Guest reddevil21 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 καλημέρα! Γνωρίζει κανείς τώρα με το ψηφιακό σήμα που ερχετε στην ελλάδα σε κατι μήνες αν θα μπορούμε να βλέπουμε live ΤV από το nokia n96 που διαθέτει TV Tuner: DVB-H ? αν ναι η υπηρεσία αυτη θα είναι free? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Δεν γίνεται. Πρόκειται για διαφορετικές τεχνολογίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 περασα τις επαφες απο το Ν82 στο Ν96 με το προγραμμα ''Μεταφορα" της Νοκια αλλα μου τις διπλοεμφανιζει!!! Οταν παω να διαγραψω τη δευτερη εγγραφη της επαφης σβηνει και τη πρωτη!!! Καμια ιδεα? Ευχαριστω το προβλημα εξακολουθει να υφισταται οτι και να εχω δοκιμασει (εσβησα ολες τις επαφες απο ολες τις πιθανες θεσεις, καρτα μνημης τηλεφωνο κλπ,και τις ξαναπερασα)..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannako Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλησπερα. Εγινα και εγο κατοχος του Ν96 και αντιμετοπιζω αυτο το προβλημα: Απο την πρωτη στιγμη που εβαλα την καρτα sim αναβοσβηνει πανω δεξια το εικονιδιο του μυνηματος σαν να εχω λαβει εισερχομενο και δεν το εχω διαβασει. Ανα 30 δευτερολεπτα αναβει και σβεινει κ το κεντρικο κουμπι (τετραγωνο). Γνωρίζει καποιος τι πρεπει να κανω. Εχω κανει αναβαθμιση με το νεο λογισμικο. Επιπροσθετως υπαρχει κανενα post που να εχει συγκεντρωμενες εφαρμογες (που να λειτουργουν) εκτος απο το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361. Με ενδιαφερει το skype,msn, facebook και καποιοσ καλος browser. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλησπερα. Εγινα και εγο κατοχος του Ν96 και αντιμετοπιζω αυτο το προβλημα: Απο την πρωτη στιγμη που εβαλα την καρτα sim αναβοσβηνει πανω δεξια το εικονιδιο του μυνηματος σαν να εχω λαβει εισερχομενο και δεν το εχω διαβασει. Ανα 30 δευτερολεπτα αναβει και σβεινει κ το κεντρικο κουμπι (τετραγωνο). Γνωρίζει καποιος τι πρεπει να κανω. Εχω κανει αναβαθμιση με το νεο λογισμικο. Επιπροσθετως υπαρχει κανενα post που να εχει συγκεντρωμενες εφαρμογες (που να λειτουργουν) εκτος απο το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361. Με ενδιαφερει το skype,msn, facebook και καποιοσ καλος browser. Ευχαριστω προκαταβολικα. Καλημέρα και καλώς ήρθες! Αυτό το φακελάκι που αναβοσβήνει σου δείχνει ότι έχει γεμίσει η κάρτα sim από μηνύματα. Θα πρέπει να πας στα Μηνύματα > Επιλογές >Φάκελος sim και να σβήσεις από εκεί τα μηνύματα. Όσο για το "φως" που αναβοσβήνει στο μεσαίο πλήκτρο λέγεται αναπνοή και υπάρχει για να σου δείχνει ότι το κινητό είναι σε λειτουργία. Για να την απενεργοποιήσεις θα πας Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. ρυθμίσ. > Κατάσταση αναμονής > Φωτισμός κατάστασης. Για εφαρμογές μπορείς να κοιτάξεις στα θέματα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ, Ποιες είναι κατά την γνώμη σας οι καλύτερες εφαρμογές;. Κάνε μια αναζήτηση με τις λέξεις που αναφέρεις και θα βρεις σίγουρα απάντηση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 καλησπερα βοηθεια!!! πηγα να κανω αναβαθμιση κ καταλαθος τραβιξα το καλωδιο το μονο που κανει ειναι να αναβωσβηνει η οθονη τι κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 καλησπερα βοηθεια!!! πηγα να κανω αναβαθμιση κ καταλαθος τραβιξα το καλωδιο το μονο που κανει ειναι να αναβωσβηνει η οθονη τι κανουμε τωρα? Αν και έχει περάσει αρκετή ώρα από τότε που ανέφερες το πρόβλημα, Βγάλε την μπαταρία για λίγα λεπτά και δοκίμασε πάλι. Εάν δεν καταφέρεις κάτι ,.. Nokia store. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 εχω ξεχασει τον κωδικο ασφαλειας υπαρχει τροποσ να τον ανακτησω??? Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244944 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostt Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 (edited) βοηθεια χριστιανοι την πατησα μαλλον και αγορασα ενα δηθεν κλεμμένο κινητό n96 απο εναν xxxxx στα goodys της εθν οδου αθην. κορινθου με 130 euro. εχει προβλημα στο λογισμικο μαλλον. Δεν υπαρχει η αρχικη οθονη του n96 που βλεπω αλλου. Πατωντας το κεντρικο κουμπιπου υπαρχε στο δεξι μερος βγαζει σε καποιο μενου στο οποιο διαβαζω κατα σειρα αναπαραγωγη ηχου, ρυθμισεις, αναπαρ.καταλογου, ενω τα υπολοιπα φαινονται σαν κατεστραμμενα. Στις ρυθμισεις δε με βγαζει καπου που το μονο που μπορω να διαλεξω ειναι on και off. δοκιμασα να κανω φορματ πατωντας *#κλπ και δεν γινεται λεει. Μποορει κανεις να βοηθεσει? Edited February 24, 2010 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 (edited) βοηθεια χριστιανοι την πατησα μαλλον και αγορασα ενα δηθεν κλεμμένο κινητό n96 απο εναν xxxxx στα goodys της εθν οδου αθην. κορινθου με 130 euro. εχει προβλημα στο λογισμικο μαλλον. Δεν υπαρχει η αρχικη οθονη του n96 που βλεπω αλλου. Πατωντας το κεντρικο κουμπιπου υπαρχε στο δεξι μερος βγαζει σε καποιο μενου στο οποιο διαβαζω κατα σειρα αναπαραγωγη ηχου, ρυθμισεις, αναπαρ.καταλογου, ενω τα υπολοιπα φαινονται σαν κατεστραμμενα. Στις ρυθμισεις δε με βγαζει καπου που το μονο που μπορω να διαλεξω ειναι on και off. δοκιμασα να κανω φορματ πατωντας *#κλπ και δεν γινεται λεει. Μποορει κανεις να βοηθεσει? Μηπως ειναι κινεζικος κλωνος; Edited February 24, 2010 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 βοηθεια χριστιανοι την πατησα μαλλον και αγορασα ενα δηθεν κλεμμένο κινητό n96 απο εναν xxxxx στα goodys της εθν οδου αθην. κορινθου...... Eκει σταματησα να διαβαζω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Πατησε *#0000# και πες μας τι βγαζει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 εχουμε πει παρα πολλες φορες οτι αποφευγουμε τετοιου ειδους ευκαιριες στο δρομο. δυστυχως την πατησες και εχει ενα πολυ καλο κινεζικο κλωνο. κριμα τα 130 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostt Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 παταω *#0000# και βγαζει v 10.0.046 RM-313 Nokia N96 (07.02) οσο για τη λεξη γύφτος που δεν άρεσε, για μένα είναι μια λέξηπου εκφραζει τον τοπο του η τη φυλη του η την κοινωνικη ομάδα που ανήκει και δεν την είπα προσβλητικά ,κι έτσι είναι , αν καποιος προσβάλλεται νομιζω αυτός έχει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Φίλε η συσκευή είναι μαϊμού. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το μόνο κοινό στοιχείο με το πραγματικό N96 είναι η εμφάνιση. Απολύτως τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostt Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 η συσκευη κατα τα αλλα λειτουργει, εκτελει και δεχεται κλήσεις, απλα δεν μπορεις να κανεις τιποτε άλλο ,καμια ρυθμιση. Μου φαινεται απιθανο να μη μπορει να γινει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Δεν είπε κανείς πως δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις. Αυτό που εννοούσα είναι πως δεν είναι ένα N96, αλλά απλά ένας κλώνος στην εξωτερική εμφάνιση. Δεν έχει το hardware, πολύ περισσότερο το software ώστε να μπορέσει η ενότητα των Nokia να σε βοηθήσει στο οτιδήποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 κατα την γνωμη μου θα επρεπε να σε απασχολει οτι το πληρωσες 130 ευρο ενω ενας φιλος μου το πηρε πριν δυο βδομαδες 30 ευρο καινουριο Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostt Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 πιαστηκα λοιπόν κώτσος που λεμε. Ειδικα αν όντως το πουλανε 30 euro καινουργιο τοτε πρεπει να παω να χτυπαω το κεφαλι μου. πριν 2 χρονια περιπου καποιος φιλος μου το ειχε και περηφανευοταν, αυτο θυμόμουν αλλα δεν παρακολουθω την αγορα γι αυτο τη πατησα. Τες πα θα το κανω μια ωραια βολη στον τοιχο να δω πως σπαει αντι για το κεφαλι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) εχει δοκιμασει κανενας την μπαταρια των 1200ma στο Ν96 να μου πει αν κλεινει η προσωψη? Edited March 7, 2010 by ALEX19 Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW328 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το N96. Χθες ενώ δούλευε κανονικά μου εμφάνισε το μήνυμα ότι ήταν χαμηλή η μπαταρία. Όντως ήταν χαμηλή η μπαταρία και το έβαλα να φορτίσει αλλά δυστυχώς δεν φόρτιζε. Δοκίμασα έναν καινούργιο φορτιστή αλλά και πάλι τίποτα, το τηλέφωνο νεκρό. Προσπάθησα δύο φορές να το ενεργοποιήσω ξεκινούσε κανονικά αλλά πριν με πετάξει στο μενού μου έλεγε ότι η μπαταρία είναι χαμηλή. Από τότε είναι νεκρό και δεν ξανά άνοιξε. Υ.Γ. Να σημειώσω ότι δούλευε κανονικά πριν και δεν είχε παρουσιάσει κάποιο κόλλημα. Please help......:cry: Edited March 27, 2010 by BMW328 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Πως μπαίνουμε στο κρυφό μενού;; παίρνουν τηλ,αλλά δεν με ακούνε. To τηλέφωνο είναι του θείου μου..και προσπαθώ να δω τί παίζει. Nokia N96 V 05.20 12-11-07 RM-233 © Nokia Variant 00.00 (δεν φαίνεται ολόκληρο) Edited April 1, 2010 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Πως μπαίνουμε στο κρυφό μενού;; παίρνουν τηλ,αλλά δεν με ακούνε. To τηλέφωνο είναι του θείου μου..και προσπαθώ να δω τί παίζει. Nokia N96 V 05.20 12-11-07 RM-233 © Nokia Variant 00.00 (δεν φαίνεται ολόκληρο) Ποιο κρυφό μενού εννοείς? Από τα στοιχεία που δίνεις δεν φαίνεται να είναι αυθεντικό Ν96 και μάλλον πρόκειται για κινέζικη απομίμηση. Το σωστό είναι RM-247. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ποιο κρυφό μενού εννοείς? Από τα στοιχεία που δίνεις δεν φαίνεται να είναι αυθεντικό Ν96 και μάλλον πρόκειται για κινέζικη απομίμηση. Το σωστό είναι RM-247. εννοούσα όπως πχ το satio που έμπαινες στο service menu.Αλλά λίγο που το έψαξα..νομίζω ότι έπιασαν κότσο τον θείο μου:worry: ...και πολύ μούφα λέμε! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts