ALekz182 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Λάθος έγραψα... Εννοούσα να βγει κανονικά... :wacko: :p Μα ουτε τωρα εχει βγει το αληθινο album στα τορρενταδικα,μαπα το καρπουζι,ειδε κανεις σας τα σχολια???Ολα fake ειναι,εκτος κ αν καποιος απο σας ξερει να μας πει που μπορουμε να το ακουσουμε πριν αγορασουμε το CD. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Μα γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι υπάρχει? Έψαξες στο μέρος που αναφέρω πιο πάνω? Αν δεν κατάλαβες τί εννοώ στείλε μου PM να σου πω.Κρίμα είναι να μην το ακούσετε το cdακι ενώ μπορείτε... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Μα γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι υπάρχει? Έψαξες στο μέρος που αναφέρω πιο πάνω? Αν δεν κατάλαβες τί εννοώ στείλε μου PM να σου πω.Κρίμα είναι να μην το ακούσετε το cdακι ενώ μπορείτε... Εμεις καταλαβαινουμε,εσυ γιατι δεν διαβαζεις την περιγραφη και τα σχολια??? DEN EINAI TO ORIGINAL CD TOUS ALLA PERIEXEI KOMMATIA APO TO NEO Παιδιά δεν ειναι το κανονικό. Το συγκεκριμένο εχει ανέβει εδώ και καιρό στο ιντερνετ και ειναι ουσιαστικά κάποια κομμάτια από τους daze greys που ειναι παλιά μπάντα του τραγουδιστή (πριν τους Linkin park) και κάποια από μια αλλη μπάντα που πάλι κάποια σχέση εχει με τους linkin park αλλά δεν θυμάμαι τι. Το μοναδικό κομμάτι το οποίο ειναι οντως απο τα καινουρια Linkin Park ειναι το τελευταίο (qwerty) το οποίο δεν γνωρίζω αν θα ειναι στο αλμπουμ γιατι ακόμα δεν εχουν αποφασίσει καν ποια κομμάτια θα μπουν Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Ούτε το QWERTY είναι στο album, by the way... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Artist: Linkin Park Title Of Album: Minutes to Midnight Year Of Release: May 15, 2007 Genre: Rap, Rock Quality/Bitrate: Mp3 192 kbps / 4410kHz / Stereo Total Size: 115 MB Tracklist 1. stand. 2. Bleed It Out 3. Get Through 4. What I've Done 5. In This World 6. The Little Things Give You Away 7. Hold Nothing Back 8. Over The Top 9. Promise 10. Real Life 11. Afraid This Time 12. 2.World 13. Until The End 14. Collapsing The Unit 15. We Use the Pain 16. One Perfect Something + Bonus Tracks 17. No Way! 18. Feel (demo'01) 19. Screaming at Space 20. [Qwerty] (Live Sommer Sonic '06) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Το ξερω,την εχω δει την tracklist,το διαβασα και το NFO... Φιλε μου μακαρι ναι οπως τα λες αλλα για να λεει ο uploader "merika kommatia 8a einai sto neo cd SORRY PEDIA GIA TO LA8OS (pou anevasa torrent xwris pliri elexo ton kommatiwn )" κατι δεν ξερει παραπανω??? Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOKOS32 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Απ'οτι διαβασα και το bleed it out θα ειναι στο original album.15 Maioy etoimasteite για νεες πορωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Άργησα λίγο, αλλά τελικά κατάφερα και άκουσα το "What I've Done". Διαφορετικός από τα συνηθισμένα ήχος, μου φάνηκε λιγότερο ροκ από τα παλαιότερα δείγματα των LP. Είναι όμως ένα πολύ καλό κομμάτι, με δυνατά στοιχεία και σημεία. Επίσης, δεν ξέρω αν έχετε δει το βίντεο, αλλά πιστεύω πως είναι εξαιρετικό. :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Άργησα λίγο, αλλά τελικά κατάφερα και άκουσα το "What I've Done". Διαφορετικός από τα συνηθισμένα ήχος, μου φάνηκε λιγότερο ροκ από τα παλαιότερα δείγματα των LP. Είναι όμως ένα πολύ καλό κομμάτι, με δυνατά στοιχεία και σημεία. Επίσης, δεν ξέρω αν έχετε δει το βίντεο, αλλά πιστεύω πως είναι εξαιρετικό. :up: Οπως και οι στιχοι απο οσο επιασα με το ακουσμα...;) Μου φερνει σε U2 το κομματι. Οι U2 δεν μ'αρεσουν. Αντε να ακουσουμε και τα αλλα και βλεπουμε...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Οπως και οι στιχοι απο οσο επιασα με το ακουσμα...;) Μου φερνει σε U2 το κομματι. Οι U2 δεν μ'αρεσουν. Αντε να ακουσουμε και τα αλλα και βλεπουμε...:( In this farewell There’s no blood There’s no Alibi ‘Cause I’ve Drawn Regret For the Truth Of a Thousand Lies [Pre-Chorus] So let Mercy Come And Wash Away What I’ve Done [Chorus] I’ve Faced myself To Cross out what I’ve Become Erase Myself And let Go of What I’ve done Put to rest What you Thought of Me Well I Cleaned this Slate With the Hands of Uncertainty [Pre-Chorus] [Chorus] For What I’ve Done I’ll start again And whatever pain may come Today this ends I’m Forgiving What I’ve Done!!! [Chorus] What I’ve Done Forgiving What I’ve Done Θυμίζουν λίγο Breaking the Habit, Easier to Run στο νόημα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 15 μαιου βγαινει το σιντι στα ραφια? το σινγκλ εχει βγει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Arketa wrimos diskos kai oxi me polla piasarika kommatia....eutixws diladi giati den antexa na blepw ton kathe ''karablaxo'' na exei stin diapaswn to breaking the habit....den eime ratsistis :p ...me ena prwto akousma ksexwrisa ta...Collapsing the unit,Bleed it out,Hold nothing back,Get throught,In this world,Until the end & fisika to what i've done...genika to neo album ta spaei :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 15 μαιου βγαινει το σιντι στα ραφια? το σινγκλ εχει βγει? Ναι και (μάλλον) ναι. Σύμφωνα με την mailing list τους, το CD single έχει ήδη κυκλοφορήσει, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Το album όμως σίγουρα θα είναι στα ράφια αν όχι στις 15 Μαΐου, το αργότερο στις 16. Arketa wrimos diskos kai oxi me polla piasarika kommatia....eutixws diladi giati den antexa na blepw ton kathe ''karablaxo'' na exei stin diapaswn to breaking the habit....den eime ratsistis :p ...me ena prwto akousma ksexwrisa ta...Collapsing the unit,Bleed it out,Hold nothing back,Get throught,In this world,Until the end & fisika to what i've done...genika to neo album ta spaei :cool: Τελικά το "What I've Done", όσο περισσότερο το ακούω, τόσο περισσότερο μου αρέσει... :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ωραίο είναι κ το video clip.Ο τραγουδιστής δεν είναι ξανθός; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ναι αυτός είναι! Αν και δεν μου πολυαρέσει το "look" του σε αυτό το βίντεο... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Πολύ καλα τα πάει ήδη το what i've done μόνο απο τα downloads! No7 στην Αμερική και νο13 στην Αγγλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Ναι αυτός είναι! Αν και δεν μου πολυαρέσει το "look" του σε αυτό το βίντεο... Θυμίζει λίγο τον frontman των My Chemical Romance (στα δύο πρώτα τους βίντεο από το τελευταίο album). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Το συγκροτημα έχει διαλυθεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Το συγκροτημα έχει διαλυθεί; Κυκλοφορoυν (καινουργιο cd) κι οπλοφορουν.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Το συγκροτημα έχει διαλυθεί; Πως σου ήρθε αυτό; Όπως πολύ σωστά είπε η Σοφία, βγάζουν νέο album (στις 15 Μαΐου), έχουν ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο single από αυτό ("What I've Done"), όπως και το video του και σχεδιάζουν δεκάδες συναυλίες σε όλο τον κόσμο (δυστυχώς όχι εν Ελλάδι)... Οπότε όπως κατάλαβες, όχι... :wink: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Δε γίνεται να διαλυθεί ένα συγκρότημα όπως οι LP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Δε γίνεται να διαλυθεί ένα συγκρότημα όπως οι LP... μωρε γινεται,πως δεν γινεται...ολα γινονται σ'αυτη τη ζωη;) εδω διαλυθηκαν οι υπερτατοι ONE:p βλεπω βγαζουν καινουριο cd 15 μαιου!!πως και πως θα τα περιμενουμε τα καινουρια τραγουδια:D Απο τα παλιοτερα τους το Somewhere I Belong και το Numb(τρομερο:) ) ειναι τα αγαπημενα...δεν μου ερχονται αλλα τωρα:cry: αλλα και η συνεργασια LinkinPark και JayZ "γεννησε" ενα εκπληκτικο(κατ'εμε) κομματι!:up: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Μη συγκρίνεις όμως ΟΝΕ με LP, δε νομίζω οτι στέκει.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Μη συγκρίνεις όμως ΟΝΕ με LP, δε νομίζω οτι στέκει.! μωρε γινεται,πως δεν γινεται...ολα γινονται σ'αυτη τη ζωη εδω διαλυθηκαν οι υπερτατοι ONE:p μα γι'αυτο ακριβως το λογο εβαλα αυτο εδω -->:p εννοειται οτι το λεω ειρωνικα:) το να συγκρινεις ΟΝΕ και LinkinPark ειναι τουλαχιστον....ιεροσυλια:lol: μη τρελαινομαστε:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Μην το λές ξέρεις πόσα μαργαριτάρια έχω ακούσει κατα καιρούς?? Άστο!!! τεσπα... LP FOR EVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts