stendor Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Το Ν78 υποστηριζει καρτα micro sdhc 8gb; Γιατι εχω μπερδευτει με αυτα που γραφει η νοκια περι microsd μεχρι 2gb. Ναι υποστηρίζει κανονικά κάρτες τύπου microSD High Capacity. Μπορείς να βάλεις άφοβα micro sdhc 8GB. Διάβασε και το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) θα σε βοηθήσει στο τι κάρτα να αγοράσεις. Ότι άλλη απορία έχεις ποθ έχει σχέση με κάρτες μνήμης ρώτα στο παραπάνω θέμα. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Εχω λιγο καιρο το Ν78 γενικως ευχαριστημενως πιο πολυ σαν τηλ. το εχω χρησιμοποιησει και τωρα διαπιστωσα οτι εχω την version 10.136 αρχαια ξερω:D αλλα δεν μου εχει κολησει καθολου το κιν.εδω και κατι εβδομαδες! Ειναι Type des: Rm-235 code 0547725 και ξερω γενικως ειναι καλα να το αναβαθμιζουμε επισης εχω διαβασει οτι καλα ειναι να κανουμε back up αλλα δεν ειναι απαραιτητο αποτι ενημερωθηκα απτην ιστοσελ. της νοκια η τελ.version για μενα ειναι η 30.011 απλα να ρωτησω τους παλιους εδω ειναι μεγαλη η διαφορα που ειδατε απο 10.136 σε 30.011; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ναι φίλε μου, το τηλέφωνο είναι σαφώς πιο σταθερό με την τελευταία αναβάθμιση. Να την κάνεις άφοβα (μέσω FOTA κατά προτίμηση) αφού πρώτα κρατήσεις ένα αντίγραφο των δεδομένων σου (δεν είναι αναγκαίο αλλά καλό είναι να το κάνεις). Μετά την αναβάθμιση, κάνε φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα χωρίς να επαναφέρεις από το αντίγραφό σου τις ρυθμίσεις και θα δεις τεράστια διαφορά στην συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Εχω το κινητό από όταν βγήκε σχεδόν και δεν έχω κανένα παράπονο. Μόνο τώρα μου κάνει κάτι νερά αν και δεν ξέρω κατά πόσο φταίει αυτό (υποψιάζομαι όχι). Το πρόβλημα είναι το εξής: μετά την εγκατάσταση του pc/ovi suite για να βλέπει το τηλέφωνο σε "modem mode" που το χρειάζομαι, ενώ όλα πάνε καλά όταν ανοιγει η σουίτα πάει να κάνει ένα "support installation" για την συσκευή. Στην οθόνη του κινητού αναγράφεται "προετοιμασία για εγκατάσταση" και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα....."Κατεστραμένο αρχείο"! Εκανα soft format, αλλά τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Πάω για hard format; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojitooc Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπερα και απο μενα.Εγω εχω την εξης απορια:επειδη μου εχει γρατζουνιστει αρκετα στην οθονη,ξερετε αν μπορω να αλλαξω προσοψη;Και αν ναι ποσο θα κοστισει στο περιπου; Ευχαριστω εκ το προτερων..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Αλλάζει και μάλιστα πολύ εύκολα και γρήγορα. Πάρε ένα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα Nokia (http://www.nokia.gr/find-a-store) να ρωτήσεις τιμή και διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Εχω το κινητό από όταν βγήκε σχεδόν και δεν έχω κανένα παράπονο. Μόνο τώρα μου κάνει κάτι νερά αν και δεν ξέρω κατά πόσο φταίει αυτό (υποψιάζομαι όχι). Το πρόβλημα είναι το εξής: μετά την εγκατάσταση του pc/ovi suite για να βλέπει το τηλέφωνο σε "modem mode" που το χρειάζομαι, ενώ όλα πάνε καλά όταν ανοιγει η σουίτα πάει να κάνει ένα "support installation" για την συσκευή. Στην οθόνη του κινητού αναγράφεται "προετοιμασία για εγκατάσταση" και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα....."Κατεστραμένο αρχείο"! Εκανα soft format, αλλά τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Πάω για hard format; Ναι.. καλο ειναι να κανεις και format την καρτα.. :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros321 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλημερα παιδια και καλες γιορτες Υπαρχει καποιος τροπος να εμφανιζεται στην οθονη ανμονης του Ν78 μονο η σημερινη μερα με τα ραντεβου και η μπαρα πανω πανω με τις συντομευασεις και τιποτα αλλο? Καπως ετσι ας πουμε http://tech2.in.com/media/images/2008/Oct/img_91601_desktop_standby.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Αν και δεν έχω ψάξει για να πω την αλήθεια, θέλω κι εγώ κάτι τέτοιο. Γενικά δηλαδή πώς διαμορφώνεις το τι φαίνεται στην αναμονή. Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Κανένα φιρμ καινούριο παίζει;; Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Όχι το 30 είναι το τελευτσίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic αλλα εχω ενα προβλημα, εχω φαει τον κοσμο να βρω το Nokia N78 αλλα δεν το βρισκω πουθενα σε κανενα μαγαζι και ταχαμ λενε οτι ειναι παλιο κινητο, μηπως ξερετε που πουλανε το Nokia N78 στην Θεσσαλονικη ??? Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν καταργησει το N78 ??? αφου παλιο δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Λογικό είναι να μην το βρίσκεις... Δες εδώ: http://www.targetsales.gr/mobiles.aspx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nautilus7 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αποθηκεύσω τα "ορόσημα" (landmarks) του gps ώστε να μην τα χάνω σε περίπτωση που κάνω format στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Σημερα συνεβει το εξης μπηκα στο youtube.com το απογευμα απο το ν78 μου και εβλεπα κανονικα τα βιντεο 2 ωρες αργοτερα που μπηκα στο youtube.com απο το σπιτι μου να δω τα ιδια βιντεο ενω ανοιγε ο realplayer δεν ξεκινουσαν τα βιντεο,και στης 2 περιπτωσεις μπηκα με wifi την πρωτη απο καφετερια και την δευτερη απο το σπιτι μου και δεν αλλαξα καμια ρυθμιση το εχει παθει κανενας αλλος αυτο επισης εδω μεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αποθηκεύσω τα "ορόσημα" (landmarks) του gps ώστε να μην τα χάνω σε περίπτωση που κάνω format στο τηλέφωνο; Ορόσημα - Επιλογή όλων και αποθήκευση. Σώζονται σε ένα αρχείο με κατάληξη lmx. Το αρχείο αυτό, μετά το φορμάτ του τηλεφώνου, μπορείς να το στείλεις στο τηλέφωνό σου και να το κάνεις αποθήκευση. Έτσι, επανέρχονται όλα τα ορόσημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nautilus7 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν βρίσκω την επιλογή "αποθήκευση" που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Τελικα το προβλημα που ειχα το ελυσα εφταιγε το modem router και οι ρυθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδιά το κινητό αξίζει να το αγοράσει κανείς τώρα ή είναι πολύ παλιό πλέον; Ρωτάω γιατί δεν φαίνεται να κυκλοφορεί και πολύ τελευταία. Μήπως έχει βγει κάποιος αντικαταστάτης του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Πλέον, όπου το βρεις, έχει πέσει η τιμή του σε εξευτελιστικά επίπεδα σαν καινούριο και ακόμα καλύτερα ως μεταχειρισμένο. Για μένα, ναι, αξίζει να το πάρεις καθώς πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο μοντέλο. Το έχω από την αρχή της κυκλοφορίας του και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Αντικαταστάτης δεν υπάρχει, μόνο ως συνεχιστής μπορεί να χαρακτηριστεί το πάρα πολύ καλό Ν79, το οποίο επίσης αξίζει να κοιτάξεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 στα 155 ευρω το βρηκα, αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Σε αυτή τη τιμή σίγουρα αξίζει, δεν νομίζω να βρίσκεις άλλο κινητό με τέτοιες δυνατότητες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Αντικειμενικά είναι πολύ καλό το εν λόγω ποσό για το κινητό αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magnan Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 ρε παιδια, δεν βρισκει δορυφορο με τιποτα!εχετε καμια ιδεα? Παράθεση -Dell Axim x51v WM6 A03 RTM football -HTC P3600 WM6 Gelly_01 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Γενικά αργεί λίγο να πιάσει σήμα. Άστο κάπου έξω σταθερό μέχρι να βρει, κάποια στιγμή θα πιάσει σήμα. Νομίζω ότι και ένα hard format θα βοηθήσει την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts