Jump to content

[Επίσημο] HTC Advantage X7510

mchamil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Ρε παλικάρια 2 ερωτήσεις...

το X7510 είναι και τηλέφωνο ή μόνο PDA?

Πως είναι η αίσθηση του πληκτρολογίου και η ταχύτητα πληκτρολόγησης σε σχέση με ένα κανονικό πληκτρολόγιο?

NickBoss

• Administrators
Πως είναι η αίσθηση του πληκτρολογίου και η ταχύτητα πληκτρολόγησης σε σχέση με ένα κανονικό πληκτρολόγιο?

Περιμένεις να είναι η ίδια; Δεν καταλαβαίνω και τόσο την ερώτηση αλλά κάνει κανονικά και εύχρηστα τη δουλειά του.

Modpic.gif

μαμααααααααααααααααααααα:cry::shock:τι θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!με γεια σου!!!λοιπον το αποφασισα δινω ενα τυτν 2 ενα cruise ενα lg ks20 ena w980 ενα navara ενα εξοχικο κατι στρεμματα με ελιες και μενα μαζι αλλα τι θελω!βεβαια με το qtek 9000 με δουλευαν οταν μιλουσα με αυτο δεν ξερω τι θα γινει αλλα θα το παρω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

• 1 month later...
μολις μου ηρθε ,δηλαδη εχθες ! δεν αντεξα στον πειρασμο ;)

μηπως γινεται να εχω avatar x7510 :)

κανενα νεο θα μαs πειs?πωs το βλεπειs λειτουργικα?το gps κλειδωνει γρηγορα?το ιντερνετ? σκεφτομαι να το παρω την αλλη εβδομαδα:D μετα την εποχη του QTEK 9000 θεωρω οτι ειναι το απολυτο εργαλειο! δειτε εδω

κανενα νεο θα μαs πειs?πωs το βλεπειs λειτουργικα?το gps κλειδωνει γρηγορα?το ιντερνετ? σκεφτομαι να το παρω την αλλη εβδομαδα:D μετα την εποχη του QTEK 9000 θεωρω οτι ειναι το απολυτο εργαλειο! δειτε εδω

φιλε s_wind το εχω δωσει το δικο μου ,δεν ειδα και μεγαλη διαφορα απο το προηγουμενο 7500 ! το πληκτρολογιο αλλαξε και τιποτα αλλο ,εκτος φυσικα απο το 6.1 αλλα και εκει δεν καταλαβα κατι ξεχωριστο απο τον προκατοχο του ,με το gps με παιδεψε παλι αργουσε να κλειδωσει τους δορυφορους απο το σπιτι μου που το δοκιμασα σε σχεσει με αλλα που ειχα που κλειδωνανε αμεσως ,νομιζω αν εχεις το 7500 η προσωπικη μου αποψη ειναι μην το περνεις ! αν οχι, και θες κατι ξεχωριστω και με ογκο δυνατο pda μπορεις να το επιλεξεις !

εγω παντως δεν θα το περνα και για gps ! αφου θες κατι μεγαλο δεν κοιτας το htc hd εγω για εκει παω, ειδη το εκανα προπαραγγελια ...

συγουρα ,αλλα προσφερει το hd, αλλα ειναι ποιο βολικο ...

αυτα :)

φιλε s_wind το εχω δωσει το δικο μου ,δεν ειδα και μεγαλη διαφορα απο το προηγουμενο 7500 ! το πληκτρολογιο αλλαξε και τιποτα αλλο ,εκτος φυσικα απο το 6.1 αλλα και εκει δεν καταλαβα κατι ξεχωριστο απο τον προκατοχο του ,με το gps με παιδεψε παλι αργουσε να κλειδωσει τους δορυφορους απο το σπιτι μου που το δοκιμασα σε σχεσει με αλλα που ειχα που κλειδωνανε αμεσως ,νομιζω αν εχεις το 7500 η προσωπικη μου αποψη ειναι μην το περνεις ! αν οχι, και θες κατι ξεχωριστω και με ογκο δυνατο pda μπορεις να το επιλεξεις !

εγω παντως δεν θα το περνα και για gps ! αφου θες κατι μεγαλο δεν κοιτας το htc hd εγω για εκει παω, ειδη το εκανα προπαραγγελια ...

συγουρα ,αλλα προσφερει το hd, αλλα ειναι ποιο βολικο ...

αυτα :)

μαλιστα βασιλη.δηλαδη κλαφτα χαραλαμπε μια απο τα ιδια:mad: χχμμμ θα δω τι θα κανω:what:,σ'ευχαρισtω παντωs !

Εγώ πάντως από το Χ7500 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχω 1+1/2 χρόνο. Το μέγεθος το συνήθισα γρήγορα, άλλωστε μου αρέσει αυτό το μέγεθος οθόνης.

Όσον αφορά στο gps και πάλι δεν είχα προβλήματα ούτε εδώ, ούτε στο εξωτερικό.

Ειδικά για πλοήγηση μέσα σε αυτοκίνητο είναι ιδανικό λόγω οθόνης - δεν συγκρίνεται.. (Δηλαδή με τί να το συγκρίνεις; με οθόνες 2,8";;; )

Επεξεργαστής-μνήμη-δυνατότητες σούπερ. Με ένα bluetooth είσαι μια χαρά κι έχεις ένα εργαλείο πάντα μαζί σου για διάφορα πράγματα και εφαρμογές.

Αν πάω για καινούργιο, μόνο το HD σκέφτομαι λόγω χαρακτηριστικών και ενδιάμεσου μεγέθους οθόνης.

Πάντως από το Χ7500 στο Χ7510 δεν θα πήγαινα. Κι αυτό γιατί πράγματι δεν βλέπω κάποια συγκλονιστική διαφορά.

Αν όμως έπρεπε να διαλέξω έχοντας ήδη κάτι μικρότερο και χειρότερο, θα ήμουν ανάμεσα στο Χ7510 και στο HD

με δεδομενο κυριωs την οθονη οντωs μικροτερο η λεπτοτερο δεν μπορειs να βρειs:what:το αμεσωs κατωτερο ειναι το HD;)

• 11 months later...

1)Το Χ7510 θεωρείται ποια ξεπερασμένο?Γιατί σαν πληροφορικάριος μου αρέσει πιό πολύ απο το i-phone 3gs.

2)Αναμένεται κάτι παρόμοιο στο ίδιο στυλ?Όχι απαραίτητα απο την htc.

3)Θα μπορώ αν βγεί καινούργια εκδοση windows mobile να την περάσω στο Χ7510 ?

• Administrators

1) Δεν θα το αποκαλούσα ξεπερασμένο αλλά σίγουρα αξίζει να περιμένεις για το ακόλουθο.

2) HTC Troth

3) Επίσημα όχι, ανεπίσημα και κατά συνέπεια εκτός εγγύησης ναι.

Modpic.gif

1)Το Χ7510 θεωρείται ποια ξεπερασμένο?Γιατί σαν πληροφορικάριος μου αρέσει πιό πολύ απο το i-phone 3gs.

2)Αναμένεται κάτι παρόμοιο στο ίδιο στυλ?Όχι απαραίτητα απο την htc.

3)Θα μπορώ αν βγεί καινούργια εκδοση windows mobile να την περάσω στο Χ7510 ?

Καθόλου ξεπερασμένο δεν είναι. Κατά τη γνώμη μου τα x7500 και x7510 με cooked roms είναι από τα καλύτερα pda's που κυκλοφορούν.

Τονίζω pda γιατί σαν τηλέφωνα είναι δύσχρηστο, αν και με twin sim μπορείς να το χρησιμοποιείς κάποιες ημέρες που έχεις τσάντα.

Έχει πολύ καλή αυτονομία, πάρα πολύ καλή οθόνη με κορυφαία ευαισθησία. Εγκαθιστώντας το ftouchsl (ή ftouchflo) θα έχεις ένα τηλέφωνο με κορυφαίο UI. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν τις resistive οθόνες, ιδίως όταν μιλάμε για windows mobile.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το x7500.

Θα το βρεις φτηνότερα (αφού κυκλοφόρησαν πολλά στην Ελλάδα) και επίσης με το x7500 έχεις περισσότερες επιλογές για cooked roms.

Με upgrade από xda-developers είναι ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο με το x7510 αν εξαιρέσεις φυσικά τα 8gb vs. 16gb του microdrive. Οι περισσότεροι πάντως χρησιμοποιούν sd γιατί το microdrive έχει αργή εκκίνηση και επίσης συχνά γίνεται formatted μετά από rom upgrade.

Σχετικά με την εγγύηση, ούτως ή άλλως δε θα έχεις εγγύηση.

Αν πάρεις το x7500 θα είναι μεταχειρισμένο και 99% θα έχουν περάσει 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.

Αν πάρεις το x7510 τότε αυτό δεν καλύπτεται από εγγύηση, αφού δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα στην Ελλάδα. Αν μια συσκευή δεν κυκλοφορήσει επίσημα σε μια χώρα, τότε η αντιπροσωπεία έχει δικαίωμα να μην καλύψει τις συσκευές αυτές και ας έχουν αγοραστεί εντός EU.

Όπως και να έχει το θέμα του flashing και της εγγύησης είναι ένας καλοστημένος μύθος (μάντεψε από ποιους..). Στις περισσότερες συσκευές μπορείς να κάνεις downgrade στο εργοστασιακό spl πριν πας το τηλέφωνο για service.

Καλό θα είναι να διαβάσεις καλά όλα τα guides στους xda-developers πριν προχωρήσεις σε οποιοδήποτε upgrade.

• 10 months later...
  • Administrators
Έχουμε ακούσει κάτι για διάδοχο του Advantage?

Δυστυχώς όχι μιας και η συσκευή δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε η εταιρία.

Modpic.gif

• 1 year later...

παιδιά έπεσε στα χέρια μου (μου χάρησαν) ένα htc x7510 advantage με windows mobile 6.1

ξέρει κάποιος πως μπορώ να το αναβαθμίσω?? θα το ήθελα πολύ να του βάλω androιid ή Linux αλλά και με windows 7 δεν θα είχα παράπονο!!! Κανείς καμιά ιδέα??!?

Ευχαριστώ πολύ!

Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D

Φίλε μου κι εγώ απέκτησα ένα πρόσφατα.

Δυστυχώς δεν παίρνει windows phone και σε android δεν υπάρχει κάτι λειτουργικό.

Για Linux δεν ξέρω κάτι.

Το καλώδιο που κάνει tvout το έχεις; Το ψάχνω.

Φίλε μου κι εγώ απέκτησα ένα πρόσφατα.

Δυστυχώς δεν παίρνει windows phone και σε android δεν υπάρχει κάτι λειτουργικό.

Για Linux δεν ξέρω κάτι.

Το καλώδιο που κάνει tvout το έχεις; Το ψάχνω.

Κρίμα ρε παιδί μου. ούτε κάποιο update για τα windows mobile 6.1??

Επίσης προγράμματα/εφαρμογές και παιχνίδια, βρήκες τίποτα??

όχι δεν έχω τίποτα από καλώδια. Μόνο το καλώδιο για υπολογιστή, που μάλλον δεν είναι καν το δικό του. Mini usb είναι, μπαίνει κάνει connect με τον υπολογιστή αλλά η υποδοχή έχει λίγο πιο περίεργο σχήμα.

Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D

• 2 weeks later...
  • Administrators
Ο κύκλος των windows mobile έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Μην περιμένεις κάποια αναβάθμιση. Όσο αφορά το καλώδιο, λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif