KarlBarks Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 kati poy den anaferthike gia metapolitikh aksia einai nomizo panta oti to amaksi den prokeite na allaksei gia polla polla polla xronia kati akoysa 20-30 den ksero an isxyei moy to eipane ayto kai mono ayksanei thn matapolitikh aksia toy sto katakorifo afoy egorazo ena amaksi tora 2005 kai to 2025 pali tha kikloforei to idio montelo mhpos moy eipane blakeies ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 kati poy den anaferthike gia metapolitikh aksia einai nomizo panta oti to amaksi den prokeite na allaksei gia polla polla polla xronia kati akoysa 20-30 den ksero an isxyei moy to eipane ayto kai mono ayksanei thn matapolitikh aksia toy sto katakorifo afoy egorazo ena amaksi tora 2005 kai to 2025 pali tha kikloforei to idio montelo mhpos moy eipane blakeies ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: kati asxeto : pianete i psixi mou otan blepo kati gkomenes piso apo to timoni enos mini kai to exoun mono kai mono gia na pigenoun gia psonia kai kafe :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ειδικα δε, οταν ειναι και το S με τα 163 αλογακια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 εμενα μου αρεσει πολυ το Mini και δε το θεωρω υπερτιμημενο.προκειται για ενα αυτοκινητο θρυλος πραγματικα και δεν υπαρχουν και πολλα τετοια vw το κατσαριδακι και η alfa romeo gt και φυσικα το Mini. αυτα τα αμαξια εχουν στις πλατες τους η μαλλον σταυς 4 τροχους τους μια ολοκληρη ιστορια,το κακο ειναι οτι το service ειναι πολυ υπερτιμημενο στη bmw. εγω παντως θα το επαιρνα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Η gt θρυλος?Γιατι? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Egw pragmatika paides skeftomai na to ktypysw to S aki....Exw twra ena mazda 323F modelo 1988 kai skeftomai na to parw san to neo tootou mu :p ....Vevaia to ekana test drive...Foverh h odikh tu sumperifora gia mikro autokinhto...Apla to kako einai oti den xerw kata poso auto to autokinhto tha einai asfales se mia sumplokh (makari na mhn ginei pote) kathws h pathitiki tou asfaleia einai mini.....Mporei na exei polh kalh energhtikh asfaleia kai mpares stis portes alla den pauei na einai mini..... :D Kai epipleon na ypenthimisw oti me ta idia lefta pairneis ena mesaias kathgorias autokinhto A3, Bmw 1, Mercedes A class .. Ti lete? Yparxei kati gyrw sta 30000 - 35000 pou na einai antaxio se omorfia kai finetsa oso to kouklistiko mini? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 den tha kitaksis mono tin pathitiki tou asfalia......... tha kitaksis oti exi ena mikro metaksonio kai mia simperifora kart , pou mpori na to kani akros diaskedastiko alla mpori na to kani kai akros epikindino se enan lathos xirismo.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadKetch Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Το άμάξι το πήρα πριν περίπου ένα μήνα ύστερα από αναμονή 8 μηνών :w00t: . Έχω κάνει γύρω στα 2000 χιλ και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: Οδική συμπεριφορά:Άριστη Καταπληκτικό σε αίσθηση τιμόνι. Απίστευτα κρατήματα, ειδικά στις στροφές το αμάξι δεν παίζεται.Βοηθάει βέβαια και το LSD(μπλοκέ) που έχουν τα μοντέλα από 2005 και μετά. Στα θετικά επίσης ότι η μηχανή αρχίζει να "δίνει" από χαμηλά. Αυτό που θα λατρέψει στην τελική ο ιδιοκτήτης του είναι να το οδηγεί. Μπορεί να το αγόρασε για την εμφάνισή του (όπως εγώ) ή για την ιστορία και το όνομά του ή ακόμα περισσότερο για τις επιδόσεις του αλλά μόλις το αποκτήσει θα τα ξεχάσει όλα αυτά και θα ερωτευθεί την οδηγική του αίσθηση. :love: :love: Εσωτερικό Εμφανισιακά αν και είναι καθάρα θέμα γούστου, αν μη τι άλλο έχει ένα εντελώς διαφορετικό, μη κοινότυπο design.Πολύ καλή ποιότητα υλικών και μοιάζει πολύ γεροδεμένο. Φυσικά αυτό θα δείξει μετά απο κανα χρόνο. Οι χώροι όπως έχω ξαναπεί είναι ικανοποιητικοί για μικρό αμάξι όχι όμως και o χώρος αποσκευών. Εξωτερικά Τα γνωστά.... Πάμε και στα αρνητικά (ναι υπάρχουν) Κάθε φορά που το οδηγώ εντός λεκανοπεδίου το λυπάτε η ψυχή μου. Με τους δρόμους που έχουμε το αμάξι "κοπανάει" πολύ. Σιγουρα βέβαια σημαντικό ρόλο παίζουν οι 17' ζάντες όπως επίσης και η extra sport ανάρτηση που έχει. Εν κατακλείδι αν και αρχικά είχα βαθεία μέσα μου κάποιες αμφιβολίες (μην ξεχναμέ και τα 30000€) με το που το παρέλαβα διαλυθήκαν εντελώς. Δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή. Για μένα αξίζει μέχρι και το τελευταίο του ευρώ κυριώς για την αίσθηση που σου προσφέρει. Άλλωστε όλοι (οι άντρες τουλάχιστον) πολύ συχνά στη ζωή μας πίσω από ένα "MINI" τρέχουμε. :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Η gt θρυλος?Γιατι? ψαξε το λιγο φιλε μου και θα δεις το γιατι η μαλλον απο που ερχοντε οι ριζες της :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 καλα τα λες φιλε μου,τελικα η ελλαδα μονο για 4*4 ειναι αλλα τι να κανουμε. οσο για; την παθητικη ασφαλεια φιλε μου παιζει σημασια και το αμαξι αλλα κατα τη γνωμη μου παιζει και σημασια τι αγιο βοηθο θα χεις εκεινη τη κακη στιγμη που τελος παντως ας μη σκεφτομαστε. φιλε το mini φυσαει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 .Βοηθάει βέβαια και το LSD(μπλοκέ) που έχουν τα μοντέλα από 2005 και μετά. auto den to ksera....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Επειδη δεν γνωριζω...υπηρχε και "παλια" gt η οποια εγραψε ιστορια?Δηλαδη η σημερινη gt ειναι η συγχρονη μορφη μιας παλιας?Οπως το σημερινο mini και ο σημερινος σκαραβαιος?Το σχημα της δηλαδη ειναι ενα "remake" ενος παλιου?Και οταν λες "εγραψε ιστορια" ενοεις την σημερινη gt?Γιατι ιστορια η σημερινη δεν εχει γραψει ακομα...Βεβαια ειναι πανεμορφη η ατιμη :) :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 φυσικα και εχει ιστορια φιλε μου ειναι ο απογονος της giulietta ενως θρυλου αυτοκινητου που κυκλοφορησε στη δεκαετια του 50,η gt ειναι ενα επετειακο αυτοκινητο που γιορταζει τον 50στο χρονο απ οταν πρωτοκυκλοφορησε η giulietta. υπαρχει και αθρο πανω σε αυτο στο περιοδιοκο auto motor und sport του ιουλιου του 2004 που φυσικα το χω. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Yparxei kapoio analoga omorfo autokinhto opws to mini? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 to omorfo einai ipokimeniko........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Και αν το αποφασίσεις να το πάρεις αυτή οι 8 μήνες αναμονής είναι σίγουρα αποτρεπτικοί... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Yparxei kapoio analoga omorfo autokinhto opws to mini? κατα τη γνωμη μου στη κατηγορια του δεν υπαρχει αλλο :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 kaneis pou exei to S aki mporei na mu pei an xtupaei enoxlhtika sto dromo...? Mhpws ta 160 alogakia einai para polla se vathmo pou na fovasai ? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 den einai ta aloga pou prepei na fobasai alla to stisimo......... i piso anartisi einai pio skliri apo tin mprostini kai telika isos auti na einai pou enoxli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 φιλε μου μη φοβασαι δεν εχει και την τερατωδες δυναμη οσο για το στυσιμο μπορεις εσυ να το στησεις αψογα το αμαξακι και πιστευω οτι αξιζει τωρα βεβαια ειναι κι αναλογα το τι τασεις εχεις στο θεμα γκαζιου,αν εχεις βαρυ ποδι τοτε θα χρειαστει στησιμο το αμαξι αν ομως εισαι λιγακι χαλαρος driver τοτε ειναι το απολυτο στη κατηγορια του,το θεμα ειναι ενα παντως αν εχεις τσεπη ολα φτιαχνουν ετσι οπως εσυ θελεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 τα άλογα είναι 173 μόνο που η bmw ανακοινώνει 170 για να μπορέσει να δικαιολογίσει κατα κάποιο τρόπο τα 10,000€ για την μετατροπη σε works(200ps) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Kata poso omws einai enoxlhtikh h sklhrh tu anarthsh sto dromo? Gt an se kanei kotopoulo apo ta trantagmata...Tote mhpws prepei na skeftomai to aplo Mini kai oxi to S aki..Pou exei poio malakh anarthsh Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 φιλε μου αν ειναι να διαθεσεις τοσα χρηματα στο δρομο να παρεις το s aki που λες κι εσυ.ετσι κι αλλιως οι δρομοι μας ειναι χαλια οποτε οτι κι αν παρεις θα ψιλοχτυπαει,αλλιως πας και παιρνεις ενα τζιπ και λυνεις το προβλημα σου,χανεις ομως την οδηγικη απολαυση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Swstos... :D Apla thelw na mou apadhsei kai kapoios pu to exei.... Einai tragiko na mhn mporeis na dokimaseis ena autokinhto pou prokeitai / thes na pareis.....Mias pou to mono pou sou dinun gia test drive einai to Mini cooper kai oxi to S...... kai su lene oti to S exei pio sklhrh anarthsh...kai xtypaei ligo...Ti na to kanw pou mu to lene... an dn mporw na xerw pws einai...... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 γιατι δε κανεις κατι.παρε μια εφημεριδα και δες αν πουλαει καποιος ιδιωτης το mini που θες και ρωτησε τον αν μπορεις να πας να τον βρεις και να του κανεις ενα test drive διοτι σε ενδιαφερει το αυτοκινητο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts