Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως με το καινουργιο firmware έχει πάψει να "κολλάει".Επίσης μία σημαντική αλλαγή που μου έσπαγε τα νευρα στο FP2 ειναι στην αφύπνηση η προσθήκη της επιλογής "εντός 24ώρου".

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest Dream1976chaser
Κλείνω μια εβδομάδα συμβίωσης με το εν λόγω τηλέφωνο και για την ώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ένα πράγμα που δε μπορώ εύκολα να συνηθίσω είναι το ακουστικό του. "Τσιρίζει" αρκετά ή μου φαίνεται επειδή είχα συνθίσει άλλο τηλέφωνο; Ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση πως έχω κολλημένο το αυτί μου σε ένα tweeter. Σε χαμηλή ένταση ακούγεται καλά ο συνομιλητής, αλλά σε υψηλότερη πραγματικά νιώθω πως μου καρφώνει το τύμπανο. Υπάρχει τρόπος ρύθμισης για αυτό;

Ευτυχώς έχει εξαλειφθεί σχεδόν το ενοχλητικό φαινόμενο (με το νέο update) με το πάτημα του "κόκκινου" button στα μενού αντί για το "πίσω". Γιατί είχα αρχίσει να νομίζω ότι δεν νιώθω να πατήσω ένα κουμπί δλδ :p Aν και τελευταία είχα βρει το κόλπο στο πάτημά του :)
What u take is what u give...

Ευτυχώς έχει εξαλειφθεί σχεδόν το ενοχλητικό φαινόμενο (με το νέο update) με το πάτημα του "κόκκινου" button στα μενού αντί για το "πίσω". Γιατί είχα αρχίσει να νομίζω ότι δεν νιώθω να πατήσω ένα κουμπί δλδ :p Aν και τελευταία είχα βρει το κόλπο στο πάτημά του :)

Το ωραίο είναι οτι την ημέρα που λέγαμε για το συγκεκριμένο πρόβλημα, βγήκε η αναβάθμιση που το διόρθωνε.

Επίσης, η λανθασμένη ενημέρωση του αναλυτικού μητρώου δεν ξανασυνέβη σε καμία περίπτωση. Τα συχνά κολλήματα κατά την πλοήγηση μέσω ιστού, εξαφανίστηκαν. Σε χρόνο μηδέν, απο κει που έλεγα οτι υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο Ν78, που του χαλάνε την εικόνα, πλέον, δεν υπάρχει κανένα. Η συσκευή, τις τελευταίες ημέρες, λειτουργεί άψογα.

Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί ή απαντηθεί ξανά, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει το bug που υπάρχει στα τηλέφωνα με OS9.1 & OS9.2 με τα εικονίδια των τηλεφώνων στο μητρώο. Θα θυμάστε ότι έχεις μία επαφή με πολλές καταχωρήσεις και με διαφορετικά εικονίδια, αν πας να δεις τις καταχωρήσεις στο μητρώο, δεν ξεχωρίζει αν μία κλήση έχει γίνει από το κινητό τηλέφωνο ή το σταθερό κλπ. Τελικά λύθηκε αυτό στο OS9.3??? :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί ή απαντηθεί ξανά, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει το bug που υπάρχει στα τηλέφωνα με OS9.1 & OS9.2 με τα εικονίδια των τηλεφώνων στο μητρώο. Θα θυμάστε ότι έχεις μία επαφή με πολλές καταχωρήσεις και με διαφορετικά εικονίδια, αν πας να δεις τις καταχωρήσεις στο μητρώο, δεν ξεχωρίζει αν μία κλήση έχει γίνει από το κινητό τηλέφωνο ή το σταθερό κλπ. Τελικά λύθηκε αυτό στο OS9.3?

Όχι, όλες οι κλήσεις έχουν δίπλα τους το εικονίδιο με το κινητό τηλέφωνο. Ακόμα και αυτές που έχουν γίνει απο σταθερό.

Η αλήθεια είναι οτι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το είχα προσέξει μέχρι που το ανέφερες και το τσέκαρα, αν όντως υπάρχει. Πάντα, πηγαίνω στο αναλυτικό μητρώο και ελέγχω τις επικοινωνίες μου, και εκεί, δεν υπάρχει θέμα με εικονίδια. Μικρό το κακό.

Όχι, όλες οι κλήσεις έχουν δίπλα τους το εικονίδιο με το κινητό τηλέφωνο. Ακόμα και αυτές που έχουν γίνει απο σταθερό.

Η αλήθεια είναι οτι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το είχα προσέξει μέχρι που το ανέφερες και το τσέκαρα, αν όντως υπάρχει. Πάντα, πηγαίνω στο αναλυτικό μητρώο και ελέγχω τις επικοινωνίες μου, και εκεί, δεν υπάρχει θέμα με εικονίδια. Μικρό το κακό.

Μάλιστα, απ' ό,τι φαίνεται το bug παραμένει και στο FP2.

Edit:

Εγώ πάντως στο αναλυτικό μητρώο μου δε βλέπω εικονίδια.

Είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν εικονίδια στο αναλυτικό μητρώο του FP2??? :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μάλιστα, απ' ό,τι φαίνεται το bug παραμένει και στο FP2.

Εγώ πάντως στο αναλυτικό μητρώο μου δε βλέπω εικονίδια.

Είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν εικονίδια στο αναλυτικό μητρώο του FP2??? :what:

Μα γι'αυτό είπα οτι δεν υπάρχει θέμα με εικονίδια στο αναλυτικό μητρώο. Εκεί δείχνει το είδος της επικοινωνίας και όχι την κατηγορία του αριθμού.

Πολύ ωραία προσθήκη είναι οτι σε όποιο υπομενού και αν είσαι, βλέπεις πάνω δεξιά την ώρα και μερικά χρήσιμα εικονίδια όπως ενεργό ΒΤ, αναπάντητες, ξυπνητήρια κτλ.

Παιδιά χτύπησα το N78 από ebay. Θα μπορώ λέτε να του βάλω την ελληνική rom ?

Παιδιά χτύπησα το N78 από ebay. Θα μπορώ λέτε να του βάλω την ελληνική rom ?

Ναι μπορείς, απλά θα αλλάξεις product code και μετά θα κάνεις αναβάθμιση και θα περάσουν και τα Ελληνικά.:)

Την διαδικασία θα την βρεις εδώ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι μπορείς, απλά θα αλλάξεις product code και μετά θα κάνεις αναβάθμιση και θα περάσουν και τα Ελληνικά.:)

Την διαδικασία θα την βρεις εδώ.

Σ' ευχαριστώ πολύ. :)

Έκανα όμως search και δε βρίσκω πουθενά το ελληνικό product code.

Μπορεί να το γράψει κάποιος?

Σ' ευχαριστώ πολύ. :)

Έκανα όμως search και δε βρίσκω πουθενά το ελληνικό product code.

Μπορεί να το γράψει κάποιος?

Ορίστε φίλε μου

0545624

Καλορίζικο το κινητάκι. Πόσο το πήρες;

Ορίστε φίλε μου

0545624

Καλορίζικο το κινητάκι. Πόσο το πήρες;

Ωραία, να είσαι καλά.

Το πήρα 202£ + 16£(μεταφορικά)=218£ από εδώ. Χθες το βράδυ έκλεισα τη δημοπρασία οπότε δε το 'χω ακόμα στα χέρια μου. Σκεφτόμουνα και τη προσφορά του Πλαισίου για το Eten x600 στα 319 αλλά δε θα με βόλευε αφού δεν έχει πληκτρολόγιο.

Ελπίζω το N78που θα μου έρθει να έχει FM transmitter αλλά δε το νομίζω σύμφωνα με αυτό το site.

Έχω την εντύπωση πως όλα τα Ν78 έχουν ενσωματωμένο FM transmitter. H σελίδα αυτή υπάρχει για καθαρά νομικούς λόγους. Ελπίζω να μην αποτελεί εξαίρεση η δικιά σου περίπτωση γιατί το FM transmitter είναι μια ευχάριστη και ξεχωριστή προσθήκη σε ένα κατά τα άλλα πλήρες τηλέφωνο.

Έχω την εντύπωση πως όλα τα Ν78 έχουν ενσωματωμένο FM transmitter. H σελίδα αυτή υπάρχει για καθαρά νομικούς λόγους. Ελπίζω να μην αποτελεί εξαίρεση η δικιά σου περίπτωση γιατί το FM transmitter είναι μια ευχάριστη και ξεχωριστή προσθήκη σε ένα κατά τα άλλα πλήρες τηλέφωνο.

Δε νομίζω να είναι ακριβώς έτσι. Εδώ υπάρχουν κάτοχοι που δεν έχουν πομπό fm και δε μπορούν να το διορθώσουν με απλή αντικατάσταση του firmware μιας άλλης χώρας. Τελοσπάντων αν και δε πολυκαίγομαι επικοινώνησα με το πωλητή μου και μου είπε ότι είναι ενεργοποιημένο.

Δηλαδή ο FM transmitter υπάρχει ως hardware module σε όλα τα Ν78, αλλά στα firmware κάποιων χωρών είναι απενεργοποιημένος για νομικούς λόγους? :what:

Δηλαδή ο FM transmitter υπάρχει ως hardware module σε όλα τα Ν78, αλλά στα firmware κάποιων χωρών είναι απενεργοποιημένος για νομικούς λόγους? :what:

Ναι έτσι γίνεται. Σε κάποιες χώρες είναι παράνομο κάτι τέτοιο, οπότε οι παρτίδες που θα πήγαιναν σε αυτές τις χώρες θα ήταν με απενεργοποιήμενο το FM transmitter, ενώ σε άλλες συσκευές θα λειτουργεί κανονικά. Το συγκεκριμένο θέμα είχε ανέβει και σ' ένα κείμενο στο symbian-freak πριν καιρό.

Βρήκα και το σχετικό κείμενο εδώ. Και στο τέλος του κειμένου αναφέρει το εξής: "So far it is confirmed that FM transmitter is excluded in France, Greece, Hong Kong, India, Ireland and Italy!"

Δηλαδή για να χρησιμοποιήσει κάποιος το FM transmitter σε χώρα που απαγορεύεται η χρήση του - και πιθανώς μέσω του αντίστοιχου firmware η δυνατότητα αυτή να είναι απενεργοποιημένη - θα πρέπει να αλλάξει το product code της συσκευής του και να εγκαταστήσει το firmware από κάποια από τις χώρες στις οποίες επιτρέπεται η χρήση του.

Έτσι όμως χάνει τα Ελληνικά ή κάνω λάθος??? :confused:

Ας μας πει κάποιο από τα παιδιά που το πήραν τι παίζει τελικά? Έχει κανένας συσκευή με ελληνικό product code (εξ αρχής, όχι να το άλλαξε μετά). Είναι απενεργοποιημένο τελικά το FM transmitter στις "ελληνικές" συσκευές???

Δηλαδή για να χρησιμοποιήσει κάποιος το FM transmitter σε χώρα που απαγορεύεται η χρήση του - και πιθανώς μέσω του αντίστοιχου firmware η δυνατότητα αυτή να είναι απενεργοποιημένη - θα πρέπει να αλλάξει το product code της συσκευής του και να εγκαταστήσει το firmware από κάποια από τις χώρες στις οποίες επιτρέπεται η χρήση του.

Έτσι όμως χάνει τα Ελληνικά ή κάνω λάθος??? :confused:

Ας μας πει κάποιο από τα παιδιά που το πήραν τι παίζει τελικά? Έχει κανένας συσκευή με ελληνικό product code (εξ αρχής, όχι να το άλλαξε μετά). Είναι απενεργοποιημένο τελικά το FM transmitter στις "ελληνικές" συσκευές???

Στις Ελληνικές συσκευές (με το ελληνικό πληκτρολόγιο) υπάρχει κανονικά το FM transmitter και δουλεύει μια χαρά. Τουλάχιστον στην δική μου έτσι είναι.

Στις Ελληνικές συσκευές (με το ελληνικό πληκτρολόγιο) υπάρχει κανονικά το FM transmitter και δουλεύει μια χαρά. Τουλάχιστον στην δική μου έτσι είναι.

A, οκ. Το λέω γιατί κάποια παιδιά έγραψαν για τις εμπειρίες τους με τη δυνατότητα αυτή, αλλά δεν θυμόμουν αν τα είχαν αγοράσει από το εξωτερικό, με άλλο product code. :)

Σε όλα τα μοντέλα από Alpha Copy, o FM transmitter δουλεύει κανονικότατα. Οπότε δεν τίθεται θέμα περί απαγόρευσης και απενεργοποίησής του.

Ναι έτσι γίνεται. Σε κάποιες χώρες είναι παράνομο κάτι τέτοιο, οπότε οι παρτίδες που θα πήγαιναν σε αυτές τις χώρες θα ήταν με απενεργοποιήμενο το FM transmitter, ενώ σε άλλες συσκευές θα λειτουργεί κανονικά.

Μα γι’αυτό είπα και γω παραπάνω ότι επίσημα, επειδή απαγορεύεται στην χώρα μας η χρήση του (αλήθεια, γνωρίζει κανείς αν αληθεύει αυτό, και αν ναι, για πιο λόγο απαγορεύτηκε; ), αλλά, ουσιαστικά, όλες οι συσκευές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη λειτουργία

Έχω την εντύπωση πως όλα τα Ν78 έχουν ενσωματωμένο FM transmitter. H σελίδα αυτή υπάρχει για καθαρά νομικούς λόγους.

Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Μα γι’αυτό είπα και γω παραπάνω ότι επίσημα, επειδή απαγορεύεται στην χώρα μας η χρήση του (αλήθεια, γνωρίζει κανείς αν αληθεύει αυτό, και αν ναι, για πιο λόγο απαγορεύτηκε; ), αλλά, ουσιαστικά, όλες οι συσκευές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη λειτουργία

Από αυτά που διάβασα στο κείμενο στο symbian-freak κατάλαβα ό,τι όλα τα Ν78 έχουν ενσωματωμένο το FM transmitter και απλά στις χώρες που απαγορεύεται η χρήση του είναι απενεργοποιήμενο. Δεν είμαι σίγουρος αλλά υποθέτω ό,τι έχει απαγορευθεί για λόγους "πειρατίας" στις συχνότητες των ραδιοφωνικών σταθμών, για να μην μπορεί κάποιος να εκμπέμπει παράνομα μέσω ραδιοφωνικών συχνοτήτων. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Υ.Γ. Το ό,τι απαγορεύτηκε έχει σχέση με την εποχή της δεκετίας '70 και τους τότε πειρατικούς σταθμούς που λειτουργούσαν για τους γνωστούς λόγους? Δεν περιμένω απάντηση διότι θα βγούμε τελείως εκτός θέματος και δεν είναι σωστό. Απλα είναι απορία.

Έχει παίξει κανένας με τις ρυθμίσεις των ήχων στα θέματα; Επέλεξα το σύνολο ήχων space και κάθε φορά που μπάινω, βγαίνω σε φακέλους, ανοίγω εφαρμογές, ακούγονται ηχητικά εφέ. Όταν είμαι σε κάποιο υπομενού και αφήνω για λίγο το κινητό χωρίς να πατήσω κάτι, ακούγεται μουσική στο βάθος.

Αν έχεις ενεργοποιημένα και τα εφε των θεμάτων, νομίζεις οτι χρησιμοποιείς κάποιο κινητό που ήρθε απο το μέλλον. Μάλλον όλα αυτά πρέπει να καθυστερούν το τηλέφωνο αλλά δεν μου πάει να τα απενεργοποιήσω.

Ελπίζω εκτός απο τα 3 θέματα ήχων jazz, space, nokia που έχει ήδη μέσα, να υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και τα δικά μας.

Έχει παίξει κανένας με τις ρυθμίσεις των ήχων στα θέματα; Επέλεξα το σύνολο ήχων space και κάθε φορά που μπάινω, βγαίνω σε φακέλους, ανοίγω εφαρμογές, ακούγονται ηχητικά εφέ. Όταν είμαι σε κάποιο υπομενού και αφήνω για λίγο το κινητό χωρίς να πατήσω κάτι, ακούγεται μουσική στο βάθος.

Αν έχεις ενεργοποιημένα και τα εφε των θεμάτων, νομίζεις οτι χρησιμοποιείς κάποιο κινητό που ήρθε απο το μέλλον. Μάλλον όλα αυτά πρέπει να καθυστερούν το τηλέφωνο αλλά δεν μου πάει να τα απενεργοποιήσω.

Ελπίζω εκτός απο τα 3 θέματα ήχων jazz, space, nokia που έχει ήδη μέσα, να υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και τα δικά μας.

Ω ναι...

http://europe.nokia.com/A4516008

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/