Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως που το πήρα πρόσφατα δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Μέσα σε μια εβδομάδα το πολύ το συνήθισα!

Το μόνο που ακόμα κάπως με μπερδεύει είναι το πράσινο κουμπί και το αριστερό softkey.. Είναι πρόβλημα της δίκης μου συσκευής ή συμβαίνει και σε άλλους; Πολλές φορές ενώ πατάω το πράσινο κουμπί μπαίνει στα μηνύματα.. Ενεργοποιείται δηλαδή το πάνω αριστερά κουμπί..

Το κανει και σε μενα... με δυσκολια φτανω στους κληθεντες αριθμούς....

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κανει και σε μενα... με δυσκολια φτανω στους κληθεντες αριθμούς....

Είναι πραγματικά ενοχλητικό γιατί πολλές φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο και θέλω να το σηκώσω προσπαθώ με το συγκεκριμένο κουμπί και τίποτα... αρχικά είχα απογοητεύει ότι μου έδωσαν ελαττωματική συσκευή αλλά τώρα βλέπω ότι είναι γενικό το πρόβλημα..

Παιδιά, συγγνώμη που αναφέρω ξανά το ίδιο πρόβλημα.. Έχω το Ν78 (μέσω Vodafone) εδώ και τέσσερις μέρες και ήδη έχει χάσει δύο φορές την ημερομηνία και μία φορά την ώρα. Το πρωί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, μετά από λίγο η ημερομηνία μεταφέρεται από μόνη της 7 ολόκληρες μέρες μετά, ενώ σήμερα μεταφέρθηκε και η ώρα μία ώρα μετά! Είχα διαβάσει κάπου στις πρώτες σελίδες αυτού του topic που κάποιος πρότεινε ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται εάν αντί να κλείνεις το κινητό το βράδυ να το βάζεις στο προφίλ "εκτός σύνδεσης", αλλά αυτό δεν είναι λύση.. Επικοινώνησα με τη Nokia και μου είπαν να το πάω από εκεί γιατί δεν έχουν ξανακούσει αυτό το θέμα (αν είναι δυνατόν, στο internet βρήκα δεκάδες posts με το ίδιο πρόβλημα, αλλά καμία λύση). Εν τω μεταξύ, φοβάμαι να κάνω αναβάθμιση γιατί όπως μου είπαν στη Nokia "εάν το κινητό δεν είναι ελληνικό, τότε θα χάσει την ελληνική γλώσσα.." :wacko: Αλλωστε, είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα έχει λυθεί σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις λογισμικού; (έχω την προσαρμοσμένη έκδοση 13.052.254.4)

Οπότε, πριν περάσω από το σερβις μήπως εν τω μεταξύ έχει βρει κάποιος μία λύση στο πρόβλημα αυτό; (για να σας προλάβω, έχω ήδη απενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση ώρας)

Ευχαριστώ!

καλημέρα παιδιά..

μόλις πήρε το N78 το ξαδερφάκι μου και με έχει ζαλίσει να του βάλω πλοηγό και games...

επειδή απογοητεύτηκα από τις σελίδες (171) μήπως 8α μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος????

thanks όπως και να χει....

καλημέρα παιδιά..

μόλις πήρε το N78 το ξαδερφάκι μου και με έχει ζαλίσει να του βάλω πλοηγό και games...

επειδή απογοητεύτηκα από τις σελίδες (171) μήπως 8α μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος????

thanks όπως και να χει....

Καταρχάς θα πρέπει να διαβάσεις το S60 3rd Edition Platform FAQ ώστε να μάθεις πως εγκαθιστάμε εφαρμογές, παιχνίδια και θέματα καθώς και τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζει κανείς.

Για πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχουν αρκετά με επικρατέστερο το Garmin. Περισσότερα στο επίσημο θέμα: Garmin Maps Mobile™ XT.

Πες του ξαδέλφου σου να στρωθεί στο διάβασμα αν τα θέλει όλα!;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έσπασε το πλαστικό κάλυμμα τις οθόνης. Γίνετε να αλλαχτεί? Ποσο περίπου στοιχίζει?

Θα πας σ' ένα nokia shop και θα σου αλλάξουν την πρόσοψη. Λογικά κανένα 20άρι θα έχει μαζί με την εργασία του τεχνικού, τόσο είχα δώσει για αλλαγή πρόσοψης σε Ν95. Απλά καλό είναι να πάρεις τηλ μερικά nokia shop και να ρωτήσεις τιμή, γιατί υπάρχουν διαφορές στις τιμές σε κάθε nokia shop.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καταρχάς θα πρέπει να διαβάσεις το S60 3rd Edition Platform FAQ ώστε να μάθεις πως εγκαθιστάμε εφαρμογές, παιχνίδια και θέματα καθώς και τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζει κανείς.

Για πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχουν αρκετά με επικρατέστερο το Garmin. Περισσότερα στο επίσημο θέμα: Garmin Maps Mobile™ XT.

Πες του ξαδέλφου σου να στρωθεί στο διάβασμα αν τα θέλει όλα!;)

χίλια ευχαριστω φίλε...

απλά το κακό είναι ότι πρέπει να στρωθώ εγώ...

χαχαχαχαχαχαχαχα

Έχω το κινητό απτον Σεπτεμβριο και δεν μ εβγαλε κανενα προβλημα.Από την στιγμή που έβαλα το 20αρι το φιρμ,είχα κόλλημα με το να γράψω μήνυμα,κολλάν τα κουμπιά και δεν γράφει.Πρεπει να πατήσω άλλα πλήκτρα και μετά εκεινα.Νεκρώνει όλη η αριστερη στήλη.Επίσης,τους αριθμούς που έχω αποθηκευμένους με *7xxx δεν μου τους βγάζει με τα ονόματα τους,το σπάσιμο με τα πιστοποιητικά δεν δουλεύει καθόλου ότι και αν έχω κάνει κτλπ!Αυτά αν περαστεί ξανά το φιρμ παίζει να στρώσει??Τέλος χθές εκεί που ακουγα ραδιόφωνο απτά ηχεία του κιν,σταματάει να δουλεύει το αριστερό.Λέω λες να έπαθε τπτ ο σταθμός,βλέπω ολοι δουλεύουν έτσι.Βάζω και μουσική τα ίδια!Παίζει να έκαψε ηχείο????Αυτό πιστεύω μ το καλύπτει η WIND εγγύηση για μια ζωή που λένε???
tempelis :cool:

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις απο πάνω την αναβάθμιση. Στο δικό μου το επιτρέπει αυτό. Κάθε φορά που το ανοίξω, με ρωτάει αν θέλω να την ξαναπεράσω.

Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ και να περάσεις μόνο τα δεδομένα σου και όχι και τις ρυθμίσεις.

Όταν πατάω να κλειδώσει το πληκτρολόγιο η οθόνη ΔΕΝ μπαίνει σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας(δηλ. ΔΕΝ εμφανίζει π.χ. την εφαρμογή Cclock παρόλο που την έχω ενεργοποιημένη) και εμφανίζει μια απλά μαύρη οθόνη .

Η εξοικονόμηση ενέργειας(και στην προκειμένη η Cclock)εμφανίζεται ΜΟΝΟ αν δεν κλειδωθεί το πληκτρολόγιο και περάσουν τα δευτερόλεπτα που έχω ορίσει στην επιλογή χρονικό όριο εξοικον.ενέργειας,και αν μετά κλειδωθεί το πληκτρολόγιο ΠΑΛΙ εξαφανίζεται.

Δεν γίνεται δηλαδή να κλειδώνω το πληκτρολόγιο και να εμφανίζεται η Cclock ταυτόχρονα ?

Για ποιό λόγο να γίνεται αυτό,έχουν σπάσει τα νεύρα μου,και σε εσάς έτσι γίνεται ρε παιδιά ?:mad::mad::mad:

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις απο πάνω την αναβάθμιση. Στο δικό μου το επιτρέπει αυτό. Κάθε φορά που το ανοίξω, με ρωτάει αν θέλω να την ξαναπεράσω.

Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ και να περάσεις μόνο τα δεδομένα σου και όχι και τις ρυθμίσεις.

Πως να το δοκιμάσω αυτο???Γιατι η @##$% ουτε χαρντ φορματ κανει με το multimedia kye+*+πράσινο.Μόνο με το *7370#

εχω το κινητο εδω και κανα μηνα απο γερμανο και ειναι my view..firmware εχει την εκδοση 12 και δεν μπορω να κανω ενημερωση...υπαρχει καποιος τροπος να περασω το καινουριο firmware χωρις να κανω debrand?γιατι αν κανω debrand χανω και την εγγυηση ετσι δεν ειναι?

εχω το κινητο εδω και κανα μηνα απο γερμανο και ειναι my view..firmware εχει την εκδοση 12 και δεν μπορω να κανω ενημερωση...υπαρχει καποιος τροπος να περασω το καινουριο firmware χωρις να κανω debrand?γιατι αν κανω debrand χανω και την εγγυηση ετσι δεν ειναι?

Όχι, δεν υπάρχει. Αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις debrand.

Τυπικά ναι, χάνεις την εγγύηση, αλλά πολύ αμφιβάλω αν κάτσει να ασχοληθεί κάνεις αν έχεις αλλάξει product code.

Αλλά εφόσον θέλεις να είσαι 100% καλυμμένος, άλλαξε το pc, κάνε αναβάθμιση και ξαναγύρνα στο κανονικό.

Πως να το δοκιμάσω αυτο???Γιατι η @##$% ουτε χαρντ φορματ κανει με το multimedia kye+*+πράσινο.Μόνο με το *7370#

Δοκίμασες και με τους δύο τρόπους;

Ίσως το N78 κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο hard format.

Όταν πατάω να κλειδώσει το πληκτρολόγιο η οθόνη ΔΕΝ μπαίνει σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας(δηλ. ΔΕΝ εμφανίζει π.χ. την εφαρμογή Cclock παρόλο που την έχω ενεργοποιημένη) και εμφανίζει μια απλά μαύρη οθόνη .

Η εξοικονόμηση ενέργειας(και στην προκειμένη η Cclock)εμφανίζεται ΜΟΝΟ αν δεν κλειδωθεί το πληκτρολόγιο και περάσουν τα δευτερόλεπτα που έχω ορίσει στην επιλογή χρονικό όριο εξοικον.ενέργειας,και αν μετά κλειδωθεί το πληκτρολόγιο ΠΑΛΙ εξαφανίζεται.

Δεν γίνεται δηλαδή να κλειδώνω το πληκτρολόγιο και να εμφανίζεται η Cclock ταυτόχρονα ?

Για ποιό λόγο να γίνεται αυτό,έχουν σπάσει τα νεύρα μου,και σε εσάς έτσι γίνεται ρε παιδιά ?:mad::mad::mad:

Στα περισσότερα μοντέλα που έχουν τη δυνατότητα νάρκης, υπάρχει το εν λόγω πρόβλημα.

Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

το product code που πρεπει να βαλω ειναι αυτο που αναγραφεται στην πρωτη σελιδα του thread?δεν χανω τπτ απτη μνημη ε?επισης οταν το αλλαξω θα μου βγαλει διαθεσιμη ενημερωση την 20?αν ναι αξιζει?σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εβγαλα πολυ νοημα απτις οδηγιες:blink:

Ναι, στη πρώτη σελίδα θα το βρεις.

Από την αλλαγή του product code δεν χάνεις κάτι.

Από την αναβάθμιση ίσως δεν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές σου.

Ίσως θα μου πείτε ότι θα έπρεπε να ρωτήσω στο αντίστοιχο θέμα (garmin κτλ), αλλά επειδή αφορά το συγκεκριμένο κινητό και θα το πάρω (μάλλον) σύντομα, δε μπορώ να διαβάσω και τις σελίδες του garmin... ήδη οι 100+++ σε αυτό είναι πολλές...! :-)

Θα ήθελα να ρωτήσω, το κινητό με την αγορά του έχει 90 μέρες φωνητική πλοήγηση δωρεάν, έτσι?

Μετά... μπορώ να βάλω το garmin για παράδειγμα, "αγοράζοντάς" το από τα γνωστά μαγαζάκια και να έχω φωνητική πλοήγηση? Λογικά υπάρχει "εκεί", έτσι?

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την επανάληψη!!!

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Ναι, μπορείς.

βασικά δοκίμασα φορματ και με τον κλασικό τρόπο 3+*+πρασινο αλλά μπα....Καπου έφαγε σκαλι το κιν!Δεν ξέρω τι παίζει!

Ναι, μπορείς.

Ευχαριστώ πολύ!!! Πλησιάζει όλο και περισσότερο η επιδότηση... :)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Στα περισσότερα μοντέλα που έχουν τη δυνατότητα νάρκης, υπάρχει το εν λόγω πρόβλημα.

Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.

Δηλαδή ρε παιδιά(και πραγματικά συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός),τότε πώς βρίσκετε όλοι τόσο ώραια την εφαρμογή cClock,αφού όταν κλειδώνουμε το τηλ.(n78)εμφανίζεται μια σκέτη ΜΑΥΡΗ οθόνη χωρίς να εμφανίζεται το cClock ..

Σε εσάς λειτουργεί κανονικά δηλαδή ???

Πραγματικά,Ευχαριστώ !

:worry::worry::worry:

Εμένα βασικά με βολεύει η μαυρη οθόνη!Λιγότερη κατανάλωση,αλλά και αν πατήσω ένα κουμπί φωτίζεται η οθόνη αμέσως και σβήνει αμέσως πάλι και βλέπω έτσι την ώρα!

Μόλις γύρισα σπίτι και είδα ότι βγήκε καινουριο φιρμ.

N78 rm-235 v21.002

N78 Nokia firmware RM-235 APAC 21.002 v8.0.

Major Data Package v8.0 MCU SW 21.002

Published 20/03/2009 Size 120.9 MB

24.03.09 BB5 N78 21.002 v8 EURO added