Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.Αν δεν σε κουράζω πως αλλάζω product code και βάζω το τελευταίο firmware;Η μνήμη του τηλεφώνου είναι 16γίγα ,άρα πρέπει να υπάρχει χώρος.Ή κάνω λάθος.Επίσης ανοίγω το Quickoffice και είναι κενό.Ο product code είναι αυτός που αναφέρεται στις πρώτες σελίδες σαν κωδικός της ελληνικής έκδοσης;(και πως μπάινει;).Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν αλλαξεις product code να ξερεις οτι χανεις την εγγυηση!

Καποιοι απο εμας το "παιζουμε". Αν εισαι τυχερος και αν υπαρξει προβλημα στο τηλεφωνο και δεν κλεισει τελειως και μπορεις να ξαναγυρισεις το παλιο product code, τοτε το πας για Service και ολα οκ. Αν ομως κατι παθει το τηλεφωνο και δεν ανοιξει και πρεπει να το πας για Service τοτε θα το δουν και χανεις την εγγυηση. Το αν θα το κανεις ειναι δικη σου αποφαση, απλως εγω σε ενημερωνω για να ξερεις πριν κανεις κατι. Πως γινεται η αλλαγη, αρκει να ψαξεις λιγο. Υπαρχουν και οδηγιες για το πως και τι. Οσο για το office, Νομιζω οτι ειναι λογικο να ειναι αδειο ,αν εννοεις απο αρχεια, μολις βαλεις καποιο δικο σου θα το δεις και θα το ανοιξεις.

Τελικά τροποποιώ αυτη την εγγραφή για να πώ πως το Ν96 μου έχει στην άσπρη καρτελίτσα μεσα κάτω απο την μπαταρία: Type RM-245 Code:0534832 ,αλλά όταν του δίνω *#0000# βγαζει:V10.0.046 01-4-08 RM-313.Δεν έχει στον φάκελο Quicksheet τίποτα(είναι κενός),δεν έχει ζουμ στην κάμερα και όταν πάω να γράψω βίντεο σε 4-5 δευτερόλεπτα βγάζει disc full .

Το συνδέω με τον Η/Υ και το βλέπει σαν Nokia Phone Browser. Αλλά όταν πάω να το ανοίξω (στον Η/Υ) δεν ανοίγει.Επίσης το PC Suite 6.85(γιατί εχω Windows 2000) δεν το βλέπει.Είναι μαιμού ή όχι; Μπορεί κάποιος απο τους moderatos να μου πεί; Ευχαριστώ

Του πληκτρολογώ *#7370# ,κάνω και το hard format με τα κουμπιά ,δεν δείχνει τίποτε

Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα.

Το φορουμ δεν είναι chat για να παίρνεις αμέσως απάντηση.

Τώρα όσο αφορά τη συσκευή, η έκδοση που κυκλοφορεί εδώ είναι η Nokia N96-1 (RM-247) με product code 0543720.

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η 30.033 (18-06-09).

Στο hard format πλέον απλά μια επανεκκίνηση γίνεται χωρίς να φαίνεται κάτι που να προδίδει τη διαδικασία. Εκτός και αν εξαιρέσεις το λίγο περισσότερο χρόνο που χρειάζεται για να εκκινήσει το λειτουργικό.

Για μαϊμού πρόκειται, εφόσον λες πως άλλα γράφει η ετικέτα και άλλα το παράθυρο πληροφοριών (*#0000#).

Επιπλέον δεν υπάρχει συσκευή Ν96 με κωδικούς ούτε RM-245 αλλά ούτε RM-313.

ΥΓ: Πληροφοριακά, το RM-313 αναφέρεται στο N82-1.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πόσο εκτιμάται η τρέχουσα αξία του ως μεταχειρισμένο;

Χαμηλη,το ειχα δωσει σχεδον στις αρχες γυρω στα 250-300.

Νομιζω ομως οτι ειναι πολυ καλο τηλεφωνο και αν μπορουσα θα ξαναεπερνα.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΧΟΣ,τι 5800 και λαλακιες

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

εκανα αναβθμιση και ξαφνικα χαλασε η συνδεση και το κινητο μπλοκαρε. το παταω να ανοιξει, αναβει για λιγο η οθονη και μετα σβηνει. εκανα hard format αλλα τιποτα. καμια αλλη προταση?πρεπει να το παω σε νοκια κλαμπ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άστο για λίγο χωρίς μπαταρία και δοκίμασε και πάλι. Επίσης βγάλε τη κάρτα μνήμης, αν έχεις.

Αν δεν ανοίγει... πήγαινε σε Nokia Shop.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Άστο για λίγο χωρίς μπαταρία και δοκίμασε και πάλι. Επίσης βγάλε τη κάρτα μνήμης, αν έχεις.

Αν δεν ανοίγει... πήγαινε σε Nokia Shop.

εχω κανει πανω απο 30 αναβαθμισεις, πρωτη φορα μου συμβαινει. αν τελικα το παω σε νοκια σοπ. ποιο θα ειναι το κοστος και ποσες μερες θα κανω να το παρω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θα πληρώσεις.

Θα αναφέρεις πως σου έμεινε στα χέρια κατά την αναβάθμιση.

Τώρα πόσες μέρες θα στο κρατήσουν... δεν το ξέρω.

• 2 weeks later...
Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα.

Το φορουμ δεν είναι chat για να παίρνεις αμέσως απάντηση.

Τώρα όσο αφορά τη συσκευή, η έκδοση που κυκλοφορεί εδώ είναι η Nokia N96-1 (RM-247) με product code 0543720.

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η 30.033 (18-06-09).

Στο hard format πλέον απλά μια επανεκκίνηση γίνεται χωρίς να φαίνεται κάτι που να προδίδει τη διαδικασία. Εκτός και αν εξαιρέσεις το λίγο περισσότερο χρόνο που χρειάζεται για να εκκινήσει το λειτουργικό.

Για μαϊμού πρόκειται, εφόσον λες πως άλλα γράφει η ετικέτα και άλλα το παράθυρο πληροφοριών (*#0000#).

Επιπλέον δεν υπάρχει συσκευή Ν96 με κωδικούς ούτε RM-245 αλλά ούτε RM-313.

ΥΓ: Πληροφοριακά, το RM-313 αναφέρεται στο N82-1.

Καλησπερα..Πως μπορω να αλλαξω product code Στο νοκια Ν96;;Ειναι αγορασμενο απο Αγγλια και θελω να βαλω ελληνικα.Οι οδηγιες που δινονται μεσα σε αυτο το site ειναι για Διαδικασία αναβάθμισης N73 σε N73 Music Edition...Υπαρχει αλλος τροπος;;

Καλησπερα..Πως μπορω να αλλαξω product code Στο νοκια Ν96;;Ειναι αγορασμενο απο Αγγλια και θελω να βαλω ελληνικα.Οι οδηγιες που δινονται μεσα σε αυτο το site ειναι για Διαδικασία αναβάθμισης N73 σε N73 Music Edition...Υπαρχει αλλος τροπος;;

Ο ίδιος τρόπος είναι. Ακολουθείς ακριβώς τις ίδιες οδηγίες και τα ίδια βήματα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν θα πληρώσεις.

Θα αναφέρεις πως σου έμεινε στα χέρια κατά την αναβάθμιση.

Τώρα πόσες μέρες θα στο κρατήσουν... δεν το ξέρω.

το πηγα στο νοκια σοπ, τους ειπα οτι μπλοκαρε κατα την αναβαθμιση. μου ζητησε αποδειξη, την οποια δν εχω, και μου ειπε οτι το κοστος ειναι 16 ευρω. πρεπει οντως να τα δωσω αυτα τα 16 ευρω η παει να με δουλεψει?επισης στο χαρτι που μου εδωσε και με το οποιο θα παω να παρω το κινητο στα σχολια γραφει τι προβλημα εχει και επισης γραφει οτι υπαρχει αποδειξη αγορας. αυτο ειναι που με εβαλε σε υποψιες. μηπως προσπαθει να παρει τα 16 ευρω χωρις να πρεπει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η απόδειξη τι τον ενδιαφέρει...;

- Για να ελέγξει εάν είναι εντός εγγύησης...; Προφανώς και είναι, εφόσον δεν έχουν περάσει 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.

- Για να διαπιστώσει εάν είναι δικό σου το κινητό και όχι πχ κλεμμένο...; Πήγαινε του να δει το κουτί.

Περίεργο πάντως μου φαίνεται να ζητά απόδειξη.

Η απόδειξη τι τον ενδιαφέρει...;

- Για να ελέγξει εάν είναι εντός εγγύησης...; Προφανώς και είναι, εφόσον δεν έχουν περάσει 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.

- Για να διαπιστώσει εάν είναι δικό σου το κινητό και όχι πχ κλεμμένο...; Πήγαινε του να δει το κουτί.

Περίεργο πάντως μου φαίνεται να ζητά απόδειξη.

αυτο που μου λες δηλαδη ειναι οτι προσπαθει να μου παρει τα 16 ευρω με το ετσι θελω? και γραφει και στο χαρτι με αποδειξη αγορας. οταν ερθει η ωρα να παω να το παρω να ανηθω δηλαδη να του δωσω τα χρηματα?η συσκευη ειναι ολοκαινουρια χωρις δευτερολεπτο χρονου ομιλιας και με τις ζελατινες στην οθονη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω φίλε μου. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου.

Πάντως δεν το έχω ακούσει ξανά να ζητάνε απόδειξη αγοράς για επαναφορά σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στην αναβάθμιση.

Στο νοκια σοπ μου ζητανε παντα αποδειξη,γιατι ειναι παραξενο?

Και με το ΙΜΕΙ μπορουν να δουν αν εχει εγγυηση,αλλα ...

Η επανοφορα δεν θα γινει σε μια ωρα ουτε στο καταστημα,πιθανοτατα θα παει στη Βουλιαγμενης.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Στο νοκια σοπ μου ζητανε παντα αποδειξη,γιατι ειναι παραξενο?

Και με το ΙΜΕΙ μπορουν να δουν αν εχει εγγυηση,αλλα ...

ειναι παραξενο υπο την εννοια οτι η εγγυηση ειναι για 2 χρονια και το κινητο εχει λιγοτερο απο 2 χρονια που κυκλοφορησε στην αγορα. εχω ξαναπαει σε νοκια σοπ, για κινητο που ειχε κυκλοφορησει προσφατα δεν μου ειχαν ζητησει αποδειξη. για ενα κινητο ομως που ειχε πανω απο 2 χρονια κυκλοφοριας μου ζητησαν κανονικα και μαλιστα την ειχα και ηταν και εντος εγγυησης.

αν υπουεσουμε οτι η σωστη διαδικασια ειναι να ζητανε, οπως και εκαναν στην περιπτωση μου, αλλα η συσκευη ειναι καινουρια-λιγοτερο απο δυο χρονια που εχει κυκλοφορησει- εχουν το δικαιωμα να μου ζητησουν 16 ευρω για να το επαναφερουν απο μια αναβαθμιση στο σπιτι που δεν πηγε καλα με αποτελεσμα να μπλοκαρει?

μου ειπε απο την αρχη οτι το κινητο θα παει στα κεντρικα. θεσσαλονικη ειμαι. δεν ειναι και πολυ παραξενο οτι στο χαρτι που μου εδωσε γραφει με αποδειξη αγορας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

να μη τους μαθαινετε και τους δινετε αποδειξεις

να μαθουν να δουλευουν με τα ΙΜΕΙ ...ετσι δουλευει ολη η Ευρωπη

αφου ειναι απο Ευρωπαϊκη Ενωση ειμαστε καλυμενοι ...εξυπνακηδες....προσχηματα για να παρουν χρηματα...

δηλαδη και αμα δεν εχεις αποδειξη και το κουτι ειναι απο alpha copy και εχει η συσκευη Ελληνικα γραμματα πανω ..απο που ειναι? απο την Ουγκαντα? (αναφερομαι στα παιδια που εχουν αγορασει απο Ελλαδα και τους ζητανε αποδειξη)

παντως προσωπικα σε ΝΟΚΙΑ και SE που εχω παει συσκευες απο Αγγλια , ειτε χωρις κοπο ειτε

με επιμονη εκαναν τη δουλεια τους με το ΙΜΕΙ....

η HTC ειναι ξεκαθαρη στο θεμα ..οποτε η ...απαραδεκτη Samsung συνεχιζει....το βιολι της

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

να μη τους μαθαινετε και τους δινετε αποδειξεις

να μαθουν να δουλευουν με τα ΙΜΕΙ ...ετσι δουλευει ολη η Ευρωπη

αφου ειναι απο Ευρωπαϊκη Ενωση ειμαστε καλυμενοι ...εξυπνακηδες....προσχηματα για να παρουν χρηματα...

δηλαδη και αμα δεν εχεις αποδειξη και το κουτι ειναι απο alpha copy και εχει η συσκευη Ελληνικα γραμματα πανω ..απο που ειναι? απο την Ουγκαντα? (αναφερομαι στα παιδια που εχουν αγορασει απο Ελλαδα και τους ζητανε αποδειξη)

παντως προσωπικα σε ΝΟΚΙΑ και SE που εχω παει συσκευες απο Αγγλια , ειτε χωρις κοπο ειτε

με επιμονη εκαναν τη δουλεια τους με το ΙΜΕΙ....

η HTC ειναι ξεκαθαρη στο θεμα ..οποτε η ...απαραδεκτη Samsung συνεχιζει....το βιολι της

τελια τα πληρωσα τα 16 ευρω. μου ειπαν οτι εφοσον δεν εχω την αποδειξη ετσι ειναι η πολιτικη της εταιριας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτη φορά γράφω στο myphone.gr και ίσως να κάνω λάθος τοποθέτηση του θέματός μου.

Το ερώτημά μου είναι σχετικό με το Ν96 και έχει σχέση με τον πραγματικό χρόνο που πρέπει η συσκευή να παραμένει standby (όχι τον θεωρητικό).

Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιεί και μπορεί να μου απαντήσει γιατί το δικό μου δεν παραμένει standby παραπάνω από 14 ώρες και μάλιστα με το sim εκτός συσκευής. Η μπαταρία του έχει περάσει το fast battery check και το test results είναι charge level: Approx 29%

Impedance : 200 mohms

101% CAPACITY

NORMAL PERFORMANCE

GOOD BATTERY

Ευχαριστώ

Πρώτη φορά γράφω στο myphone.gr και ίσως να κάνω λάθος τοποθέτηση του θέματός μου.

Το ερώτημά μου είναι σχετικό με το Ν96 και έχει σχέση με τον πραγματικό χρόνο που πρέπει η συσκευή να παραμένει standby (όχι τον θεωρητικό).

Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιεί και μπορεί να μου απαντήσει γιατί το δικό μου δεν παραμένει standby παραπάνω από 14 ώρες και μάλιστα με το sim εκτός συσκευής. Η μπαταρία του έχει περάσει το fast battery check και το test results είναι charge level: Approx 29%

Impedance : 200 mohms

101% CAPACITY

NORMAL PERFORMANCE

GOOD BATTERY

Ευχαριστώ

14 ωρες και χωρις καρτα, δηλαδη χωρις να ειναι συνδεδεμενο σε καποιο δικτυο, ειναι ελαχιστες. εμενα χωρις καρτα σιμ κραταει τουλαχιστον 72 ωρες. ισως και παραπανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ για την απάντηση pexths

και εγώ έτσι νομίζω και για αυτό το πήγα στην ALPHA COPY Βουλιαγμένης 187 και το αποτέλεσμα ήταν REMARKS: Warranty έγινε energy management calibration. Έλεγχος μπαταρίας ΟΚ. Έλεγχος τηλεφώνου ΟΚ.

Γι αυτό έθεσα και το ερώτημα γιατί μετά τα πιο πάνω πεπραγμένα στην Alpa Copy το αποτέλεσμα είναι το ίδιο