salonicafan_TASO Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Μου αρέσει πολύ η επιλογή στο καστ της μητέρας του Chuck Ναι, το έφαγα το spoiler εγώ. Όχι, δεν αποκαλύπτω όνομα στο παραπάνω. Linda Hamilton :p Η γνωστή Σάρα (μανα του Τζον Κόνορ) απτις ταινίες Terminator Συμφωνώ, καλή επιλογή! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Linda Hamilton :p Η γνωστή Σάρα (μανα του Τζον Κόνορ) απτις ταινίες Terminator Συμφωνώ, καλή επιλογή! χαχαχα Ο stroggoff έκανε τόσο κόπο όχι μόνο για να μην αποκαλύψει όνομα, αλλά και θέση στο καστ και εσύ με ένα post του τα κατέστρεψες όλα. χαχαχαχαχα. Θεός Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Δεν είναι και μυστικό ρε παίδες. Πας εδώ Chuck Season 4 και το λέει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 LOL! τουλάχιστο προσπάθησα. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Πολύ καλή αρχή για την 4η season.Τα είχε όλα:D Και πολύ καλή επιλογή για τη Linda Hamilton.Αναμένουμε το 2ο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Όντως, καλή αρχή. Το διασκέδασα αρκετά το επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Όντως, καλή αρχή. Το διασκέδασα αρκετά το επεισόδιο. Συμφωνώ με τον captum. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό επεισόδιο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Καλό και το χτεσινό επεισόδιο.Η σειρά χτίζει σταθερά την υπόθεση της 4ης σαιζόν και κρατάει το ενδιαφέρον.Καλή φάση εκεί που πάλευε η Σάρα με την άλλη κοπέλα πάνω στη σκηνή και εκεί που μιλάνε οι jefster στη κάμερα χαχα. Με κρατάει η σειρά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Συμφωνώ! Πλάκα είχαν και το guest του , όλη η "τέλεια" κατάσταση στο Buy More, και η επιστροφή των παλιών υπαλλήλων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Συμφωνώ! Πλάκα είχαν και το guest του , όλη η "τέλεια" κατάσταση στο Buy More, και η επιστροφή των παλιών υπαλλήλων! "Do you ever miss Ace of Base?" "...always" :rotfl: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Chuck rulez!!!! όλα τα λεφτά η σειρά!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Μέτριο το "Chuck Vs. The Cubic Z". Είχε κάποιες καλές ιδέες αλλά τις εκτέλεσε εντελώς λάθος κατά την άποψή μου Το launch του παινχιδιού στο Buy More είχε πολλές προοπτικές να είναι ξεκαρδιστικό (φανταστείτε μόνο τα τρελά που θα μπορούσαν να είχαν κανει οι Jeffster) αλλά τελικά δεν έλεγε και τόσα. Μου άρεσε και η σκηνή με το δαχτυλίδι στο τέλος αλλά νομίζω ότι κράτησε περισσότερη ώρα απ'ότι κανονικά έπρεπε (πολλά "ουαου, "ααα" και "οοο" εκ μέρους Chuck - θα είχε περισσότερο λογική να κοπεί η σκηνή πριν από αυτά) Επίσης νομίζω πως το να κάνουν τη Walker την προβληματική σε θέματα σχέσεων, είναι η πιο εύκολη οδός. Θα είχε περισσότερο πλάκα να βλέπαμε τον Chuck να έχει commitment issues και η Sarah να είναι τελείως cool με το όλο θέμα, παρά αυτό το συνεχές "η Sarah έχει το Χ πρόβλημα". Δεν είναι άλλωστε ότι και ο Chuck ήταν ο μεγάλος εραστής που ήξερε περι σχέσεων... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Όντως ήταν μέτριο σε σχέση με τα προηγούμενα.Τουλάχιστον είχαμε την επιστροφή του Big Mike. Το όλο θέμα της σχέσης chuck-sarah πρέπει να το σπρώξουν λίγο παρά να έχουν αυτά τα θεματάκια σταθερότητας,παιδιά,σκυλιά κλπ. Να κινδυνέψει ο ένας ο άλλος , λίγη παραπάνω δράση θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Συμφωνώ. Δεν ξέρω αν ήταν τελείως λάθος η εκτέλεση, πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι τα προηγούμενα επεισόδια στα οποία έπαιζαν οι δύο "αιχμάλωτοι" (Νικόλ Ρίτσι και Στιβ Ώστιν) ήταν σαφώς ανώτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Συμφωνώ. Δεν ξέρω αν ήταν τελείως λάθος η εκτέλεση, πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι τα προηγούμενα επεισόδια στα οποία έπαιζαν οι δύο "αιχμάλωτοι" (Νικόλ Ρίτσι και Στιβ Ώστιν) ήταν σαφώς ανώτερα. AYTH ήταν η Nicole Richie;; Παράξενο, δε μου φάνηκε πως έπαιζε χάλια και νόμιζα πως το ταλέντο δεν έχει αγγίξει αυτή την οικογένεια :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το επόμενο απ'ότι είδα στο trailer προμηνύεται αρκετά καλό και με περισσότερη δράση.Αναμένουμε και ελπίζω να μην το παρακάνουν άλλο με τα "commitment issues". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Συμφώνω και εγώ με όλους τους παραπάνω μιας και ήδη είδα όλα τα επεισόδια της 4ης season και εννοείτε σε 720p. :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Συμφώνω και εγώ με όλους τους παραπάνω μιας και ήδη είδα όλα τα επεισόδια της 4ης season και εννοείτε σε 720p. :p:p:p Έχεις γνωστό στο NBC? Θα μου γνωρίσεις την Yvonne?:p:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Έχεις γνωστό στο NBC? Θα μου γνωρίσεις την Yvonne?:p:O Eγώ βολεύομαι και με την αδερφή του Chuck πάντως :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Eγώ βολεύομαι και με την αδερφή του Chuck πάντως :rolleyes: Ναι και εκείνη είναι πολύ γλυκιά και όμορφη αλλά η Yvonne είναι Yvonne:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) Ωραίο το χθεσινό.Είχε δράση είχε και αστείες στιγμές αλλά συνεχίζουν να μας πρήζουν με τα relationship issues.Επίσης έλειπαν και οι Jeffster.Μεγάλο μείον. Edited October 12, 2010 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 To 4x06 το διασκέδασα πραγματικά. Είχε δράση, είχε την Linda Hamilton (η οποία παρά την ηλικία της, προσωπικά μου φαίνεται πολύ ελκυστική γυναίκα), είχε τον Robert Englund σε έναν Krueger-tribute ρόλο, είχε Jeffster (is it a baby...or is it a snail?? I don't know :lol:), είχε το νέο τρελό δίδυμο Grimes-Casey είχε συνεχείς ανατροπές, είχε πλάκα και ήταν pure fun...όπως δηλαδή θα έπρεπε να είναι ένα επεισόδιο του Chuck. Βοήθησε επίσης το γεγονός πως ΔΕΝ είχε τα...συζυγικά προβλήματα των Sarah-Chuck. Aν και δυστυχώς με το φινάλε που είχε κάτι μου λέει πως δεν το γλιτώνουμε το συζυγικό καυγαδάκι των πρωταγωνιστών στο επόμενο επεισόδιο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Ναι ήταν καλό επεισόδιο,και δράση και γέλιο. Αν και νομίζω ότι στη 4η σεζόν έχουν μειώσει το ρόλο των Jefster. Τελικά η 4η σεζόν θα έχει 24 επεισόδια,επιβεβαιώθηκε.Η μεγαλύτερη σεζόν μέχρι τώρα. Ελπίζω να πάει καλά.Είναι πολύ καλή σειρά:) το πρώτο επεισόδιο που ο Τσακ δεν φλάσαρε?:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 άσχετο αλλά μου φάνηκε ότι στο προτελευταίο επισόδειο που πήρε τηλ η μάνα του τον Chuck είδα να έχει iphone 4??? όχι ρε γμτ!!! έχω ακόμα 3GS! δλδ τώρα πρέπει να αλλάξω συσκευή??? :(:(::mad::mad: :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 άσχετο αλλά μου φάνηκε ότι στο προτελευταίο επισόδειο που πήρε τηλ η μάνα του τον Chuck είδα να έχει iphone 4??? όχι ρε γμτ!!! έχω ακόμα 3GS! δλδ τώρα πρέπει να αλλάξω συσκευή??? :(:(::mad::mad: :p:p:p Επιβάλεται :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts