mixalis002 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 δεν το κανει συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tackos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 mallon skonh 8a 'nai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 @tackos Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish. @mixalis002 επισης δοκιμασε να κανεις Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων μπορει να εχεις αλλαξει καποια ρυθμιση καταλαθος στην φωτογραφικη της συσκευης σου και να δημιουργει το προβλημα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Παιδιά, εσείς που τώρα έχετε δουλέψει αρκετές μέρες το κινητό, πως πάει από μπαταρία; Θα μου βγάζει 2 μέρες με ομιλία κάπου 2 ώρες τη μέρα, μερικά sms και περιστασιακά GPS; :worry: Επίσης κάπου είχα διαβάσει πως το φλας, επειδή είναι xenon, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεχή λειτουργία (πχ με βίντεο ή χρήση με εφαρμογή "φακού"). Αληθεύει; Τον επόμενο μήνα θα έχω επιδότηση και μάλλον το Ν79 δεν θα είναι στη λίστα των επιδοτούμενων συσκευών, οπότε με βλέπω για 6220c ή για Ν82... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Επίσης κάπου είχα διαβάσει πως το φλας, επειδή είναι xenon, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεχή λειτουργία (πχ με βίντεο ή χρήση με εφαρμογή "φακού"). Αληθεύει; Ναι αληθεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ναι είδα και το δικό μας που δεν ειναι τυπου Xenon Και είναι Led...Ποσο χρησιμοποιείτε... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Αν μιλάς για το Ν95-2, ναι, έχεις δίκιο, αλλά όλα τα νέα 3rd edition με το διπλό led σου δίνουν την δυνατότητα να έχεις αναμμένα τα Led κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης και είναι πολύ χρήσιμο. Όσον αφορά το πιο απο τα δύο είναι προτιμότερο, χωρίς συζήτηση θα έλεγα το xenon και ας μην μπορείς να βιντεοσκοπήσεις στο σκοτάδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Μάλιστα... έστω με κάποια εφαρμογή "φακού" θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω; Αρκετές φορές χρειάστηκα κάτι τέτοιο και θα είναι πρόβλημα αν το xenon φλας δεν μου το επιτρέπει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Έίναι κατι που δεν το ήξερα...Άρα άκυρη η τοποθέτηση μου.. Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Μάλιστα... έστω με κάποια εφαρμογή "φακού" θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω; Αρκετές φορές χρειάστηκα κάτι τέτοιο και θα είναι πρόβλημα αν το xenon φλας δεν μου το επιτρέπει :( Όχι αφού δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Αλλά και να υπήρχε, έχω την εντύπωση (δεν είμαι σίγουρος) πως αυτού του είδους φλας δεν γίνεται να λειτουργούν για μεγάλη διάρκεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Όχι αφού δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Αλλά και να υπήρχε, έχω την εντύπωση (δεν είμαι σίγουρος) πως αυτού του είδους φλας δεν γίνεται να λειτουργούν για μεγάλη διάρκεια. N-torch Lite... Τη χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια στο Ν73 και μάλιστα έχει και λειτουργία SOS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Λέγοντας όχι, εννοώ εφαρμογή που να λειτουργεί σε κινητό με xenon flash. Όχι γενικότερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, το ξένον φλας, λόγω τεχνολογίας, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός. Ακόμα και εφαρμογή να βγει αποκλειστικά για το 6220, δεν είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με τα led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εάν αγοράσω το 6220 από την vodafone θα είναι έκδοση vodafone live? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis002 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 λοιπον ανεβασα κατι κομματια απο φωτογρεφιες το βραδι που μου εκανε τους ασπρους διαφανους κυκλους που σας ελεγα....το κανει σε σας? να το παω πισω με την εγγυηση? http://img132.imagevenue.com/img.php?image=69132_0102200910_edited_122_729lo.jpg http://img179.imagevenue.com/img.php?image=69149_180120090_edited_122_13lo.jpg http://img18.imagevenue.com/img.php?image=69152_03022009008_edited_122_760lo.jpg εκανα επαναφορα εργ. ρυθμισεων αλλα τιποτα...οι fotos ειναι με φλας.pls help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Φαίνεται σαν να έχει κόκκους σκόνης ο φακός ή το τζαμάκι που προστατεύει το φακό. Έχεις δοκιμάσει να το καθαρίσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Συμφωνώ οτι μάλλον πρόκειται για σκόνη. Σου προτείνω να πας σε κάποιο nokia shop να στο ανοίξουν να το καθαρίσουν. Καλύτερα να μην βάλεις χέρι μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Thelw na parw ena kinito mexri 250 eurw me kali kamera alla kai kali apodosi kai poiotita genika, na kratisei. Imoun anamesa sto C702 kai to G600 meta eida k to LG Kf750 secret an k me provlimatizoun ta pliktra afis. To 6220 exei poli kali kamera kai einai se prositi timi gia nokia me tetoies dinatotites, axizei se sxesi me ta alla kinita p proanefera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Για επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών. Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ok, θα το θέσω αλλιώς λοιπόν.... Είναι καλο το κινιτάκι σε σχέση με την τιμή του? Από ποιότητα κατασκευής τ λέει, γιατί θέλω να κρατησει τουλάχιστον δυο χρονάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis002 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Φαίνεται σαν να έχει κόκκους σκόνης ο φακός ή το τζαμάκι που προστατεύει το φακό. Έχεις δοκιμάσει να το καθαρίσεις; οπως αγοιγω το καλυμα φαινεται καθαρος ο φακος.τεσπα ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Μάλιστα... έστω με κάποια εφαρμογή "φακού" θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω; Αρκετές φορές χρειάστηκα κάτι τέτοιο και θα είναι πρόβλημα αν το xenon φλας δεν μου το επιτρέπει :( ακριβως οπως το ειπες:) το ξενον φλας δεν μπορει να υποστηριξει τετοια λειτουργια ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fusion Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 λοιπον ανεβασα κατι κομματια απο φωτογρεφιες το βραδι που μου εκανε τους ασπρους διαφανους κυκλους που σας ελεγα....το κανει σε σας? Πέτυχα αυτό το φαινόμενο μόνο μια φορά, όταν τράβηξα με φλας νύχτα στη λάρισα full υγρασία/ομίχλη. Υποθέτω ότι το ξένον έκανε να "λαμπυρίσουν" τα υγρά σωματίδια του αέρα(άκυρος ορισμός:p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 kata pasa pithanothta exi skonh Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 καλησπερα σημερα πηρα το 6220 και μετα απο λιγη ωρα χρησης μπορω να πω οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο!! εχω μονο μια απορια: στην αρχικη οθονη εχει καποιες συντομευσεις πχ. εκθεση-καμερα-ρολοι-bluetooth-ιστος. γινεται να της αφαιρεσω ολες?το εψαξα αλλα δεν ειδα κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts