didymos1951 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 καλημέρα νέος στο FORUM.....την περασμένη εβδομάδα αγόρασα το FORTUNA 430.....παρακολουθόντας ομως το FORUM αποφάσησα για το VECROM 390.....στα 159 ......είχε ομως το VECTOM 590 στη ίδια τιμή...159 Ε.....προσφορά..... δεν ξέρω αν έκανα καλά η οχι.....πάντως εγω το αγόρασα.......πιστεύω να αξιζει τα ευρω του...... οι απόψεις σας.....ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Ομοίως, αγόρασα 'VECROM 590' για τον αδελφό μου από το Carrefour ... Πολύ καλή η τιμή του ...! //difnikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didymos1951 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Ομοίως, αγόρασα 'VECROM 590' για τον αδελφό μου από το Carrefour ... Πολύ καλή η τιμή του ...! //difnikis καλησπέρα απο φορτιστή για το σπίτι τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Καμία εναλλακτική λύση, ώστε να γλυτώσουμε τα 30Ε που κάνει ο μαμίσιος ...? //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Καμία εναλλακτική λύση, ώστε να γλυτώσουμε τα 30Ε που κάνει ο μαμίσιος ...? //dfinikis Θα πάτε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά με το Vector και το φορτιστή αυτοκινήτου. Θα δει το βύσμα και αν έχει θα σας φτιάξει ένα φορτιστή σπιτιού με τα Volt - Ampere του Vector. Αν δεν έχει τέτοιο βύσμα, μπορεί να σας φτιάξει ένα φορτιστή σπιτιού με βύσμα θηλυκό για το φορτιστή του αυτοκινήτου. Κάτω από τα μισά χρήματα θα σας κοστίσει... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis0123 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Ρίξτε μια ματιά στο topic για το Vector 380. Υπάρχουν απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα για όλα τα μοντέλα Vector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Καμία εναλλακτική λύση, ώστε να γλυτώσουμε τα 30Ε που κάνει ο μαμίσιος ...? //dfinikis Αγοράζεις ένα μετατροπέα 220V>12V με 1Αm και έξοδο όπως υ υποδοχή του αναπτήρα αυτοκινήτου. Κόστος 6-10 ευρώ, όπου σε βρούνε. Βάζεις εκεί τον φορτιστή αυτοκινήτου και είσαι ΟΚ:!: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eli70 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Παιδιά γειά σας μπορώ να ρωτήσω και εγώ κάτι? Πέρασα την αναβάθμιση στο vector 590 που δίνει η dis και από εκείνη την στιγμή και μετά δεν δουλεύει το navigator που είχε εγκατεστημένο στη flash και ούτε μέσα απο τα windows δουλεύει και μου βγάζει το εξής μύνημα. Application mobilenavigator.exe has performed an illegal operation and will shut down. If the problem persists,contact the program vendor. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ. ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NAVIGATION ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douke Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Ξέρει καποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει στο οτι καταρχήν έχασα το σήμα απο τους δορυφόρους (δεν εύρισκε κανένα στο ξεκίνημα της συσκευής) και μετά χωρίς εμφανή λόγο μετά απο reset δεν εκκινεί καθόλου και μετα από την αρχική οθόνη που γράφει VECTOR ΒΓΆΖΕΙ ΜΉΝΥΜΑ createfile failed on INI file please HELPPPP!!!!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Ξέρει καποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει στο οτι καταρχήν έχασα το σήμα απο τους δορυφόρους (δεν εύρισκε κανένα στο ξεκίνημα της συσκευής) και μετά χωρίς εμφανή λόγο μετά απο reset δεν εκκινεί καθόλου και μετα από την αρχική οθόνη που γράφει VECTOR ΒΓΆΖΕΙ ΜΉΝΥΜΑ createfile failed on INI file please HELPPPP!!!!!!:( κανε ενα hard reset το κουμπακι απο κατω και ξαναπες μου.(οn-off) (το εχεις ακομα μανισιο η το εχεις ξεκληδωσει??) Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douke Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 κανε ενα hard reset το κουμπακι απο κατω και ξαναπες μου.(οn-off) (το εχεις ακομα μανισιο η το εχεις ξεκληδωσει??) Το είχα σπασει και ετρεχε και destinator και ειχα κατεβασει και το εργαλειο που δίνει η dis για να μπορεις να βλέπεις το λειτουργικό υο Launch Explorer κόλησε ξαφνικα και δεν κανει τίποτα αλλο είτε με reset η αλλο τρόπο. Τώρα το έχω αφήσει να μίνει εντελώς απο μπαταρία αλλά μάλλον χλωμά τα βλέπω τα πράγματα. Απο service η Dis τι λέει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Το είχα σπασει και ετρεχε και destinator και ειχα κατεβασει και το εργαλειο που δίνει η dis για να μπορεις να βλέπεις το λειτουργικό υο Launch Explorer κόλησε ξαφνικα και δεν κανει τίποτα αλλο είτε με reset η αλλο τρόπο. Τώρα το έχω αφήσει να μίνει εντελώς απο μπαταρία αλλά μάλλον χλωμά τα βλέπω τα πράγματα. Απο service η Dis τι λέει???? Καλά τα λέει απο servis η dis. Και αν ακόμη δεν μπορέσουν να στο διορθώσουν, το αντικαθιστούν. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biobio Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Ξέρει καποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει στο οτι καταρχήν έχασα το σήμα απο τους δορυφόρους (δεν εύρισκε κανένα στο ξεκίνημα της συσκευής) και μετά χωρίς εμφανή λόγο μετά απο reset δεν εκκινεί καθόλου και μετα από την αρχική οθόνη που γράφει VECTOR ΒΓΆΖΕΙ ΜΉΝΥΜΑ createfile failed on INI file please HELPPPP!!!!!!:( Kαλησπέρα.Είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με τον τρόπο που περιγράφει ο bbbb στην πρώτη σελίδα http://rapidshare.com/files/93238641/dos.rar.html Aποσυμπίεσε στο c δίσκο. Σύνδεσε τη συσκευή με το activesync. Πήγαινε Εναρξη-->Βοηθήματα-->Γραμμή εντολών dos Γράψε cd c:\dos -->enter pput APShell.ini myflashdisk\Shell\APShell.ini -->enter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douke Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Kαλησπέρα.Είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με τον τρόπο που περιγράφει ο bbbb στην πρώτη σελίδα Ευχαριστώ πολυ το 590 επανήλθε ως αναφορά το προβλημα με το ini αρχειο αλλα εξακολουθει να μην βρίσκει δορυφορους. Στο ξεκίνημα γράφει παρακαλώ περιμένετε και αμέσως μετά Η υπηρεσία GPS δεν είναι διαθέσιμη . Επαναφορά GPS. Επίσης στις πληροφορίες της συσκευής αναφέρει Έκδοση OS 5.0.15.134 GPS F/W Not Available BootLoader 5.0.2.18_5.0.2.25 Εκδοση AP 1,7,1,114 Καμιά καλή ίδέα μήπως γλητώσω το service??:( Ευχαριστώ όλους και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Γειά σας! Πριν μία εβδομάδα αγόρασα το Vector dis 590. Έχω κάνει και την τελευταία αναβάθμιση 1.1.1 Τι γίνεται όμως με το σήμα GPS; Μία μέρα δουλεύει τρεις χάνεται και μου γράφει στην οθόνη απώλεια σήματος GPS. Κάνω soft reset και επαναφορά GPS αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;Ευχαριστώ πολύ!! Θα ήθελα να σας διευκρινήσω ότι μετά την αναβάθμιση που έκανα το μηχάνημα δούλεψε κανονικά και είχε σήμα GPS για 3 ημέρες! Μετά χωρίς να κάνω τίποτα και κατά τη διάρκεια μιας πλοήγησης έχασε το σήμα. Έκτοτε δέν επανήλθε... Το μόνο που έκανα είναι μερικά Soft reset και μερικές φορές επαναφορά στο GPS. Και πάλι σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :) Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Γειά σας! Πριν μία εβδομάδα αγόρασα το Vector dis 590. Έχω κάνει και την τελευταία αναβάθμιση 1.1.1 Τι γίνεται όμως με το σήμα GPS; Μία μέρα δουλεύει τρεις χάνεται και μου γράφει στην οθόνη απώλεια σήματος GPS. Κάνω soft reset και επαναφορά GPS αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;Ευχαριστώ πολύ!! Θα ήθελα να σας διευκρινήσω ότι μετά την αναβάθμιση που έκανα το μηχάνημα δούλεψε κανονικά και είχε σήμα GPS για 3 ημέρες! Μετά χωρίς να κάνω τίποτα και κατά τη διάρκεια μιας πλοήγησης έχασε το σήμα. Έκτοτε δέν επανήλθε... Το μόνο που έκανα είναι μερικά Soft reset και μερικές φορές επαναφορά στο GPS. Και πάλι σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :) Σιγουρα το μηχανημα εχει καλη οπτικη επαφη προς τα πανω; Σε τι αμαξι δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Σιγουρα το μηχανημα εχει καλη οπτικη επαφη προς τα πανω; Σε τι αμαξι δουλευει; Φίλε μου τελικά το μηχάνημα είχε πρόβλημα!!! Το επέστρεψα και μου έκαναν αντικατάσταση με ένα καινούργιο. Από τότε όλα είναι εντάξει!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!! Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Παλι καλα. Κοιτα να το χαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stchrisgr Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα,χθές αγόρασα απο τα carrefour το vector master 590 μπήκα στο site και κατέβασα το update,ακολούθησα τα βήματα και το update έγινε κανονικά,μόλις όμως πάτησα να μπεί στην πλοήγηση την ώρα που φόρτωνε μου έβγαλε ένα σφάλμα (cannot load image [img\mapads\cocacola.bmp] δοκίμασα αλλες δύο φορές να κάνω το update αλλα μου βγάζει πάλι το ίδιο.τι να κάνω;;;please help!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos3 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 pos mporo na kano to vector moy 590 na pexei des...or7.thanks an kapoios gnorize Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα,χθές αγόρασα απο τα carrefour το vector master 590 μπήκα στο site και κατέβασα το update,ακολούθησα τα βήματα και το update έγινε κανονικά,μόλις όμως πάτησα να μπεί στην πλοήγηση την ώρα που φόρτωνε μου έβγαλε ένα σφάλμα (cannot load image [img\mapads\cocacola.bmp] δοκίμασα αλλες δύο φορές να κάνω το update αλλα μου βγάζει πάλι το ίδιο.τι να κάνω;;;please help!!!:wacko: Ελπίζω να μην έσβυσες την μητρική κάρτα. Το 590 δεν έχει καινούργιο update. Θα αρκεστείς στο αρχικό πρόγραμμα της κάρτας, γιατί θα βγεί σε λίγες μέρες το δικό του. Αν την έσβυσες πρέπει να σου στείλουν τα αρχεία κάποιοι που έχουν 590 και πάλι παίζεται το αν παίξει. Πρέπει να έχεις το vector navigation system.Αν ναι μόνο η dis μπορεί να σου δώσει κόπια που να λειτουργεί. Δεν χάνεις τίποτε να στείλεις pm στον xrurpista, που έχει vector 590 και ξέρει κάποια πράγματα, μήπως το φτιάξεις. pos mporo na kano to vector moy 590 na pexei des...or7.thanks an kapoios gnorize πήγαινε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174595&highlight=vector+380&page=71 στο ποστ 1419 θα βρεις ότι χρειάζεσαι Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ελπίζω να μην έσβυσες την μητρική κάρτα. Το 590 δεν έχει καινούργιο update. Θα αρκεστείς στο αρχικό πρόγραμμα της κάρτας, γιατί θα βγεί σε λίγες μέρες το δικό του. Αν την έσβυσες πρέπει να σου στείλουν τα αρχεία κάποιοι που έχουν 590 και πάλι παίζεται το αν παίξει. Πρέπει να έχεις το vector navigation system.Αν ναι μόνο η dis μπορεί να σου δώσει κόπια που να λειτουργεί. Δεν χάνεις τίποτε να στείλεις pm στον xrurpista, που έχει vector 590 και ξέρει κάποια πράγματα, μήπως το φτιάξεις. ΕΔΩ XROUPISTA το 590 εχει το πρόγραμμα πλοήγησης vector navigation στην εσωτερική μνήμη τις συσκευής (flashdisk) Δεν ξέρω τώρα αν άλλαξε τίποτα και το πουλάνε με το πρόγραμμα στην κάρτα . Παντος μέσα απο την flash disk εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω ολόκληρο το πρόγραμμα (δεν με αφήνει) :mad: Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα,χθές αγόρασα απο τα carrefour το vector master 590 μπήκα στο site και κατέβασα το update,ακολούθησα τα βήματα και το update έγινε κανονικά,μόλις όμως πάτησα να μπεί στην πλοήγηση την ώρα που φόρτωνε μου έβγαλε ένα σφάλμα (cannot load image [img\mapads\cocacola.bmp] δοκίμασα αλλες δύο φορές να κάνω το update αλλα μου βγάζει πάλι το ίδιο.τι να κάνω;;;please help!!!:wacko: κάτι τέτοια χαζά θυμαμε με έκανε και μένα τότε με αυτο το μηνημα. πήγαινε στης πληροφορίες προϊόντος μέσα από το μενού και δες αν εγεινε η αναβάθμιση V.1.1.1 Map vercion =gr071218 αν θυμαμε καλά μετά την εγκατάσταση που κάνει αυτόματα έβγαλα την κάρτα από το μηχανάκι και το έκανα ένα hard reset kαι μετά δούλευε κανονικά.ειχε παρει την αναβαθμιση. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stchrisgr Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Τελικά το πήγα πίσω και μου το αντικατέστησαν,ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ΕΔΩ XROUPISTA το 590 εχει το πρόγραμμα πλοήγησης vector navigation στην εσωτερική μνήμη τις συσκευής (flashdisk) Δεν ξέρω τώρα αν άλλαξε τίποτα και το πουλάνε με το πρόγραμμα στην κάρτα . Παντος μέσα απο την flash disk εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω ολόκληρο το πρόγραμμα (δεν με αφήνει) :mad: Κατάφερα να αντιγράψω όλο το φάκελο.Αλλά ποιο είναι το περίεργο?Σε άλλη συσκευή ζητάει κωδικό!!!Τελικά η dis πρέπει να είναι πολύ μπροστά στο κλείδωμα προγραμμάτων :lol: Πέρα από την πλάκα,καλά κάνουν και το έχουν έτσι.Γιατί η χαρτογράφηση δεν είναι εύκολο πράγμα και πρέπει να διαφυλαχτεί η δουλειά της κάθε εταιρείας.Αυτό που δεν με βρίσκει σύμφωνο είναι ότι ο χρήστης δεν έχει τη δυνατότητα να αντιγράψει τα δεδομένα σε άλλη sd.Kανονικά από την στιγμή που αγοράζει κάποιος το πρόγραμμα,θα έπρεπε να γνωρίζει αυτόν τον μοναδικό κωδικό,ώστε αν του χαλάσει η κάρτα να μην χρειάζεται να απευθυνθεί στην εταιρεία.Και στην τελική για να μη χρειάζεται κάποιος να αλλάζει κάρτες,αν θέλει να βάλει δεύτερο λογισμικό πλοήγησης,video,mp3 κτλ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Κατάφερα να αντιγράψω όλο το φάκελο.Αλλά ποιο είναι το περίεργο?Σε άλλη συσκευή ζητάει κωδικό!!!Τελικά η dis πρέπει να είναι πολύ μπροστά στο κλείδωμα προγραμμάτων :lol: Πέρα από την πλάκα,καλά κάνουν και το έχουν έτσι.Γιατί η χαρτογράφηση δεν είναι εύκολο πράγμα και πρέπει να διαφυλαχτεί η δουλειά της κάθε εταιρείας.Αυτό που δεν με βρίσκει σύμφωνο είναι ότι ο χρήστης δεν έχει τη δυνατότητα να αντιγράψει τα δεδομένα σε άλλη sd.Kανονικά από την στιγμή που αγοράζει κάποιος το πρόγραμμα,θα έπρεπε να γνωρίζει αυτόν τον μοναδικό κωδικό,ώστε αν του χαλάσει η κάρτα να μην χρειάζεται να απευθυνθεί στην εταιρεία.Και στην τελική για να μη χρειάζεται κάποιος να αλλάζει κάρτες,αν θέλει να βάλει δεύτερο λογισμικό πλοήγησης,video,mp3 κτλ. Υποψιάζομαι ότι χρησιμοποιούν μια μέθοδο κωδικοποίησης, από όσα διάβασα στο διαδύκτυο. Λέγεται CPPM ή CPRM. Στο vector navigation software που φοράει το vector 590, μπορείς να αντιγράψεις την sd αλλά το αντίγραφο σου ζητάει κάποιο κωδικό, όχι η κυρίως κάρτα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να κρύβεται στο label της κάρτας κατά την διάρκεια που την φορμάρουν, αλλά η κάρτα δεν έχει τελικά ετικέτα. Κάπου αλλού κρύβεται. Μόνο αν είχαμε κάτι αρχαία εργαλεία σαν τα spectrum/QL που μπορoύσαν να κάνουν αντιγραφή sector by sector, υπήρχε πιθανότητα να φτιάξει κάποιος λειτουργικό αντίγραφο της sd. Αν έδιναν τον μοναδικό κωδικό σε 2-3 άτομα, τότε να είσαι σίγουρος bbbb, ότι όλο και με κάποιον αλγόριθμο οι χάκερς θα έβρισκαν τρόπο να φτιάχνουν κωδικούς, όπως γίνεται σήμερα με άλλα προγράμματα. Με τον τρόπο αυτό φυλλάνε καλά το μυστικό τους. Θα μπορούσαν βέβαια με μια μικρή επιβάρυνση, όσο είναι η διαφορά μιας κάρτας 4 ΓΙΓΑ απο την 1 ΓΙΓΑ που δίνουν τώρα, να ήταν το πρόγραμμα σε μια κάρτα 4άρα, με δυνατότητα όμως να βλέπει κανείς τα windows, ενώ τώρα δεν μπορεί να τα δει με την συγκεριμένη κάρτα, ώστε να κάνει και τα "παιχνίδια" του, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει κάρτες όπως λές. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts