xrhstos1974 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Καλησπέρα και από μένα. Έκατσα και διάβασα όλες σχεδόν τις σελίδες από χθες το απόγευμα για να δω τι γίνεται επιτέλους με αυτό το περιβόητο κινητό. Ομολογώ ότι οι καλές εντυπώσεις ήταν πιο πολλές απο τις κακές. Δεν ξέρω αυτό όμως αν θα με κάνει να πάω να το αγοράσω. Οι κακές εντυπώσεις είναι πιο 'δυνατές' πάντως. Ευτύχημα είναι ότι έχω κάποια επιδότηση του ποσού των 200 € από κάποια εταιρεία κινητής οπότε αυτό είναι ένα συν αν και εφόσον το πάρω. Δυστυχώς πριν από λίγες μέρες μου έπεσε από τη μηχανή το Ν82 που το είχα αγοράσει πριν το καλοκαίρι. Δεν πρόλαβα να το χαρώ και πολύ. ΧΑΘΗΚΕ. Με είχε εντυπωσιάσει το συγκεκριμένο μοντέλο. Τώρα βρίσκομαι σε ένα δίλλημα στο να το προτιμήσω η όχι. Είμαι μετέωρος.:) Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ΣΟυ προτείνω να πας σε ένα μαγαζί απο τα πολλάπου το έχουν αναοιχτό για χρήση, να το πιάσεις, να το ψάξεις καλά και να βγάλεις το συμπέρασμά σου. Σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις μια ολοκληρωμένη άποψη απο μια πρώτη επαφή αλλά παίρνεις πληροφορίες πολύ διαφορετικές απο αυτές που σου προσφέρουν τα φόρουμ. Επίσης, αν δεν βιάζεσαι ρίξε μια ματιά και στο Ν85. Θα έρθει σε λίγο καιρό αρκετά φθηνότερο και πολλά υποσχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει ακόμα. Φυσικά και θα πάω να το κάνω απλά η δουλειά μου δεν το επιτρέπει. Θα κάνω ένα είδος σύγκρισης και θα αποφασίσω. Πάντως τείνω προς το Ν96. Λίγο όμως. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Καλημέρα σέ όλους σας.Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος καμιά εφαρμογή που νά κανει Restart στό Ν96 γιατή ένα δύο πού έβαλα δέν τρέχουν ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsofronas Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ειμαι κατοχος εδω και 4 μερες του Ν96. 1ον. Δεν μου πατιετε καλα το "0", και 2ον το μενου σε καποιεσ εφαρμογές, π.χ μηνυματα αργει χαρακτηριστικα + οτι οταν μπαινω να δω photos, αργει επισεις να τις φορτώσει!!! Πειτε μου please εαν ειναι προβληματικο, εχς ακομα 2 μερες περιθωριο να το αλλαξω... ευχαριστώ! ΤΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ειμαι κατοχος εδω και 4 μερες του Ν96. 1ον. Δεν μου πατιετε καλα το "0", και 2ον το μενου σε καποιεσ εφαρμογές, π.χ μηνυματα αργει χαρακτηριστικα + οτι οταν μπαινω να δω photos, αργει επισεις να τις φορτώσει!!! Πειτε μου please εαν ειναι προβληματικο, εχς ακομα 2 μερες περιθωριο να το αλλαξω... ευχαριστώ! ΤΣ :)1.εχειs εγγυηση δεν υπαρχει προβλημα.2 κοιτα εαν εχειs αφησει να τρεχουν εφαρμογεs γινεται ποιο αργο ετσι.αναβαθμιση εχειs κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsofronas Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ναι. Εχω κανει και την αναβάθμηση!! Το μηδεν με απασχολει πιο πολυ που δεν πατιετε! Ετσι ειναι οντως? και εχει μεγαλεσ διαφορεσ στην ταχυτητα σε σχεση με το Ν95 8ΓΒ που ειχα (μου το κλεψανε) !! εχς περιθωριο 2 μερες ακομα να το αντικαταστησω. Για πες μου σε παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ειμαι κατοχος εδω και 4 μερες του Ν96. 1ον. Δεν μου πατιετε καλα το "0", και 2ον το μενου σε καποιεσ εφαρμογές, π.χ μηνυματα αργει χαρακτηριστικα + οτι οταν μπαινω να δω photos, αργει επισεις να τις φορτώσει!!! Πειτε μου please εαν ειναι προβληματικο, εχς ακομα 2 μερες περιθωριο να το αλλαξω... ευχαριστώ! ΤΣ Σίγουρα είναι προβληματικό με το πληκτρολόγιο, αφού έχεις πρόβλημα με το πλήκτρο '0'. Για το αργό, θα πρέπει να το αναβαθμίσης με το νέο update V11.101. Aν μπορείς κάντο αλλαγή! Μετά από λειτουργία αρκετών ημερών με το Ν96, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω, ότι με αρκετή χρήση και ανοιχτό συνεχώς, η διάρκεια της αυτονομίας αρχίζει από 3 ημέρες και πάει συν ανάλογα την χρήση. Η μπαταρία λοιπόν ενώ είναι η ίδια με το Ν95, κρατάει πολύ παραπάνω στο Ν96. Με την λειτουργία wlan που την χρησιμοποιώ καθημερινά, η πίσω πλευρά της συσκευής δεν θερμαίνεται καθόλου, όπως γινόταν στο Ν95 (περισσότερο) και στο Ν95-8GB (λιγότερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ναι. Εχω κανει και την αναβάθμηση!! Το μηδεν με απασχολει πιο πολυ που δεν πατιετε! Ετσι ειναι οντως? και εχει μεγαλεσ διαφορεσ στην ταχυτητα σε σχεση με το Ν95 8ΓΒ που ειχα (μου το κλεψανε) !! εχς περιθωριο 2 μερες ακομα να το αντικαταστησω. Για πες μου σε παρακαλω... Το "0" που δεν πατιέται μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο (σταρβά ή λάθος τοποθετημένη βάση πληκτορολογίου - το είχα πάθει στο Ε50) ή πιο σοβαρό όπως πρόβλημα στην πλακέτα. Οπωσδήποτε θα το πας και θα ζητήσεις να σου δώσουν άλλο. Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ στο τηλέφωνο. παρόλο που είναι καινούριο, θα βοηθήσει και μπορεί να δεις πολύ μαγαλύτερη ταχύτητα πλοήγησης στα μενού και στην έκθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsofronas Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σίγουρα είναι προβληματικό με το πληκτρολόγιο, αφού έχεις πρόβλημα με το πλήκτρο '0'. Για το αργό, θα πρέπει να το αναβαθμίσης με το νέο update V11.101. Aν μπορείς κάντο αλλαγή! Μετά από λειτουργία αρκετών ημερών με το Ν96, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω, ότι με αρκετή χρήση και ανοιχτό συνεχώς, η διάρκεια της αυτονομίας αρχίζει από 3 ημέρες και πάει συν ανάλογα την χρήση. Η μπαταρία λοιπόν ενώ είναι η ίδια με το Ν95, κρατάει πολύ παραπάνω στο Ν96. Με την λειτουργία wlan που την χρησιμοποιώ καθημερινά, η πίσω πλευρά της συσκευής δεν θερμαίνεται καθόλου, όπως γινόταν στο Ν95 (περισσότερο) και στο Ν95-8GB (λιγότερο). Καλώς! θα το παω για αλλαγή!!! Το πληκτρο 0 ειναι σιγουρα προβληματικο!!! μεγαλη προσπαθεια για να πατηθει!!! Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μήπως γνωρίζει καποιος τό μολυβάκι τού Ν95 μέ τί εχει αντικατασταθή γιατί στίς επαφές θέλω νά επιλογή καποιες συγκεκριμένες καί δεν μπορώ παρά μόνο μέσα απ'τίς επιλογές μία μία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μήπως γνωρίζει καποιος τό μολυβάκι τού Ν95 μέ τί εχει αντικατασταθή γιατί στίς επαφές θέλω νά επιλογή καποιες συγκεκριμένες καί δεν μπορώ παρά μόνο μέσα απ'τίς επιλογές μία μία Δεν το γράφει στο manual; Η επιλογή κειμένου, επαφών κλπ γίνεται πλέον με το πλήκτρο "#". Κρατάς το πλήκτρο αυτό και ταυτόχρονα τα πλήκτρα κύλισης (πάνω, κάτω). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ναι. Εχω κανει και την αναβάθμηση!! Το μηδεν με απασχολει πιο πολυ που δεν πατιετε! Ετσι ειναι οντως? και εχει μεγαλεσ διαφορεσ στην ταχυτητα σε σχεση με το Ν95 8ΓΒ που ειχα (μου το κλεψανε) !! εχς περιθωριο 2 μερες ακομα να το αντικαταστησω. Για πες μου σε παρακαλω... Το 0 πατιέται κανονικά όπως όλα τα άλλα. Πήγαινε για αλλαγή γιατί μπορεί να γίνει χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Δεν το γράφει στο manual; Η επιλογή κειμένου, επαφών κλπ γίνεται πλέον με το πλήκτρο "#". Κρατάς το πλήκτρο αυτό και ταυτόχρονα τα πλήκτρα κύλισης (πάνω, κάτω). Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Λοιποοον.... Μεχρι πριν λιγες μερες, ειχαν μετατρεψει εδω καποιοι, την κουβεντα μας για τις εντυπωσεις μας και τους προβληματισμους μας για το Ν96, σε διαφημιστικο σποτακι για το Ομνια.. Δεν ειχα δει Ομνια δεν μιλουσα, οντας κατοχος ομως του Ν96... Εως τη σημερινη μερα, που το ειδα απο κοντα. Το Ομνια ντε.. Στο Πλαισιο.. Το Απολυτο Γέλιο... Τι υπεροχες Θολές φωτογραφιες ηταν αυτες..??? Τι αριστουργηματα ''θολο τοπιο'' του Αγγελοπουλου ηταν αυτο..??? ΠΑΝΤΑ σε σχεση και διπλα-διπλα με το Ν96 ετσι...??? Το πιο αστειο βεβαια ηταν η εκπληκτικα, ''ιλιγγιωδης'' ταχυτητα στο μενου..!!!!!! Για να μην πω για το reset που αναγκαστηκαν να του κανουν προκειμενου να ξεκολλησει προκειμενου να το δω.. Δεν χρειαστηκε και δεν ηθελα να δω τιποτ'αλλο... p.s. Ξερω οτι ισως ειναι off topic, αλλα κι αυτοι που κανανε τοσες μερες εδω ΤΗΝ διαφημιση στο Ομνια, το ιδιο off topic ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Καλησπέρα. Πήγα σήμερα και είδα από κοντά το Ν96. Το έπιασα το 'ζούληξα' λιγάκι μπήκα στο μενού του και γενικά ασχολήθηκα μαζί του. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα. Μου φάνηκε πολύ πλαστικό, μεγάλο μέγεθος σαν κινητό και σαν κατασκευή λίγο ψεύτικο. Επίσης κάθε φορά που επέλεγα να κάνω κάτι στο μενού του, κόλλαγε. Σερνόταν. Σε ότι και αν έκανα. Ίσως να έφταιγε το ότι το είχαν εκεί για όλους και του έβγαλαν τα μάτια στην κυριολεξία. Παίξε από εδώ παίξε από εκεί, τι να πω δεν ξέρω. Δε νομίζω πάντως να φταίει αυτό. Επίσης να προσθέσω ότι έγραφε ότι ήταν με μνήμη 8GB και όχι με 16GB. Δίπλα ήταν το Ν95 8GB. ΚΑΜΜΙΑ σχέση! Πρώτη φορά το είδα από κοντά και το δούλεψα. Δεν θα επεκταθώ όμως γιατί θα είμαι off topic. Απλά είδα ότι είναι κορυφαίο κινητό. Άποψη μου πάντα. Ελπίζω σεβαστή. Συμπέρασμα είναι ότι δε με ενθουσίασε όσο περίμενα. Τι κ αν έχει TV (που δεν πιστεύω να μπορέσουμε εδώ 'στο' Ελλάδα να δούμε ποτέ κανάλια μέσω κινητού), τι και αν έχει 16GB μνήμη (παίρνεις μια κάρτα μνήμης και είσαι οκ, άσε που είναι τεράστιος χώρος αυτός με τα 16GB και δεν θα ξέρεις με τι να τον γεμίσεις και στην τελική να μπορεί να σου κολλάει και να σέρνεται). Εντάξει δεν λέω, έχει 2-3 πράγματα νέα πάνω του, πολλά υποσχόμενα, νέο μοντέλο είναι και θέλει να το πουλήσει η νόκια. Τέλος πάντων, οι εντυπώσεις μου δεν ήταν οι αναμενόμενες. Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Το τηλεφωνο ειναι πρωτο. Τωρα τι αρεσει στον καθενα ειναι αλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 1) Υπαρχει καποιο app που να κανει τις γραμματοσειρες μεγαλυτερες..? Δεν αναφερομαι στα settings του κινητου.. Αν ναι ποια ειναι..? Υπάρχει και ονομάζεται Psiloc Font Magnifier. Ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις από εφαρμογές, κάνε το στο αντίστοιχο ΚΑΤΙ αναλογο μηπως για (SE ρ1) ΣΥΓΝΩΜΗ για το of topik ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:(:O Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsofronas Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Λοιπον! μου το αλλαξαν τελικα απο τη cosmote, αλλα σαν κινητο επιμενω οτι αργει σε σχεση με το Ν95 8GB. Ειδικα οταν ακους μουσικη, και "σκαει" sms, σταματαει η μουσική εντελως και δεν επανερχεται... Αυτο ειναι λιγο τρελλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Λοιπον! μου το αλλαξαν τελικα απο τη cosmote, αλλα σαν κινητο επιμενω οτι αργει σε σχεση με το Ν95 8GB. Ειδικα οταν ακους μουσικη, και "σκαει" sms, σταματαει η μουσική εντελως και δεν επανερχεται... Αυτο ειναι λιγο τρελλο!!! Το λογικό είναι όταν ακούς μουσική και πρέπει να παίξει ένας ήχος ειδοποίησης (π.χ. μήνυμα, ειδοποίηση ημερολογίου, αφύπνιση κλπ) να σταματάει στιγμιαία ο ήχος της μουσικής (και όχι απότομα, αλλά με ομαλό σβήσιμο) και αμέσως μετά τον ήχο ειδοποίησης η μουσική να επανέρχεται. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και όταν έχεις εισερχόμενη κλήση. Η μουσική στο τέλος πρέπει να επανέρχεται. Εσένα συμπεριφέρεται διαφορετικά; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsofronas Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Το λογικό είναι όταν ακούς μουσική και πρέπει να παίξει ένας ήχος ειδοποίησης (π.χ. μήνυμα, ειδοποίηση ημερολογίου, αφύπνιση κλπ) να σταματάει στιγμιαία ο ήχος της μουσικής (και όχι απότομα, αλλά με ομαλό σβήσιμο) και αμέσως μετά τον ήχο ειδοποίησης η μουσική να επανέρχεται. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και όταν έχεις εισερχόμενη κλήση. Η μουσική στο τέλος πρέπει να επανέρχεται. Εσένα συμπεριφέρεται διαφορετικά; Αυτο που λες το ξερω, και ειναι το φυσιολογικο!! Σε εμενα ομως το κανει οπως σας το περιεγραψα!! Ειναι κουφο εντελως....!!!! Το εχεις checkαρει εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Αυτο που λες το ξερω, και ειναι το φυσιολογικο!! Σε εμενα ομως το κανει οπως σας το περιεγραψα!! Ειναι κουφο εντελως....!!!! Το εχεις checkαρει εσυ? Όχι, δεν το έχω τσεκάρει γιατί απλά δεν έχω Ν96. Αυτό που σου περιέγραψα είναι ό,τι γίνεται γενικά στα Nseries. Γι'αυτό με παραξένεψε η συμπεριφορά του τηλεφώνου σου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Και σίγουρα δεν είναι γενικό bug των fp2 γιατί το Ν78 συμπεριφέρεται σωστά (χαμηλώνει ομαλά και αμέσως μετά μόνο του αυξάνει ομαλά και συνεχίζει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Λοιπον! μου το αλλαξαν τελικα απο τη cosmote, αλλα σαν κινητο επιμενω οτι αργει σε σχεση με το Ν95 8GB. Ειδικα οταν ακους μουσικη, και "σκαει" sms, σταματαει η μουσική εντελως και δεν επανερχεται... Αυτο ειναι λιγο τρελλο!!! Λοιπόν με την νέα V11.101 λειτουργεί κανονικά στο Ν96, δηλαδή παίζει η μουσική, έρχεται sms, χαμηλώνει σταδιακά η μουσική και ακούγεται ο ήχος sms και μετά δυναμώνει σταδιακά η μουσική! Αν δεν έχεις την νέα V11.101 κάνε update, αν πάλι την έχεις και δεν λειτουργεί έτσι, τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Ν96 σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Video: Nokia N96 hands on http://dailymobile.se/2008/10/15/video-nokia-n96-hands-on-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts