A504 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Το AGPS δεν έχει σχέση με την άδεια χρήσης και τη Nokia... Απλά πακέτα δεδομένων είναι, και η χρέωση γίνεται από το δίκτυο σου. Thanx again!Εγω εχω cosmocarta οποτε αμα το εχω ενεργοποιημενο και συνδεθει για λήψη (λεμε τωρα) αφαιρει χρηματα απο το υπολοιπο της καρτας μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirios Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Καλησπέρα πως μπορώ να ακουω απο ενα site π.χ. onradio τους σταθμούς με το τηλέφωνο. Μόλις πάω να ανοίξω τον σταθμό δεν παίζει τίποτα, μήπως θέλει κάποιο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα CorePlayer για να κάνεις stream live radio. Υπάρχει και σχετικό θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Ειναι δωρεαν οι 3ης μηνες απο τι διαβάζω έτσι?Μην μου ερθει κανενα μπουγιουρντί και πληρώνω! ΑΝάλογα με την συσκευή, δεν ισχύει για όλες το ίδιο. Αυτό το βλέπεις απο το έξτρα, άδειες χρήσης. Ανα πάσα στιγμή, ενημερώνεσαι πόσο υπόλοιπο έχεις. Αν λήξει, δεν πρόκειται να σε χρεώσει αυτό χωρίς πρώτα ναλάβεις κάποια ειδοπόιηση. Το πότε θα λήξει, θα το καταλάβεις αφού δεν θα δουλεύει πλέον η φωνητική πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Παιδια μολις πηρα το κινητο μεταχειρισμενο απο εναν φιλο:)Μου φαινεται παρα πολυ καλο αλλα εχω μια ερωτηση....το μεσαιο πληκτρο αναβοσβηνει καθε τοσο.Τι ειναι αυτο και απο που μπορω να το απενεργοποιησω?:)Ευχαριστω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Αυτό ονομάζεται αναπνοή. Υπάρχει για να σε ενημερώνει πως η συσκευή λειτουργεί κανονικά σε κατάσταση αναμονής. Όταν μάλιστα έχεις κάποιο μήνυμα, αναπάντητη κλήση ή e-mail αυτό αναβοσβήνει πιο γρήγορα. Γιατί θέλεις να το απενεργοποιήσεις; Δεν καταναλώνει ενέργεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Αυτό ονομάζεται αναπνοή. Υπάρχει για να σε ενημερώνει πως η συσκευή λειτουργεί κανονικά σε κατάσταση αναμονής. Όταν μάλιστα έχεις κάποιο μήνυμα, αναπάντητη κλήση ή e-mail αυτό αναβοσβήνει πιο γρήγορα. Γιατί θέλεις να το απενεργοποιήσεις; Δεν καταναλώνει ενέργεια. Ωραια ευχαριστω πολυ φιλε μου,δεν το ηξερα.Οχι ενταξει δεν με πειραζει!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Η ρύθμιση ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της αναπνοής είναι στο ρυθμίσεις-γενικές-τροχός navi-αναπνοή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Αυτό θα πει "έξυπνο" κινητό... Αναπνέει κιόλας!!! (Κρύο, αλλά μ' άρεσε!) :-D Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Παιδιά ποιό type του Ν78 κυκλοφορεί στην αγορά; Το RM-235, 236 ή 342; Ρωτάω για να δω τι SAR έχει γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Επίσης, να υποθέσω ότι το ράδιό του δεν είναι με RDS ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το μοντέλο που κυκλοφορεί εδώ είναι το N78-1 RM-235 με sar 1.23 W/kg. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 RDS έχει.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Έχει και RDS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Παιδια συγνωμη ειναι λιγο χαζη ερωτηση αλλα πως μπορω να βγαλω το screensaver?Γιατι εχει ενα της cosmote και μου εχει σπασει τα νευρα....καθε 15 δευτερα εμφανιζετε:pΕυχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ποια έκδοση λογισμικού έχεις; Με τις τελευταίες 20 και 21 έχεις επιλογή μόνο για κατάσταση νάρκης. Αλλιώς βάλε την εφαρμογή cClock η οποία προσφέρεο αμέτρητες ρυθμίσεις για screensaver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ποια έκδοση λογισμικού έχεις; Με τις τελευταίες 20 και 21 έχεις επιλογή μόνο για κατάσταση νάρκης. Αλλιώς βάλε την εφαρμογή cClock η οποία προσφέρεο αμέτρητες ρυθμίσεις για screensaver. Την 21 εχω σημερα την κατεβασα.....ωραια μαλλον θα κατεβασω την εφαρμογη που μου λες.Ευχαριστω πολυ!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 με το καινούργιο firmware λειτουργεί ο πομπός ραδιοφώνου? Γιατί με το προηγούμενο δεν.... Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Τελικά άδικα κλαιγόμουν..χθες με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν νεο κινητό.Είμαι εκτός χώρας οπότε θα το δω από κοντά άυριο, αλλά οι δικοί μου που το παρέλαβαν έιπαν οτι είναι άλλο και οτι δεν έχει οπτικά κανένα πρόβλημα. Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 με το καινούργιο firmware λειτουργεί ο πομπός ραδιοφώνου? Γιατί με το προηγούμενο δεν.... Εμένα με την 20αρα δούλευε ο πομπός! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Εμένα με την 20αρα δούλευε ο πομπός! Και εγώ πότε δεν είχα πρόβλημα με τον πομπό με καμία έκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Ο πομπός δούλευε απο την αρχή σε όλες τις εκδόσεις. Τώρα, το αν θα καταφέρεις να το κάνεις να λειτουργήσει σωστά, είναι κάτι που εξαρτάται απο άλλες παραμέτρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Απο το μεσημερι οταν μπαινω στους χαρτες και παταω ''Η θεση μου'' μου βγαζει μια ασχετη οδο πολυ πιο μακρια απο το σπιτι μου....γιατι μπορει να συμβαινει αυτο??:rolleyes:Ενω 2 μερες που εχω το κινητο και δοκιμαζω το gps μου εβγαζε κανονικα την οδο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowlevel Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Καλησπέρα και από εμένα, σήμερα απόκτησα ένα όμορφο Ν78 και ως σωστός high tech τύπος που είμαι αμέσως έκανα update και … έχασα τα Ελληνικά δεν συγνώμη εάν το έχετε ξανασυζητήσει αλλά θα εκτιμούσα αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά Παράθεση Αγγελίες στο buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Σου βγάζει το τελευταίο σημείο που είχε λοκάρει. Αν ανοίξεις ο πρόγραμμα και είσαι κάπου αλλού, πρέπει να περιμένεις να βρει την θέση σου για να ενημερωθεί η λειτουργία "Θέση μου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Καλησπέρα και από εμένα, σήμερα απόκτησα ένα όμορφο Ν78 και ως σωστός high tech τύπος που είμαι αμέσως έκανα update και … έχασα τα Ελληνικά δεν συγνώμη εάν το έχετε ξανασυζητήσει αλλά θα εκτιμούσα αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts