John_Locke Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Τι να πω..παταγα και δεν εμπαινε και το google δεν εβγαζε τιποτα! Καμια λιστα παντως με τις ταινιες που θα δωσει δεν βλεπω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 καμιά εφημερίδα δεν αποκαλύπτει τα χαρτιά της εν όψη ανταγωνισμού.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ναι αλλα απο την στιγμη που εχουν υπογραψει οπως λενε αποκλειστικα με την Warner δεν θα επρεπε να φοβουνται μην τους κλεψει κανενας την ταινια και την βγαλει πιο μπροστα απο αυτους .... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 όχι αλλά δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν ΟΛΕΣ τις ταινίες της Warner αλλά μερικές. Διαλέγουν από τον κατάλογο που τους αφήνουν να δώσουν στην εφημερίδα ανάλογα με το τί δίνει η απέναντι εφημερίς Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ξέρω ότι θα κάνω χαζομάρα, και κατά 100% θα το μετανιώσω για μια ακόμα φορά :O.. Αλλά αυτήν την Κυριακή θα το ρισκάρω να πάρω το "Θέμα" :ninja:. Ίδωμεν για το τι θα αντικρίσω (αν και φοβάμαι ότι ξέρω)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ξέρω ότι θα κάνω χαζομάρα, και κατά 100% θα το μετανιώσω για μια ακόμα φορά :O.. Αλλά αυτήν την Κυριακή θα το ρισκάρω να πάρω το "Θέμα" :ninja:. Ίδωμεν για το τι θα αντικρίσω (αν και φοβάμαι ότι ξέρω)!!! Μη σκας, στη χειροτερη θα σου μεινει η "πολυτελης" θηκη και η "συλλεκτικη" αφισσα :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Μη σκας, στη χειροτερη θα σου μεινει η "πολυτελης" θηκη και η "συλλεκτικη" αφισσα :lol: Δεν έχεις άδικο :rolleyes:... (αν και θα τα πληρώσω λίγο ακριβά :lol::O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 PS. Alotan σιγά μην έβαζε το Seom το Θέμα... πολύ ψαγμένο για αυτούς...:p Προφανώς! Γι' αυτό κι εγώ κατάλαβα αμέσως ποιο ήταν το σωστό νησί. Τι να κάνεις φίλε μου, ευσεβείς πόθοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Σχετικά με την νέα προσφορά του Θέματος επειδή βλέπω πώς υπάρχει μια καχυποψία (όχι άδικα ;)) έχω να πώ πώς είναι μια καλή προσφορά η οποία θα κάνει τον ανταγωνισμό των προσφορών πιό έντονο.Επειδή κανείς δέν έχει πάρει το Θέμα να αναφέρει για την ποιότητα της ταινίας να αναφέρω πώς η Τροία που έδωσε το Θέμα την περασμένη Κυριακή είναι η αυθεντική έκδοση του εμπορίου με εικόνα 2.35/1,ήχο DD 5.1 (μέγεθος δίσκου 6+GB).Συνεπώς για μένα 4,25 Ευρώ για αυθεντικό DVD + εφημερίδα δέν είναι πολλά όταν το συγκεκριμένο DVD το βρίσκει κανείς στα καταστήματα έναντι 19Ευρώ. Καλώς σας βρήκα :). Καλώς όρισες! Το θέμα το πήρα κι εγώ, αλλά πού να τολμήσω να το πω, δημόσια. Σ'αυτό το forum τέτοια δήλωση είναι απαγορευμένη :X Τα παραπάνω στοιχεία ισχύουν. Φυσικά, η προσφορά δεν έχει καθόλου extras, υποθέτω ότι θα βρίσκονταν στο δεύτερο δισκάκι που θα ήταν πλεονασμός να περιμένουμε να δώσει το θέμα. Ήταν σε πλαστική slim θήκη, που δύσκολα σπάει. Πάντως, και οι "Νύφες" που έδωσε το Έθνος, αλλά και το "Salvador" που έδωσε η Ελευθεροτυπία, ήταν πιο "πλούσιες" προσφορές, από αυτή του θέματος. Διπλής στρώσης και οι δύο. Ειδικά η Ελευθεροτυπία που δίνει άγνωστες ταινίες, έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αντίθετα, το Βήμα ήρθε τέταρτο και καταϊδρωμένο. Με δύο, πάντως, DVD Όσο για το νησί, το είχα δει στο σινεμά, αλλά με είχε απογοητεύσει. Όχι γιατί είναι κακή ταινία, θα την χαρακτήριζα μάλλον μέτρια, αλλά γιατί θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ καλύτερη στα χέρια κάποιων άλλων δημιουργών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Το θέμα το πήρα κι εγώ, αλλά πού να τολμήσω να το πω, δημόσια. Σ'αυτό το forum τέτοια δήλωση είναι απαγορευμένη :X http://www.swapmeetdave.com/Humor/Cats/Spy.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Don't worry παίδες! Εγώ είμαι εδώ. Μόλις σκάει μύτη αφίσσα (συνήθως τις βάζουν Τρίτη για να'χουμε 4 μέρες μπροστά μας) θα σας λέω ποια ταινία να αναμένετε. Αλήθεια, αν πάω σε κάνα φωτοτυπάδικο λέτε να μου τυπώσουν καμμία χάρτινη σαν αυτές που δίνουν οι εφημερίδες; Γιατί αν βάλει μερικές από όσες είδα που με ενδιαφέρουν, δε θέλω πλαστικές θήκες στη συλλογή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Α ούτε εσένα άρεσε! ξαλάφρωσα.. νόμιζα θα μου την έλεγαν οι φαν του Bay.. :lol: Καλά τα είπε ο termi21... Οι ποιοί; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 To BHMA θα δώσει την Κυριακή το "Επίθεση στον σταθμό 13" http://www.imdb.com/title/tt0398712/ ,νομίζω έχει ξαναδωθεί :O Η Ελευθεροτυπία θα δώσει το "The mark of Cain" http://www.imdb.com/title/tt0837800/ Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 To BHMA θα δώσει την Κυριακή το "Επίθεση στον σταθμό 13" http://www.imdb.com/title/tt0398712/ ,νομίζω έχει ξαναδωθεί :O Η Ελευθεροτυπία θα δώσει το "The mark of Cain" http://www.imdb.com/title/tt0837800/ αν δείτε μάζες γυναικείου πλυθησμού να τρέχει να αγοράσει Ελευθεροτυπία μη τρομάξετε! διάβασαν τι γράφει στην IMDB : Plot Keywords: Iraq / Male Full Frontal Nudity / Character Name In Title Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Περα απο το "Male Full Frontal Nudity" η ταινια τι λεει;την εχει δει κανεις;αξιζει ή να κινηθω προς Θεμα μερια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 δεν έχω ιδέα John.. :( by the way: Πρώτο Θέμα Με την προσφορά του φιλμ Troy, το Πρώτο Θέμα πούλησε 272 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή (αύξηση 70 χιλ. φύλλα). Την ερχόμενη Κυριακή δίνει το 'Νησί'. Μη ξεχνάμε πάντως πως έχει πουλήσει και πάνω από 300 χιλ. χωρίς τόσο μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και με τιμή 3 ευρώ. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Τα 300 χιλιαρικα πρεπει να ηταν στις αρχες-αρχες..παιζει και πρωτη Κυριακη. οχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου Βήμα (Σάββατο) – Αναζητώντας το χαμένο χρόνο, από τη μεριά του Σουάν, του Μαρσέλ Προυστ (βιβλίο) Βήμα (Κυριακή) – Assault on Precinct 13 Βήμα (Κυριακή) – Original Sin Καθημερινή (Σάββατο) – Το ημερολόγιο των άγριων ζώων (ντοκιμαντέρ του BBC, 1o από 6) Καθημερινή (Κυριακή) – Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος Η Συλλογή (το 7ο DVD από τα 12 του ντοκιμαντέρ) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – The Island Έθνος (Σάββατο) – Ιστορία της Μακεδονίας (2ος τόμος από 14) Έθνος (Σάββατο) – Η Ανάσταση από το History Channel Έθνος (Κυριακή) – Η αυτοκρατορία των λύκων Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Βιβλίο 192 σελίδων με τίτλο 'Η επανάσταση του '17 και ο Λένιν' Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – The mark of Cain Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Οι Απίθανοι) Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Οι τελευταίες μέρες του πλανήτη Γη, Α' μέρος http://sport24.gr/media.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Μαλλον μονο στο εθνος της κυριακης θα καταληξω .... ισως και ελευθεροτυπια ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Θεμα ή Ελευθεροτυπια.Κυριακη πρωι στο πρακτορειο θα αποφασισω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Πρώτο Θέμα Με την προσφορά του φιλμ Troy, το Πρώτο Θέμα πούλησε 272 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή (αύξηση 70 χιλ. φύλλα). Την ερχόμενη Κυριακή δίνει το 'Νησί'. Μη ξεχνάμε πάντως πως έχει πουλήσει και πάνω από 300 χιλ. χωρίς τόσο μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και με τιμή 3 ευρώ. Εγώ όπως είπα και παλιότερα πιστεύω οι πωλήσεις της 2ης εβδομάδας θα είναι πιο ενδεικτικές. Τώρα, όλοι εκείνοι που έτρεξαν να κάνουν book την εφημερίδα για το Troy ξέρουν την τιμή της και επίσης το έργο θα είναι λιγότερο "ελληνικό" από το Troy. Αν βάλει κάποια εφημερίδα τους "300" να δείτε τι έχει να γίνει :p Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Εγώ όπως είπα και παλιότερα πιστεύω οι πωλήσεις της 2ης εβδομάδας θα είναι πιο ενδεικτικές. Τώρα, όλοι εκείνοι που έτρεξαν να κάνουν book την εφημερίδα για το Troy ξέρουν την τιμή της και επίσης το έργο θα είναι λιγότερο "ελληνικό" από το Troy. Αν βάλει κάποια εφημερίδα τους "300" να δείτε τι έχει να γίνει :p Mετά από κάποια χρόνια, ίσως... :rolleyes::rolleyes: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Μολις ειδα την διαφημιση για ΤΟ ΑΡΘΡΟ της κυριακης . Εκτος απο την εφημεριδα που κυκλοφορει με την ταινια "Ρευκιαβικ " κυκλοφορει και μια εξτρα εκδοση που λεγεται "ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ " και απ'οτι καταλαβα ειναι 10 dvd απο το CSI :Las Vegas με τιμη 3 euros. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Τα 300 χιλιαρικα πρεπει να ηταν στις αρχες-αρχες..παιζει και πρωτη Κυριακη. οχι; Πρέπει να ήταν όταν έδωσε το 1ο DVD από Lord Of the Rings. Τόσο καιρό διαβάζω τί εφημερίδα θα πάρει ο ένας και ο άλλος.Ήρθε ο καιρός να πώ και εγώ τις δικές μου επιλογές ;). Καθημερινή σταθερά :) Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ναι θυμαμαι οταν το ειχε δωσει που δεν μπορουσαν οι φιλοι μου να βρουν εφημεριδα πουθενα ειχε γινει χαμος . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts