Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό δεν είναι κάποιοι να μη μένουν ευχαριστημένοι και να το θάβουν και άλλοι που δεν τους παρουσίασε πρόβλημα να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι;;Γιατί πρέπει ντε και καλά να έχει δίκιο μόνο η μια απ’τις δυο άκρες; :confused:

Τα διάφορα προβληματα λογισμικού πάντως θα λυθούν όπως σχεδον πάντα..Κάντε υπομονη...

Δεν είναι καθόλου λογικό. Λέγοντας τα αρνητικά σχόλια για κάτι βοηθάς τον αναγνώστη αποτρέποντάς τον και γλυτώνωντάς τον να κάνει την αγορά. Τα αρνητικά σχόλια δεν λέγονται για να κοντράρουν τα θετικά σχόλια. Ο αναγνώστης διαβάζει και τις 2 όψεις του νομίσματος και βγάζει μόνος του συμπεράσματα!

Και έρχομαι και σου λέω. Εϊναι δυνατόν να γνωρίζεις πως γίνετε μια εγχείριση ανοικτής καρδιάς και να διηγήσε τι "περίπου" κάνουν οι Γιατροί. Αυτό όμως πρώτον δε σε κάνει γιατρό και δεύτερον είναι αδύνατον αν δεν είσαι γιατρός να κάνεις την εγχείρηση.

Και τα διάφορα προβλήματα λογισμiκού θα λυθούν. Αυτό να λέγεται, αν και προσωπικά πιστέυω ότι είναι απαράδεκτο μετά απο 2 γενιές (Ν95, Ν95 8GB) να υπάρχουν προβλήματα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, αλλά το γεγονός ότι έχει ΥΠΟβαθμίσει μια συσκευή που υποτίθετε ότι είναι αντικαταστάτης 2 μεγάλων πρωταγωνιστών του χώρου της κινητής τηλεφωνίας αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ firmware.

Πριν λίγη ώρα το έφερε φίλος και παίζαμε. Τρίζει του θανατά. Πολύ αίσχος ρε παιδιά. Ενώ ομολογώ ότι αυτό που είχα εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Πέραν ότι ως καινούργια συσκευή δεν πάει το μυαλό σου σε κάτι τόσο κακό, ανακαλύπτωντας ότι τρίζει ειναι πολύ κρίμα. Δεν έδωσα στα σχόλια παραπάνω για τριγμούς και τέτοια γιατί εμένα δεν έτριζε. Διαβαιβεώ λοιπόν ότι κάποια της παρτίδας που έχουν έρθει Ελλάδα τρίζουν και είναι απαράδεκτης ποιότητας.

+ Τα "άλλα" προσοχή λοιπόν και σε αυτό :confused:

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και το Ν95 όταν βγήκε (ναι συμφωνώ ήταν επανάσταση τότε, το πιστεύω ακόμα και τώρα) είχε 740€ και όλοι τότε έλεγαν τι χάλια slide έχει (το λένε ακόμα και τώρα), τι ξεφτίλα είναι η μπαταρία του, τι μάπα είναι το GPS (θέλει μισή ώρα για να βρει σήμα), τι σοι "υπολογιστής" είναι όταν έχει μόνο 18ΜΒ ελεύθερης RAM στην εκκίνηση και πόσο "κρασάρει" όταν το ζορίζεις και άλλα τόσα, αλλά όπως έχουμε δει μετά από ένα χρόνο είναι ακόμα μέσα στις κορυφαιές συσκευές της αγοράς και ακόμα υπάρχει κόσμος που το αγοράζει. Έχουν βγει αναβαθμίσεις και έχουν φτιάξει πάρα πολλά πράγματα στο κινητό. Ο χρόνος θα δείξει αν όντως το Ν96 είναι "σούπα" ή όχι, δεν έχει ούτε 1 μήνα που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχουν βγει πολλές παρτίδες για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα. Εδώ το Ν95 έκανε 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο για να αποκτήσει σοβαρό και στιβαρό slide με τις καινούργιες παρτίδες και δεν είναι σίγουρο ό,τι απέκτησαν όλες το ίδιο slide. Δεν είναι κακό να περιμένουμε λίγο χρόνο να δούμε πως θα πάει με τις αναβαθμίσεις και με την υποστήριξη από την Nokia.

Ευχαριστώ!!:bow:

Υ.Γ. Απλά εκφράζω την γνώμη σχετικά με αυτά που αναφέρονται. Δεν αναφέρομαι σε συσκεκριμένα άτομα.

εχεις δικιο σε αυτα που λες για το απλο 95....

εγω που το ξαναπιασα στα χερια μου σχεδον μετα απο ενα χρονο...επαθα σοκ.....!!!!!!

πραγματικα πλεον μιλαμε για αλλο κινητο...στα παντα!!!!!!!

ακομη και σημερα οταν βλεπω 95αρι να κλειδωνει δορυφορο στο λεπτο δυσκολεύομαι να το πιστεψω.......!!!!!!!!!

(αυτα τα 15λεπτα με το κινητο στον αερα θα μου μεινουν αξεχαστα.....:lol:)

το 96 σιγουρα θα διορθωθεί με τα επομενα updates....αλλα περα απο αυτα....δεν ειναι το κινητο που θα επρεπε η νοκια....να δινει για 700 εβρο.....

πιο πολυ για αρπαχτη μου φαινεται παρα για την νεα ναυαρχίδα.....

μπορουσαν να περιμενουν λιγο......και να δωσουν κατι πραγματικα καλο στην αγορα....κατι πραγματικα επαναστατικό......

για μενα οσοι εχουν 95αρια(και τα 2) θα ειναι τρελοι να πανε στο 96....

οι υπολοιποι που το παιρνουν ενω πριν δεν ειχαν symbian η οτιδήποτε τετοιο θα μεινουν με το στομα ανοιχτο...

παντως να διαβαζω για τριξιματα μετα απο ολα αυτα που περασαμε με τα 95αρια...1 χρονο μετα...ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μενα....και δεν το διαβασα μονο εδω...σε ολα τα φορουμ ξενα η οχι που αφορουν το 96 υπαρχουν παραπονα για την ποιοτητα κατασκευής τους.......

και ενα αλλο που με "στεναχωρεί" στην νοκια ειναι οτι μετα απο αυτο που εγινε με το 82...αντι να κατεβαζει το σαρ της...το ανεβαζει συνεχως....

anyway........

Video και φωτογραφίες τραβηγμένα από το φακό του N96 στο σκοτάδι

http://symbianworld.org/970-nokia-n96-partymonster-or-boring-multimedia-computer-video-picture-samples-in-the-nightlife/

και παλι δεν εμεινα ενθουσιασμενος...η δεν ειδα κατι πραγματικα το συγκλονιστικό......

αυτο το διπλο led εχει αρχισει να μου φαινεται μεγαλη πατατα....

και δεν μιλαω μονο για το 96...αλλα γενικώς......

Γεγονός είναι, πιστεύω, ότι θα μπορούσαν να ενσωματώσουν μηχανισμό slider της ποιότητας των 8ΧΧΧ. Σιγά πια το extra κόστος... Για μέταλλα μιλάμε!

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

εγω προσωπικα πηγα σημερα σε ενα γνωστο καταστημα τεχνολογιαs σε ενα απο τα καταστηματα του γνωστου mall και ασχοληθηκα με ν96 και samsung810.τι να σαs πω βρε παιδια......εχασα πασα ιδεα...το samsung απλα κορυφαιο.φοβερη ποιοτητα κατασκευηs πολυ γρηγορη αποκριση,γενικα προκαλουσε δεοs κρατωνταs το στα χερια μου!παιρνονταs και το ν96...τι να πω...αυτη η στρογκιλαδα στιs ακρεs καθωs ανοιγοκλεινεs το σλαιντ νομιζεs οτι ανοιγεs καμια παιδικη γυναικια κασετινα :lol:στι συνεχεια το σκουπισα κανα 2λεπτο απο τιs δακτυλιεs για να συγκρινω την οθονη του με το πολυ ποιο ομορφο αισθητικα σαν συσκευη δικο μου ν95 8g.καμια διαφορα απολυτωs.το μενου του ομωs σερνοτανε κυριολεκτικα...σκεφτηκα οτι θα βγουν αναβαθμησειs...και λεω μα στο samsung810 γιατι ειναι σφαιρατο και χωριs αναβαθμησειs????πολιτικη νοκια ειπα το γνωστο παραμυθι.το κορυφαιο στην υποθεση...μου σκαει ενα μελαχρινο αστερι διπλα μου και μου λεει...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ??? ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ??? ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΝΑΞΩ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ :lol::lol:ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ:lol::lol::lol:

Ε καλα εδω οι περισσοτεροι πωλητες δεν ξερουν τι σημαινει firmware update δεν μου προκαλει εντυπωση.ΕΓω παντως ημουν απο τους πρωτους που περυσι το καλοκαιρι ειχα παρει το Ν95 και το εχω ακομα,εχω να πω οτι υπηρχαν παρτιδες λιγες απο την αρχη που ο τζογος ηταν ελαχιστος και αλλες που ειχαν πολυ τζογο.Εγω ημουν τυχερος οχι οτι ηταν σταθεροτατο αλλα κουνιοταν το slide ελαχιστα.Αργοτερα επιασα κατι αλλα Ν95 που δεν κουνιοταν καθολου,κατι αναλογο θα συμβει με το ν96 πιστευω ειδικα οποιος το παρει στους πρωτους 3,4 μηνες ειναι καθαρα θεμα τυχης που θα πεσει
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Και τα διάφορα προβλήματα λογισμiκού θα λυθούν. Αυτό να λέγεται, αν και προσωπικά πιστέυω ότι είναι απαράδεκτο μετά απο 2 γενιές (Ν95, Ν95 8GB) να υπάρχουν προβλήματα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, αλλά το γεγονός ότι έχει ΥΠΟβαθμίσει μια συσκευή που υποτίθετε ότι είναι αντικαταστάτης 2 μεγάλων πρωταγωνιστών του χώρου της κινητής τηλεφωνίας

Προσοχή, ποτέ κανένας δεν μίλησε για διάδοχο. Μην το βλέπετε έτσι. Το Ν96 ήρθε για να συνυπάρξει στην αγορά με Ν95 και όχι να τα αντικαταστήσει. Αυτό σημαίνει οτι δεν απευθύνεται σε κατόχους Ν95 1 και 2.

Τώρα για το αν αξίζει κάποιος να αλλάξει κάποιο 95άρι του για το 96, μάλλον είναι θέμα καθαρά προσωπικό.

Αυτό που βλέπω να συμβαίνει για άλλη μια φορά είναι, παρόλο τις πολλές αρνητικές κριτικές, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι υψηλό για το Ν96 (όπως είχε γίνει και με το Ν95). Και μην κοιτάται μόνο τι γίνεται εδώ μέσα, στα στενά πλαίσια του φόρουμ.

Προσοχή, ποτέ κανένας δεν μίλησε για διάδοχο. Μην το βλέπετε έτσι. Το Ν96 ήρθε για να συνυπάρξει στην αγορά με Ν95 και όχι να τα αντικαταστήσει. Αυτό σημαίνει οτι δεν απευθύνεται σε κατόχους Ν95 1 και 2.

Τώρα για το αν αξίζει κάποιος να αλλάξει κάποιο 95άρι του για το 96, μάλλον είναι θέμα καθαρά προσωπικό.

Αυτό που βλέπω να συμβαίνει για άλλη μια φορά είναι, παρόλο τις πολλές αρνητικές κριτικές, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι υψηλό για το Ν96 (όπως είχε γίνει και με το Ν95). Και μην κοιτάται μόνο τι γίνεται εδώ μέσα, στα στενά πλαίσια του φόρουμ.

εγω το εχω πει οτι η νοκια το παρουσιαζει λογο τιs ψηφιακηs tv και οχι σαν την νεα ναυαρχιδα!θα επρεπε πολυ απλα να το ονομασει σαν ΝΟΚΙΑ Ν95 i και οχι ν96.μπερδεψε τουs αγοραστεs:)

Μα δεν έχει ομοιότητες με το Ν95 ωστε να δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Οι 2 συσκευές, παρόλο που είναι dual slide, έχουν τεράστιες διαφορές. Νέο λειτουργικό, νέο hardware, νέα χαρακτηριστικά και εντελώς διαφορετικός σχεδιασμός. Το Ν96 πλασάρεται ως ιδανική λύση όσον αφορά τον τομέα του βίντεο.

Μα δεν έχει ομοιότητες με το Ν95 ωστε να δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Οι 2 συσκευές, παρόλο που είναι dual slide, έχουν τεράστιες διαφορές. Νέο λειτουργικό, νέο hardware, νέα χαρακτηριστικά και εντελώς διαφορετικός σχεδιασμός. Το Ν96 πλασάρεται ως ιδανική λύση όσον αφορά τον τομέα του βίντεο.

εαν θεωρηται νεο λειτουργικο και οχι μια μικρη αναβαθμηση το FP2 apo to FR1 παω πασο....εαν θεωρηται ουσιαστικα ποιο προηγμενοs multimedia υπολογιστήs απο το το δικο μου παραδειγμα ν95 8g...ακομα ψαχνω να το βρω...αληθεια το βιντεο του εχει καλυτερη αναλυση? τα frames δουλευουν καλυτερα?που και δεν το βλεπω ο χριστιανοs?τα νεα χαρακτιριστικα του που διευκολυνουν καλυτερα???

Μα βρε φιλαράκι ακριβώς αυτό δεν έκανε και ο rostropol ? Ακριβώς αυτό δεν έκανα και εγώ? Το έχει και το είχα και λέμε τις εμπειρίες μας? Μα καλά... στην Νοκια δουλεύεις και είσαι "βαλτός" :lol:

Στις 4/9/08, δημοσιευση Νο 3928, Ν95 μερος ιι, ΕΧΩΝΑ τα παρακατω για τη Νοκια.. Τωρα για το ποιος δουλευει για ποια εταιρεια, και ποιος δουλευει ποιους.., ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του..

///4 Σεπ. 2008, 16:55

Ρε παιδια τι παζει με την αλφα κ(λ)οπυ? Την εχει πατησει κι αλλος ετσι τοσο ασχημα οσο εγω?.. Πηγα το Ν95 μου για σερβις στη βουλιαγμενης λογω του οτι ξαφνικα μου πεθανε η οθονη. Αυτο, στις 20/8. Μου ειπαν σε 5 εργασιμες θα ειναι οκ και οτι θα προηγηθει τηλεφωνημα τους.. Δεν πηραν... Πηρα εγω... Μου ειπαν οτι περιμενουν ενα ανταλλακτικο απο το εξωτερικο, δεν θα μου στοιχησει τιποτα γιατι ειναι εντος εγγυησης, και οτι θα... μου τηλεφωνησουν οταν ειναι ετοιμο... Παλι δεν με πηραν (εννοειται..). Πηρα εγω σημερα. Ξαφνικα, λενε, ανακαλυψαν οτι εχει υγρασια η οθονη και οτι θα μου στοιχησει 100 ευρω και κατι.. Πραγμα που αποκλειεται, γιατι ουτε το εχω βρεξει ποτε, ουτε ποτα του εδωσα να πιει.. Ενω στο πρωτο τηλεφωνημα αλλα μου ελεγαν και φυσικα τιποτα περι ...υγρασιας..και απλα να περιμενω το ανταλλακτικο.. Οποτε οι ανθρωποι ειναι κοινως ψευτες! (το λιγοτερο).

Τι γινεται λοιπον μ΄αυτους? Ετσι πανε να βγαλουν κατοσταρικα κοροιδευοντας εμπαιζοντας και λεγοντας ψεμματα στον κοσμο?.. Σημειωτεον δε, τους ζηταω γραπτως τη ''διαγνωση'', και φυσικα ...δεν μου την δινουν..

Φυσικα δεν θα το αφησω ετσι το θεμα... εμπλεξαν ασχημα..(μονο που δεν το ξερουν ακομα).

Εχει κανεις παρομοια εμπειρια μ'αυτους?

(Παω στοιχημα οτι η Νοκια Ζιμπαμπουε, σεβεται περισσοτερο τους πελατες της..)///

Ο Θεος εβαλε το χερι Του, φιλε μου, και δεν εχω αναγκη να δουλεψω για καμμια Νοκια λοιπον, αλλα ουτε και για καμμια ...Σαμσουνγκ..

Οπότε, εχω την πολυτελεια να λεω την αποψη μου ελευθερα. Νομιζω?

Παιδιά,μπορεί να μ απαντήσει κάποιος όσο αφορά την ποιότητα και ένταση μουσικής από ηχεία και ακουστικά?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά,μπορεί να μ απαντήσει κάποιος όσο αφορά την ποιότητα και ένταση μουσικής από ηχεία και ακουστικά?

πολυ καλη:)

Η ένταση είναι πολύ καλή και στα ηχεία αλλά και στα ακουστικά.

Στις 4/9/08, δημοσιευση Νο 3928, Ν95 μερος ιι, ΕΧΩΝΑ τα παρακατω για τη Νοκια.. Τωρα για το ποιος δουλευει για ποια εταιρεια, και ποιος δουλευει ποιους.., ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του..

///4 Σεπ. 2008, 16:55

Ρε παιδια τι παζει με την αλφα κ(λ)οπυ? Την εχει πατησει κι αλλος ετσι τοσο ασχημα οσο εγω?.. Πηγα το Ν95 μου για σερβις στη βουλιαγμενης λογω του οτι ξαφνικα μου πεθανε η οθονη. Αυτο, στις 20/8. Μου ειπαν σε 5 εργασιμες θα ειναι οκ και οτι θα προηγηθει τηλεφωνημα τους.. Δεν πηραν... Πηρα εγω... Μου ειπαν οτι περιμενουν ενα ανταλλακτικο απο το εξωτερικο, δεν θα μου στοιχησει τιποτα γιατι ειναι εντος εγγυησης, και οτι θα... μου τηλεφωνησουν οταν ειναι ετοιμο... Παλι δεν με πηραν (εννοειται..). Πηρα εγω σημερα. Ξαφνικα, λενε, ανακαλυψαν οτι εχει υγρασια η οθονη και οτι θα μου στοιχησει 100 ευρω και κατι.. Πραγμα που αποκλειεται, γιατι ουτε το εχω βρεξει ποτε, ουτε ποτα του εδωσα να πιει.. Ενω στο πρωτο τηλεφωνημα αλλα μου ελεγαν και φυσικα τιποτα περι ...υγρασιας..και απλα να περιμενω το ανταλλακτικο.. Οποτε οι ανθρωποι ειναι κοινως ψευτες! (το λιγοτερο).

Τι γινεται λοιπον μ΄αυτους? Ετσι πανε να βγαλουν κατοσταρικα κοροιδευοντας εμπαιζοντας και λεγοντας ψεμματα στον κοσμο?.. Σημειωτεον δε, τους ζηταω γραπτως τη ''διαγνωση'', και φυσικα ...δεν μου την δινουν..

Φυσικα δεν θα το αφησω ετσι το θεμα... εμπλεξαν ασχημα..(μονο που δεν το ξερουν ακομα).

Εχει κανεις παρομοια εμπειρια μ'αυτους?

(Παω στοιχημα οτι η Νοκια Ζιμπαμπουε, σεβεται περισσοτερο τους πελατες της..)///

Ο Θεος εβαλε το χερι Του, φιλε μου, και δεν εχω αναγκη να δουλεψω για καμμια Νοκια λοιπον, αλλα ουτε και για καμμια ...Σαμσουνγκ..

Οπότε, εχω την πολυτελεια να λεω την αποψη μου ελευθερα. Νομιζω?

Καλά όσα νόκια και να εχω πάει για ΄σερβις εντός εγγύησης ΠΑΝΤΑ μου λένε ότι έχει θσχωρήσει ΥΓΡΑΣΙΑ. Στο τελευταίο τέστ που έκανα πήγα ενα 6270 (που πριν 3 μήνες εντός εγγύησης είχε υγρασία) τώρα που τέλειωσε η εγγύηση και ξαφνικά η διάγνωση άλλαξε και έφταιγε δήθεν ο φορτιστής που χάλασε την πλακέτα και ήθελαν δήθεν 100 Ε να το φτιάξουν 'σαν καινούριο' πράγμα που τελικά εννοείται δεν έκανα. Ξέρω όμως (ακόμα παίρνω νοκια) ότι απο Service 0

τον αν εχει υγρασια μπορεις να το δεις και μονο σου απο τον μετρητη που εχει το τηλ.για να μην σε δουλευουν..
Γιαννης

με το N95 8GB ειχα παρει ανα ακουστικο ενσυρματο 3,5 μονο γνησιο nokia το οποιο λειτουργουσε αψογα.Με το ν96 ακουγετε παραπολυ χαμηλα και δεν με ακουνε σχεδον καθολου.Εχω τερμα το volume.

τον αν εχει υγρασια μπορεις να το δεις και μονο σου απο τον μετρητη που εχει το τηλ.για να μην σε δουλευουν..

Ποιόν μετρητή;

υπαρχει κατω απο την μπαταρια διπλα στο αυτοκολλητο που γραφει το ιμει μια αρκετα μικρη λευκη ταινια,οταν εχει περασει υγρασια η ταινια αλλαζει χρωμα και γινετε κοκκινη

πλακα κανετε??

ουταν καν το ηξερα/φανταστηκα

οτι ειχε τετοιο πραγμα.

εννοειται την ταινια εκει στην

καρτα sim ενα κυκλικο λευκο??:rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ειναι παντα εγκυρο παιδια:)

συνηθως ειναι παραλληλογραμο και αυτη η οδηγια ειχε ερθει απο νοκια κι απο τις αλλες εταιριες οταν δουλευα σε εταρεια που αναλαμβανε σερβις

χτυπαει κανονικα και κλειστο.

p.s. ακομα μια φορα: πού βλεπουν τον τζογο(!) και τα τριξιματα(!) μερικοι..?

Πραγματικά είναι στιβαρό σαν πέτρα! Καμιά σχέση με τα υπόλοιπα Νseries slide... ;)

Ποιόν μετρητή;

οντως ειναι αυτο που ειπαν τα παιδια και ολοι η (τεχνικοι) της καθε εταιριας αυτο κοιτανε και αν αυτο ειναι λευκο δεν μπορουν να που για υγρασια...φυσικα πρεπει να το δειξουμε εκεινη την ωρα που αφηνουμε το κιν. γιατι μερικοι εξυπνοι το σαλιονουνε κε γινετε κατευθειαν κοκκινο :ninja:μολις πας να ρωτισεις τ για το κινητο σου λενε κοιτα εχει υγρασια:lol:

Γιαννης

Το έπιασα και γω για λίγα λεπτά σήμερα το Ν96. Σαν πρώτη επαφή, ΔΕΝ μου άρεσε. Με ξένισαν κάπως τα πλήκτρα μενού και C αλλά και, γενικότερα, το σύνολο των ειδικών πλήκτρων στο πάνω μέρος του slide, δεν μου γέμισαν το μάτι.

Η οθόνη πάρα πολύ καλή αλλά, δυστυχώς, δεν μποτούσα να κάνω μια άμεση σύγκριση με το N95 (8 και απλό). Πολύ έξυπνη η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που δεν την έχω συναντήσει σε άλλο series 60.

Η θέση του πλήκτρου κλειδώματος όντως δεν βολεύει και θα ήταν πολύ έξυπνο να βάζαν στο δεξί ή στο αριστερό πλάι της συσκευής, εκεί ακριβώς που τελειώνουν το μεσαίο δάχτυλο ή ο αντίχεριας όταν κρατάς με το ένα χέρι την συσκευή.

Όπως διαπίστωσα και μόνος μου, η λειτουργία του Navi wheel έχει αφαιρεθεί εντελώς. :confused: Για ποιόν λόγο την αφαίρεσαν; Να πω οτι δεν λειτουργεί σωστά και θα διορθωθεί με την πρώτη αναβάθμιση, το καταλαβαίνει. Αλλά να το αφαιρέσουν εντελώς το κρίνω αψυχολόγητο και παράξενο.

Το μενού γενικά ήταν αρκετά γρήγορο. Επίτηδες φρόντισα να το ζορίσω κάνοντας γρήγορες κινήσεις και ανοίγοντας ταυτόχρονα αερκετές ενργοβόρες εφαρμογές αλλά δεν παρατήρησ ακανένα κόλλημα ή πάγωμα.

Η αυτόματη περιστροφή της οθόνης λειτουργεί περίφημα. Με εντυπωσίασε με την ταχύτητα που ανταποκρινόταν στις κινήσεις μου.

Όλως περιέργως, τα ηχητικά εφέ λείπουν μέσα απο τις ρυθμίσεις. Μήπως αυτό το χαρακτηριστικό είναι τελικά αποκλειστικότητα του Ν78; :confused:

Κατά την αναπαραγωγή βίντεο, η συσκευή ανταποκρίνεται ακαριαία. Τα πλήκτρα μουσικής αλλά και αυτά του 2ου slide βοηθάνε πάρα πολύ αν και τα δεύτερα, δεν μου άρεσαν καθόλου σε αίσθηση. Γιατί δεν τα φτιάξαν σαν του N95 8GB;

Η έκθεση και η μουσική λειτουργούσαν απροβλημάιστα και πολύ γρήγορα αλλά η συσκευή δεν είχε μέσα πολλές εικόνες και βίντεο για να δω αν, απο την στιγμή που το φορτώνεις, τρώει κολλήματα.

Και για το τέλος άφησα την ποιότητα κατασκευής. Έχωντας το Ν78 έχω να πω οτι και το Ν96 είναι στην ίδια μοίρα. Χαμηλής ποιότητα πλαστικά που γεμίζουν δαχτυλιές σε κλάσμα δευτερολέπτου. Το slide έχει τζόγο, λίγο μεν ωστέ να μην ενοχλεί αλλά... υπάρχει. Και εδώ θέλω να πω οτι αυτό εξαρτάται αν όχι 100%, σε πολύ μεγάλο βαθμό απο την συσκευή που θα σου τύχει.

Παράδειγμα έχουν πέσει στα χέρια μου 3 διαφορετικά Ν81. Το πρώτο ήταν απαράδεκτο. Το slide ήταν στον αέρα. Και σχημάτισα, βέβαια, πολύ άσχημη γνώμη για το τηλέφωνο. Το 2ο πολύ καλύτερο ενώ το τελευταίο μου θύμισε την αρτιότητα του Ε65.

Συμπέρασμα: Το τηλέφωνο μου άρεσε. Αλλά αν με ρωτούσατε αν θα έδινα ~700 ευρώ για να το πάρω, θα σας απαντούσα κατηγορηματικα όχι. Το Ν78 μου, με 300+ ευρώ, είναι ένα πάαααρα πολύ καλό τηλέφωνο και, πραγματικά, υπολείπεται σε πολύ λίγους τομείς ωστε να δικαιολογείται μια διαφορά της τάξεως των 350+ ευρώ.

Σε λίγο καιρό, που θα πέσει η τιμή του, που θα (ελπίζω δηλαδή) προστεθούν χαρακτηριστικά FP2 που αδικαιολογήτως του λείπουν και, γενικά, στρώσει σαν τηλέφωνο (δεν λέω οτι είναι ασταθές, αλλά όπως και να το κάνουμε, οι αναβαθμίσεις βοηθάνε πολύ), τότε θα είναι μια πολύ καλή αγορά.

Αν εννοείς αυτό, υπάρχει επιλογή:

Ρυθμίσεις-Γενικές-Τροχός Navi-Aναπνοή-Ενεργοποιημένοι.

Αλλά αυτό είναι ότι ενεργοποιείται, σε αναμονή, φωτισμός στο κεντρικό πλήκτρο ανα μερικά δευτερόλεπτα.

Έχει πολλές εικόνες και video μέσα το Ν96 και μάλιστα σε άριστη ποιότητα!

-- Θέλω να μου πει κάποιος (antonio_r, georgina, HIEND, nikos73, varna, xristosd) που έχει το Ν96 στα χέρια του, αν στην πίσω πλευρά, μέσα από το κάλυμα της πλάτης και πάνω δεξιά, που έχει μία χρυσή ακιδούλα, που είναι η κεραία του DVB-H, αν κουνιέται, όταν την ακουμπίσεις με το δάκτυλο. Γιατί εμένα κουνιέται και θέλω να ξέρω μήπως είναι προβληματική.

[ATTACH]12644[/ATTACH]

-- Επίσης όταν πατάμε το ασημί πλήκτρο πάνω από το C, ενεργοποιείται το multimedia menou, όταν το ξαναπατάμε φεύγει από αυτό το μενού, αλλά βγάζει κάποια διάφανα είδωλα με πράσινο χρώμα. Ας το τσεκάρει και κάποιος άλλος, είναι από το λογισμικό πιθανώς.