ρα LCD και φαίνεται μια χαρά!! θα βάλω και τον Χιτλερά σύντομα να δώ αυτό που λες Βασίλη.. edit: έβαλα το Downfall.... μια χρά και εκείνο.. Ναί Demis_CY στην οθόνη του PC η ποιότητα είναι κορυφαία αλλά στην 40αρα που έβλεπα τις προάλλες ήταν μαύρο χάλι . by the way έχω ενωμένο το PC μόνιμα πια στην 40ρα μέσω VGA. Γιαυτό τα "φαίνονται ΟΚ στην οθόνη του PC αλλά σε 40ρα TV είναι χάλια" δεν μετράει στην περίπτωσή μου. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Ναι βρε συ Vasili , καλά τα λες ... το καλύτερο θα ήταν να μην συμπιέζονται καθόλου τα έργα που δίνονται από εφημερίδες Γι αυτό αγωνίζομαι :lol: - αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και (πάρα) πολλά γνήσια dvd του εμπορίου που είναι σε απλό δισκάκι μιας και είτε είναι μικρής διάρκειας και χωρίς έξτρα , είτε βγήκε από την αρχή φόλα , αλλά και είτε είναι μια χαρά η ποιότητα και δεν χρειάζεται dual δισκάκι! Αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και επίσης πάρα πολλά dvd που είναι 7-8 GB και αν βγάλεις τον DTS ήχο , ή βγάλεις τις άσχετες γλώσσες και κάτι χαζά μενού που μερικές φορές είναι και 1GB , τότε γίνεται αυτόματα το έργο 4, κάτι GB ΧΩΡΙΣ την παραμικρή απώλεια από το κανονικό! Όσες ταινίες έχω ενοικιάσει ή αγοράσει τα τελευταία 2 χρόνια μόνο σάν ταινία (χωρίς μενού δηλ) και κρατώντας τον 5.1 ήχο βγαίνουν 6GB+.Συνεπώς για κάθε GB που συμπιέζουμε έχουμε κάπου 20% χειρότερη ποιότητα. Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Σε αυτο συμφωνω και γω,μιας και ειμαι φαν του αθληματος..Σε οσες ταινιες εχω κανει copy,ελαχιστες ειναι αυτες που μονο με την main movie,5.1 sound και gr subs εχουν αγγιξει το 90 - 92% της αρχικης τους ποιοτητας.Ολες οι αλλες βγαινουν γυρω στο 72-82 %. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Μα είναι και θέμα ποιότητας συμπίεσης. Αν κάνω εγώ μια συμπίεση με Canopus Procoder και σωστές ρυθμίσεις, θα χρειάζεται προβολέας για να μπορεί να διακρίνει κάποιος ότι είναι συμπιεσμένο, και αυτό μόνο σε ελάχιστες σκηνές. Πολύ απλά, είναι άσχετοι με το θέμα της συμπίεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Δεν μετραει μονο το μεγεθος του δισκου μην κολλατε σε αυτο μονο. Εχω original ταινιες 4 gb με ποιοτητα εικονας καλυτερη και πιο κρυσταλλινη απο αυτη των 6 GB .Εχω και αντιγραφες των 4 gb που ειναι πιο καλες απο αυθεντικες ταινιες των 4-6 gb ... Ειναι αναλογα με την ταινια και την εταιρεια παραγωγης τους ... Γενικα μια αντιγραφη με οτιδηποτε πανω απο 72-75 % με καλο sharpness στην main movie ειναι αποδεκτη για μενα και μονο καποιος που θα ψαχνει και την τριχια θα βρει διαφορες . Γυρω στο 55 - 65 % και μονο σε τεραστια tv μπορεις να καταλαβεις οπτικα την διαφορα .... αλλα σε 32αρα σιγα μην δεις πχ ..το human stain σε αυθεντικο και αντιγραφη στο 80 % και καταλαβεις την διαφορα απο τρια μετρα αποσταση ...ακομα και εγω που εχω 210 original ταινιες αγορασμενες λιγες ειναι που πραγματικα ξεχωριζει η εικονα τους τοσο πολυ (κυριως αυτες που εχουν διπλο dvd με part ενα και δυο στην ταινια και οχι στα εξτρας ) απο ενα αντιγραφο κι αυτο απο πολυ κοντα ... Μαλιστα σε σχεση με κατι original dvd μονου δισκου που τα εκδιδουν ελληνικες εταιριες ισως ειναι και καλυτερη η ποιοτητα του βηματος ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Δεν μετραει μονο το μεγεθος του δισκου μην κολλατε σε αυτο μονο. Ειναι αναλογα με την ταινια και την εταιρεια παραγωγης τους ... Γενικα μια αντιγραφη με οτιδηποτε πανω απο 72-75 % με καλο sharpness στην main movie ειναι αποδεκτη για μενα και μονο καποιος που θα ψαχνει και την τριχια θα βρει διαφορες . QUOTE] Ετσι,αλλα σε μεγαλες τηλεορασεις (40") θα φαινεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Δεν μετραει μονο το μεγεθος του δισκου μην κολλατε σε αυτο μονο. Εγώ πάντως μίλησα για το μέγεθος της ταινίας και μόνο.Tο 95% των ταινιών που κυκλοφορεί είναι 6GB+,συνεπώς για να χωρέσει σε απλό DVD 4,3GB χρειάζετε μια γενναία συμπίεση. Εχω original ταινιες 4 gb με ποιοτητα εικονας καλυτερη και πιο κρυσταλλινη απο αυτη των 6 GB .Εχω και αντιγραφες των 4 gb που ειναι πιο καλες απο αυθεντικες ταινιες των 4-6 gb ... :wacko: Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός σε αυτά που λές? Είναι δυνατόν να έχεις επιτύχει συμπίεση (αφαίρεση πληροφορίας συγκεκριμένα) και το συμπιεσμένο υλικό να είναι καλύτερο απο αυτό των εταιρειών παραγωγής? Ειναι αναλογα με την ταινια και την εταιρεια παραγωγης τους ... Η κάθε ταινία κυκλοφορεί απο μια εταιρεία παραγωγής.Αλλά σου είπα σε γενικές γραμμές δέν χωράνε σε απλό DVD και προσωπικά τα "αντίγραφα ασφαλείας" :lol: που κάνω τα "κόβω" σε 2 DVD για να έχω το 100% της ποιότητας. Γενικα μια αντιγραφη με οτιδηποτε πανω απο 72-75 % με καλο sharpness στην main movie ειναι αποδεκτη για μενα και μονο καποιος που θα ψαχνει και την τριχια θα βρει διαφορες . Για σένα μπορεί να είναι αποδεκτό αλλά αυτό δέν σημαίνει πώς είναι και το σωστό. Γυρω στο 55 - 65 % και μονο σε τεραστια tv μπορεις να καταλαβεις οπτικα την διαφορα .... αλλα σε 32αρα σιγα μην δεις πχ ..το human stain σε αυθεντικο και αντιγραφη στο 80 % και καταλαβεις την διαφορα απο τρια μετρα αποσταση ...ακομα και εγω που εχω 210 original ταινιες αγορασμενες λιγες ειναι που πραγματικα ξεχωριζει η εικονα τους τοσο πολυ (κυριως αυτες που εχουν διπλο dvd με part ενα και δυο στην ταινια και οχι στα εξτρας ) απο ενα αντιγραφο κι αυτο απο πολυ κοντα ... Δέν είναι ακριβώς έτσι. Ο κανόνας είναι να μήν συμπιέζουμε κάτω απο το 80% για τους κατόχους 29"-32".Για περισσότερες ίντσες το καλύτερο είναι να μήν συμπιέζουμε καθόλου. ΥΓ:Γύρω στα 0,20 Ευρώ έχει το απλό DVD+.Για ποιό λόγο να μπαίνουμε στην διαδικασία να αφαιρούμε μενού,ήχους,σχολιασμό ;). Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Εχω original ταινιες 4 gb με ποιοτητα εικονας καλυτερη και πιο κρυσταλλινη απο αυτη των 6 GB .Εχω και αντιγραφες των 4 gb που ειναι πιο καλες απο αυθεντικες ταινιες των 4-6 gb ... Οχι δεν ειμαι καθολου υπερβολικος . Μια καλη συμπιεση σε μια ταινια με αψογη ποιοτητα εικονας και ηχου απο μεγαλη εταιρεια πχ warner την κανει και παλι καλυτερη απο κατι ταινιες που τις κανει εισαγωγη στην ελλαδα η προοπτικη πχ που και αυθεντικες ακομα και 4-5 gb να ειναι δεν λενε και πολλα γιατι απλα οι ελληνικες εταιριες εχουν κανει αντιγραφη της πλακας η εχουν χρησιμοποιησει κακη πηγη ... Εγώ πάντως μίλησα για το μέγεθος της ταινίας και μόνο.Tο 95% των ταινιών που κυκλοφορεί είναι 6GB+,συνεπώς για να χωρέσει σε απλό DVD 4,3GB χρειάζετε μια γενναία συμπίεση. Οι νεοτερες ναι οι περισσοτερες παλιοτερες οχι .Εξαλλου πολλες κυκλοφορουν σε δυο διαφορετικες εκδοσεις αλλη εκδοση που βγαινει για ενοικιαση στα videoclubs και αλλη πιο προσεγμενη για πωληση ... Για μενα το προβλημα δεν ειναι η συμπιεση αλλα η κακη και ερασιτεχνικη συμπιεση που κανουν οι εφημεριδες ... Σημερα κατα συμπτωση νοικιασα 2 ταινιες τον "Τελευταιο των Μοικανων" και ειναι περιπου 5,5 GB με τα extras του και το Third Wheel με την Denise Richards που ειναι 4,2 GB το αυθεντικο DVD του εμποριου που το κυκλοφορησε η AV . ΥΓ:Γύρω στα 0,20 Ευρώ έχει το απλό DVD+.Για ποιό λόγο να μπαίνουμε στην διαδικασία να αφαιρούμε μενού,ήχους,σχολιασμό Γιατι ηδη εχουμε μετακινησει οτιδηποτε μετακινειται απο το δωματιο για να χωρεσουμε τις συλλογες μας (3000 + comics,1000+ ταινιες ,200+ παιχνιδια ) και αν χρειαζομουν και τα διπλασια DVD θα επρεπε να μετακομισω και εγω :lol: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από domen Εχω original ταινιες 4 gb με ποιοτητα εικονας καλυτερη και πιο κρυσταλλινη απο αυτη των 6 GB .Εχω και αντιγραφες των 4 gb που ειναι πιο καλες απο αυθεντικες ταινιες των 4-6 gb ... Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός σε αυτά που λές? Είναι δυνατόν να έχεις επιτύχει συμπίεση (αφαίρεση πληροφορίας συγκεκριμένα) και το συμπιεσμένο υλικό να είναι καλύτερο απο αυτό των εταιρειών παραγωγής? Προφανώς δε μιλάει για την ίδια ταινία συμπιεσμένη και ασυμπίεστη, αλλά συγκρίνει ένα αντίγραφο 4GB με ένα original των 6GB (άλλης ταινίας). Πράγματι ένα αντίγραφο σε καμμία περίπτωση δε μπορεί να είναι καλύτερο από το πρωτότυπο, αλλά ένας καλύτερος αλγόρυθμος συμπίεσης μπορεί να παράγει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα (ή σχεδόν ακριβώς) με πολύ λιγότερα bytes (όπως πχ. Mp3(320) Vs Wav ή όπως 1 DivX πιάνει το 5-15% του Vob σε bytes, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι απειροελάχιστη πολλές φορές) Όσων αφορά τις 40ρες και βάλε οθόνες, όπως ειπώθηκε και πιο πριν, τότε παίζεις με high-definition πηγές ή τουλάχιστον με upscaled DVDs. Δε γίνεται να αναβαθμίζεις μόνο ένα μέρος της αλυσίδας του home-theater. Τα μισά DVDs του εμπορίου δε θα σταθούν ούτως ή άλλως καλά σε μια 40+ TV αν την κοιτάς από τα 3 μέτρα ή λιγότερο. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspiria Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Στο Σινεμα Santa Sangre και Profondo Rosso χαλια ποιότητα το Profondo Rosso , επιπέδου κακής vhs Παράθεση broken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Το Βήμα την Κυριακή θα δώσει Το Φάντασμα της Όπερας του Andrew Lloyd Webber .... ενώ η Ελευθεροτυπία θα δώσει 1 με πρώτη προβολή + 1 με Danny De Vito & Betty Middler. Καθιερώθηκαν 2 DVD ....... όλεεεε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Το Εθνος θα εχει τη ταινια "Η γυναικα ειναι... σκληρος ανθρωπος" με το Καφετζοπουλο. <ασχετο> Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει αλμπουμ με θηκες για DVD. Προσωρινα τα πεταω ολα σε ενα συρταρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 εγώ πλέον σε βαλιτσούλα και πετάω τα χαρτονάκια.. http://www.sleevetown.com/images/ksw64-2.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Και εγω ετσι τα εχω,αλλα σκεφτομαι να τα βαλω ολα σε θηκες,με εξωφυλλο κτλ,για να τα εχω σε ραφι...αλλα πολυ δουλεια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Και εγω ετσι τα εχω,αλλα σκεφτομαι να τα βαλω ολα σε θηκες,με εξωφυλλο κτλ,για να τα εχω σε ραφι...αλλα πολυ δουλεια.. δεν είναι πολύ δουλεία. και εγω στην αρχή έτσι έκανα. :happy: τώρα όμως τα originals υπερτερούν των copies και αναγκαστικά πετάω όλα τα covers που έχω τυπώσει εώς τώρα, βγάζω το dvd από την πλαστική θήκη και το βάζω στις βαλιτσούλες κάνοντας έτσι χώρο στα συλλεκτικά dvd που αγοράζω που και που.. :X με την βαλιτσούλα είναι πιο εύκολο να ψάξει κάποιος να βρεί αυτό που θέλει χωρίς να ψάχνει σε σειρές από dvd στην βιβλιοθήκη.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Και εγω ετσι τα εχω,αλλα σκεφτομαι να τα βαλω ολα σε θηκες,με εξωφυλλο κτλ,για να τα εχω σε ραφι...αλλα πολυ δουλεια..poly doyleia den exei..αλλα πιανουν πολυ χωρο τα ατιμα.:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μονο και μονο,το τυπωμα ολων των εξωφυλλων.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ε δεν θα τα τυπώσεις και εσύ με την μία.. σιγα σιγα! Rome wasn't built in a day! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ε ναι ενταξει μωρε,αλλα και παλι... Θα ξεκινησω σιγα σιγα και οσο παει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Το Βήμα την Κυριακή θα δώσει Το Φάντασμα της Όπερας του Andrew Lloyd Webber .... ενώ η Ελευθεροτυπία θα δώσει 1 με πρώτη προβολή + 1 με Danny De Vito & Betty Middler. Καθιερώθηκαν 2 DVD ....... όλεεεε! RUTHLESS PEOPLE 1986 DROWNING ΜONA 2000 Αυτες ειναι οι δυο ταινιες που εχουν παιξει μαζι αυτοι οι δυο . Αν δινει το Ποιος επνιξε την Μονα ; ( που ειναι και το πιθανοτερο ) την ταινια την εχω απο τοτε που την ειχε δωσει το περιοδικο ΣΙΝΕΣΥΛΛΟΓΗ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 επειδή η Ελευθεροτυπία δεν έρχεται Κυπρο με DVD, έχω την απορία: τα δίνει σε πλαστικές τα dvd αυτα? ή χαρτονάκι? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Το Βήμα την Κυριακή θα δώσει Το Φάντασμα της Όπερας του Andrew Lloyd Webber .... ενώ η Ελευθεροτυπία θα δώσει 1 με πρώτη προβολή + 1 με Danny De Vito & Betty Middler. Καθιερώθηκαν 2 DVD ....... όλεεεε! Την ταινία; :worry: (όχι δηλαδή πως με ενδιαφέρει τρελλά, καθώς έχω την έκδοση των 3 DVD, αλλά κουβέντα να γίνεται)... Demis, νομίζω χάρτινη συσκευασία... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Την ταινία; :worry: Ναί η ταινία είναι. http://www.in.gr/covers/PhantomOperaSE.JPG του 2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Το new edit ειναι αυτο;που ειχε βγει πριν 4-5 χρονια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ναί η ταινία είναι. Μπράβο στο Βήμα, πρόκειται για μία ιδιαίτερα προσεγμένη μεταφορά... Το new edit ειναι αυτο;που ειχε βγει πριν 4-5 χρονια; Αυτή, του 2004. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts