thePRODIGY Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 H μπορεις να ξυσεις το καπακι για να γινει πιο λεπτο ωστε να κλεινει. γινεται Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 H μπορεις να ξυσεις το καπακι για να γινει πιο λεπτο ωστε να κλεινει. γινεται δεν το νομίζω είναι πολύ λεπτό παντός σε σχέση με το original ένας κλώνος Ν 96 δεν έχει καμιά σχέση με το original δεν μπορώ να καταλάβω πως την πατάνε μερική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.το96 εχει τα ιδια επιπεδα ηχου με το ν95? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mensa Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με το Ν96 (Νοκια :p) μου. Το κινητό έχει κολλήσει ενώ μιλούσα με βίντεο κλίση προσπάθησα να το κλήσω κ τίποτα περίμενα κάνα 20 λεπτό κ τίποτα κ έτσι αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία. Από εκεί κ πέρα το κινητό δεν ανοίγη το μόνο που κάνει είναι να ανάβει το λευκό φως στο κεντρικό κουμπί στην μέση http://img696.imageshack.us/img696/7835/165zb.jpg. Ξέρετε τι φταίει κ τι λύση υπάρχει (εαν υπάρχει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Δοκίμασες hard reset με τις οδηγίες που αναφέρει πιο πάνω ο Dark_ds ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mensa Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Δοκίμασες hard reset με τις οδηγίες που αναφέρει πιο πάνω ο Dark_ds ? ναι δεν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 ναι δεν κάνει Νοκια Care και αν η τιμη δεν σε συμφερει πηγαινε για νεο κινητο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mensa Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Νοκια Care και αν η τιμη δεν σε συμφερει πηγαινε για νεο κινητο. ok θα δω τη θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 καλησπέρα και από εμένα μόλις απέκτησα Ν 96 μεταχειρισμένο δίνοντας το χαλασμένο Ν 95 και ένα πολύ μικρο ποσό είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα εκτός από τους γνωστούς τριγμούς το κινητό σαν πρώτη ματιά είναι σχεδόν σαν το 95 αλλά λήγω ποιο γρηγορώ πήρα μπαταριά ολοκαίνουρια είναι πρώτη φόρτιση ακόμη οπότε αυτονομία δεν ξερό ακόμη με την παλιά 2 μέρες αυτονομία και άκουσα κάνα 3 ορώ μουσική έχω εγκατεστημένο το Garmin Mobile XT 5.0.0.50 τώρα στο θέμα της bl 6 f είναι ελάχιστα ποιο παχιά και δεν κλίνη καλά το καπάκι αλλά αν αντικατασταθεί το πανό προστατευτικό καπάκι της μπαταρίας με κάποιο αυτοκόλλητο ΌΧΙ ΤΟ ΚΆΤΩ κλίνη αφήνοντας ένα πολύ μικρο κενώ στο καπάκι του κινητού αλλά είναι ένα ρίσκο προς την ασφάλεια σας οπότε ΜΗΝ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ και στην ουσία κερδίζετε μια μέρα αν βγαλετε το αυτοκολλητο με το οποιο ειναι καλυμενη η μπαταρια και την ξυσετε απαλα με ενα ψιλο υαλοχαρτο προσεκτικα θα κλεισει το καπακι.ΠΡΟΣΟΧΗ!!! το αυτοκολλητο ειναι μονωτικο.αφου ξυσετε την μπαταρια καλυψτε με μονωτικη ταινια την πλευρα της μπαταριας που εφαπτεται με το τηλεφωνο.αλλιως κατα την φορτιση θα τρυπισει η μπαταρια και παπαλα.2 χρονια το εχω ετσι και ειναι μια χαρα.σωθηκα απο συνεχεις φορτισεις(δυο φορες τη μερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 καλησπερα παιδια.το ν96 εχει ενσωματωμενη κεραια για προβολη τηλεοπτικων καναλιων δωρεαν;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Δεν μπορείς να δεις τηλεόραση με την κλασσική έννοια. Η τηλεόραση (DVB-H) που αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι υπηρεσία δικτύου η οποία δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ευχαριστω φιλε.το τηλεφωνο δεχεται μια εικονα ως φοντο σε φουλ σκριν οπως τα σονυ ερικσον?εχει καλη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Για το wallpaper σου παραθέτω το ακόλουθο screen shot: http://img31.imageshack.us/img31/6213/nokian96.th.png Από τη κάμερα μπορείς να δεις εδώ μερικά δείγματα. Προσωπική άποψη δεν έχω διότι δεν είχα ποτέ στη κατοχή μου τη συγκεκριμένη συσκευή. Edited July 14, 2011 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdika Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 το κουμπι πολλαπλης επιλογης απο μπορουσες να κανεις και αντιγραφη επικολληση που ειναι??? δεν υπαρχει στο ν96 οπως σε προηγουμενα? Παράθεση perdika speaking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Για σας ειμαι χρονια στο φορουμ εχω αρκετο καιρο το Ν96 και καταλαθος ηταν στο παντελονι μου και το εβαλα στο πλυντηριο και εκανε μπανιο!!οπως ηταν φυσικο μετα δεν ανοιγε!!υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει?σε κανενα μαγαζι στο κεντρο?αυτα που εχουν και οι ξενοι κανουν τιποτα?Ξερει κανενας τιποτα σχετικο????:cry::cry::cry::cry: Edited December 5, 2011 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Χλωμο να διορθωθει το προβλημα! Στεγνωσε το και βαλτο στο ρυζι. Φανταζομαι εχεις βγαλει καρτα σιμ και μπαταρια ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 ενοειται οτι τα εβγαλα απλα θα εχει και σαπουνι.... αστα μεγαλη πικρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Μαλλον το ξεχνας και πας για αγορα νεας συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 εχω ηδη το Ν8 καλα δν πιανεται αλλα οσο να ναι οταν εχεις περασει τοσο καιρο με αυτο (Ν96) ειναι αδυναμια......ειναι φιλος....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Όχι απλά το ξεχνάς.. Αυτό το κινητό έχει φύγει ήδη. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 δεν θελω να πιστεψω ποσο αδικα εφυγε!!!!τοσο γρηγορα ολα εγιναν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ε καλα, χαλαρωσε! Και αν σε αρεσει τοσο πολυ ξαναπαρτο. Μεταχειρο η νεο... Διαλεγεις και παιρνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Για σας ειμαι χρονια στο φορουμ εχω αρκετο καιρο το Ν96 και καταλαθος ηταν στο παντελονι μου και το εβαλα στο πλυντηριο και εκανε μπανιο!!οπως ηταν φυσικο μετα δεν ανοιγε!!υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει?σε κανενα μαγαζι στο κεντρο?αυτα που εχουν και οι ξενοι κανουν τιποτα?Ξερει κανενας τιποτα σχετικο????:cry::cry::cry::cry: Sorry αλλά http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/1/6/5/287165/image.jpg η στην καλύτερη , στο ebay σαν πνιγμένο για ανταλλακτικά Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 εγω ρωτησα σε μερικα μαγαζια με κινητα στο κεντρο της αθηνας και μου ειπαν οτι φτιαχνεται λεω αν το ανοιξω να το καθαρισω να το βαλω σε ρυζι και οτι αλλο υπαρχει..μηπως γινει τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Εχω φλασαρει το κινητο μου πολλες φορες και μια απ αυτες με παλαιοτερο firmware. Τωρα πλεον δεν ανοιγει καθολου ουτε βγαζει το λογκο της Nokia ουτε φορτιζει τιποτα νεκρο. Αν τον συνδεω με τον υπολογιστη και πατησω το πληκτρο να ανοιξει ακουγεται οτι ο υπολογιστης βλεπει μια συνδεση usb αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα ακουγεται ο ηχος της αποσυνδεσης του usb. Μαλλον εχω χοντρο προβλημα... 1) πρεπει να φορμαρω το κινητο με καποιο τροπο σε βαθως? ( ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΡΜ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ) 2) Υπαρχει καποιος τροπος να κρατησω το κινητο σε flash mode? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts