mikeledim Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 ΑΤΣΑΛΟΣΥΡΜΑ :lol::lol: ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ Σκληρο δηλαδη ε?:lol::lol::lol::lol: Να σε καλα ρε Koσμα μου φιαξες το βραδι.Λοιπον δηλαδη περιμενουμε και βλεπουμε.Αυτα thanks για της αμεσες απαντησεις σας. Καλο βραδι απο εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Παντως η dis εβγαλε τα νεα update στο site της. Οποιος επιθυμει τα κατεβαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Σήμερα ανοίγει η σελίδα για την αναβάθμιση του χάρτη για τον 590. Έκανα την αναβάθμιση αλλά φτωχά πράγματα για το Ηράκλειο Κρήτης τουλάχιστον. Η μισή πόλη χωρίς ονόματα οδών και πολύ λίγα σημεία ενδιαφέροντος. Φιλε ξανακατεβασε την αναβαθμιση, το αρχειο απο τις 10/07 ειναι το σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicsie Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Πόσα στοιχίζει το Vector Master 590 και από που μπορώ να το αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 τελευταία φορά το είδα στα carrefour kai to είχαν 169 αν θυμάμαι καλά. είναι πολυ κάλο μηχανάκι το μόνο που με χαλάει πάνω του είναι η μπαταρία του και το μέγεθος του.άλλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη αξιοπιστία και την ποιότητα του και για τα λεφτά του πάρα μα πάρα πολύ καλό..είναι πολύ καλή επιλογή φίλε μου.;) Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Φιλε ξανακατεβασε την αναβαθμιση, το αρχειο απο τις 10/07 ειναι το σωστο. δηλαδή φίλε Γιάννη εγώ που την κατέβασα την αναβάθμιση 7/7/2008 δεν ισχύει?? ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΙΣ 10/7/2008 ??? :blink::confused: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Φίλε Γιάννη σ΄ευχαριστώ για την ειδοποίηση. θα ξανακατεβάσω την αναβάθμιση αν και δεν περιμένω πολλά πράγματα...:(:( Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 τελευταία φορά το είδα στα carrefour kai to είχαν 169 αν θυμάμαι καλά. είναι πολυ κάλο μηχανάκι το μόνο που με χαλάει πάνω του είναι η μπαταρία του και το μέγεθος του.άλλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη αξιοπιστία και την ποιότητα του και για τα λεφτά του πάρα μα πάρα πολύ καλό..είναι πολύ καλή επιλογή φίλε μου.;) δηλαδή φίλε Γιάννη εγώ που την κατέβασα την αναβάθμιση 7/7/2008 δεν ισχύει?? ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΙΣ 10/7/2008 ??? :blink::confused: Ναι xrupista, πρέπει να ξανακατεβάσεις το αρχείο, επειδή το αρχικό είχε κάποια κολλήματα. Και ναι το 590 ακόμη τόσο πουλιέται στα carrefour. Γιατί τι έχει η μπαταρία του; Στο 380 και στο 390 κρατάει 3,5-4 ώρες πλοήγηση χωρίς φορτιστή ή 2,5 ώρες dvd player πάλι χωρίς φορτιστή Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Ναι xrupista, πρέπει να ξανακατεβάσεις το αρχείο, επειδή το αρχικό είχε κάποια κολλήματα. Και ναι το 590 ακόμη τόσο πουλιέται στα carrefour. Γιατί τι έχει η μπαταρία του; Στο 380 και στο 390 κρατάει 3,5-4 ώρες πλοήγηση χωρίς φορτιστή ή 2,5 ώρες dvd player πάλι χωρίς φορτιστή κατέβασα από το side της dis σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του χάρτη και παρατήρησα ότι λείπει ένας φάκελος .Λέει για το 590 στην σελίδα. Επιλέξτε τα αρχεία BuildUpdate, AUTORUN.INF,Copier.exe, MobileNavigator και copier.conf ο φάκελος MobileNavigator όμως απουσιάζει. δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... η μπαταρία papajo από τότε που το πήρα κρατάει χωρίς φόρτιση ούτε μισή ώρα και για να προλάβω μερικούς...την φόρτισα αρχικά 12 ώρες και το ξαναφορτιζα (στην αρχή ) οταν η μπαταρία πήγαινε να σωθεί.. το θέμα δεν είναι ότι έτσι είναι το δικό μου αλλά όσους ρώτησα το ίδιο 5-10 λεπτά παραπάνω.. για το 300 δεν έχω λόγια να πω για το θέμα μπαταρίας.ξεχνάς να το φορτίσεις. Το ίδιο και ένα airis 920 που με έδωσε ο κουνιάδος μου. το 590 ίσως να τρώει τόσο ρεύμα λόγο οθόνης . Ακόμα και στο side της dis αν δεις για το 590 δεν αναφέρει πουθενά πόσα mAmpr είναι η μπαταρία και πόσο κρατάει (Τροφοδοσία : Μπαταρία Li–Ion επαναφορτιζόμενη). Αντίθετα σε άλλα μηχανάκια της που έχουν καλή μπαταρία αναφέρει αναλυτικά. :ninja: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 κατέβασα από το side της dis σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του χάρτη και παρατήρησα ότι λείπει ένας φάκελος .Λέει για το 590 στην σελίδα. Επιλέξτε τα αρχεία BuildUpdate, AUTORUN.INF,Copier.exe, MobileNavigator και copier.conf ο φάκελος MobileNavigator όμως απουσιάζει. δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... η μπαταρία papajo από τότε που το πήρα κρατάει χωρίς φόρτιση ούτε μισή ώρα και για να προλάβω μερικούς...την φόρτισα αρχικά 12 ώρες και το ξαναφορτιζα (στην αρχή ) οταν η μπαταρία πήγαινε να σωθεί.. το θέμα δεν είναι ότι έτσι είναι το δικό μου αλλά όσους ρώτησα το ίδιο 5-10 λεπτά παραπάνω.. για το 300 δεν έχω λόγια να πω για το θέμα μπαταρίας.ξεχνάς να το φορτίσεις. Το ίδιο και ένα airis 920 που με έδωσε ο κουνιάδος μου. το 590 ίσως να τρώει τόσο ρεύμα λόγο οθόνης . Ακόμα και στο side της dis αν δεις για το 590 δεν αναφέρει πουθενά πόσα mAmpr είναι η μπαταρία και πόσο κρατάει (Τροφοδοσία : Μπαταρία Li–Ion επαναφορτιζόμενη). Αντίθετα σε άλλα μηχανάκια της που έχουν καλή μπαταρία αναφέρει αναλυτικά. :ninja: Φαίνεται Κοσμά ότι το 590 Το φτιάξανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εντός αυτοκινήτου. Εκτός ΕΑΝ η μπαταρία του είναι ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, απο ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΕΣ μπαταρίες, γι' αυτό και τα φτύνει γρήγορα(κινέζοι το φτιάχνουν, να είσαι πάντα ψιλιασμένος για το χειρότερο). Ο μόνος τρόπος να το μάθει κανείς, είναι να το αγοράσει καινούργιο, να κάνει μια καλή αρχική φόρτιση 8 ωρών και να το πάει σε ειδικό που μετρά διάρκεια ζωής και ισχύ μπαταρίας. Υπάρχει δηλαδή τρόπος (μου το κάνουν στην ΤΟΥΟΤΑ για την μπαταρία αυτοκινήτου) να μετρήσει κάποιος όχι μόνο πόσο φορτισμένη μπαταρία έχει αλλά και πόση ζωή έχει μπροστά της η μπαταρία. Όσο για τον φάκελο που λείπει, αφου γίνεται αντικατάσταση του παλιού με τον νέο, απλά δεν θα αντικατασταθεί. Θα μείνει ο παλιός. Αν δεν απατώμαι εκεί είναι το πρόγραμμα και όχι ο χάρτης. Άρα δεν κάνανε κανένα update στο πρόγραμμα, μόνο στον χάρτη. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Φαίνεται Κοσμά ότι το 590 Το φτιάξανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εντός αυτοκινήτου. Εκτός ΕΑΝ η μπαταρία του είναι ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, απο ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΕΣ μπαταρίες, γι' αυτό και τα φτύνει γρήγορα(κινέζοι το φτιάχνουν, να είσαι πάντα ψιλιασμένος για το χειρότερο). Ο μόνος τρόπος να το μάθει κανείς, είναι να το αγοράσει καινούργιο, να κάνει μια καλή αρχική φόρτιση 8 ωρών και να το πάει σε ειδικό που μετρά διάρκεια ζωής και ισχύ μπαταρίας. Υπάρχει δηλαδή τρόπος (μου το κάνουν στην ΤΟΥΟΤΑ για την μπαταρία αυτοκινήτου) να μετρήσει κάποιος όχι μόνο πόσο φορτισμένη μπαταρία έχει αλλά και πόση ζωή έχει μπροστά της η μπαταρία. Όσο για τον φάκελο που λείπει, αφου γίνεται αντικατάσταση του παλιού με τον νέο, απλά δεν θα αντικατασταθεί. Θα μείνει ο παλιός. Αν δεν απατώμαι εκεί είναι το πρόγραμμα και όχι ο χάρτης. Άρα δεν κάνανε κανένα update στο πρόγραμμα, μόνο στον χάρτη. Ετσι ειναι, την προηγουμενη φορα ειχαν αναβαθμισει και το προγραμμα, αυτην την φορα μονο τους χαρτες. Παιδια "καταφερα" και χαλασα τον φορτιστη, δεν δουλευει με τιποτα, ειναι ευκολο να ανοιχτει ή να τον πάω πίσω για αντικατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 o φορτιστής φίλε Γιάννη δεν φτιάχνετε από το 590. και έμενα με είχε χαλάσει τον άνοιξα και μέσα δεν έχει γυάλινη ασφάλεια. Είναι μια πλακέτα με κάνα 3 πυκνοτακια. Πήγα πήρα φορτιστή αυτοκινήτου με ρυθμιζόμενο στα 5v και 2 Α 8 ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :D :D Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 o φορτιστής φίλε Γιάννη δεν φτιάχνετε από το 590. και έμενα με είχε χαλάσει τον άνοιξα και μέσα δεν έχει γυάλινη ασφάλεια. Είναι μια πλακέτα με κάνα 3 πυκνοτακια. Πήγα πήρα φορτιστή αυτοκινήτου με ρυθμιζόμενο στα 5v και 2 Α 8 ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :D :D Δεν είναι μέσα στην εγγύηση ο φορτιστής; Θα κανω μια προσπαθεια για αλλαγη πριν αγορασω καποιον αλλον. Σε ευχαριστω για την πληροφορία οτι δεν φτιάχνεται, γιατι ειμουν ετοιμος να τον ανοιγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 κατέβασα από το side της dis σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του χάρτη και παρατήρησα ότι λείπει ένας φάκελος .Λέει για το 590 στην σελίδα. Επιλέξτε τα αρχεία BuildUpdate, AUTORUN.INF,Copier.exe, MobileNavigator και copier.conf ο φάκελος MobileNavigator όμως απουσιάζει. δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... η μπαταρία papajo από τότε που το πήρα κρατάει χωρίς φόρτιση ούτε μισή ώρα και για να προλάβω μερικούς...την φόρτισα αρχικά 12 ώρες και το ξαναφορτιζα (στην αρχή ) οταν η μπαταρία πήγαινε να σωθεί.. το θέμα δεν είναι ότι έτσι είναι το δικό μου αλλά όσους ρώτησα το ίδιο 5-10 λεπτά παραπάνω.. για το 300 δεν έχω λόγια να πω για το θέμα μπαταρίας.ξεχνάς να το φορτίσεις. Το ίδιο και ένα airis 920 που με έδωσε ο κουνιάδος μου. το 590 ίσως να τρώει τόσο ρεύμα λόγο οθόνης . Ακόμα και στο side της dis αν δεις για το 590 δεν αναφέρει πουθενά πόσα mAmpr είναι η μπαταρία και πόσο κρατάει (Τροφοδοσία : Μπαταρία Li–Ion επαναφορτιζόμενη). Αντίθετα σε άλλα μηχανάκια της που έχουν καλή μπαταρία αναφέρει αναλυτικά. :ninja: Φίλε Κοσμά γειά σου! Ο φάκελλος Mobile Navigator που υπήρχε στο πρώτο update ήταν ούτως η άλλως άδειος! Επίσης ο φάκελλος build update ειναι ο μισός σε μέγεθος από πριν. Τους χαιρετισμούς μου! :) Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 τελευταία φορά το είδα στα carrefour kai to είχαν 169 αν θυμάμαι καλά. είναι πολυ κάλο μηχανάκι το μόνο που με χαλάει πάνω του είναι η μπαταρία του και το μέγεθος του.άλλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη αξιοπιστία και την ποιότητα του και για τα λεφτά του πάρα μα πάρα πολύ καλό..είναι πολύ καλή επιλογή φίλε μου.;) Το βάλανε 119 ευρώ στα carrefour!!!!!:!: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 o φορτιστής φίλε Γιάννη δεν φτιάχνετε από το 590. και έμενα με είχε χαλάσει τον άνοιξα και μέσα δεν έχει γυάλινη ασφάλεια. Είναι μια πλακέτα με κάνα 3 πυκνοτακια. Πήγα πήρα φορτιστή αυτοκινήτου με ρυθμιζόμενο στα 5v και 2 Α 8 ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :D :D Που βρηκες τετοιον φορτιστη; Μονο σε 4,5V βρηκα στα 2 Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Στον Γερμανό φίλε μου πριν κάνα ένα μίση μήνα τον πήρα 8 ευρώ απ ότι θυμάμαι πες τους εκεί ....να δουν στους φορτιστές αυτοκινήτου που είναι για τα φορητά γουόκμαν αυτά έχουν είσοδο 5v και 2 αμπερ Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAMINOS Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 καλημερα μετα απο πολλες προσπαθειες εβαλα το destinator 7για λιγο καιρο δουλεψε τωρα δεν μπορει να βρει δορυφωρο μπας και ξερει κανεις να μου πει τι συμβενει? Παράθεση draminos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 κανε μια αναζήτηση μέσα από το πρόγραμμα για ανευρεση δορυφόρων βάλε BAYDRATE =38400 PORT=1 An oxi δες μέσα στο φάκελο destinator sys(ρυθμίσεις παραμέτρων) τα εξής. [General] SCREEN_ORIENTATION=1 MAP_NAME=GreeceG NAV_MODE=0 UNIT_MODE=0 BRIGHT_MODE=1 AUTO_ZOOM_MODE=1 HEADING_UP_NORTH=0 ROUTE_OPTION=0 AVOID_U_TURN=1 SCALE=40 X_DEG=21.2607955028 Y_DEG=40.4514042919 PORT=1 BAUD_RATE=38400 PROTOCOL=2 USE_TOLL_ROADS=0 PROMPT_YAOTSL=0 PROMPT_RECALC=1 στο μανισιο πρόγραμμα πιάνει δορυφόρους?? αν πάλι δεν βρει κανε μια επαναφορά κεραίας gps αν πάλι δεν πιάσει ...πηγεναι το για σέρβις:rolleyes: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Στον Γερμανό φίλε μου πριν κάνα ένα μίση μήνα τον πήρα 8 ευρώ απ ότι θυμάμαι πες τους εκεί ....να δουν στους φορτιστές αυτοκινήτου που είναι για τα φορητά γουόκμαν αυτά έχουν είσοδο 5v και 2 αμπερ Τhanks :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Η χαρά δική μου Γιάννη :). Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAMINOS Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 κανε μια αναζήτηση μέσα από το πρόγραμμα για ανευρεση δορυφόρων βάλε BAYDRATE =38400 PORT=1 An oxi δες μέσα στο φάκελο destinator sys(ρυθμίσεις παραμέτρων) τα εξής. [General] SCREEN_ORIENTATION=1 MAP_NAME=GreeceG NAV_MODE=0 UNIT_MODE=0 BRIGHT_MODE=1 AUTO_ZOOM_MODE=1 HEADING_UP_NORTH=0 ROUTE_OPTION=0 AVOID_U_TURN=1 SCALE=40 X_DEG=21.2607955028 Y_DEG=40.4514042919 PORT=1 BAUD_RATE=38400 PROTOCOL=2 USE_TOLL_ROADS=0 PROMPT_YAOTSL=0 PROMPT_RECALC=1 στο μανισιο πρόγραμμα πιάνει δορυφόρους?? αν πάλι δεν βρει κανε μια επαναφορά κεραίας gps αν πάλι δεν πιάσει ...πηγεναι το για σέρβις:rolleyes: στο μανισιο πιανει για της ρυθμισεις δεν καταλαβα πως τισ κανεις? Παράθεση draminos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 αν πιάνει το μανιsio δεν έχει πρόβλημα το μηχανάκι κάτι με το dest φταίει. μέσα από το dest πάτα επιλογές-->ρυθμίσεις -->σήμα gps και κάτω δεξιά γράφει ρύθμιση ΜΕΤΑ βάλε εκεί που λεει θύρα com -->βαλε 1 εκεί που λεει ταχ. δεδ --> βαλε 38400 εκεί που λεει προτοκολο βαλε ΝΜΕΑ δίπλα πανό πάνω γράφει ένα Tmc βάλτο στο οff Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Στον Γερμανό φίλε μου πριν κάνα ένα μίση μήνα τον πήρα 8 ευρώ απ ότι θυμάμαι πες τους εκεί ....να δουν στους φορτιστές αυτοκινήτου που είναι για τα φορητά γουόκμαν αυτά έχουν είσοδο 5v και 2 αμπερ Μεχρι τωρα πηγα σε 4 μαγαζια και δεν βρηκα. Στο εντω μεταξυ μιλησα με την dis και μου ειπαν οτι ο φορτιστης δεν ειναι στην εγγυηση και εχει 30ευρω :mad: Επισης αν υπάρχει κανενας απο Θεσσαλονικη με το ιδιο μηχανημα θα ηθελα μια συναντηση να δοκιμασω τον φορτιστη του γιατι κατι δεν μου αρεσει και στο vector μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Μεχρι τωρα πηγα σε 4 μαγαζια και δεν βρηκα. Στο εντω μεταξυ μιλησα με την dis και μου ειπαν οτι ο φορτιστης δεν ειναι στην εγγυηση και εχει 30ευρω :mad: Επισης αν υπάρχει κανενας απο Θεσσαλονικη με το ιδιο μηχανημα θα ηθελα μια συναντηση να δοκιμασω τον φορτιστη του γιατι κατι δεν μου αρεσει και στο vector μου. 30 ευρώ για ένα παλιοφορτηστη.. τι να πω βρε Γιάννη δες και σε κανένα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη. Αν είσαι από θεσνικη πήγαινε στον Γεωργιαδη (όπως πας για το hotel astoria ) δωδεκανησου αν θυμάμαι καλά. εκεί σίγουρα κάτι θα βρεις. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts