Carlos78 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Και εγώ το αγόρασα και φαίνεται αρκετα καλό, ξερει κανείς πως μπορεί να γίνει απόρριψη κλήσης απο την εξωτερική οθόνη (χωρίς να χρεωθεί ο καλούμενος?)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_ostas Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 hello kai sory gia ta greeks.... paidia eimai anamesa sto u900 ke to g400 mou aresoun ke ta dio eseis ti lete? auto pou me endiaferei einai 1)pio vgazi kaliteres (pio kathares etc) foto 2)i bataria kai 3) to sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OXTROS Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Καλησπέρα, είμαι και εγώ ένας υποψήφιος κάτοχος του G-400 και θέλω να ρωτήσω τα εξής: Σε ένα από τα μεγαλύτερα forum του εξωτερικού έχει πάρει πολύ κακή βαθμολογία για την ποιότητα του ήχου στις εισερχόμενες κλήσεις.. Ισχύει αυτό ? σας παραθέτω link: http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-SGH-G400-Review-review-r_2009-p_4.html Επίσης έχω βρει μια gold έκδοση.. http://www.mobilecenter.gr/images/detailed_images/g400jpg.jpgέχει κανεις αυτήν την version να μου στείλει καμια φωτό από το κινητό; Γιατι στο net δεν έχω βρει και πολλές φωτό που να καταλαβαίνω ποσο τελικά gold είναι το κινητό :D Επίσης σε οποιο κατάστημα κινητής και να τηλεφώνησα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπήρχε η ικανότητα επιδείξης του συγκεκριμένου :( Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ρε παιδιά, από όσους το έχουν, το τηλέφωνο παίζει κανονικά εφαρμογές java όπως Gmail και Opera Mini μέσω wap-proxy (με ενδιαφέρει με χρήση του wap της cosmote από το cosmote my view) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 έχω το G400 και προσπαθώ να το κάνω να οδυλέψει ως modem μέσω bluetooth. τελευταία έκδοση pc studio 3 και win xp. το έχει καταφέρει κανείς? με usb δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Μια ερώτηση παιδιά.....είχα δει ένα dummy του τηλεφώνου σε ένα κατάστημα wind και είχα μείνει με την εντύπωση ότι έχει xenon flash. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Απλό led έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 απλο λεντ εχει........πολυ δυσκολο να βρεις xenon φλας σε τοσο λεπτη συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Γεια σας παιδια εχω αυτο το κινητο και θελω να του αλλαξω απο Ρωσσικα που εχει σε Ελληνικα, πως να το κανω αυτο? (στις γλωσσες δεν εχει τα ελληνικα) Πρεπει να κανω κατι με το προγραμμα Nemesis? (καπως ετσι) Ευχαριστώ! Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) Γεια σας παιδια εχω αυτο το κινητο (Samsung SGH-G400) και θελω να του αλλαξω απο Ρωσσικα που εχει σε Ελληνικα, πως να το κανω αυτο? (στις γλωσσες δεν εχει τα ελληνικα, πρέπει να του αλλάξω product code) Πρεπει να κανω κατι με το προγραμμα Nemesis suite? Ευχαριστώ. Edited September 26, 2010 by sporoz Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Το Nemesis είναι για Nokia μόνο. Δες καταρχήν αν είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο ( *#7465625# ), αν ναι προχωράς. Αρκεί να βρεις ένα firmware που να έχει ελληνικά (αυτά που αρχίζουν από G400XΧ ή G400XE συνήθως έχουν) και να τα περάσεις με το firmware downloader 5.40. Θα πρέπει πρώτα να βάλεις το τηλέφωνο σε download mode πατώντας (ενώ είναι κλειστό) το Power και το 9. Τώρα, για το που θα βρεις firmware και λοιπά, αρκεί να ψάξεις στο google. Θα βρεις επίσης και οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts