Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση θελω να κανω μηπως καποιος εχει να μου δωσει απαντηση..Κανω εγκατασταση το garmin και η μπαταρια πεφτει σε 24 ωρες το πολυ.Βγαζω το garmin και η μπαταρια κρατα περιπου 3 μερες..Λεω μαλλον κατι δεν εγινε σωστα στην εγκατασταση..Το ξαναβαζω και παλι μια απο τα ιδια δηλαδη ουτε 24 ωρες η μπαταρια.Μηπως φταιει οτι δεν το εχω βαλει σε cd card? Δε το λειτουργω το garmin και το .dll που εχετε πει το εχω κανει delete απο το bin..Στις εφαρμογες ποιες ειναι ανοιχτες δεν βλεπω να τρεχει..Αν εχει καποιος ιδεα τι γινετε θα χαρω να μου το πειτε και σε μενα να βγαλω μια ακρη...ευχαριστω

Καταραμένη εφαρμογή τελικά το Garmin,στο Ν96 διαπίστωσα ότι όντως τρωει την μπαταρία σαν τρελλό,το έβγαλα και είδα διαφορά 1,5 μέρας αναμονής,το Nokia/Ovi Maps 3 μια χαρά είναι και το Sygic επίσης.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν λιγες μερες αγορασα το Nokia N96 16GB και μου παρουσιαζει προβλημα οταν παταω το πληκτο τις διεσης (#).

τοτε ξαφνικα κανενα αλλο πληκτρο δεν ανταποκρινεται.

Ουτε μπορω να αλλαξω τα γραμματα απο μεγαλα σε μικρα ή απο μικρα σε μεγαλα.

Δεν μου εμφανιζει το μενου αλλαγης γλωσσας την ωρα που κανω καποια καταχωρηση στον τηλεφωνικο καταλαγο.

Παραδειγμα να γράψω "Παύλος Pavlos".

Ψαχνω να βρω λυση εδω και μερες και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.

Οποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει ευχαριστω πολυ !!!

Υ.Γ. Η εκδοση λειτουργικου που φοραει μαλλον ειναι η 12 χωρις να ειμαι απολυτως μιας και δεν μπορω να χρησιμοποιησω την εντολη *#0000# για να το εξακριβωσω.

Το Product Code 0573063 που αντιστοιχει?

Σε ποιες χωρες?

Πριν λιγες μερες αγορασα το Nokia N96 16GB και μου παρουσιαζει προβλημα οταν παταω το πληκτο τις διεσης (#).

τοτε ξαφνικα κανενα αλλο πληκτρο δεν ανταποκρινεται.

Ουτε μπορω να αλλαξω τα γραμματα απο μεγαλα σε μικρα ή απο μικρα σε μεγαλα.

Δεν μου εμφανιζει το μενου αλλαγης γλωσσας την ωρα που κανω καποια καταχωρηση στον τηλεφωνικο καταλαγο.

Παραδειγμα να γράψω "Παύλος Pavlos".

Ψαχνω να βρω λυση εδω και μερες και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.

Οποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει ευχαριστω πολυ !!!

Υ.Γ. Η εκδοση λειτουργικου που φοραει μαλλον ειναι η 12 χωρις να ειμαι απολυτως μιας και δεν μπορω να χρησιμοποιησω την εντολη *#0000# για να το εξακριβωσω.

Το Product Code 0573063 που αντιστοιχει?

Σε ποιες χωρες?

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το μενού των ρυθμίσεων(θα σου έλεγα να πατήσεις *#7370# αλλά δεν θα γίνεται μάλλον....),αν δεν διορθωθεί ούτε με αυτό τότε μάλλον είναι hardware προβλημα πληκτρολογίου οπότε σε ΝΟΚΙΑ shop πας όπως είσαι για τα περαιτέρω.

exo to garmin gnisio.ti ginetai me thn mpataria/mporei kapoios na apantisi gia ton fakelo sys, task manager kai ta sxetika .den einaidinaton na mhn yparxei lysh:

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

exo to garmin gnisio.ti ginetai me thn mpataria/mporei kapoios na apantisi gia ton fakelo sys, task manager kai ta sxetika .den einaidinaton na mhn yparxei lysh:

Τα προβλήματα αυτονομίας που έχουν αναφερθεί σε αρκετές fp1/fp2 συσκευές αφορούν κυρίως την ραγισμένη έκδοση που υπάρχει στα "μαγαζάκια",τώρα στην γνήσια που έχεις εσύ(δηλαδή σε κάρτα microSD με το αυτοκόλλητο Garmin υποθέτω) δεν έχει αναφερθεί κάτι διαφορετικό-η όλη ουσία είναι πως η εφαρμογή TSRautostart.exe που τρέχει από την εκκίνηση και μετά είναι ιδιαίτερα ενεργειοβόρα σε συνδυασμό με το Cardrunner.dll που πρέπει να μετονομαστεί σε....dll.txt ή να διαγραφεί.....όλα αυτά πάντως είναι φουντουκιές τελικά,προσωπικά θα περιμένω μια επόμενη έκδοση του Garmin όπου ρητά θα αναφέρεται η επίλυση του προβλήματος αυτού,το οποίο σε κάποιες συσκευές κλέινει σπίτια.....:mad:

Δεν τιθεται θεμα να υπαρχει διαφορα αναμεσα σε original και σπασμενη εκδοση γιατι το σπασιμο του garmin γινεται μεσω κλειδογεννητριας, αρα δεν γινεται κανενος ειδους debugging και compiling στα αυθεντικα εκτελεσιμα αρχεια. Η "πειραγμενη" εκδοση λειτουργει ετσι οπως ακριβως λειτουργει η γνησια. Διαφορες παρατηρουνται απο εκδοση σε εκδοση στο κατα ποσο ενεργοβορα ειναι η διεργασια tsrautostart.exe Καποιος που το εχει μετρησει νομιζω οτι ανεφερε οτι στις εκδοσεις 4.20.00 και 5.00.00 το tsrautostart.exe καταναλωνει πολυ λιγοτερο απ' οτι στις υπολοιπες.

Τωρα αν σταματησει καποιος να τρεχει το tsrautostart.exe δεν τιθεται θεμα παραπανω καταναλωσης λογω του Garmin. Προσοχη χρειαζεται οταν καποιος χρησιμοποιει και agps γιατι μενουν ανοιχτες κι αλλες διεργασιες.

Γενικα οσο χρησιμοποιουνται διαφορες λειτουργιες του κινητου τοσο παραπανω διεργασιες μενουν ανοιχτες και καλο ειναι να γινεται μια επανεκκινηση για να καθαριζει καλα το κινητο.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι η garmin τοχει φτιαξει ετσι να παραμενει συνεχεια το tsrautostart.exe στο background, αφου ακομα και οταν δεν τρεχει αν ξεκινησεις την εφαρμογη το ξεκιναει και μια χαρα λειτουργει.

Λογικα σε καποια επομενη εκδοση θα το φτιαξουν και το προβλημα με την καταναλωση θα διορθωθει. Εως τοτε θα ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε τη γνωστη διαδικασια.

Δεν τιθεται θεμα να υπαρχει διαφορα αναμεσα σε original και σπασμενη εκδοση γιατι το σπασιμο του garmin γινεται μεσω κλειδογεννητριας, αρα δεν γινεται κανενος ειδους debugging και compiling στα αυθεντικα εκτελεσιμα αρχεια. Η "πειραγμενη" εκδοση λειτουργει ετσι οπως ακριβως λειτουργει η γνησια. Διαφορες παρατηρουνται απο εκδοση σε εκδοση στο κατα ποσο ενεργοβορα ειναι η διεργασια tsrautostart.exe Καποιος που το εχει μετρησει νομιζω οτι ανεφερε οτι στις εκδοσεις 4.20.00 και 5.00.00 το tsrautostart.exe καταναλωνει πολυ λιγοτερο απ' οτι στις υπολοιπες.

Τωρα αν σταματησει καποιος να τρεχει το tsrautostart.exe δεν τιθεται θεμα παραπανω καταναλωσης λογω του Garmin. Προσοχη χρειαζεται οταν καποιος χρησιμοποιει και agps γιατι μενουν ανοιχτες κι αλλες διεργασιες.

Γενικα οσο χρησιμοποιουνται διαφορες λειτουργιες του κινητου τοσο παραπανω διεργασιες μενουν ανοιχτες και καλο ειναι να γινεται μια επανεκκινηση για να καθαριζει καλα το κινητο.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι η garmin τοχει φτιαξει ετσι να παραμενει συνεχεια το tsrautostart.exe στο background, αφου ακομα και οταν δεν τρεχει αν ξεκινησεις την εφαρμογη το ξεκιναει και μια χαρα λειτουργει.

Λογικα σε καποια επομενη εκδοση θα το φτιαξουν και το προβλημα με την καταναλωση θα διορθωθει. Εως τοτε θα ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε τη γνωστη διαδικασια.

Ευχαριστώ,δεν θα πάρω......:lol:,"Είναι γελοίο....(βλ.διαφήμιση 11880)...να με βλέπεις να κάνω επανεκκίνηση στο κινητό,αυτό χωρίς τα καλώδια,κάθε φορά που θέλεις να βρίσκω τον καφενέ του Γιακουμή για να σε πάω να σε τρατάρω έναν λουκουμά....:lol::lol:"

to tsrautostart.exe den sveinei otan kanoume kauarisma me enan task manager h thelei panta epaekinisi?

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

Ευχαριστώ,δεν θα πάρω......:lol:,"Είναι γελοίο....(βλ.διαφήμιση 11880)...να με βλέπεις να κάνω επανεκκίνηση στο κινητό,αυτό χωρίς τα καλώδια,κάθε φορά που θέλεις να βρίσκω τον καφενέ του Γιακουμή για να σε πάω να σε τρατάρω έναν λουκουμά....:lol::lol:"

:lol:

ναι καλο ειναι τα ταριφομουτρα να κοιταξουν αλλου... :lol:

παιδια ποια ειναι η λειτουργια του navi wheel?τι ακριβως κανει εκτοσ απο το αναβοσβηνει το κεντρικο κουμπι?ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ποια ειναι η λειτουργια του navi wheel?τι ακριβως κανει εκτοσ απο το αναβοσβηνει το κεντρικο κουμπι?ευχαριστω

Στο Ν96 αυτό του ανέθεσαν να κάνει μόνο,σε άλλα μοντέλα όπως το Ν85 μπορείς με την τετραγωνική κύλιση του δακτύλου να κινείσαι πιο γρήγορα στο μενού και σε κάποια υπομενού.

παιδια οταν παω να κανω backup απο το κινητο στην memory card μου βγαζει αυτο το μηνημα Memory Full close application and try again και οταν παω να κανω παλι backup μεσω το pc suite και δεν κανει τιποτα παρα μονο ενα αρχειο ενος kilobyte.δν θελω να μου πειτε την ευκολη λυση format αλλα τι αλλο να κοιταξω στο κινιτο που τρωει μνημη...

Πήγαινε με το x-plore, αφού έχεις επιλέξει να φαίνονται οι κρυφοί φάκελοι, και διέγραψε τον φάκελο Ε:\backup ή μετάφερέ τον στον υπολογιστή σου. Κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου και ξαναπροσπάθησε. Καλό είναι να βγάλεις μερικά στοιχεία που δεν σε ενδιαφέρουν απο τον αντίγραφο, αφού το Ν96 σου δίνει αυτή την δυνατότητα.

Εδω και λίγες μέρες απεγκατεστησα το JBakTaskman στο Ν96 γιατι μου κόλλαγε απελπιστικά το Garmin όταν το έτρεχα.Ειχα βέβαια την εκδοση 5.00.10...Η αλήθεια ειναι οτι βελτιώθηκε το Garmin αλλά και πάλι σερνόταν σε σχέση με την 4άρα έκδοση που ετρεχα και στο Ν82 μου.Τελικά έβαλα την 4.20.20 στο Ν96 και πάει σφαιρα.Ωστόσο προληματιζομαι για το αν θα ξαναβάλω το JBakTaskan γιατι μάλλον καταναλώνει επιπλέον ενεργεια το προγραμματάκι αυτο και μάλλον τραβάει πορους απο το κινητο.Μπορώ να το βάλω χωρις να τρεχει κάθε φορά στο background όταν ανοιγω το κινητο και να επιλέγω εγω πότε θα τρεχω το JBakTaskman?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Επιλογή έχει αλλά η επιλογή στο N96 δεν λειτουργεί!!! Δυστυχώς και εγώ αναγκάζομαι να περιμένω να ανοίξει και μετά να το κλείσω το Taskman ώστε να μην μου καθυστερούν τα διάφορα που φορτώνω!

Εγώ πάλι ποτέ δεν το χώνεψα ο jbak και το πέταξα αμέσως απο το κινητό μου. Αυτό που έκανα για να αντιμετοπίσω το πρόβλημα αυτονομίας με το garmin είναι να κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση όποτε την χρειάζομαι. Αλλά μετά απο 2-3 φορές, κατάλαβα οτι δεν μου χρειάζεται και χρησιμοποιώ εδώ και καιρό μόνο το nokia maps 3 και ησύχασα.

Επιλογή έχει αλλά η επιλογή στο N96 δεν λειτουργεί!!! Δυστυχώς και εγώ αναγκάζομαι να περιμένω να ανοίξει και μετά να το κλείσω το Taskman ώστε να μην μου καθυστερούν τα διάφορα που φορτώνω!

Ποια εκδοση του jbak χρησιμοποιεις; μια χαρα δουλευει, δεν ξερω ομως με το garmin τι κανει σε μενα...το σιχαινομαι :p

Οπότε ειναι προτιμότερο να μην το ξαναβαλω ποτε για να ησυχάσω μια και καλή...

Καθως το εβγαλα το JBak πάντως παρατήρησα λιγότερο ροκάνισμα της μπαταρίας!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ποια εκδοση του jbak χρησιμοποιεις; μια χαρα δουλευει, δεν ξερω ομως με το garmin τι κανει σε μενα...το σιχαινομαι :p

Χρησιμοποιώ την v1.00! Με ποιο τρόπο το έχεις φτιάξει ώστε να μη σου ξεκινά στην αρχή εσύ? Εγώ πηγαίνω πάντως menu>Program rules επιλέγω kill after boot και τίποτα δεν γίνεται...

Δεν είναι αυτή η σωστή ρύθμιση. Έχω καιρό να το βάλω το πρόγραμμα και δεν θυμάμαι το ακριβές όνομα αλλά νομίζω λέγεται auto start. Για ψάξτο και άλλο, θα το βρεις.

Δεν είναι αυτή η σωστή ρύθμιση. Έχω καιρό να το βάλω το πρόγραμμα και δεν θυμάμαι το ακριβές όνομα αλλά νομίζω λέγεται auto start. Για ψάξτο και άλλο, θα το βρεις.

Όταν ανοίγω το πρόγραμμα μου έχει δύο εφαρμογές πάντα ανοιχτές (αυτές που τρέχουν έτσι και αλλιώς συνεχώς) την ''Αναμονή'' και το ''Μενού''. Πηγαίνοντας στα γενικά settings του προγράμματος δεν μου έχει κάποια επιλογή για να μην ανοίγει κατά την έναρξη του κινητού κλπ! Πηγαίνοντας στο program rules μου βγάζει τόσο την επιλογή που σου είπα, όσο και του autostart που μου είπες! Το program rules όμως αναφέρεται στο εκάστοτε πρόγραμμα (στην Αναμονή ή στο Μενού)! Επέλεξα το autostart που μου είπες αλλά τζίφος!!! Το έχει κανείς περασμένο σε Ν96 να μας πεί τι παίζει???

Βγάλε και τα δύο για να ησυχάσεις μια και καλή. ;)

Το Garmin ειναι μια χαρά.Η έκδοση 4.20.20 νομίζω δεν ειναι ενεργοβόρα.Αλλωστε το Garmin και κάθε Garmin δεν ειναι παιχνίδι.Το χρησιμοποιείς όταν πρέπει και σε βοηθάει αφάνταστα τοτε.Σε ταξίδια μου στο εξωτερικό για παράδειγμα,ήταν πάρα πολύ βολικό.Οταν βέβαια το ανοιγει κανεις και το κλεινει ασκοπα 5 φορές τη μέρα,τότε δεν μπορεις να ανοιγοκλεινεις το κινητό άλλες τοσες φορές γiα να σταματαει να τρεχει το Τsrautostart.exe και κάπου τότε μας φαινεται κουραστικό...:rolleyes:

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556