Jump to content

N Vidia APX 2500 - Το μέλλον !

xeirwn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μέλλον των windows mobile... iPhone buster !!;)

τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! :wacko:

δείτε το πρωτότυπο:

http://www.youtube.com/results?search_query=apx+2500

Ο,τι φανταζόμασταν, υλοποιείται: Quake στο κινητό, HD ταινίες στην οθόνη (απο το κινητό...) :!:

http://www.engadgetmobile.com/2008/02/13/hands-on-with-nvidias-apx-2500-and-yeah-it-plays-quake/

By enabling intuitive user interfaces with advanced 3D technology and delivering the industry's first 720p HD video through an ultra-low power applications processing platform, the NVIDIA® APX 2500 delivers the ultimate visual experience on a mobile device.

SPECS:

Processor and Memory Subsystem ARM11 MPCore

16/32-bit LP-DDR

NOR and NAND Flash support

HD AVP (High Definition Audio Video Processor) 720p H.264, MPEG-4, and VC-1/WMV9 Decode

720p H.264 and MPEG-4 Encode

Supports multi-standard audio formats including AAC, AMR, WMA, and MP3

JPEG encode and decode acceleration

ULP (Ultra Low Power) GeForce OpenGL ES 2.0

D3D Mobile

Programmable pixel shader

Programmable vertex and lighting

CSAA support

Advanced 2D graphics

Imaging Up to 12Mpixel camera sensor support

Integrated ISP

Advanced imaging features

Display Subsystem True dual display support

720p (1280x720) HDMI 1.2 support

SXGA (1280x1024) LCD and CRT support

Composite and S-Video TV output

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Q2 του 2008 θα αρχίσει η παραγωγή..

Πρώτα το XPERIA μετά αυτό.. Θα περάσουμε έντονα και όμορφα τα χρόνια που έρχονται φίλοι μου.. και με λιγότερα χρήματα στην τσέπη φυσικά..:lol:

Περισσότερα links:

http://lifestyle.hexus.net/content/item.php?item=11736

http://www.nvidia.com/object/apx_2500.html

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

ας αρχίσουμε να μαζεύουμε λεφτά!! :p

να δούμε ποια εταιρία πρώτη θα το φέρει στον απλό χρήστη...

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

και καποιοι που βιαστηκαν να κακοχαρακτηρησουν την HTC οτι βγαζει τα ιδια και τα ιδια,τωρα πηραν την απαντηση τους...:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

και καποιοι που βιαστηκαν να κακοχαρακτηρησουν την HTC οτι βγαζει τα ιδια και τα ιδια,τωρα πηραν την απαντηση τους...:p

Της HTC είναι αυτό το τέρας δυνατοτήτων?

Κορυφαίο!!!!

όποια και να το φέρει, θα είναι και η πρώτη που θα μου πάρει τα λεφτά. (πάλι θα αρρωστήσω!!!) αν νομίζατε ότι γκρίνιαζα για το πότε θα πάρω το Kaiser τώρα να δείτε :D

μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει και usb host ώστε να διαβάζει και τα usb sticks? (αμα έχει ε ρε κάτι γλέντια!!)

μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει και usb host ώστε να διαβάζει και τα usb sticks? (αμα έχει ε ρε κάτι γλέντια!!)

Έχει HDMI output και ναι νομίζω αυτό στα αριστερά είναι usb host.. Ναιιιι!!! :clap: http://www.engadgetmobile.com/photos/hands-on-with-nvidias-apx-2500-and-yeah-it-plays-quake/638785/

edit: Μμμ?! Φοβάμαι πως το συγκεκριμένο κομμάτι στη φωτό είναι dev-kit αλλά.. δεν ξέρεις καμμιά φορά..

"How can I know so many,

Έχει HDMI output και ναι νομίζω αυτό στα αριστερά είναι usb host.. Ναιιιι!!! :clap: http://www.engadgetmobile.com/photos/hands-on-with-nvidias-apx-2500-and-yeah-it-plays-quake/638785/

Κανονικός φορητός δλδ:p:happy:

tranaee, αυτό που βλέπεις λένε ότι είναι η δοκιμαστική ακόμα. θα προσπαθήσουν λέει να μειώσουν αρκετά το πάχος του. (τέτοια να ακούμε!!!) πάει το iPhone άντε γεια!

ξέρετε τι με φοβίζει λίγο? η τιμή του :D εγώ με μια πρώτη ματιά το αξιολογώ γύρω στα 1000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και ιστορίες. και νομίζω πως 1000 ευρώ σε σύγκριση με τις ήδη υπάρχον τιμές των htc είναι normal. ελπίζω να κοστίζει λιγότερο βέβαια.

Φοβάμαι πως το συγκεκριμένο κομμάτι στη φωτό είναι dev-kit αλλά.. δεν ξέρεις καμμιά φορά..

είναι to πρωτότυπο όντως αλλά απο ότι λέει στο video, βασισμένο σε Windows Mobile :O

αξίζει όμως να περιμένεις για ένα τέτοιο μηχανάκι (όποτε και να έρθει στην παραγωγή...)

ίσως μάλιστα με τόσους μεγάλους (SE, HTC, Samsung, LG, Motorola, Toshiba κ.α) που έχουν μαζευτεί στα WM, η ώρα αυτή να μην αργήσει τόσο πολύ :cry:

Ή αυτός που το κρατάει έχει πολύ μικρά χέρια, ή αυτό είναι τέρας από πλευράς μεγέθους...

Δε λέω, θα το τροποποιήσουν, θα το μικρίνουν, αλλά δε θα βγεί τόσο εντυπωσιακό όσο αυτό.

ξέρετε τι με φοβίζει λίγο? η τιμή του :D εγώ με μια πρώτη ματιά το αξιολογώ γύρω στα 1000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και ιστορίες. και νομίζω πως 1000 ευρώ σε σύγκριση με τις ήδη υπάρχον τιμές των htc είναι normal. ελπίζω να κοστίζει λιγότερο βέβαια.

Ας έχει όσο θέλει φίλε Θοδωρή.. Αν μαζέψω τι έχω δώσει για ένα κάρο δήθεν αηδίες τόσα χρόνια, ένα τέτοιο μηχανάκι θα τα αποσβέσει ψυχολογικά την πρώτη κιόλας νύχτα.. :love: (ωωχ, άρχισα να παραφέρομαι μου φαίνεται..:lol:)

"How can I know so many,

Να ρωτήσω: Η NVidia που κολλάει?

Δε διάβασες τα παραπάνω links?

Η Nvidia είναι υπεύθυνη για όλα. Για την ιδέα, το GUI και φυσικά για το chipset της: "..A new ultra-low-power (ULP) GeForce core that is fully OpenGL ES 2.0 and Microsoft Direct3D Mobile compliant.."

"How can I know so many,

που κολάει η nvidia? κοίτα που κολάει....

έχουμε τους ερασιτέχνες και τεμπέληδες κατασκευαστές (htc, eten, κτλ) κανένας τους δεν λέει να βγάλει ένα αξιοπρεπές πράγμα που να παίζει καλής ποιότητας video, να παίζει σωστά παιχνίδια, και να καταφέρει να φέρει την τεχνολογία γραφικών των vista στα pda μας.

οπότε κάποιος μάγκας σκέφτηκε... "θα πάρω τη καλύτερη εταιρία γραφικών θα της φτιάξω το hardware κομμάτι ώστε να είναι ένα πλήρες pda με την εμπειρία μου , και θα δώσω το software κομμάτι σε κάποιον που πολλά χρόνια τώρα έχει φάει τα μούτρα του ώστε να φτιάξει ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε θέμα γραφικών αλλά και user interface."

για μένα είναι ακόμα πίσω η τεχνολογία μιας και θα έπρεπε άνετα σε μια συσκευή σαν αυτή να μπορούμε να τρέχουμε windows XP τουλάχιστον!!! αλλά σίγουρα είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα των κατασκευαστών προς αυτή τη κατεύθυνση.

τώρα θα μου πείτε ότι ζητάω πολλά όταν λέω ότι σε μια συσκευή τόσο μικρή θα ήθελα να τρέχω και windows, για αυτό λοιπόν σας προλαβαίνω και σας δίνω το παρακάτω link :)

http://www.pocket-lint.co.uk/news/news.phtml/6412/7436/sony-releases-vaio-ux1-portable.phtml

OK Thnx!

Και μόνο που μπαίνει η NVidia στο παιχνίδι το "κινητάκι" είναι εγγύηση.

Συμφωνώ WebViRuS.

• Administrators
Απίστευτο μηχανάκι!!! Φαίνεται πολύ δυνατό αν και με κάνει να νοιώθω λίγο άβολα που χαιρόμαστε όλοι που επιτέλους είναι τόσο κοντά στο... iPhone! :cool:

Modpic.gif

εγώ το έχω πει. αν η microsoft αγόραζε την apple, τότε πραγματικά θα είχαμε το καλύτερο software που θα μπορούσε να υπάρξει, αλλά κανείς δεν με ακούει :)

που κολάει η nvidia? κοίτα που κολάει....

έχουμε τους ερασιτέχνες και τεμπέληδες κατασκευαστές (htc, eten, κτλ) κανένας τους δεν λέει να βγάλει ένα αξιοπρεπές πράγμα που να παίζει καλής ποιότητας video, να παίζει σωστά παιχνίδια, και να καταφέρει να φέρει την τεχνολογία γραφικών των vista στα pda μας.

οπότε κάποιος μάγκας σκέφτηκε... "θα πάρω τη καλύτερη εταιρία γραφικών θα της φτιάξω το hardware κομμάτι ώστε να είναι ένα πλήρες pda με την εμπειρία μου , και θα δώσω το software κομμάτι σε κάποιον που πολλά χρόνια τώρα έχει φάει τα μούτρα του ώστε να φτιάξει ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε θέμα γραφικών αλλά και user interface."

για μένα είναι ακόμα πίσω η τεχνολογία μιας και θα έπρεπε άνετα σε μια συσκευή σαν αυτή να μπορούμε να τρέχουμε windows XP τουλάχιστον!!! αλλά σίγουρα είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα των κατασκευαστών προς αυτή τη κατεύθυνση.

τώρα θα μου πείτε ότι ζητάω πολλά όταν λέω ότι σε μια συσκευή τόσο μικρή θα ήθελα να τρέχω και windows, για αυτό λοιπόν σας προλαβαίνω και σας δίνω το παρακάτω link :)

http://www.pocket-lint.co.uk/news/news.phtml/6412/7436/sony-releases-vaio-ux1-portable.phtml

το εχω αυτο το εργαλιο UX1 παιδια ειναι κορυφη !!! :)

για μένα όποιος αγοράζει αυτό το πράγμα (3000 ευρώ) το κάνει απλά επειδή δεν έχει πως να σπαταλήσει τα χρηματά του (χωρίς παρεξήγηση) . με 1500 ευρώ πέρνεις ένα ΠΟΛΥ καλό laptop με 12,1 οθόνη όπου δουλεύεις και ανθρώπινα. ενώ με αυτό το πράγμα, όσο και να είναι ταλαιπωριέσαι. το ξέρω επειδή το έχει ένας γνωστός μου.

είναι όμως μια ζωντανή απόδειξη ότι η εταιρίες μπορούν να κάνουν αυτό που λέω εδώ και πολύ καιρό, απλώς μας δίνουν την τεχνολογία που δικαιούμαστε με το σταγονόμετρο.

βέβαια δεν είναι το πρώτο chipset για κινητά που βγάζει η NVIDIA

(βλέπε σειρά GoForce™ σε Moto V3XX πχ.), αλλά το APX 2500 είναι το καινούργιο της, και είναι σε WM (και αυτό το GUI σε τρελαίνει εντελώς...) :dizzy:

Νομίζω 3d accelerated chipset σε υλοποίηση PDA μόνο με Intel 2700G έχουμε ξαναδεί..(?)

Based on an ARM11 750MHz CPU, the handset has an accelerometer, 10+ hours playback of HD video, and a GUI coded in OpenGL ES 2.0. NVIDIA are yet to announce which manufacturers have decided to use the APX 2500 chipset in commercial products.

Νομίζω το Ο2 Flame φοράει goforce ή το αναμενόμενο FlameII?

Ποιό αναμενόμενο να μου πεις.. Δε θα ξέρουν σε ποιό ντουλάπι να τα κρύψουν όλα "τα ίδια και τα ίδια" που ήταν προγραμματισμένα με το "σταγονόμετρο" για φέτος μετά απ'αυτά που βλέπουμε..:lol:

"How can I know so many,