manthos1969 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Που μπορω να βρω τα αρχεια αναβαθμισης της Dis ,τωρα που δεν υπαρχει , τουλαχιστον στην παλια της ιστοσελιδα; Θελω να ξεκλειδωσω το vector 590 και να εγκαταστησω το μενου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Κατέβασε το μενού.είναι όλα μεσα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1969 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Κατέβασε το μενού.είναι όλα μεσα ευχαριστω γιαα την αμεση απαντηση,μια ερωτηση τωρα. στο 590 δεν βλεπω την flash , με την γραμμη εντολων μου βγαζει το εξης μηνυμα: (destination file already exists - specify -f to overwrite) κανω την παραπανω διαδικασια ,και δεν συμβαινει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Tην εσωτερική μνήμη δεν μπορείς να την δεις. Τι ακριβώς προσπαθεις να αντιγραψεις εκεί; όλα τα αρχεία για το μενού και το ξεκλειδωμα πάνε στην sd Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1969 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Tην εσωτερική μνήμη δεν μπορείς να την δεις. Τι ακριβώς προσπαθεις να αντιγραψεις εκεί; όλα τα αρχεία για το μενού και το ξεκλειδωμα πάνε στην sd ευχαριστω και παλι,θελω να περασω το igo primo στη συσκευη,βαζω σε φορμαρισμενη (fat32) sd χυμα τα αρχεια,κανω hard reset ,βαζω την sd,soft reset, και δεν γινεται τιποτα. μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται η ολη διαδικασια; γιατι απο το forum ετσι οπως προσπαθησα εχω καταλαβει οτι γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 H διαδικασία φίλε ειναι αυτή που περιγράφεται στο http://www.navimania.gr/showpost.php?p=110452&postcount=1 και έχει και σχετικό βιντεο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1969 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) H διαδικασία φίλε ειναι αυτή που περιγράφεται στο http://www.navimania.gr/showpost.php?p=110452&postcount=1 και έχει και σχετικό βιντεο. Ευχαριστω , αλλα δεν μπορω να βρω το desktop.exe για να εχω αρχικα προσβαση στα windows. Δεν ξέρω πως να χρησημοποιησω τα αρχεία ξεκλειδωματος της dis,γιατι η συσκευη δεν ειναι δικη μου αλλα μια απο τις περιπου 20 που εχουν πεσει κατα καιρους στα χερια μου,απλα γερναμε και ξεχναμε αυτα που λιγα χρονια πριν τα καναμε σε 5 λεπτα. Βαζοντας την sd με τα αρχεια οπως περιγραφει το post δεν ξεκλειδωνει η συσκευη! O.k. ,την βρήκα την άκρη , thanks any way! Edited April 15, 2013 by manthos1969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfakelos Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ το μενου του xroupista κανω ο,τι λεει στις οδηγιες, αλλα το vector δεν ξεκλειδωνει...Δεν βλεπει καν το αρχειο για να μπει στα windows..... Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I can not change. Courage to change the things I can and the wisdom to know the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts