Nyo_One Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την termi21 Αν κατάλαβα καλά (γιατί ακόμα δεν έχω το κινητό) το Real One Player δε παίζει full screen ούτε στο 3650, ούτε στο N-Gage,σωστά; Υπάρχει τρόπος να δούμε full screen τα video; Ευχαριστώ! Sxedon oli i othoni paizei..Den nomizo na mporeis full screen.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 poies kartes MMC (markes) einai symvates me to Ngage kai ti megethos? To plaisio exei arketes alla exo tin entiposi pos den kanoun oles gia to kinito. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Sxedon oli i othoni paizei..Den nomizo na mporeis full screen.. Yπάρχει το πρόγραμμα pv player που παίζει τα video οριζόντια στην οθόνη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Azgaz Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Alla sernete to video Παράθεση Bleh! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος filippos poies kartes MMC (markes) einai symvates me to Ngage kai ti megethos? To plaisio exei arketes alla exo tin entiposi pos den kanoun oles gia to kinito. Εγω πηρα της Microdia, 128ΜΒ και δεν εχω κανενα προβλημα... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Παιδια βοηθεια S.O.S. !!! Το τλφ ξαφνικα μου κρασαρε δειχνει οταν το επανεκινησεις το αρχικο ΝΟΚΙΑ να αναβοσβηνει μαλλον παω για αναβαθμιση. Τροπος να γλυτωσω της επαφες στη συσκευη υπαρχει? Που ειναι εκεινο το καλο ΝΟΚΙΑ στη Συγγρου? Οχι η Alfacopy. Καιγομαι!!! Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Η microdia 256αρα ξερει κανεις αν ειναι συμβατη? Η Transend 128 απο το πλαισιο δουλευει κανονικα η βγαζει προβληματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stoum Παιδια βοηθεια S.O.S. !!! Το τλφ ξαφνικα μου κρασαρε δειχνει οταν το επανεκινησεις το αρχικο ΝΟΚΙΑ να αναβοσβηνει μαλλον παω για αναβαθμιση. Τροπος να γλυτωσω της επαφες στη συσκευη υπαρχει? Που ειναι εκεινο το καλο ΝΟΚΙΑ στη Συγγρου? Οχι η Alfacopy. Καιγομαι!!! Δοκιμασε να το ανοιξεις πατωντας συνεχως το μολυβακι. Το Nokia που λες ειναι Συγγρου 220... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freyarip Η microdia 256αρα ξερει κανεις αν ειναι συμβατη? Η Transend 128 απο το πλαισιο δουλευει κανονικα η βγαζει προβληματα? Την εχω την 256 δουλευει αψογα. Το τλφ δεν δουλευει. Οbjectref δεν εγινε τιποτα ευχαριστω. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Ti einai to τλφ??Κ το δικο μου μια φορα το επαθε αυτο...Εβγαλα ομως την μπαταρια κ εγινε οκ...Τωρα τελευταια μου βγαζει "Εφαρμογη Log (k LogServ merikes fores) εκλεισε!"...τι είναι αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tripokaridos Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Padia kserei kaneis an mporo na metafero save game apo to pandemonium se alli karta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 H TRANSCEND είναι συμβατή; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Ξέρει κανένας πως μπορώ να πάρω κάποιους ήχους από το νγκειτζ και να τους στείλω σε 7650? Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 @ Global moderator : Με καποιον file manager (εγω το είδα με το SeleQ) στο Ν-Gage θα πας στο Z:\ (Μπορει να ειναι αλλο γραμμα σε αλλο file manager αλλα στο SeleQ ειναι αυτο που δεν εχει για εικονίδιο εναν φακελο) Κ μετα στο Nokia-->Sounds...Στους 2 φακέλους που έχει εκει ειναι ολοι οι ηχοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 me to seleq pas z:\nokia\sounds :-) Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Ευχαριστώ πολύ παιδιά :) Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 με ποιο προγραμμα μπορω να μετατρεψω τα .aac που ηχογραφισα απο το ραδιο σε mp3? Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 @Tripokaridos Θα πας στο C:\system\apps\pandemonium και θα αντιγραψεις οτι βρεις μεσα απο την μια καρτα στην αλλη... :) @mik3 Δεν υπαρχει μεχρι στιγμης καποιο τετοιο προγραμμα. Εκτος και αν υπαρχει και δεν ειναι και τοσο διαδεδομενο... αλλα δεν πιστευω... :) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Μόνο με το GraphEdit γίνεται απ' όσο έχω ψάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Re paidia auto to "Log" k to "LogServ" pou mou vgazoun oli tin ora sfalma ti einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Άκυρο το προηγούμενο post μου! Τελικά το AAC -> WAV γίνεται με το παρακάτω πρόγραμμα :) http://www.myphone.gr/software/pafiledb.php?action=file&id=242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την eLeKtriK EyE Άκυρο το προηγούμενο post μου! Τελικά το AAC -> WAV γίνεται με το παρακάτω πρόγραμμα :) http://www.myphone.gr/software/pafiledb.php?action=file&id=242 E k meta me to Mpeg Suite etoimo to mp3..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Ναι, αυτο το προγραμμα ειναι πολυ χρησιμο. Thnx elektrik eye που μας πληροφορησες... ;) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tripokaridos Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Αυτο το ξέρω sxetike-asxete, απλώς φοβόμουν μήπως δεν έπαιζε σωστά το πρόγραμμα.... βέβαια...μια δοκιμή θα μας πείσει!!! Το Virtual Tennis ρε παιδιά!!!!!! Δεν το προλάβα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 thnx..:) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts