gianpithio Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Kαλος μας ηλθες :) Tα 10' ειναι παρα πολλα. Θα σου πρωτεινω να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης μετα θα τα περασεις ολα απο την αρχη. Λογικα θα λυθει το προβλημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Τι έννοείς προχειροδουλειά; Διευκρίνησε τι προβλήματα έχεις. Εμέμα κλειδώνει πάρα πολύ γρήγορα και πολλές φορές υπο δύσκολες συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fousekis Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Itchrist86 said: Σε όλα τα S60 3rd συμβαίνει αυτό. Η λύση που έχει αναφερθεί πολλές φορές είναι να περάσεις τα τραγούδια μέσω συγχρονισμού με το Windows Media Player. Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justmanos Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 gianpithio said: Kαλος μας ηλθες :) Tα 10' ειναι παρα πολλα. Θα σου πρωτεινω να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης μετα θα τα περασεις ολα απο την αρχη. Λογικα θα λυθει το προβλημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 Καλώς σας βρήκα! Είχα σχεδόν πιστεί ότι είχε πρόβλημα ο δέκτης του κινητού μου.. έκανα όμως hard reset στη συσκευή και format στην sd και φαίνεται ότι όχι μόνο ο δέκτης ''λοκάρει'' στον μισό χρόνο από πρίν αλλά κι ότι λύθηκαν κάποια bugs που είχα.. θα το δοκιμάσω εκτενώς αύριο.. Ευχαριστώ για τις συμβουλές! mirrorofsorrow said: Τι έννοείς προχειροδουλειά; Διευκρίνησε τι προβλήματα έχεις. Εμέμα κλειδώνει πάρα πολύ γρήγορα και πολλές φορές υπο δύσκολες συνθήκες. Υπάρχουν πολλά παράπονα για ''stability issues'' στο discussions.nokia και γενικά από reviewers.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Προσωπικά φίλε μου, το μόνο πρόβλημα που έχω με την συσκευή μου στους 6 μήνες συμβίωσης είναι η αστάθεια του ΒΤ όταν αυτό είναι συνδεμένο με το ακουστικό μου BH-902. Κατά τ' άλλα, η συσκευή είναι άψογη σε όλα και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα οτι είμαστε beta testers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justmanos Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 τελικά τσάμπα χάρηκα.. 3 λεπτά για να βρεί σήμα με αίθριο καιρό.. και προβλήματα με camera, wi-fi k bluetooth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justmanos Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Πήγα στα κεντρικά της nokia και μου λένε ότι το κινητό πρέπει να σταλεί για επισκευή στο εξωτερικό κ ότι αυτό θα πάρει κανα μήνα.. 2η φορά που αντιμετωπίζω τους @λήτες της alphacopy.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 justmanos said: Να τονίσω ότι έχω το a-gps απενεργοποιημένο. Eσάς πόση ώρα κάνει να βρεί σήμα? Ξέρει κανείς σίγουρα να πει πόσο χρεώνει το a-gps μέσω 3g? (εντάξει τα 4-5kb αλλά πόσο? όσο το κόστος ενός sms?) η χρεωση ειναι περιπου 0.0119 ανα kb αλλά νομιζω δεν υποστηριζεται απο ολα τα δίκτυα, η wind υποστηριζει αλλα πρεπει να επιλεξεις wind internet προφιλ, cosmote που δοκιμασα δεν υποστηριζει. παντως, με a-gps κανει ελαχιστα δευτερολεπτα να κλειδωσει και επιπλεον σε βρισκει ακομα και σε κλειστους χωρους, μεχρι και σε υπογειο με βρηκε.Χωρις το a-gps κανει αρκετα λεπτα μεχρι να κλειδωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Η μπαταρία είναι δυνατόν να φορτίσει στην μιάμιση ώρα; (90 λεπτά). Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Ναι. Είναι φυσικό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Καλημέρα,Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Εδώ και τρεις μέρες είμαι και 'γω κάτοχος του Ν78. Είχα πολλά χρόνια να πιάσω στα χέρια μου Symbian συσκευή μιας και τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχα Windows Mobile kai PPC. Τις πρώτες μέρες έπαιξα λίγο :p με το κινητό και μπορώ να πω ότι άρχισα να το συνηθίζω. Τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι με την εφαρμογή χάρτες και με την εγκατάσταση προγραμμάτων. Όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει. Όταν ανοίγω την εφαρμογή χάρτες μου βγάζει στην οθόνη την υδρόγειο και δεν μου δείχνει την περιοχή που βρίσκομαι.Τους δορυφόρους τους κλειδώνει κανονικά. Μήπως δεν έχει τους χάρτες μέσα και πρέπει να τους κατεβάσω? Και αν ναι, από που τους κατεβάζω? Για την εγκατάσταση προγραμμάτων όλα τα προγράμματα θέλουν πιστοποιητικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Χρόνια πολλά φίλε και καλορίζικο το νέο σου κιητό. :) Για αρχή, διάβασε το Series 60 FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Για την συσκσευή μας έχει βγει το Nokia Maps 3 που είναι καταπληκτικό. Οδηγίες για το πως θα το εγκαταστήσεις καθώς και screenshots για να δεις πως είναι, θα βρεις εδώ. Δεν χρειάζονται όλα τα προγράμματα πιστοποιητικό. Μόνο εκείνα που αναφέρουν την λέξη unsigned. Γι ανα τα εγκαταστήσεις αυτά, έχεις 2 επιλογές, ή ζητάς πιστοποιητικό στο θέμα Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed και τις υπογράφεις ή κάνει hack στο κινητό σου μέσω της μεθόδου Drakkarious 2.02beta και τις περνας χωρίς να χρειστεί τίποτα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 γεια σας παιδια,σημερα παραγγειλα και γο το Ν78,πιστευετε οτι εκανα καλη επιλογη.εχει gps ensvmatomeno και δουλευει χωρις χρεωσει σωστα?επειδη προλαβενω να αλλαξω την παραγγελια,στα ιδια λεφτα 320 που το παραγγειλα υπαρχει καποιο καλυτερο??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Πολύ καλή επιλογή φίλε μου. :) Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ή ισάξιο στην αγορά. Και, ναι έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS και δεν χρεώνεσαι τίποτα για να τον χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να ενεργοποιήσεις και το Υποβοηθούμενο GPS το οποίο σε χρεώνει απειροελάχιστα και βοηθάει να έχεις πιο γρήγορο λοκάρισμα όταν ανοίγεις την εφαρμογή πλοήγησης. Διάβασε και το ποστ 2087. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 αν ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις κατι παραπανω για να με ενημερωσεις?οτιδηποτε tips η κατι να ξερω?ευχαριστω για την απαντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Όλα τα tips είναι συγκεντρωμένα στο Series 60 FAQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickist Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 μια ερωτησουλα...αμα κανω format τα album χανονται?υπαρχει τροπος να παραμεινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Εννοείς τα άλμπουμ φωτογραφιών στην Έκθεση; Αν ναι, νομίζω πως διαγράφονται (έτσι συμβαίνει στο E51 που έχω) διότι δεν είναι πραγματικοί φάκελοι, αλλά εικονικοί που αναγνωρίζονται μόνο από την Έκθεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Χρόνια πολλά και καλη χρονιά στο φόρουμ.Τώρα τελευταια δούλεψα το Νοκια μαπς και είδα πως ειναι εξίσου καλό. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι όλα αυτά που έχει η κάρτα μνήμης (και οι χαρτες του νοκια μαπς) τα βάζει το κιν από μόνο του και μετά το φορμάτ.Μπορώ να ανανεώσω τους χάρτες???Στο 6220 ειναι δωρεάν η ανανέωση.Και κατι τελευταίο.Την 8GB καρτα μνήμης την σηκώνει??? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 να υποθέσω ότι για την αναβάθμιση κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει,έτσι; Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 tempelakos said: Μπορώ να ανανεώσω τους χάρτες???Στο 6220 ειναι δωρεάν η ανανέωση.Και κατι τελευταίο.Την 8GB καρτα μνήμης την σηκώνει??? Καλη Χρονια και σενα φιλε μου :) ---Μπορεις να ανανεωσεις τους χαρτες μεσω map loader. Ως γνωστον ,οι χαρτες ειναι δωρεαν ,η φωνητικη πλοηγηση ειναι εκεινη που κανεις συνδρομη. (Δες το σχετικο θεμα...) --Ναι ανετα "σηκωνει" την 8αρα και οχι μονο Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 mirrorofsorrow said: Άλλαξα εγώ πρόσφατα στο Ν78 μου. Στο Π.Φάληρο μου είχαν πει 3 ευρώ αλλά δεν το είχαν εκείνη την στιγμή οπότε πήγα στο Περιστέρι και το άλλαξα επιτόπου με 7 ευρώ. Εκεί παίζουν οι τιμές για το τζαμάκι στην οθόνη. Πάρτε ένα τηλέφωνο και ρωτήστε σε μπόλικα nokia shops πριν πάτε σε κάποιο. Συγγνώμη, μόνο 7 ευρώ κάνει η αλλαγή οθόνης? 'Αμα είναι έτσι, να μην βάλω προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη που κοστίζει το διπλάσιο (οι 2 βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Manchester_ said: Συγγνώμη, μόνο 7 ευρώ κάνει η αλλαγή οθόνης? 'Αμα είναι έτσι, να μην βάλω προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη που κοστίζει το διπλάσιο (οι 2 βέβαια). Αν θεωρείς πως σε συμφέρει να αλλάζεις κάθε τόσο το προστατευτικό κάλυμμα της οθόνης αντί να βάλεις screen protector, κάνε το.:) mikekap said: να υποθέσω ότι για την αναβάθμιση κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει,έτσι; Όχι, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 mirrorofsorrow said: Χρόνια πολλά φίλε και καλορίζικο το νέο σου κιητό. :) Για αρχή, διάβασε το Series 60 FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Για την συσκσευή μας έχει βγει το Nokia Maps 3 που είναι καταπληκτικό. Οδηγίες για το πως θα το εγκαταστήσεις καθώς και screenshots για να δεις πως είναι, θα βρεις εδώ. Δεν χρειάζονται όλα τα προγράμματα πιστοποιητικό. Μόνο εκείνα που αναφέρουν την λέξη unsigned. Γι ανα τα εγκαταστήσεις αυτά, έχεις 2 επιλογές, ή ζητάς πιστοποιητικό στο θέμα Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed και τις υπογράφεις ή κάνει hack στο κινητό σου μέσω της μεθόδου Drakkarious 2.02beta και τις περνας χωρίς να χρειστεί τίποτα περισσότερο. Eυχαριστώ φίλε. Δηλαδή θα πρέπει να περάσω εγώ τους χάρτες?Ο φάκελος сities στην κάρτα μνήμης δεν τους έχει μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Manchester_ said: Συγγνώμη, μόνο 7 ευρώ κάνει η αλλαγή οθόνης? Δεν αλλάζεις οθόνη αλλά το πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα της οθόνης και ναι, το άλλαξα στο Nokia Shop Περιστερίου με 7 ευρώ. k_argiris said: Eυχαριστώ φίλε. Δηλαδή θα πρέπει να περάσω εγώ τους χάρτες?Ο φάκελος сities στην κάρτα μνήμης δεν τους έχει μέσα? Αν περάσεις την έκδοση Nokia Maps 3, πρέπει να βάλεις τους νέους ανεωμένους χάρτες. Αυτοί που έχει ήδη μέσα στον φάκελο maps, δεν είναι συμβατοί. Η όλη διαδικασία αξίζει. Η εφαρμογή είναι καταπληκτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts